Авиобазата Безмер вече е по натовски стандарти

Приключи реконструкцията на авиобаза Безмер, намираща в района на град Ямбол. Официалното откриване се състоя в присъствието на премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Авиобазата Безмер вече е по натовски стандарти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извини ме за закъснението!Много е просто!когато в даден отвор /а нус/ е вкаран голяяяяяяяяяям и дълъг кръгъл предмет/ф алос/ насирането е невъзможно,то ще стане след изкарването на предмета от отвора!следейки изказването на някои европейски представители на НАТО спрямо простотиите които натвори турцияв последните месеци ИЗКАРВАНЕТО НА ПРЕДМЕТА ОТ ОТВОРА на турция за сега не се препорчва даже и от НАТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само така! Бяха ми утекли мъдете от кахъри - ама за няколко дена вече - спаднаха! Успокоих се напълно! Маани , ами булката ми беше мераклийка, ма аз съм заспал от успокоение!?

Я да съ стегаш! Кво си провиснал кат...

Долу скапаното НАТО, долу скапаният ЕС, президентчето ни глуповато, на Туркия клати фес!

Xубавка е момата, боцето я гледа "желателно"!? ;)) Xаресва му,.. ще си я схруска, Aко,.. може!? ;))

Базата е по антовски стандарти...За натовските самолети..но не и за българските 5 самолетчета дето имаме, и дето не летят а?! За какво ни е летище, без самолети а? Там да кацнат туркестанските на Султан Пердоган ли?

За такива като вас, няма угодия.

Странен поглед на Премиера към младата госпожица :-).

Стига си плакал ! Така е като 26г. си играхме на демокрация ,скрити в кухнята с ракията и продаващи се по изборите за 20лв. ! Мними протести от по 100 човека и антипротести от по 50 бабички викащи БСП ! Ето ти сметката , резултатите и си ги бийте в празните глави !!! Като сте искали по-големи доходи , по-хубав живот и по-уредена държава да сте се борили , а не да стоите и да чакате някой да ви го сервира на тепсия !!! Сега ще правим поклони и ще целуваме ръка на дерибеите , ате само ще ни дават сметката да я плащаме - Нали сме велики тарикати , европейци и Натовци !!!

Браво... самоче нямаме съмолети... само краварите дето са се лепнали тука и неможем да ги изгоним!

И аз съм по НАТОвските стандарти. Имам и от пред и от зад, за всекиго по нещо. Така де, няма да се излагаме пред чужденците.

Извинявам се за простотиите,които пиша във форума като коментарии.Всичко това го правя с цел да си отворите очите и видите в каква дупка е изпаднала милата ни татковина.Да помислите за кредитната спирала ,която е 73% от БВП на България.

*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам генерал тиква рапортува на главнокомандващия: летището е изметено. тьрчи утре да посерещаш накацваньето на храбрите турцки орлета оти они че докаруваа горди анадолцки манафе за башбозук

А така, и ся кво праим? Я кажете и нещо за снарядите с обогатен уран които си крият янките. Публична тайна е, че във всяка една база на сащ има поне 2 ядрени бомби :)

Нямам нищо против Борисов от Банкя,но като министър п-л той си остана на интелектуалното си ниво от преди 1990г.,като капитан на соца от ППО на МВР.Жалко,но е за сметка на нас.

ами да я открием с един хубав гейпарад, какво ще кажете?

"Борисов: Гражданската авиация ще може да ползва базата" - много интерсно изказване! Въпросът е при какви ситуации , военните летища по принцип са доста органичени за навигация и наземен контрол ?!

Натовска база !!!!!!!!!!!!!!!пък аероплана Руски!а въъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ!!!!!!!!!!!!

ама по натовски стандарт! Ко знайш ти?!

последни издихания за скрапа, после и самолетите ще са си самолети (демек - не руски)

Освен скрап НАТОвците друго няма да ти предложат. Пък и у БГто няма пари за нови! Виж на хохлузърие к'ва "нова" техника им пробутаха америкосите, дърт 25 годишен Хамър по цената на 2 нови.

Ъхъ скрап!те затуй "куковци" се насраха в черно море!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

каква радост, каква чест. "Авиобазата Безмер вече е по натовски стандарти". Ах, радост, ах, гордост. Предпочитам доходите ими да са по "натовски стандарти". За сметка на какво се напправиха стандартите на Беазмер? Какво ме грее това? Да не би да ми се включат двата изключени радиатора? Аз врагове няма, за разлика от президента. Сигурно пак ще ни експлоатират безсъвестно, както с маришките електроцентрали, за които ни искат сега да им платим 1,200,000,000. Пак ли заем ще тегли България? Че то какво стана - за 3 години - 20 000 000 000 ! Разцвет. Били за погасяване на стари дългове. Ми кажете ги, кои са тези стари дългове. Кой ги направи? Колко са ? Щото така, както върви ние цял живот ще теглим заемиза да изплащаме стари дългове! Къде са парите на България! У когото са - той да плаща дълговете. Защото за някои хора от България 5-6 милриарда не са пари.

Честито за новата база. Ама да ми я пазите хубаво, че като дойда самолетите ми да се чувстват комфортно

Дай Боже.......

Авиобаза Безмер е класически пример за течащата ликвидация на България. Преди години на това летище летяха 40 български бойни самолета. Днес са останали 6 !!! , които ще бъдат бракувани до 2-3 год. Под ръководстовото на новия ни господар САЩ армията е ликвидирана.В перспектива новата писта ще се използва са дестабилизация на Европа и нашата страна. Не съм забравил Македония 1999г където САЩ подкрепиха албанските терористи. Сега там са задължени на власт да има албанска /ислямска / партия. В момента официално ислямска Турция създава турска партия у нас която ще обслужва интереса на редовия българин ли ??? на България ??? Един риторичен въпрос при конфликт Вашингтон нас или Анкара ще подкрепи. Но еничарите виждам са доволни.

Знае ли се че,една от първите държави подала молба за членство в НАТО е СССР.

ХАМЕРИКАНЦИТЕ СЕ НАСТАНИХА ЗА ПОСТОЯННО...ТЕ ПРОСТО СА ХАЗЯИ В ПРОДАДЕНАТА НИ РОДИНА-ЧЕСТИТО,НАРОДЕ НАТОВСКИ!

За България е полезно да имаме още 2-3 натовски бази и по-сериозно присъствие на американски елитни части!Това освен ,че ще гарантира сигурноста ни,но ще е и сериозна икономическа и инфраструктурна изгода,както се случва навсякъде по света,където има натовски и американски бази!

Не сме били под турско робство. Просто османската империя е имала много бази по нашенско. Така сме се сдобили с благоденствие за 500 години.

чистачки, готвачи, проститутки винаги са нужни.

и е натовска. Ще бомбандира по населението отблизо. Знам, че ще ми скрият коментара, но не ми пука- нормален човек няма как да мисли по друг начин. Все пак Бог ми е дал разум , а нализа на събитията това показват. Жална ни майка

какво ми дрънкате за една писта тука, дето само ни товари бъджета. Защо не покажете какво става в Сърбия - колко десетки хиляди се изправят срещу влизането в НАТО? После защо сърбите винаги са пред нас - има си реалното обяснение - не са мишки като нас, а горда нация, заслужваща уважение

Друго си е като ни показват как Бацето обслужва американците , но ефектът е същият.

В Сърбия путинската пропаганда им промива яко мозъците,но тц!По голямата част от сръбският народ е за НАТО и ЕС!Макар,че правителството им е заплетено в корупция и връзки с руски престъпни политически кръгове!

ми къде са тогава тия "незаплетени" от руската пропаганда - що не излязат да ги видим. А иначе демонстрацията АНТИ НАТО се предаваше на живо - всеки можеше да я види вчера

Преди 15-16г НАТО им разсипа държавата и сега те искали в НАТО !?!?!?Глупости.

сърбите, сърбите, ама и те си дадоха небето преди няколко дни на НАТО ли, на САЩ ли -все едно. Забравиха, кой ги избиваше от небето преди 16 години. Така че, тя е ясна работата - малък ли си и предател ли си - това правиш. Животът е кратък и хората искат да го изживеят богато, а това иска да се продадат.

Натовски писти, а къдеса натовските самолети? Отново безмислини лентички и хилещи се генерели.

Натовските самолети ще дойдат само за да заредяти и ще си метнат бомбите и заминат, а ние щи останем под ответният удар. Изобща к.рвенски са го измислили. И нищо не ни плащат за риска. Имаме продажно колониално мафиотско правителство.

Докато семе в НАТО никой няма и да си помисли за сепаратизъм или за присвояване на наши земи! Факт!

Ами там са не ги ли видя на откриването?Ако трябва още ще дойдат.

В какъв смисъл е по натовски стандарти?Пълна е с американски хомосексуални индивиди,играещи си на електронни игри и на военизирани хомодвойки?Или пък базата има крило за обучаване на терористи?

Покриваш изискванията: Най-големият тъпак-руският! Най-тъпите мурзилки/рублофилки - българските им слуги.

Овоня форума със злобната си простотия нещастник.

Екстра е базата. Сега трябва да я напълним с новички F-22/35, за да могат нашите пилоти, де видят руски боклук - да го пълнят с олово. Най-големият тъпак-руският! Най-тъпите мурзилки/рублофилки - българските им слуги.

Най-тъпите комедий Американските!

И тва ще стане ама в някой друг свят и друг живот хаха! Тва голям майтап на фона на мъките на нашите пенсионери, здравеопазване, образование, липса на работни места и какво ли не още оголялата и умираща България прави ремонт на някакво летище. Летище на което ще кацат американски и турски самолети. Поне ще им взимаме ли някаква такса?

"Сега трябва да я напълним с новички F-22/35, за да могат нашите пилоти, де видят руски боклук - да го пълнят с олово." Гледам много ти допада думат- пълним ,пълнят, но я използваш в бъдещо мечтателно време, а в настоящето положението е друго.Ти си пълниш памперсчето от страх, и турчалята те пълнят с мигранти доде не платиш 6 те Милн. евро данък на падишаха рДоганя!

Крали са като за световно!!! В тази база съм летял 8 години!!!!Какво ли "ново" може да са сътворили!?!??Може би кабинет за присаждане на нови коси???? Или места за обслужване на новите проститутки!!!

Да, може пеоститутките да вдигнат цените си сега.Имат шанс момичетата.

летял си ти ...на сън..с аерофлот;))))

Като си първокласник, знаеш ли какво е PCN на една писта и какво трябва да се направи (освен удължаването), за да може освен хвърчила като твоето, да кацат и тежки транспортни самолети?

В модернизираната база са вложени 300 млн. европейски средства.Тази база съществуваше и тук паднало голямо крадене.Базата е вече номер едно ядрена цел на руснаците.

Всяка новина караща руските джагали да вият на умряло е добра.

бе, ямболски мангал от Стралджа, ямболско. Руснаците са пичове- когато трябва и умират за страната си - колко от напомадените хомосексуални войни на НАТО ще го направят?

Не на американското незаконно присъствие в родината ни!

тъпи ко.елета, дращат едни глупости нонстоп.

Това са джагали, кръстоски между турчин и помакиня.

Тъй като соросоидите нямат познания по география, ще им напомня, че като членове на НАТО срещу общия "враг" Русия, сме на първа фронтова линия. Като членове на НАТО, трябва да се хвърлим в бой и да защитим членовете от централна и западна Европа. Как ще стане това, как ще се справим да го обяснят соросоидите. Ори война с Русия, всички членове на НАТО ще гледат да си опазят задниците!!! Жертви отново ще сме ние!!!

Така е, но едва ли някой българин ще тръгне срещу Русия, дори и соросоидите няма да имат смелост.

black_mask79@abv.bg

Да си го признаят и да престанат да харчат пари за глупости. Тези 7-8 милиона трябваше да отидат за онкоболни, деца и прочие...

Ти момче не си знаеш историята, през Първата световна война така яко моята конница кла мужиците в Северна Добруджа, че още им държи топло, та беха принудени да капитулират пред победоносното оръжие на България, Германия, Австро-Унгария и Турция и подписаха на 3-ти Март 1918г. позорно-унизителния БрестІлитовски мирен договор, та са ни яли попарата азиатските варвари.

Ти, моето момче не знаеш историята. Русия излезе от ПСВ по ред причини. най-малкото, заради две революции, които коренно са променили политиката и.

ееееее брате ми тя армията ще воюва ние ,цивилните ще си пускаме коментарите .

...така че мисля, е полезно не само за военните, но и за хората", каза Борисов.

га ша кацни Су 35 Ва белким белким доживеем туй време на

народ, само путин ще ни спаси от пиндосите и мизерията: "Зетят на Путин стана милиардер за нула време" !!! като му станем сите българи зетьове и положението е оправено.

Беден западен политик да си видял? А родатаму?!?!Нали се нагъзихме на запада, хем ни ебът, хем обедняваме повече. Шо така?

Може да е по натовски стандарт, но руските самолети кацат на всякъде.

А БАЛКАНА ДО БЕЗМЕР Е ПРЕДВИДЕН ДА ПРИЕМЕ ЧАСТ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЯДРЕНИ БОМБИ ОТ ГЕРМАНИЯ И ТУРЦИЯ ... ПРИ ТАКИВА НЕЩА В УЧЕБНИЦИТЕ - БИЛО РУСКИ ИЛИ АМЕРИКАНСКИ Е НАПИСАНО ЧЕ ЛЕТИЩЕТО ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖИ :))) НАЙ-ДОБРЕ СТАВА С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ :))

Развинтена фантазия момче. Как навремето живяхме и "оцеляхме", когато към страната ни бяха насочени стратегически ядрени оръжия на НАТО в продължение на десетилетия? Вярваш ли че на ПУTKATA ще и стиска да мери сили с НАТО? Нали мангизите й, децата й са в омразния запад?

black_mask79@abv.bg

ВСВ швабите избиха 30 милиона руснаци. Число което трябва ясно да ти говори, както и на всичките соросоидни лумпени, че националния интерес е над-всичко за руснаците. Който руснак иска нека се прибира, останалите да се оправят. НАТО ще бъде смачкан. Дори целия свят да застане срещу Русия, Русия е майката, винаги ще е победител!!!

Хубава работа свършиха ГЕРБ? Браво! Сега нека изтеглят 15-20 милиарда заем, че да ги напълнят тея летища със самолети. Изтребител, бомбардировач, изтребител, бомбардировач...... и така чак до паркинга. Ние сме готови да платим дълга, нали така другари!? Пардон...... Господа!

ЕДИН "РУСКИ ОРГАН" 300 КИЛОТОНА СТРУВА САМО 5 МИЛИОНА ДОЛАРА БЕЗ ТОПКИТЕ :)

Президентът Плевнелиев беше награден вчера като Личност на годината в Киев, където потвърди официалната позиция на България в подкрепа на териториалната цялост на Украйна, нарушена от руската агресия и призова за освобождаването на Надежда Савченко, отвлечена от родината си и осъдена на 22 години затвор на фарсов процес в Русия. Наградата Личност на годината на Украйна се присъжда от Висш академичен съвет на лидери с призната от европейската и международната общност професионална и обществена дейност, както и за принос в различни сфери на обществено-политическия и икономическия живот. Нейни носители са папа Йоан Павел II, президентът на Литва Далия Грибаускайте, президентът на Полша Александър Квашневски, бившият президент на Латвия Валдас Адамкус, Върховният представител за Общата външна политика и политиката за сигурност на Европейския съюз Хавиер Солана.

КРАВАРИТЕ СМЕ КАТО ТЪЩАТА ... ВЛЯЗОХМЕ В ОКИНАВА И МАЙНЩАЙН ПРЕДИ 70 ГОДИНИ И ЗАБРАВЯМЕ ДА СИ ТРЪГНЕМ :))) ... ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ОКУПАЦИЯТА НА ГЕРМАНИЯ И ЯПОНИЯ Е ПО-ДЪЛГА С ЕДНО 30 ГОДИНИ ОТ РУСКОТО ПРИСЪСТВИЕ В БЪЛГАРИЯ :))

едното окупация, а другото "присъствие",а?! хехехе

Дори присъствие не беше, а виж Япония и Германия все още са си окупирани.

Поредна хубава новина! Няма да повлияе пряко на народа, но е изключително важна за сигурността на страната! По реакцията на руските тролове се разбира колко положително е това за България! Изобщо това е много верен лакмус - изквичат ли русофилите, бъдете сигурни, че нещо хубаво и полезно се случва в страната ни!

Кефиш брат - руските свине са продажни предатели и трябва да КВИЧАТ за да е добре България хахахаа

Факт!:) Но най-хубаво ще бъде когато млъкнат ..завинаги:)

да ве побрати некой чер-космат :)

Какъв речник, какъв интелект прозира....много ми е интересно дядо ти е дали не е бил някой партиен секретар. Само гените на комсомолски секретари са толкова уникални..

Браво г-н Борисов.Още малко остана и ще се освободим от руската окупация завинаги.Лукоил трябва да го изгоним,да се разпаднат руските партии ДПС и БСП ,предателите русофили да изпратим в сибир и т.н.,абе около десетина години още.Аа и руските туристи не ги искаме на черноморието ни,да ходят на почивка на северния ледовит океан.

Че ти ако изгониш русофилите няма да останат хора в България бе. По-лесно ще е да се освободим от соросоидите, че сте един народен съд хора.

2 вагона/конски/ се изритват по-лесно...закачаме ви към поезда за масква и ..айде

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Много добре казано, но в списъка ви липсва един, който беше главен глашатай на костов, а по-късно завъртя такива игрички в парламента, че въпреки продължителните масови народни протести БСП-Орешков останаха на власт, барабар с ДПС!

Президентът Плевнелиев беше награден вчера като Личност на годината в Киев, където потвърди официалната позиция на България в подкрепа на териториалната цялост на Украйна, нарушена от руската агресия и призова за освобождаването на Надежда Савченко, отвлечена от родината си и осъдена на 22 години затвор на фарсов процес в Русия. Наградата Личност на годината на Украйна се присъжда от Висш академичен съвет на лидери с призната от европейската и международната общност професионална и обществена дейност, както и за принос в различни сфери на обществено-политическия и икономическия живот. Нейни носители са папа Йоан Павел II, президентът на Литва Далия Грибаускайте, президентът на Полша Александър Квашневски, бившият президент на Латвия Валдас Адамкус, Върховният представител за Общата външна политика и политиката за сигурност на Европейския съюз Хавиер Солана.

Мислиш, че тая награда за пръцидента показва високото му качество ли? Ама че си дебил двубуквен. Кога ли ще ви изметем, че загрозявате пейзажа.

Абе АТАКА, защо вашият лидер само приказва (макар и да казва немалко истини), а не стартира една кампания за провеждане на референдум за излизане от НАТО? Съдейки по форумите и анкетите в нета е ясно, че това не ще да е трудна задача, както е ясно че не го прави защото ще гласуваме масово за излизане от тази престъпна организация!

ЗАРАДИ КЕФА НА НАТО СЪМ ГОТОВ ДА ПОЕМА НЕ ЕДИН АМИ 2 РУСКИ АТОМНИ ОРГАНА :)))

МДАА, ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ ОКОЛО БЕЗМЕР ЩЕ ПАДНАТ - ПЪРВО ОТРОВИТЕ ОТ САМОЛЕТИТЕ - КЕРОСИНА ДЕТО ГО РЪСЯТ ПРЕДИ ПРЕЗЕМЯВАНЕ - ВТОРО , ПОНЕЖЕ БААТА Е ОСНОВНА ЗА НАТО Я ЧАКА "РУСКИ ОРГАН" - 300 КИЛОТОНА - ТОЛКОВА Е СТАНДАРТНИЯ "РУСКИ ОРГАН":))

мдаа..това е трагедия за местното население...такива високи цени на имотите бяха около Безмер..и сега..прасс...надолу! УжасТ! Ще остане в историята като "Черната неделя за безмерския пазар на недвижими имоти"....

Даа. При евентуална война, руснаците ще гърмят и по Безмер! А знае ли някой колко са общо тези хамерикански мишени у нас? Опазил Господ!

ИДЕЯТА Е ДА СЕ ГЪРМЯТ БОМБИТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ДЕТРОЙТА :)) .... НАПРИМЕР 20% ОТЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ ОТ РУСИЯ ЩЕ ГИ ГЪРМИМ НАД КАНАДА ... КОЙ МУ ПУА ДАЛИ БОБЪРИТЕ И КАНАДЦИТЕ ЩЕ СЕ ОБЛЪЧАТ И ОТРОВЯТ :)) ..

САЩ не могат дори да дишат без войни, в които да загиват други народи, а те да печелят! Мислят си, че като са отвъд океана са неуязвими и сега пак им е нужна голяма война, отново с бойно поле Европа. За цялото си съществуване от 1776г. насам в 93% от времето, или 222г. от 239г. хАмерика е била във война, но за ненормалниците агресорът е винаги Русия. ("America Has Been At War 93% of the Time 222 Out of 239 Years Since 1776", Posted on February 20, 2015 by WashingtonsBlog). А наш'те продажни управници, след като ни унищожаваха бавно в продължение на четвърт век, сега с тия бази може да го постигнат с един удар, защото при това безспирно трупане на военни бази в Европа и то все по-близо до Русия е ясно, че се подготвя и ще има война срещу Русия и руснаците ще бъдат принудени да унищожават всичко и навсякъде откъдето се гърми по тях. И ако през ВСВ "минахме метър" въпреки и тогавашното вече станало традиционно предателство на престъпните ни управници срещу нашата Освободителка, при съвременните оръжия надали ще имаме такъв късмет.

Мурзилажът е мобилизиран, нема лабаво. Маленький Вова ядно си гризе ноктите, защото, както е написано в статията, НАТО има нова логистична база под носа му. А такава база се пази с най-модерни средства. Рашките и техните слагачи ще помучат, ама ще си клекнат.

Я обясни какво е мурзилаж и логистична бе пуяк . Нема лабаво само пуяци аре бегай се издрискай в другия

Веднага идвам щом си гладен, отвори си устенцата. На тъпанари няма какво да се обяснява, важното е да са сити. Дажбите ви нещо намаляха, но е хубаво, че не сте претенциозни.

Интересно ми е защо реват мурзилките? Може би защото авиобазата не е по РУСКИ стандарт? Не се притеснявайте, няма да бъде по РУСКИ стандарт. Защото сме член на НАТО и е нормално авиобазата да се преоборудва по натовски стандарт. А Русия обяви, че НАТО (включително и България) и е ВРАГ. И насочва оръжията си срещу държавите членки на НАТО. Включително и срещу България. Въпрос: За чий чеп трябва да се съобразяваме с държава, която ни е враг и е насочила стратегически оръжия срещу нас? Отговор: Не трябва да ни пука за такава държава. Да се държим към нея, като с враг. И да бъдем лоялни към съюзниците си. Та мурзилчета, ако искате да се слагате на българския национален враг (Русия), то вие сте национални предателчета. Моля запознайте се с наказателния кодекс в часта му за третиране на национални предатели. И да допълня - Не България обяви Русия за враг, а тя нас.

Да допълня. Русията на Пyткин ни обяви за враг, а не Русията на Горбачов и Елцин. Ако руснаците са достатъчно умни (макар че напоследък се държат като доказани медицински идиoти) и разкарат пyткaтa и кликата му от власт. И изберат по-кадърно и умно ръководство, може пак да затоплим отношенията си с тази държава. Но дотогава - пyткaтa и кликата, олицетворяващи днешна русия са БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВРАГ! Запомнете го мурзилчета и рублофилчета всякакви!

РУСНАЦИТЕ КАЗАХА КРАТКО И ЯСНО .. БЕЗМЕР Е ОСНОВНА БАЗА НА НАТО И КАТО ТАКАВА ПОПАДА ПОД УДАРИТЕ НА РУСКИТЕ ЯДРЕНИ СИЛИ ... САМО ИДИОТ ЩЕ СЕ КЕФИ ЧЕ РАШКИТЕ МОГАТ ДА ГО УДАРЯТ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЗАРАДИ КЕФА НА ЕВРОГЕЙСКИТЕ И ФАШИНГТОНСКИТЕ ЛИБЕРАСТИ :)