Коментари - Откриха жив и здрав 21-годишния Ивайло Стоянов от София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ух,мислех ,че и той е умрял.

ХАХАХАХА хората казаха, че е запил някъде или трича нещо русо, ама вие им нацъкахте минусите от желание за смърт и сеир. Какви са тези изчезвания след един ден? Трябва седмица да мине.

Очевидно е бил за сливи!

Хората с деца вече развиват страхови неврози от новините за гибелта на чуждите деца. Да пази Господ. Да си отдъхнат вече горките.

Да яде СЛИВИ! Затова е бил в Кюстендил!!! Как не ги е срам родителите му да го пускат за издирване като не си е вдигнал два пъти телефона, ами на 21 години да не е вързан за тях! Повече от ясно е защо не си е вдигал теелфона и какво е правил цяла нощ! Сега да си платят разходите по "издирването"!!!

Тия го пуснаха за издирване след 12 часа Дебили

Де ходиш ве, магаре!

Страхотна шастлива новина. Нито нещо е станало, нито нещо сте написали.

Досега нямаше информация защо е бил в Кюстендил. А кога ще има информация защо не е бил в Бургас?

Щом саМО за едно невдигаНе на телефон го издирват КАКЪВ ТЕЖЪК ЧЕХЪЛ ИМА НАД МОМЧЕТО:)))

Сега ако се окаже че не е и девствен си е направо за затвора. На 21 години стана а не вдигал даже телефона. Направо насилник.

Е що да е бил до Кюстендил. Да зареди череши.

Да се самосезира курвтурата

Човек не може да се напие бе!

Тия младежи, добри деца всичките, дето изчезват, без да се обаждат, а някои от тях даже ги убиват уж за нищо, дали най-малкото не са наркопласьори,или мулета? Изчезва със син сак на запой ли? Вие си вземате сак за всеки случай, ако забършете някоя, че да поживеете при нея 2 дена? А дали не е ходил в Сърбия на пазар с тоя син сак, или да остави нещо?

Може него да са го насилвали, ама да го е срам да си каже..

Ами то по нашите географски ширини много хора на 21 години, па дори и на 41 и 51 години, са възрази за родитиелите си - живеят жилещето на родителите си, родителит още работят и ги издържат...така , че нищо чудно да е от такъв вид патриархално семейство със силна емоционална връзка:)))

Това са тъпи деца тъпи родители олигофренска държававсичките Кирчовци да ви кръстят мърши мрете

Е, то ясно защо. Защото е бил в Кюстендил.

този на 21 години? та той изглежда на 35 годишен.

Откриха жив и здрав 21-годишния Ивайло Стоянов от София. Предполага се че е бил при гадже от Кюстендил.

Келеша е залюбил 40 годишна жена на тираджия с две деца и точно тогава тираджията го е нямало и той е отишъл да бабоебства ! Понеже го е срам от фактите не е казал на майка си и се е направил на мъж и за това не е вдигнал !

Видяхме как луд клати слива. И го разпознахме момчето

Какво става, бре 21- годишен, 25-годишна.. ги издирват. От кога не може пълнолетни хора да се придвижват където си искат необезпокоявани.....