Коментари - Откриха жив и здрав 21-годишния Ивайло Стоянов от София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво става, бре 21- годишен, 25-годишна.. ги издирват. От кога не може пълнолетни хора да се придвижват където си искат необезпокоявани.....

Видяхме как луд клати слива. И го разпознахме момчето

Келеша е залюбил 40 годишна жена на тираджия с две деца и точно тогава тираджията го е нямало и той е отишъл да бабоебства ! Понеже го е срам от фактите не е казал на майка си и се е направил на мъж и за това не е вдигнал !

Откриха жив и здрав 21-годишния Ивайло Стоянов от София. Предполага се че е бил при гадже от Кюстендил.

този на 21 години? та той изглежда на 35 годишен.

Това са тъпи деца тъпи родители олигофренска държававсичките Кирчовци да ви кръстят мърши мрете

Тия младежи, добри деца всичките, дето изчезват, без да се обаждат, а някои от тях даже ги убиват уж за нищо, дали най-малкото не са наркопласьори,или мулета? Изчезва със син сак на запой ли? Вие си вземате сак за всеки случай, ако забършете някоя, че да поживеете при нея 2 дена? А дали не е ходил в Сърбия на пазар с тоя син сак, или да остави нещо?

Човек не може да се напие бе!

Е що да е бил до Кюстендил. Да зареди череши.

Сега ако се окаже че не е и девствен си е направо за затвора. На 21 години стана а не вдигал даже телефона. Направо насилник.

Да се самосезира курвтурата

Може него да са го насилвали, ама да го е срам да си каже..

Щом саМО за едно невдигаНе на телефон го издирват КАКЪВ ТЕЖЪК ЧЕХЪЛ ИМА НАД МОМЧЕТО:)))

Досега нямаше информация защо е бил в Кюстендил. А кога ще има информация защо не е бил в Бургас?

Е, то ясно защо. Защото е бил в Кюстендил.

Страхотна шастлива новина. Нито нещо е станало, нито нещо сте написали.

Де ходиш ве, магаре!

Тия го пуснаха за издирване след 12 часа Дебили

Да яде СЛИВИ! Затова е бил в Кюстендил!!! Как не ги е срам родителите му да го пускат за издирване като не си е вдигнал два пъти телефона, ами на 21 години да не е вързан за тях! Повече от ясно е защо не си е вдигал теелфона и какво е правил цяла нощ! Сега да си платят разходите по "издирването"!!!

Ами то по нашите географски ширини много хора на 21 години, па дори и на 41 и 51 години, са възрази за родитиелите си - живеят жилещето на родителите си, родителит още работят и ги издържат...така , че нищо чудно да е от такъв вид патриархално семейство със силна емоционална връзка:)))

Хората с деца вече развиват страхови неврози от новините за гибелта на чуждите деца. Да пази Господ. Да си отдъхнат вече горките.

Очевидно е бил за сливи!

ХАХАХАХА хората казаха, че е запил някъде или трича нещо русо, ама вие им нацъкахте минусите от желание за смърт и сеир. Какви са тези изчезвания след един ден? Трябва седмица да мине.

Ух,мислех ,че и той е умрял.