Откриха взривни вещества в блок в Ботевград, евакуираха живущите

Главният секретар на МВР потвърди, че има връзка с убийството на Владимир Пелов

Обратно в новината

Коментари - Откриха взривни вещества в блок в Ботевград, евакуираха живущите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи издирваният от Интерпол опасен беглец си живее в родният град, в апартамента на съпругата си, вероятно заедно пазаруват в Кауфланд, ходят в местните кръчми, даже в свободното време си е набавил оръжие и взривни вещества ... НО понеже е невероятно инттелигентен и е заблудил родната ни полиция като си е пуснал брада и е носил качулка и допускам, че е ходил с различни дрехи от тези с които е избягал ! Гад ! Направо престъпен гений ! Как можа да си смени външният вид и дрехите, та да заблуди тюфлеците с пагони ? Не е честно така ! Сега вътрешният министър и главният комисар няма ли да обяснят подробно какъв невероятен интелект има този престъпник, та не са го хванали в родният му град при жена му ? Учудвам се само, че не са го изкарали роднина на кметицата от Младост - така щеше да им помогне в обвиненията срещу нея ... МРАК !

Това е явно арсеналът на един от двамата снощни бандити. Сега да видим ще успеят ли да разберат как са се снабдили с него, защото още не им е ясно как Пелов вкара пистолет в затвора.

Добре, че мутраците се трепят сами щото ако чакаме Бойковата полиция да ни пази - Господ да ни е на помощ. Знаят къде се крие, ама той се маскирал с брада, качулки и шапка та ставал невидим. Познавал района очевидно за разлика от полицията. Я им дайте още 100 мил. за страха дето са брали...

Искате ли увеличение на заплатите си? МВР се е превърнало в информационна агенция, а не в служба по охрана и защити на населението!!!

То и амониевата селитра е взривоопасно вещество, та ако са намерили едно-две чувалчета, оно си е опастно, шъ знайш!

Каква гориста местност в Ботевград, като човекът най-спокойно си се е разхождал въоръжен (От затворническите надзиратели) в ЦЕНТЪРА на града?!?!? Така се покъкаха всички, че щом и Бойко пелтечи ....не срам, а унижение за "професионализма в МВР"

Сигурно гледам много филми, но полицаите можеха да следят сина на затворника, жена му , да гледат какво пазаруват, къде ходят, с кого се срещат...Имало е ятаци, знае се , че това е най-добре познатият район, ако не - за какво са полицаи, какво са учили...

ли бил изключително опасен, не е ли бил във Френския легион

Няма данни за това, но се работи по версията, че кметицата на Младост му е дала оръжието !

Някои ботевградчани са се стягали за автономия!!!

Разчевръстиха се, а какво са правили досега, получавали сигнали, ама той се дегизирал, Марио го познал, но полицията не, тя е заета да охранява баловете на "бизнеселита".

Прокуратурата - не работи , МВР - не работи (ако не бяха се стреляли тез двамата хубавци ,кой знае кога щяха да хванат Пелов , много и неразкрити кражби и измами и т.н.) , икономика - не работи (колко български заводи останаха да работят), здравеопазване - не работи (5 милиарда потъват в нечии джобове ,а народа ходи по Турция и другаде ). Искам да попитам за какво и до кога ще Ги траем тез търтеи и изедници , стига сме им пълнили гушите.

И какви са тези "общоопасни взривни вещества", фойверки ли ?

а може да са туби с нафта и торби с тор за на баба му доматите :Д

Да се възстанови трудово-възпитателния лагер в Скравена.

Vdignete im saplatite

Пак ли, ве! Ние само им ги дигаме, заплатите, ама файда йок! Малееей, кво написах, турцизъм, сегинка, че ме фане некой патриот да ма трие!

Брей, тоя Ботевград е като седалището на Коза Ностра. Много опасно градче.

Да, това е един от най-скапаните градове в България. Индивидите, които го населяват са без изключение тъпи, прости и нагли. Това се отнася за целия тамошен регион.

нали нямал жена и деца? Сега друго ни се подхвърля. Убедена съм, че ченгетата са знаели какво има в този апартамент и сега спокойничко си влязоха. И е сега щот ги е шубе. Хаха ...