Откриха второ тяло край дерайлиралия влак в Пирот

Жертвата е турски шофьор на тир, във въздуха в града няма съдържание на амоняк, съобщи Кризисниият щаб

Обратно в новината

Коментари - Откриха второ тяло край дерайлиралия влак в Пирот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ясно...то Чернобил като тресна нищо ни нямаше та сега ли!!! Искренно се надявам властите в Сърбия да овладеят ситуацията възможно най скоро и да няма засегнати! Сърбите са добри хора запазили вярата и традициите си! Опознайте ги и ще видите колко общо имаме!

От вчера: В сръбската Скупщина (т. е. парламент) председателят на сръбския Съвет за регулиране на електронните медии (РЕМ) Оливера Зекич внезапно заяви, че българите всъщност са....чистокръвни сърби.

Нема лошо...., особено на маса в механата..., че и македонци даже...

Като се замисля, общото между нас и сърбите (освен старата неподдържана версия на българския език която те ползват) са няколко подлички войни и няколко здрави саботажа на националноосвободителното ни движение в края на османския ни период. Ама понеже вече сме се цивилизовали и сме европейци - наблягаме на приликите. Имат хубава кухня (понеже не са имали нашия социализъм с нашия си недоимък, та са я запазили). Варят и пивка ракия.

Ако ти е писано да се натровиш от амоняк край Пирот, няма да умреш от катастрофа. Стара мъдрост.

И в България и в Сърбия държавните железници са под всякаква критика. Опитваме се да подържаме инфраструктора на 60-70 години щото имаме крадливи политици и в двете държави. За нас обновление на БДЖ означава да се пребоядиса някоя малка гара и да се сменят няколко релси на въпросната гара.

да започва плюенето!