Откриха в търговската мрежа огромно количество продукти с хексахидроканабиол - аналог на марихуана

Проверени са над 1000 обекта. От МВР алармират, че въпросните вещества са били лесно достъпни за деца

Обратно в новината

Коментари - Откриха в търговската мрежа огромно количество продукти с хексахидроканабиол - аналог на марихуана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

въпросът в крайна сметка е... ЛОВИ ЛИ??

ЗУМНЕТ-ФИТОТО! МИЛИТЕ ЛИ,ЧЕ ТАКА ИЗГЛЕЖДАЩИ ИНДИВИДИ,ТРЯБВА ДА РЕШАВАТ,ВМЕСО ВАС,КОЕ Е-ДОБРО,КОЕ-ЛОШО ЗА ВАС! ЕСИНЯТ ДА ОГРАНИЧИ-ПЛЮСКАНЕТО,А ДРУГИЯТ,ДА СЕ ВЪРНЕ В-ДЖУНГЛАТА,ПРИ СЕМЕЙСТВОТО!

И сега като почнат да съдят държавата кой ще плаща, каскет?Задържани са за какво? Или първо ловим човека после измисляме за какво.Дори и да го обявят за наркотик ,кво от това .по време на деянието не е бил.Толкова тъп може да станеш само ако си учил в Симеоново.

ЕДИН ВЪПРОС,ЗА ВСИЧКИ-БЕЗГРЕШНИЦИ! НА КОЙ ПРЕЧИ НЯКОЙ,ЗАСАДИЛ СИ КОРЕН-МАРИХУАНА,ПУШЕЙКИ СИ ЦИГАРКИ! НА КО:ВРЕДИ,СПРЕЧИ???? ИСТИНАТА Е,ЧЕ АРЕСТУВАТ МЛАДЕЖИ,ЗА:САКСИЙКА,ЦИГАРКА,ЗА ДА ВЪРВИ БИЗНЕСЪТ НА-ПОЛИЦИЯТА,И НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ТЯХ-ДИЛЪРИ! В ЦЯЛ СВЯТ Е РАЗРЕШЕНО,ЗАБРАНЕНА Е-ПРОДАЖБАТА! И Е ДОСТА ПО-БЕЗВРЕДНО,ДА ПРИПАЛИШ ЦИГАРКА,ВМЕСТО-НАЛИВАНЕТО С-МЕТИЛОВА ШЛЬОКОВИЦА(НАЦИОНАЛЕН СПОРТ)!

ПОСТОЯННО,НЕКАКВИ:ЧИНОВНИЦИ,СЛУЖБИ,ПОЛИТИЦИ,СЕ БОРЯТ,ДА ВИ СПАСЯВАТ:НАРКОТИЦИ,КОЛАН В КОЛАТА,ГРИП…! ИСТИНАТА Е,ЧЕ ХОРАТА СА-РАЗУМНИ СЪЩЕСТВА,И МОГАТ САМИ ДА РЕШАВАТ! САМО ЗАГРАБВАТ НЕПОЛАГАЩА ИМ СЕ ВЛАСТ,ОГРАНИЧАВАТ ВИ ОРАВАТА! ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ,ОТ ВСИЧКИТЕ ИМ-“ГРИЖИ”! НЕЩО ПРОМЕНЯ ЛИ СЕ???? ВСЪЩНОСТ СЕ ПРОМЕНЯ,КЪМ-ЛОШО! А ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТОВА! ПРИ ТОЛКОВА-“БОРБА”,СЛУЖБИ…ВСЕ ПОВЕЧЕ:НАРКОМАНИЯ,ПО-ДОСТЪПНИ НАРКОТИЦИ! ИНАЧЕ,ИЗЕТИТЕ ПРОДУКТИ ОТ КОНОП,СА НАТУРАЛНИ ЕКСТРАКТИ,НАПЪЛНО БЕЗВРЕДНИ,ДОРИ ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ПРИ НЯКОИ ЗАБОЛЯВАНИЯ:РАК,ЕПИЛЕПСИЯ,,ПСИХИЧЕСКИ РАЗСТРОЙСТВА…И СЕ ПРОДАВАТ СВОБОДНО В ЦЯЛ СВЯТ!!!

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ,СЕ-“БОРЯТ С НАРКОТИЦИТЕ”,ТОЛКОВА ПО-ДОСТЪПНИ СТАВАТ,ПОВЕЧЕ ХОРА ГИ ПОЛЗВАТ!!! ЯВНО И ТОВА Е ЦЕЛТА,НА-“БОРБАТА”! ПРЕДИ-“КРИМИНАЛИЗИРАНЕТО”(СЕДЕМДЕСЕТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК),НАРКОТИЦИ СА ПОЛЗВАЛИ-5-% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО(ПРЕДИМНО КОНОП..ПИТАЙТЕ БАБИТЕ СИ,КАКВО СА ПРАВЕЛИ ПО-СЕДЕНКИТЕ)!! СЛЕД ТАЯ-“ЕПИЧНА БОРБА”,СТОТИЦИ МИЛИОНИ СЛУЖИТЕЛИ-“БОРЦИ”,ХИЛЯДИ-СЛУЖБИ ЗА-“БОРБА”,ТРИЛИОНИ ВСЯКА ГОДИНА ЗА-“БОРБА”…НАРКОТИЦИ ВЕЧЕ ПОЛЗВАТ-30-50-% ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ!!! ПРЕКРАСЕН РЕЗУЛТАТ ОТ-“БОРБАТА”!!!

ИЗЕЛИ НЕЩО,КОЕТО ЩЯЛО(ЕВЕНТУАЛНО),ДА СЕ КАТЕГОРИЗИРА,КАТО-“НАРКОТИК”! В ЦЯЛА ЕВРОПА,СЕ ПРОДАВА СВОБОДНО,В:АПТЕКИ,СУПЕРМАРКЕТИ,ПАВИЛИОНИ ЗА ЦИГАРИ!!!!!! ИСТИНАТА Е,ЧЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА-РАЗПРОСТРАНЕНИРТО НА-СИБСТВЕНИТЕ СИ НАРКОТИЦИ!!! БЪЛГАРИЯ Е-БЕЗ АНАЛОГ В СВЕТА! ВНОС,ПРОИЗВОДСТВО,РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА-НАРКОТИЦИ,Е 100-%-ОВ БИЗНЕС НА-МВР!

ИЗЛАГАТЕ СЕ ГАШЛЬОВЦИ ! КАКВО ВИ ТРЯБВА ТОЯ И ОНЯ , НИЕ НЕ СМЕ В ЧАС , НИЕ БЪЛГАРИТЕ ! НАПРАВИХА НИ ЗА ДВЕ СТОТИНКИ ,,ЗАЛИЧИХА НИ ! ЯЖТЕ СИ СЕГА ГОЛИЯ ГЪЗ ,! РУСИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ , САЩ НЕ , НО НИЕ ИЗЧЕЗНАХМЕ !

Ние затова ли ходим Великден като надрусани от вносните козунаци и яйца.

кой точно бог е с вас?? щото аз не съм

боклук джендърски, цензуре на дс отрепките от ссср. Аз си отивам! вие така -и-така не работите. да не си мислите, че юдеите ще ви плащат тлъстите заплати зарад говняната физиономия... хахахахаааа.. не! в новият световен ред вие не съществувате, зелени и педали! Бог с нас

и как успя сам да си сложиш 5 плюсчета?? намирисваш нещо...

Отивай да го пооолигавиш на Пууутин

Аз съм обезсмъртен от Бога! педи. за Мене се разказва дори в Библията.. а за вас само БИЧ БОЖИИ! педи, цензурата! да ви изброявам ли поименно от дс-ссср, "комунистите", или вие сами ще се явите на телевизията на педераста от нато . дженерал би-тиви? Бог с нас

Отивай да го п*лигавиш на Путин.

даже не мое а вденеш колко си проз

само един минус, педи? с теб ще приключа за десерт! Бог с нас

И ти ще умреш празняр спрял ;) такива като тебе са излишни на цивилизацията

ДА! Бог с нас

а кой точно бог е с вас щото аз не съм....

Дежурният наркоман днес е GENCHO. . Лъже, маже и говори глупости. ,,Най- умната,, книга , която е прочел и цитира, е лъжливата Уикипедия. Няма грам логично, критическо мислене, приема всичко, защото не знае нищо

и педерасте, цензурата надрусана по турски: пише се паляци, а не "п*ляци" да еба родителя ти педераски с номер две, дето те е изсрал из гъза си надрусан! аман от "новоговора" ви, а действията ви все ни показват, че сте си неверници! дори да сте "мюсулмани", а на истинските ни братя по оръже, на които честитя с чест, праздниците добри! Бог с нас

добре, нека да си поговорим за холандия, царицата на първата понци схема с лалетата! за вас, педи, парите са най- главното и това ни е известно, но на каква цена спечелиха тея пари холандците?? на цената на отрязани, негърски ръце, защото не са си изпълнили социалистическо-комуняшката норма за бране на памук, да кажем? и да ти кажа още: дори холандците се убедиха на практика, че от легализирането на марихуаната, ефектът е само отрицателен. така, както испанската мафия се убеди, че свинстването в майорка им дон-ася не печалби, а само щети. балко бой в зъбките на нпо-тата, педерите и цялсата ви, политическа, презряна сган ще ви усвести, дебили. а с унищожебнието ви направо ще дръпнем здравата напред. все пак не съм казал главните програми за най-новия, световен ред, в който не сте включени! а напротив - изключени! надрусаната, третополова, турска пача, цензурка! Бог с нас

Какво значи ,,лесно достъпни до подрастващите,,.? Може би че са поставени по- ниско, на подходяща височина за децата?/! Достъпността се определя от това дали ще им разрешат да си ги купят.

Затова такива п*ляци като тебе с "голямо" сиво вещество бачкат за 1000лв в България, а Холандия с големите ти "наркомани и зомбита" при легализирана марихуана ти взимат по 5 заплатата на същата позиция.. затова брутния им вътрешен е 1 трилион, а нашия 86 милярда. Аре лягай да спиш тролчо, че нещо не ти се отдава да мислиш. Проблема на населението е от липса на култура, възпитание, образование и липса на адекватно управление и държавни органи, както и липса на адекватна народопсихология. Всички други тези като твоята са бръщолевене на празноглавци!

Празни претенции на неграмотен човек

легализирането на марихуаната върви ръка -за-ръка с легализирането на педофилията, некрофилията, "доброволното" "имунизиране", деградацията, дехуманизацията и манипулацията на онез, които искат да въведат "новия, световен ред" връз кухите глави неграмотните, безмозъчни зомбита, които са дистанционно управляеми и не протестират срещу статуквото, но и са добри гои! роби на юдеите. сега, освен целогодишни банани ще имате избити по улиците надрусани клоуни. легализирайте марихуаната и изчезвате, като вид! педи! това са "ценностите" на нео-комунягите, като столтенберг, урсула и тролът надрусан, дето цензурира денонощно. с минуси и плюсове. легализирайте масовите кражби от хипермаркетите! инак няма как да ги стигнете американците! техният "ред" е анархията, провалата и деградацията, но целта е да ви управляват, като мшини. с техния безбожен "нов, световен ред" е свършено! Бог с нас

Legalize it!

Хахаха а къде беха агенция митници като са вкарвани тези продукти на пазара отвън,тук такива не се произвеждат : )) въобще всички институции са за закрививане в тая територия а всички служители по тея звена за конфискация на имущество и затвор

Да, заради липсата на държавна регулация и постоянни проверки забраненото да не се продава на деца (като цигари и алохол, говорим за легални неща..), затова не се легализира и марихуаната. А скъпи родители, може ли да слезете на земята, познавам поне 50% от обкръжението ми са големи, зрели хора, с добре развит интелектз работят професии с висока добавена стойност, не са от отпадъка.. и получиха ненужни присъди. Марихуаната ТРЯБВА да се легализира, до 30 години ще е легализирана в повече от половината свят, защото е средство за успокоение и НЕ ТЕ прави невменяем, както ЛЕГАЛНИЯ алкохол. Само жалки присъди, за да има заплатки за ненужното количество административна дейност и служители. Аре стига вече, жалка история!

Наркоманче в глад

У нас се продава всичко на всички. Пътувак с момиче на 13-14 години видимо ( макар че у нас момичетата изглеждат по-възрастни от годините си) , което носеше две бутилки ликьор Бейлис открито, макар че имаше раничка и си говореше и договаряше за осигурената пиячка на купона. Как може да ги купи като цена и като възраст?

Защо ми се струва, че неотдавна вървеше някаква реклама на хексахидрокснабиол като чиста субстанция, но не си спомням за какво

Сливи ли имате в устата, че да кажете кои са тези продукти, за да ги забраним поне на децата си?

Сетила се Мара, да са....от години се продават всякакви такива олачи и хранителни добавки....

Едно не мога да разбера,защо не кажете в кой стоки и къде са открити въпросните "медикаменти".Пазим ли си ги ,веригите ,магазинчетата,както се стараем да не ги принудем да върнат нормалните надценки и цени.Ехо ,отговорни министри имали,или трябва да ги запомним като поредните слагачи на чужди интереси.

Ама като пишете, поне пишете до край! Кои са тези продукти, от къде са внос, защо не са минали през контрола , кой е разешил пускането им в тъговската мрежа, има ли арестувани? Статията са- объщи бля бля бля!

Това е само началото. С повечето държави на планетата легализиращи марихауната или и ние ще приемем нормални регулации спрямо нея или ще си играем на котка и мишка. Ако наистина искаме децата ни да не пушат (трева и цигари) трябва да има регулация дето налазва законните продавачи ако продават на деца. В момента едно дете може да си купи стек цигари и бутилка водка във всеки магазин. Ако това се спре, легализацията на марихауната ще е много лесна - възрастните да правят каквото искат с телата си. Няма как да спрем всеки възможен продукт ако той е законен в ЕС. За това трябва да спрем продавачите от продажба на всякакви вредни субстанции на деца а пък възрастните не трябва да ги вкарваме в затвора за нещо дето е напълно легално на всякъде.

Дрисня

Къде, къде ?

Подбиват пазара ?

Щом е такова количеството, МВР е замесено!

ей големата работа! отровиха 3 милиона, ошашавиха 3 милиона и тия най-после отктиха, че европата ни трови, ошашавява и кастрира!

Щом съставката тепърва предстои да се категоризира като наркотик, какво задържат хората?!? Има сума ти продукти с извлек от марихуана и кво от това?! Баси идиотите - вместо да задържат баш истинските наркотрафиканти, дето са залели улизите в кви ли не боклуци и ефтини опасни синтетични дроги.

Ако съставката не е наркотик според законодателството - задържаните могат да заведат дела за задържането си и да съдят държавата.

Кога най-големия и страшен наркотик ще бъде забранен. Говоря за никотина. от него ти е нужна само 1 дръпка и си пристрастен до живот. Най- лошото е че пушачите не го разбират и им се промива мозъка че не е така. Казват че го употребяват, защото им харесвал. Какво им харесва след като няма от твоите цигари и може и конски фашкии да пушиш. Това е заблуда. Никита е наркотикът с най голяма зависимост, която се рекламира на всякъде и постоянно.

Никотина поне 3 месеца му трябват да се пристрастиш , а за отказването , всеки има познати които са се отказали сам сами и без проблеми ! Нямам против да го забранят , нека забранят и алкохола :)

ТОЧНО ЕДНА ДРЪПКА. ТИ ТРЯБВА.

от Уикипедиа: Много проучвания показват, че към никотина се развива много по-силна зависимост, отколкото към кокаин и хероин.

Никотина е най-силния наркотик ако говорим за пристрастяване - казвам го като настоящ пушач. Отказването е истинска мъка но поне не се умира като при алкохола. За пристрасяване към алкохол обаче трябват 5-8 години за никотин 3-6 месеца. Пристрастяване към марихауната няма, отказването е мега лесно. Отказването от алкохол може да е смъртоносно ако не се прави в болница (говоря за истински алкохолизъм не една бира на ден). Кофеина също е наркотик към който има пристрастяване - опитайте да не пиете кафе 2 седмици да видите. Само че кофеина както и марихауната нямат фатални последици като ги ползвате редовно. Алкохола и цигарите имат и всички дето пушим тютюн сме на ясно че ще умрем по-рано. Не пушете и не пийте прекомерно много е съвета ми към всички - наистина не си заслужава, особено пушенето.

Тъпунгер, от никотина съзнанието не се променя! А от наркотиците ставаш луда.

Я ОСТАВИ ЕДИН ПУШАЧ БЕЗ ЦИГАРИ ДА ВИДИМ ДАЛИ НЕ СЕ ПРОМЕНЯ. СИГУРНО МОЖЕ ДА МИНЕ ПЕША 10 КМ САМО И САМО ДА СИ ВЗЕМЕ ДОЗАТА НИКОТИН

чий гъз извадихте тези двамата от снимката, бе?

ми питай радев! радев е измъкнал единия и го е направил министър . а после другия сам е изпълзял от същото място!

Нашите т.анари пак се изказаха. Всеки ден ползвам БАЛСАМ ЗА СЛЕД БРЪСНЕНЕ N..EA MEN SENSITIVE PRO ULTRA-CALMING. Съдържа 100% растително масло от конопено семе + витамин Е. Можете да си го купите от всякъде. Та какво точно са хванали и...отите?

е те и веганите ползват сапун, който е направен от мазнини, ама не го папат, а си мият ръчичките с него!

Балсамчето, според инструкциите ли го ползваш, или просто след бръснене удряш два- три гълтока ;)))

прибраха Нивеата от търговската мрежа .

"Тази съставка предстои да бъде категоризирана като наркотично вещество от нашето законодателство, допълни Бакалов." Е нали биле забранени от закона тези вещества. Този пък друго казва. Тия власти са егати ла й нометите

Ако българите масово пушеха трева вместо масово да се напиват щяха да са значително по-малко изнервени и по-малко агресивни и в тази държава щеше да се живее къде по-човешки.

има една държава дето е точно тъй! всички наблягат на канабиса, отглежда се на всякъде и никой не накуся алкохол! корейска народно-демократична република!! странно защо никой не иска да иде там да "живее къде по човешки"

Аз и за една друга, ама европейска държава дето не пият, ама употребяват легално марихуана съм чувала отзиви, и то не бяха добри...

МВР откриха, че в момета масово се продават кремове за ръце и лице например с канабидиол - той няма свойствата на марихауната - извлича се за медицински цели. И с 1 тон крем за ръце да се намажеш няма да имаш никакъв ефект подобен на ефектна на марихуаната. Толкова са смешни с тези гръмки заглавия.

Пуу извзеха скъпото сирене и кашкавал

Киро и кокорчо в атака

Кои са тези продукти, да ходим да си накупим, преди покровителите на наркоразпространителите да са ги прибрали като незаконни щото им се явяват нелоялна конкуренция. :)))

...по-големият внос на подобни продукти се осъществява от лица с украинско гражданство. В голямата си част са "легални" , някои от хомеопатииите, към които са предназначени са собственост на руско-украински бизнесмени. Купувачите по наши наблюдения са предимно млади и айти кадри пак от тази група + грузинци и молдовци?!? Иначе всичко е тип-топ

според много колеги, тази "акция" е под покров на новата украинска посланичка съвместно с новият юс посланик за да покажат, че в демо-света опс демократичният свят няма хън мън..... Факт е че самото вещество НЕ е категоризирано, като наркотик....просто новина за лапни-шарани и масмедийни лумпени... Тировете си вървят, зърнотп си влиза, а българският агро-производител ще подсмърча и ще си чака помощите от ЕС..... от Турция пристигат свежи пратки анаболи и прекурсори за запада, към тях спокойно си транзитират метамфетамини за ориента....бизнеса бичи

Всекидневно откривам в магазините аналози на храна, но все по-рядко истинска храна. Вие ми кажете кое е по-големият проблем.

Лобито на наркоразпроатранители си издейства да подгонят, законно внесените продукти имитиращи марихуана.