Откриха уран в пратка от Пакистан на летище Хийтроу

Командирът на антитерористичната служба Ричард Смит каза, че количеството замърсен материал е изключително малко

Обратно в новината

Коментари - Откриха уран в пратка от Пакистан на летище Хийтроу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малки дози за лична употреба.

Явно някой тества канал.

пореднота скалъпена операция на МИ-6 с цел вдигане на бюджета им

Вестник Сън е аналог на нашия Шок. Колко е достоверна цялата история само можем да гадаем.

И аз трябва да намеря малко за възглавницата на тъщата.

В Сърбия по полетата и горите има колкото си искате американски уран, и? Някой вдига ли аларма там? Ма викате - това е демократичен, полезен за здравето уран!

аналог на "Стършел"? Ама се тая де - и гъзоглавият хумор е като новините им...

Или пипето на ''умните'' след като и сами си признават , че количеството на замърсения материал е много малко, което е логично, че може и у някой американски ''миротворец'' да се е допрял..

едно ми е интересно, природният уран не е опасен и е много слабо радиоактивен. Спокойно можеш да го държиш в ръката си. Мръсна бомба с природен уран ми звучи просто несериозно. Ако са намерили отработен уран (демек пелети от горивни пръти) то тогава това е друга работа, но от статията не става ясно).

Урана няма значение. От значение е "иранския гражданин", който вероятно дори не съществува. Типична простотия, активно мероприятие на ингилизките служби. То ако е искал да е всичко скрито, наистина ше си остави дани и произход. Та веднага да го намерят. Все повече се убеждавам, че ингилизките овце са сред най-тъпите в природата. Такива тъпни сътворяват и добре че са си те, та да си вярват на глупостите. Ясно е, че върви черен пиар на Иран. Но по един безумно тъп начин. Май ингилизката клонка на дървото на Дарвин се е наклонила силно надолу и нацийката се спуска ускорено надолу, гонейки нивото на интелект на леките примати.

какво и всеки друг нервнопаралитичен газ, трови сигурно и за секунди (блокирайки дишането и сърдечната дейност), обаче Скрипал, щерка му, Навални, както и английските наркомани, ги "излекуваха" безпроблемно от него... Свиквай с "демократичната" информация!

''Самоличността на всички пътници или компании, свързани с пакета, не е потвърдена и предвидената дестинация на пакета остава неизвестна.'':)))))))Това не ви ли говори за поредното отвличане на вниманието на хората, защото няма как хем да е ''пратка'' хем ''да не се знае''изпращач и получател....

"Веществото може да се използва за така наречените "мръсни бомби".... Ричард Смит каза, че количеството замърсен материал е изключително малко и е оценено от експерти като непредставляващо заплаха за обществеността." Дъъъъ, логика - може да се направи бомба, ама количеството е толкова малко, че е безопасно ... !? "Граничните служби са идентифицирали колета по време на рутинна проверка ... и предвидената дестинация на пакета остава неизвестна" Дъъъ, ей така се качва багаж в самолета без да се знае на кого е!? "Според журналистическо разследване на вестник "Сън" пакетът е бил предназначен за ирански гражданин в Обединеното кралство и е пристигнал с полет от Оман, след като е бил изпратен от Пакистан....." Ъхъъъ, не се знае на кого е, не се знае дестинацията, ама се знае от къде е и за кого е !? . Баси статията, Дир-а кърти миФки от простотия!