Коментари - Откриха тяло в шламохранилище край Перник, съвпадение на татуировка насочва към Емил Боев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се казва къде е намерен трупа, но се спомена за езеро до квартала на Перник, Бела вода, езерото там се нарича "Бушляк". Да си спомним, че още на 7 февруари, радиестезистът Ивелин, познал къде е Сашко, посочи с точност местонахождението на Емил Боев: в района на язовир Бушляк. Не е ясно защо досега не са претърсили тази локация. Причините на смъртта не могат да се дискутират, възможно е да е нещастен случай или убийство.

Не ви ли изглежда целия случай потулен? Бил с приятел, който нищо не помни, ама можал да се прибере сам у дома и никой не го подозира. Видяли го на камера в единия край на града, а трупът намерен в протовополжния край. Оставил си колата отключено и телефона вътре. Къде се е запътил, вероятно да пикае и защо не се връща в колата? Този вторият не се ли прави на ударен и защо разследващите не акцентират върху него, не ви ли звучи наивно? Той сменя местоположението, което не е малко и никой не го среща. Нямало следи от насилие и сам се удавил. Въпросите много, а отговор един като за глупаци

Айде стига си съчинявал глупави теории. Прекалено много гледаш криминални филми явно. Един наркоман и алкохолик се е надрусал и напил до безпаметност и се е удавил.. Какво повече искате да ви стане ясно? Колко му е последната доза?

До хурейшио,МНОГО СТЕ ПРОСТ..УНИКАЛНО ПРОСТ..ТИПИЧЕН СЕЛСКИ УБИТАК

.

Браво! Казал ли е нещо - къде е ходил, какво е правил, защо не се е обадил. Разкажете, де!

А бе как от купон с приятели в Перник, се оказваш в пустошта сам? Сам ли си е пил, сам ли си е стигнал до блатото...

За човека жалко ама да взема да си туря една татуировка с ЕГН и трите имена - ако нещо, да улесня полицията.

Вземаш една rfid ампула от тия за дом. любимци и ти я тикат във врата.. Вътре пишат имена, данни за връзка и си готов.. Пак ще си говедо ама поне чипирано..

Тяло, намерено в шламохранилище, жена разкъсана от кучета, съобщения за бомби в училищата - животът си върви нормално в Готъм сити.

Дете, оставено само в апартамент, загива при пожар, майката с хероин, дядото не може да го гледа....

А, за 66-та Згориград и хвостохранилището нещо да кажете? А, за другите къде по-големи катастрофи и драми от соца? Така е било, така и ще бъде - пълна безотговорност открай време и на всички нива. Па, тая хероиновата "майка" е от групата на тоя удавения - важното е пиенето и друсането, пък всичко останало е на заден план. Пълно е тук с наивници, които цял живот няма да разберат каква е човешката природа и ще са вечно учудени, изненадани и шокирани.

Преник деля вода могето

Абе къде е Батман!!?

В едно развито общество нетрезвият човек, когато е сам или зле придружен става отговорност на обществото, за да се предотврати извършването на престъпление или инцидент. Понеже долу един твърди, че жертвата сама си била виновна. Ние, българите, сме стадо от единаци. Не ни интересуват останалите, помагаме показно, основно на домове за деца. Горкият човек, като е бил пиян или друсан, ако бяхме общество на място, някой е щял да сигнализира, а полицията да го настани в изтрезвителното. Това дори е морално задължение на трезвия за превенция на виктивизацията. Относно Семерджиев - истинският виновен е полицайката, която го е покрила за ПТП от същия ден,а е бездействала и не е уведомила колегите си.

Това пък кой ти го каза за развитото общество или в коя наредба си го прочел? Ти САЩ виждал ли си? Там наркомани, алкохолици и подобните са on their own. Явно САЩ са неразвити. Развитите са европейците, дето тегобите на целия свят, че и на планетата са тяхна отговорност и затова са се напълнили с джагали, искат да забранят колите и вървят към китайски тип диктатура. Май това твоето развитие води по краткия път към самозатриването. Соцът свърши и ае ако обичате държавата/обществото да не се месят във всичко, ами да оставят отговорността, инициативата и свободата на индивида. Насвяткал се е, надрусал се е, удавил се е - негово право и негов проблем. Пълнолетен е, не е под запрещение, така че да прави каквото ще и да си носи последствията.

Каза ми го обичаващият по социална сигурност на едно обучение в европейска страна, в която никога не е имало комунизъм.

По Вашата логика и Семерджиев по същия начин - надрусал се, насвяткал се, пълнолетен е, не е под запрещение и е, на - направил е каквото си е искал - почерни две майки, сега майките да му берат гайлето, защото тези, които са можели да го спрат са разсъждавали точно като Вас. Аплодисменти на такава ценностна система!

Тези, които са можели и е трябвало да спрат оня нарисувания наркоман не е обществото, а институциите, а те са нещо доста по-различно. Обществото и институциите не само не са едно и също, ами в много отношения са антагонисти. За другия - е, щом някой обучаващ по "социална сигурност" го е казал, значи е закон. И ква е тая социална сигурност, пък комунизъм не било имало?! Аз съм ходил на обучения по охрана на труда, а това със социалната сигурност е някаква левичарска западна простотия. Оня обучаващ спомена ли също как нашествениците от Африка, Близкия изток и откъдето още се сетиш също са наша социална отговорност?

странна работа отиваш на купон, свършваш в шламохранилище край града дали е инцидент или някой го е потопил там?

Да, дрогата. Защо търсите под вола теле? Пребил се е като куче, защото не знае къде се намира. Навремето хората на неговите години имаха деца първи клас и отговорности. Тоя се е чудел къде да се наиграе. Е намерил каквото търсил.

Всички тука , които се изказвате толкова скотски, сте праведници, трезвеници, пеещи в църковния хор, с най-гоемия ви грях да подминете просяк без да му пуснете просия. Смирете се бре!

Ей, мухльо, някои не пием, в църковни глупости не вярваме, а просяците ги знаем що за организирана дейност са - нагледал съм се как работят, преди повечето да се изнесат на Запад, щото там балъците все още са повече. От травматологията в Пирогов ги познаваха почти всички, щото преди това бяха минали през тях да им ампутират по нещо, след волтова дъга по време на "бране на жица". След това се преквалифицираха и бизнесът си продължи.

Не пиете ли? Ей, много джендърчета се навъдихте в тези модерни времена!

Един друг

Трай, бе, наркоман...

Е, нали ви каза да не се тревожите - ще се затопли времето и отнякъде ще смръдне. Ето - смръдна. Друг път да ме слушате. Айде сега бягайте да си играете.

Времето не се затопли, а застудя. Другия път да си мълчиш, да не ти личи.

еее, то времето е временно бе! при вас е застудяло, а при нас се стопли и снегът почти се стопи!

Лошо, но дано се оправи и следващия път да внимава на сурва!

Беше ясно отдавна, че не е жив. Сега тия дето съчиняваха теории на конспирациите дали ще се засрамят? Трафик на органи, избягал в чужбина, и пр... Наслушахме се на глупости

Ако българите бяха способни на чувство за срам, вместо да се бият в гърдите какви сме велики, нямаше да сме на това дередже. Ама кой да вика "Булгар, булгааар!".

Под такива новини е хубаво да замълчим. Случва се човек да прекачи лимита. Млад, все ще се намери някой бръмбар в главата ... Поне за семейството му ще е ясно. Да почива в мир момчето.

Точно на такива не трябва да се мълчи, а да се дава както гласност, така и да се реагира отрицателно. На тая случка й се вика cautionary tale. Не се напивайте на куче, не се друсайте и най-вече в такова състояние не хващайте гората, че там дебнат "необезопасени блата".

Глупости на търкалета. Човек с мозък не става пияница и не прекалява, а човек без мозък не е човек. Представяш ли си го тоя какво семейство щше да създаде и какво поколение щеше да отгледа. Дебилите да мрат овреме!

- Господине, вие сте пили! - Ни съм пили, аз съм лъв!

Какви добри камери. Заснели младежа пиян и готово - кмета, полицая, и бизнесмена създал блатото са - невинни.

Е той какво търси у блатото? И защо някой друг да му е виновен?

Демокрацията ни докара такава омраза между българите, че е трудно за вярване. На думи живеем в най-най-най съюзите. Нашите политици все са с Байдъномакроните по цял ден. А всъщност? Беднотия, корупция, мизерия. И омраза. Религията на "Запада" е омразата!

И под такава статия ли намери да си ръсиш скапаната пропутинска пропаганда боклуко долен, антибългарски, путлерастки ? И като да не е демомрсция в какво да сме бе скапаняк ? В диктатура ли ?

Била пропаганда? Че и пропутинска? Аве назаем мръсен днчцендър, ако не дават Грант от фондацийката всичко е пропаганда за теб

Питам те в какво да живеем,.щом да не е демокрация бе отпадък болшевишки ?

Е, на този ли "1000" някой ще даде пари? С глупостите, които пише, не би могъл, да бъде полезен никому! Завършен гьотверен.

Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. Ако докато си отключва и заключва колата, звукът се чува в целия квартал, значи тоя е луд олигофрен , който е решил да ИЗНЕРВИ всички наоколо.. По- добре да му запалят колата или да я ОТКРАДНАТ отколкото да изнервя всички. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. А един Директор на Вииваком може да разболее с РАК и Левкемия- 50 000 души. Куршум за такива !!

Напил се е винкелО и е цопнал. Ясна работа.

За майка си той е Син, за брат си брат...до всички Тъпири в форума

Някакви други банални прозрения да имаш за споделяне? Казаното от теб важи и за за оня Семерджиев, дето уби момичетата, и за Кристиан Николов, дето уби Милен Цветков, и за Димитър Любенов, дето уби французина и за сума още такива. Какво е общото, ли? Че всички тия са били пияни и друсани и, че всички са нечии синове и братя. Ква е разликата, ли? Че този сега е убил само себе си, по стечение на обстоятелствата.

ами разликата е огромна..Тъпире

смятам че трябва да поднесеш извиненията си на Майката на момчето Тъпире че точно днес замърсявяш форума и да си прав за някои неща за Безчуктвенот си отношение не си..щото може да е твой син...Ама не Не е възможно нали?

Разликата е минимална - все имаме безотговорно отношение и слаб контрол на импулсите. По стечение на обстоятелствата, резултатите са различни. Обаче генезисите не са. В крайна сметка, всичко се свежда до управление на риска. За такива, като тоя трезвеник, хората са си го казали - play stupid games, win stupid prizes. Вие вече и мъченик го изкарахте. Направо съберете пари паметник да му вдигнете. Геройски загинал за благородна кауза - саможертвено е изпил и изпушил колкото е могъл, за да предпази останалите, като не остане за тях...

Има физиономия на типично пернишко пиянде.

Пернишкия пияница се е налочил и е цамбурнал в гьола.

Що за деградирал илитерат трябва да си? Значи, всеки който се напие, заслужава да умре?

На езически сборища какво да очакваш. Само простотии, язък за момчето...

След 2 седмици като боядисваш яйцата, не забравяй да кажеш на децата си какви езичници са, хахаха

В Перник нищо друго не може да ти се случи.

Е щом медия ДИР ни казва за неговото - видимо нетрезво състояние, явно има виновни за тази смърт! В демократичната България е така - давещите се спасяват сами, а жертвите са виновни.

Представа си нямаш колко често жертвите действително сами са виновни в голяма степен. От воле се сещам за тия снощи, дето са пореден път се метнаха на релсите на Ботевградско, каквато е масовата практика. Качили се с колата на пиян и друсан откачалник, който натиска педала колкото може, а после - жертви, я в моргата, я в травматологията. Толкова ли сте тъпи, че да не можете да приемете за по-вероятна версията, че пиян друсалник, който не знае кой е и къде се е претрепал, ами задължително да трябва някой да го е убил... И за оня нарисувания футбалер сега кажете, че някой му е саботирал колата, за да я разцепи и да убие момичетата на тротоара. Така и така пробите му вече ги омазаха, та май ще станат недопустими по делото - таман.

Прав си. Слава Богу не е виновен кмета, че има такова токсично блато необезопасено. Нито бизнесите, който са направили пари и са оставили това блато. Нито полицията. Всички богати и силни са невинни!!! Този е бил във видимо нетрезво състояние. Камерите нищо друго освен неговото състояние не са записали. Явно сам си е виновен. Бедняк пиян!

Кво значи "необезопасено блато"?! То знаеш ли колко необезопасени и дебнещи "опасности" има когато нямаш акъл или така си си го замъглил, че все едно пак нямаш? Опазването на живота и здравето ти е преди всичко твоя грижа. Айде, почнете вече да поемате малко собствена отговорност, че съвсем вървим на закриване тук с тоя манталитет. Кво търси тоя посред нощ зимата покрай "необезопасени блата"? Знаеш ли колко такива необезопасени язовири, че и цяло море имаме, хеле пък нощно време и на пияна глава? Навремето като съм ходил по Рила, Пирин, Стара планина и т.н. - сума необезопасени скали и урви. Пък ако знаеш из нивите колко необезопасени далекопроводни стълбове има, по които спокойно можеш да се покатериш, ако ти е толкова акълът. Колко народ с тези селфита падна отвисоко или го тресна волтова дъга - пълно безобразие. Трябва кметът и държавата всичко да обезопасят, вкл. и кухненските ножове вкъщи. Свободата е преди всичко отговорност, защото си поел грижата какво да правиш с нея. Като искаш да се напиваш на куче и да си търсиш белята в тъмното - твое право е.

големият мъж без капка състрадание...Да ама друг път...ходи на психолог

Ей, лигльо, имам състрадание именно защото го прилагам където е уместно, а не показно и на поразия. Тоя интернет и социални мрежи съвсем са ви разкашкали - всичко е преекспонирано, всичко е драматизирано, всичко е на показ. Страдалци като вас, т.е. повърхностни и показни, напълниха Европа с всякаква джагалска сган. По-долу казах, че сте баби и бях прав - същата работа сте като Меркелица. Именно тая безпринципна и поголовна състрадателност и толерантност ще ни довършат в сегашния ни вид. Ревльовци...

Бог са го прости младото момче. Още един живот загубен заради продажния номеклатурен кенеф

Бог да го прости. А за близките е трагедия, дано намерят утеха. За алкохола и наркотиците е ясно, но и със слушалките трябва да се внимава много, както е отбелязано в предишен коментар. Далеч не във всички ситуации е безопасно с тях.

човекът по -долу ти казва че е загубил близък и знае от опит,а ти се правиш на великият мъж..странни разбирания имаш..жалко изгубил си всичко човешко, Един друг ..

Напълнили сме се с баби оплаквачки, а имаме остър дефицит на мъже. На една приятелка, двамата близнаци й съсипаха живота с наркотици и простотии, след което се "преселиха в едно по-добро място", ама прекалено късно. На друга - от "виден столичен бизнесменски род" мъжът й им разказа играта и си съсипа органите, та са ту трансплантации в чужбина, ту незнам си какво. Да не мислите, че не съм се нагледал на цирози и други проблеми от пиене и наркотици? И да ви светна, щото явно вие не сте - отношението на самите лекари към този тип "пациенти" е доста по-различно от отношението към останалите. Неслучайно такива не се и трансплантират. Явно в тях, както и в мен такива life choices предизвикват повече презрение, отколкото оплаквачески импулси. Та за тоя имаше навремето един вестник май - "Лична драма". Набийте си в кухите кратуни - накрая всичко се плаща и кръчмарят винаги идва със сметката. Специално за вас има една приказка. Кога пили - пели, кога плащали - ревали.

достатъчно е просто да кажеш...Съжалявам ......но едва ли..

За кое да съжалявам, бре?! То, почне ли се веднъж със съжаленията на общо основание, човек става бабичка като вас. Със съжаленията, радостите, поздравения и скърбите трябва да се подхожда пестеливо и на място. На това вашето му се казва emotional incontinence...

Татуировките вършат по-доброа работа при разпознаването от пръстовите отпечатъци.

К'ва кръвна проба като се оказа,че мършата сернедцииска не е бил дрогиран....ДА ЖИВЕЕ СЪДЕБНА МЕДИЦИНА

А Мунчагата и неговия Дерменджиев ко ше изминджат по въпроса?!

Не е за вярване какви Отвратителни хора има в БГ...и дори в този момент не казвате нещо човешко ....това е човек с близки хора...

Така, де - близки, които самият той е поставил по-назад в приоритетите си от уйдисването на слабостите си.

Засрамете се ..това дали е пиян или не ни прави мъката по малка по изгубен човек и живот, говорите отвратително

Оф, апологетите и смачканяците колко сте досадни. Аман от безотговорници - тоя колко пожарникари и водолази занимаваше със себе си посред зимата. Ако за родителите му не му пука, барем за непознатите, които ще пратят да му търсят наркоманските остатъци да беше помислил. Така че огромна значение има дали е пил пиян, а този тревоман е бил и друсан отгоре на всичко.

знаеш ли Иде ми да те пожелая сходни неща .я за дете я за близък но няма да го направя. тогава ще го разбереш..Жалкар и смачканяк човек е този дето те гледа в огледалото..Леке

А, бе, боклук, аз и вкъщи не пия, а наркотици съм виждал само два пъти през живота си и то отдалече. Щото съм отговорен. Сещай се и какъв пример давам на тези около мен. Пияндурници и наркомани без капка самоконтрол и отговорност, а сега и ще ви жалим - ха, ха. Вие сами не се жалете, пък ние ли...

Не си заслужава настина да говоря с такива хора..Глупако, аз също съм отговорен но всеки се ражда със собствената си психика и воля..айде малко намали перченето, казах само от личен опит се разбира..но ти си Темерут..този ден Нещастник е ден за скръб на Майка му.

Психиката и волята се изграждат и каляват, бе, мухльо. Тоя на снимката да ти изглежда "кален"? Много станахте либерални, много широко скроени, много съпричастни... Егати убиташкия манталитет, ама то затова сме на тоя хал не само като държава, ами и като цивилизация и култура. На тоя не му е пукало за скръбта на майка му, та на мен ли, бе?! Колко ми пука за шкартото и за технологичния отпадък в производствата, толкова ми пука и за тия. А, на теб, лигльо, няма да ти навреди да станеш малко по-коравосърдечен, а не да охкаш като кифла в тиктока. Все едно дядо ми, участвал активно във война, да вземе да се прави на състрадателен за разните боклуци - ха, ха. Ей, напълнихме се със женчовци...

Няма как да оправиш еректилната и мозъчната дисфункции, а курвата ти екъщу явнонсе ебе с по-младички:))Бог да те прости ;)Няма лек за теб, лай куче, на никого не пречиш

Тая мозъчна дисфункция не знам какво е и как се установява, обаче другото знам, а установяването е елементарно - прати жена ти или дъщеря ти да установи и да те осведоми. Ама й дай няколко дена, че може да й хареса и да се застои. Психолог - ха, ха. Това не е медицинско образование, а псевдо специалност, също като еколог или изкуствовед, бе... Да, учил си нещо там, ама субективните ти мнения не струват нищо. Психолози като теб са си за психиатър.

Тъжен край за пияндето....

Много си се нашмъркал.

Само вкъщи при заключена врата има някаква сигурност. Навън е връждебна обстановка - падат клони, седят отворени шахти, оголени кабели, пияни друсалки прелитат с колите си през тротоари и спирки и сума такива неща. Навън трябва да си нащрек и с невъзпрепятствани сетива, а на практика какво виждаме - масово със слушалки в ушите, забили погледи в телефоните, а тоя пиян и друсан, та хептен да си повиши риска. Пиян и друсан е опасно даже вкъщи, да не паднеш през прозореца (като студент знам за няколко такива случая в общежитието), да не минеш през стъклена врата и да се нарежеш (и такъв случай имахме) или да се претрепеш в банята. Тоя се е докарал на куче и е драснал из пернишкия кър...

Симулантите от МВР под прякото подчинение на резидента, с показните акции днес за купен вот не работят ефективно. Ловят дребните мошеници, а убийците са на свобода. Това е истината и боли от нея. Радеф-импийчмънт за теб, за всичките злини, които причиняваш на българския народ. Чрез използване на популизъм и пропаганда, манипулираш простоватата част от народа, а тя е по-голямата част от населението, за да ръководиш и да си оправиш живота, да задоволяваш жаждата ти за власт ибда задоволиш комлекса ти за малоценност, а това е пагубно за България.

Господин Мунчо е всъщност на служба към Държавния департамент. Кат му натиснат от там бутона на дистанционното и всичко е много готино и окейско. Нищо, че овчето БГ-стадо робове му плаща ултра тлъстата заплата от 20 бона месечно, че и на всичкото отгоре хрантути и Каминото му!

А ако не е на изчезналото момче ? Понеже искате като в САЩ, ако грешите това ще ви струва милион - два за емоционални обезщетения, дир

Господ да прости момчето. Можеше да се очаква - след като 2 месеца не го намериха, се очакваше да е потънал някъде. Дрогата не прощава. Другите да си опичат акъла (ама не с дрога).

То беше ясно. За два месеца сам няма как да се появи отникъде

Перник е зараза и болест. За толкова години, един нормален не съм видял и не познавам от там.

Във всеки град има нормални хора, не слагай всички под общ знаменател. Не е бил убит, той е бил пиян и се е подхлъзнал някъде сигурно. Сам си е виновен като е бил в нетрезво състояние...

Какво са намерили - само купето и шасито без всички възли, части, детайли, механизми и агрегати?

скарал се е с дилърите

Не прощава

Фестивал в Перник без труп не Фестивал !

Кой пада в.шламохрамишище и как? Убит ли е, хвърлили ли са го, напил се е и е паднал сам ли, какво е станало?

То у Перник първо трябва да се търси покрай водоемите.

Още тогава единият ясновидец беше посочил точно такова място във водоема че си намира

Ае, стига с тия ясновидци и суеверия вече... Това и аз можех да го кажа с голяма степен на достоверност, още повече, че нищо не залагам с хипотезата си.

Ти по всичко си компетентен според мен си един комплексар мислиш се за идеален но не бъди сигурен как може да те завърти живота тогава няма да си толкова самонадеян

Ей, глупак, по много неща не съм компетентен - по футбол, по поп-фолк, по "български хай-лайф", по вървежни заведения и т.н. А, животът си ме е завъртял отдавна и съм надживял периода когато ми е пукало за целия тоя фарс и цирк и съм се връзвал на това, което може да ми поднесе. Всичко е една пародия, та стига сте досаждали барем вие...

Хората още тогава казаха, че напролет все ще излезе отнякъде, та само малко търпение...

Отвлечен...от собствената си тъпотия : шмръкнал, пийнал и се шинбал в шлама. Сега разбира се ше има писъци, теории на конспирацията, а обикновено такива хора точно така завършват

Не говори глупости, познавам много алкохолици и нито един от тях не е цопвал никъде. Дори съм виждал един да спи зимата навън и нищо не му стана, а муската му беше замръзнал.

"Мусаката" замръзнала ?

Е, как да замръзне тоя, който е като чавдарките и икарусите навремето зимата - с табели на предното стъкло "системата е напълнена с антифриз".

Да не е на някой от дрис.бг..

За Сашко- Рамбо, разбрахме че, ако си жив се оцелява, жалко за момчето, жив не се е похлъзнал в шламохранилището със сигурност.

подхлъзнал*