Откриха тяло в колесника на самолет на летището във Франкфурт на Майн

Машината е пристигнала от Иран, отмениха полетите за Ислямската република

Обратно в новината

Коментари - Откриха тяло в колесника на самолет на летището във Франкфурт на Майн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

краварските подлоги в Афганистан драпаха така по самолетите .... краварите буквално ги изритаха като използвани носни кърпички :))

Това явление с катеренето по колесниците на самолетите е доста по-често срещано, отколкото ни го представят. И не е само от "определени страни", а го има практически почти навсякъде. Но сензацията е, че видиш ли бягал от режима в Техран... Я да ни разкажат за едни американски подлоги дето висяха по колесниците на самолети и вертолети, щото техните господари ги зарязаха на произвола на съдбата, остставяйки ги на милостта на талибаните со се модерно въоръжение и боеприпаси за около $ 100 млрд

САЩ се изтегля от Афганистан в продължение на повече от година. Изтеглянето започва при Тръмп и продължава при Байдън. Причината за изтеглянето е прозаична. Оказа се, че афганистанската армия е само на книга и докато генералите и прибираха "заплатата на войниците", правителството очакваше да го пази НАТО.

Нещо май се получи това ''откриване'' точно когато Ираел отново обстрелва някакви ''ирански области'' до границата със Сирия за да свали иранския самолет ''превозващ дронове''???? Както винаги обстрелват си по чужди територии и се водят като дружките си ''миротворци'' ама Русия когато защитава рускоезично нселение и области до нейната граница е ''терорист''...Съвпаденията рядко с без причина..

Не разбрах, как така е преживял 11 часовото разстояние от Южна Африка до Нидерландия, а се е качил в Кения ! За другия случай говоря...

аз разбрах от тая статия, че хвърчилета е направил спирка в кения по пътя за нидерландия или от кения бил направил спирка в южна африка по пътя за нидерландия, та те не били сигурни къде се е качил на стоп точно в кения или в юар ама преводът е покъртителен , затова се разрових по случая. Та имало само два случая в историята на оцелили при такъв автостоп. Единия на този южноафриканец, който разказва в едно интервю. Та на кратко били се качили двама юнака тоз оцелелия и негов приятел. от летището в ЮАР. Неговия приятел се изтърсил на покрива на някаква бизнессграда в някво сателитно градче близо до хийтроу, а той устискал някак си и се изтърсил на пистата като кацнал самолета, но бил 6 месеца в кома след това. Та лекарите си обяснили оцеляването му с това че изпаднал в нещо като хибернация от ниските температури, минус 60С и затова нямало много поражения по органите от недостига на кислород.

боже боже

На времето един колега излезе за работа..... и осъмна в Ню Йорк.

Да беше тръгнал пеша, както стотиците хиляди млади мъже - мюсюлмани, тръгнали от Азия и Африка за Европа, всичките те бягащи от войната в Сирия. Оградата на Просто Боко не е никаква пречка за тях и за това да ислямизират Европа.

Тоя си е мислил, че ще диша въздух от гумата. Ама тя е с азот. Аверите му само са му обещали да я напълнят с въздух.

Ако е от техническия персонал си е взел поне две бутилки кислород. Не го мислете. Не е преценил за студа

От техническия персонал никой няма да се качи там - те редовно ги вядят такива камикадзета от там и знаят че това е опит за предумишлено самоубийство който завършва успешно в 99% от случаите..

Понеже скоростта е голяма има доста молекули кислород за дишане. Щом въздуха стига за двигателите трябва да стига и за дробовете. Понеже фюзелажа се загрява температурата в колесника едва ли е отрицателна.

Тоя самолет да не е с карбуратор бе, човек?

Гратисчия. Иска да пътува без билет. Платил е глобата по най-скъпата тарифа

мамин сладък, той няма комфорта на твоя диван и някоя средна заплатка сигурно (личи ти по коментара)...за хората това е на живот и смърт да се отърват отнякъде

комфорт, явно няма и акъл, за да се пробва по този начин ... Иначе ... да. Явно наистина се е отървал!

И руските клошари биха пътували така, ако не бяха им спрели всички полети до белия свят. Представят ли си, даже иранските жители имат повече възможности от един обикновен руски клошар.

Световните курорти са пълни все с руснаци така, че нещо ти е грешно писането!

Каква е тази охрана, бре, щом може цял човек да се скрие в колесника, на може ли някой да остави там бомба и да си тръгне

Няма забрана за движение на персонал по стоянките. Все някой е липсвал от смяната. Ама докато разберат на кой полет е самолета кацнал

Ако може всички така да идват

Кво ли има в резервната гума на джипа който, купих в понеделник... :(

"Десет малки негърчета":)

В предния колесник требва начи да има херметизация, иначе кво ше диша. На 11 -12 км. височина въздуха е доста рядък толкова часове да се изкарат без кислородна маска.

Няма начин да не е бил рус швед по професия авионженер!

За съжаление хората които се качват така не знаят, че горе температурата е толкова ниска. Отделно почти няма кислород. На Еверест почти 9000мнв около час без кислородна бутилка и си до там.

Сумати народ е качвал без бутилка

Качвали/слизали, не стояли над 8к метра...

Обикновено хората, които се качват там с абсолютно неграмотни мюсулмани, които виждат за пръв път самолет ... и често пъти лауреати за наградата Дарвин.

А дали ''се е качил'' или са го качили кой ли някога ще ни каже......