Коментари - Откриха труп в колесника на пътнически самолет на летище "Истанбул" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е колко проверяват самолетите в Амстердам... щом чак в Истанбул са го открили, явно никой нищо не е гледал преди това. Вали се сещаге че този вместо да се качи, е можел да сложи бомба.

дали е бягал към руския рай..ха.ха хаха ха ха

Този самолет случайно да са го ползвали за евакуация на американсерите когато панически бягаха от Афганистан?

като скакалци напаст!

В най-скоро време ще има още много трупове по самолетните колесници, цели тълпи. Труповете на американските подлоги в БГ-колонията. За тях място в транспортните самолети на техните американски господари няма да има. Хей, Магарев, ти си знаеш - за теб няма да има запазено място на някой самолетен колесник! За къв чеп си им на американците?! Боклуци и предатели като теб не им трябват. Янките прекрасно знаят, че квато си мърша, утре ще предадеш и тях! За сметка на това обаче, Магарев, има и една много хубава новина за теб. Отсега още имаш запазено място за бъдещия Народен съд 2.0. На подсъдимата скамейка.

Който копае гроб другиму сам пада в него.

Мъжът се оказа, че е преживял 11-часовото пътуване в тези доста неблагоприятни условия - там няма изолация и херметизация, а температурата често достига до минус 51 градуса по Целзий. И кислород няма.

Не е точно така! Зависи от самолета. Заради аеродинамиката е възможно в този сектор да се запази кислорода, тук нямаш рязко разминаване в налягането, както е при декомпресия в пътническият отсек.

Ето, AI вече почна да взема жертви. Щом и самолетите грабят хора от пистите като хищни птици, работата не отива на добре!

Истанбул има 3 летища, но никое от тях не се нарича "Истанбул"

"Истанбул" е новото летище, Ататюрк беше старото, а Сабиха Гьокчен е в азиатската част

Чедата на Аллах за съжаление често пъти са напълно лишени от разум!

горкия човек

На минус 50 градуса без кислород на 10 км височина.... часове наред.... шанса да оцелее човек е между нула и много малко.

Не и според американските филми.

Айнщайн ли беше тоя дет твърдеше че гравитони нема ?!