Откриха труп край хижа "Здравец" над Пловдив

Все още не е установен полът на загиналия човек, както и неговата самоличност, но тялото е в напреднала фаза на разложение

Обратно в новината

Коментари - Откриха труп край хижа "Здравец" над Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може да е до паркинга и никой да не го забележи толкова дълго време, че да се разложи? Пълна глупост.

"Труп в напреднала фаза на разложение". Е как така ще се натъкнат случайно къмпингуващите. Ако е в напреднала фаза на разложение ще вони, та ще се не трае поне на 100-300 метра в зависимост от вятъра. Пък те опънали палатките до сами него и като отишли да пикаят, случайно се натъкнали.

Добре, че е дошла линейка… Да пробват да го върнат към живота! После за какво закъснявали линейките… като ходят на случаи с разложени трупове

Язе ако управлявам кочината: 1. Всичките прасета на мезета 2. Кочината се взривява 3. Строй се нещо, което е напълно различно от кочина 4. Парашутират се всичко що е специалист и им се реква "ша се оправяме или ша бъдеш оправян " 5. Зависи от т.4 6. Язе национален герой

Това е другия брат Галев, който се е върнал още преди месец воден от носталгия, но още при първата разходка сред родната природа му е прилошало и е починал.

майка ти да еба мръсна.

Ето това - руската пропаганда води до психични отклонения и абсолютна олигофрения! Забранете я веднага и започнете да лекувате потърпевшите!

правителвтно НЯМА ДА ИМА. Ебете се В ГЪЗА. Излезте на пътя и се бийте като украинци/руци. Джигеретата ви мамичката в копеленца отровни.

Да не е изчезнал пак някой от Перник и да са го намерили?

принципно всички хора умират, задължително ли е всеки път да ни уведомявате

Да, трябва да знаеш всяка смърт, всеки инцидент, всяко произшествие, да си напълно осведомен със броя на загиналите и ранените. Ако не си ще вземеш да не се чустваш толкова депресиран и стресиран и ще вземеш да се замислиш в каква кочина живееме и как доспускаме някакви мутри да ни управляват. Та за това приятело тези мутри за да не ти оставят време и пространство за мислене, те осведомяват в най-големите детайли, чрез пропагандните си машини -медиите, за всяко едно убийство, самоубийство, изнасилване и т.н.

Кой трябва да ни управлява? Ти ли? Тогава в по-малка кочина ли ще живееш?

Да, при такива обстоятелства, това е новина, която интересува общността и може да помогне за идентифицирането. Но щом Пешо иска да живее като щраус с глава в пясъка, може сам да си помогне като спре да коментира и да си изключи интернета.

От хижа /ЗДРАВЕЦ/ да викат Коль РОЛЕКСА да им пее срещо уроки

"Загинал" на паркинга?!? Тези две думи даже в изречение не стоят добре една до друга.

Не НА паркинга, а ДО паркинга.

Е така по-бива.

вероятно е умрял

Разбирам да не може да бъде определена възрастта, но полът ... те са два (колкото и на накои да им се иска да са повече) и са лесно различими

Очевидно "напреднала фаза на разложение" за теб не означава нищо...

по днк-то може да се установи, има си специализирани тестове

Хорейшо трябва тук

Може да е някой мигрант.

Дано този труп да е на политик.

Такова нещо.

Е като не можете да определите пола, как разбрахте, че е човек? Може да е жена.

Правилно, жената не е човек и това е установено още преди векове.

ще лежиш до 25 години затвор...

Зле запазен организъм.