Откриха телата на двете жени, затрупани след взрива в "Арсенал" (видео)

Разследващите работят по няколко версии, една от които е човешка грешка

Обратно в новината

Коментари - Откриха телата на двете жени, затрупани след взрива в "Арсенал" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-ме шокира становището, че трябва да се установи, какви точно дейности са извършвани в този цех! И това в рисков завод, където всичко трябва да е разписано точка по точка. Правила от пристигането, работен процес и напускането на работното място! В милото ни Отечество важат ли норми за безопасен труд? Горките хорица, изкарвали са хляб за децата си . Светла им памет! Но къде са виновните? Както винаги, са се покрили?

Mir na praha im !

Нали се казваше ' Който копае гроб другиму ..........."

Нещастник

Това изобщо не ме учудва. Българинът всичко знае, всичко може, прочел 2 реда и вече е експерт. Същото е и при работата - ти му правиш инструктаж, набиваш в главата едни и същи неща всеки ден, а той си чопли носа и играе джобен тенис. После прави каквото си иска и като стане беля - всички изведнъж започват да спазват някаква приемлива дисциплина. После, като се позабрави - пак същото... Това поведение го виждаме и по пътищата, и на опашки, и в държавните институции, където е много разпространено - всички се държат, все едно им е бащения и ще живеят вечно. Жалко за невинните жертви, защото само 1 е направил грешката!

Но защо изчезна версията за руска диверсия.? Нека се изгонят всички руски дипломати ,Кирето да отмени всички укази на Путин. Защо Киро не е президент и премиер ? Той е нашия вожд и учител

А ти що си смърдлива путк@, а не мъж?

Не стига че сме приватизирали за стотинки оръжеен завод, ами в него и фойерверки не можем да произведем безопасно. Какво падение. А иначе, в устата на всеки българин са "китайските боклуци". А че само такива купуваме от там, не се сещаме.

Кирето е бащата на нацията сега.Той ще оправи Лена и народа потентен е и всичко прави с усмивка.Бате Боко иска но не може вече, иначе на парапета има доста.

За къде ги произвеждаме ? За Китай ли ? Цялата ни оръжейна промишленост в момента обслужва фронта в Украйна.

Там работят на 3 смени, за да проузвеждат оръжия,с които едни хора да избиват други.. в 21 век.. каква отвратителна повтаряща се съдба на човешката цивилизация..явно е достигнала краят си със собственото си самоунищожение..благодарение на шепа алчни англо-саксонски изроди, които последните няколко века друго,освен войни и колонизации, ограбващи хората по света, не правят..

На война с фоерверки! Мноо умно, пич, печелиш от тотото един среден

Жалко за хората. Че, виновни няма да се намерят е ясно. И, никой няма да провери, какъв е бил обемът на производството и възможно ли е при това натоварване да се спазват каквито и да е било норми на безопасност. Това се случи и с украинският самолет, който беше експлоатиран до отказ, вероятно, подобна е била съдбата и на завода в Горни Лом, където работниците бяха получили невъзможно квота за разглобяване на мини. А, мои познати са ми казвали, че, няколко дни преди взрива са виждали в завода, цигани да трошат мините, като орехи с бронзови чукове. И всичко при някаква ненормална скорост, защото им е била поставена квота за дневна бройка.

Хората живеят добре не гласуват не ги интересува правят оръжия за осрайна... не виждам никакви проблеми .. всеки сам си е преценил рисковете

Кой подсигурява ''условията за безопасност на труда''? Да почиват в мир загиналите, съболезнования към близките. Много тъжна новина. За 800 лв., да рискуват живота си, нашите съграждани, в опит да изхранват своите семейства?!

Вече съм възрастен ,но някак когато ,загиват сравнително млади жени ,сърцето ми се свива.

Като си знаеме МВР-то какво е…

Слаб вътрешен контрол

Руснаците почнаха да пушат и във български фабрики.

Арсенал да пусне 50% отстъпка на Украйна и възмездието ще моментално ;)

Русороби те вече имат и кръв по ръцете си.

я кажи топлиш ли се с кървав азерски газ ?

Ма дърва съм мойка - сам си ги бера ;)

Баширов беше

Петров беше

парлаента да беше гръмнал ..аман от бклуци..

Абе 3во стана с митрофанова. Нали щяха да закриват посолството. Айдп то вече половин година мина

Ами тя сигурно е присъствала сред официалните лица от всички държавни органи и институции на мястото на взрива, за да даде обяснения как точно е бил планиран атентата?

Укрите дочуха, че щяло да има заря над Киев и взеха да се шашкат :)

Аз съм гей, спокойно??

Костя копейкин е в болница. Има спукан презерватив отзад и може да настъпи оплождане. Ванга преди да умое е казала че ще живее. Молете се за копейката!

Като си толкова загрижен, вместо да си губиш времето тук иди и им кажи как извадиха от твоя задник спукан презерватив без да те оплоди. Ти поне имаш опит в това. Не се срамувай-вече всеки знае, че си педераст.

Интересно как знае подробности за поцедурата. Баща ти значи добре ги къса в тебе

Нека почиват в мир. Навлезли сме в най-див капитализъм. Или в робовладелческия строй.

Шило

Жалко за хорицата, виновните трябва да си понесат наказанието!

Тоя Арсенал всяка година гърми, умират и са ранявани работници. Алчните собственици не ги е грижа за хслужителите. Не се инвестира нищо за повишаване на безопасността.

Не изгонихме достатъчно руснаци

Триперливата ти хохолска майка трябва да изгоним!

Доказа, че казаното то мен е вярно!

Русия не воюва с България ;)

На Шойгу не са ли открили???? А черният маткап заврян им отзад да ли ще намерят???

и цялата пасмина ще ги съдят, затварят и съсипят за престъпления срещу човечеството, е и тогава за кой ше говорите, на кой ще му го лапате тогава???

Шило

И, кой ще го направи?

Ало, сащ-исаният тролетариат! Поне прочетете статията, преди да я коментирате! Взрива е станал в цех за производство на фойерверки! Хайде сега обяснете защо им е на "лошите" руснаци да саботират производството на фойерверки!

Заря на нова година!!!!

Нали Зеленски ще прави парад в Москва а Байдън ще празнува99 годин.?!

Разбра ли се най-накрая дали Митрофанова е брала рози около завода по това време?!

Цялата измет, която продава оръжия на бивша Украйна начело с Курнела трябва да се вкарат в затвора. Заводите работят 24/7 за да снабдява една терористична организация и се пренебрегват мерките за безопастност. Пандела на цялата продажна евроатлантическа паплач.

Трябва да се отнася за всички продажници, на които Русия им е по-скъпа от България

Трябва да изхвърлим усраинската мърша!

Само руска мърша имаме

Невинни мравки, изкупителни жертви на нечии ламтежи за бързи поръчки. Следва - съд и тежка кръвнина! Да видим.....

капацитета на оръжейните заводи и цекохе в България, трябва да е на поне 200%, ЕвроАтлантическите ни партньори очакват Доставките ни на Оръжие за Борба със Злото от Изток - Путин!

Шило

То и при сегашното натоварване гърмят, кво ли ще е, ако искат да увеличат капацитета и наемат неквалифицирани работници? Много просто парче си, бре!

Скрий се

"Братята" рушлямистанци продължават с подривната си дейност! Слава Украина!

Да бе, руснаците взривили точно цеха за фойерверки! За какво, за да попречат на новогодишната ни заря ли?!

Шило

Айде да ги слагат на Боширов и Петров на сметката, че е най-лесно.

Американскити власти ф БГ чрез поставените туркоробци убиват българи и ши са бият ду пуследния осраинец.

Поредната диверсия на путлерастките орки в България, която ще бъде заметена от гълъбите и каскетите!

Ако има такъв де

Дунарит Русе, Арсенал Казанлък.... всички уизнасят оръжие за украинските ни братя. Нормално е руската агентура да прави саботажи.

Путин е само и единствено комунист, прекрасен продукт на КГБ. Всеки, който го нарича по друг начин, освен комунист, очевидно е дебил.

Какви братя какви ГЛУПОСТИ пишете тука гледайте си бедния задник и не се интересувате от другите... Зрлени. Много глупост има....

Абе вие не четете ли?! В статията ясно е казано, че е гръмнал цеха за фойерверки! Според вас ние фойерверки ли изнасяме за Украйна, и ако е така, какво ги засяга това руснаците?!

Е, когато считаш, че да правиш оръжие е просто работа, не се учудвай, че свършваш така.

Виновни за трагедията са собствениците на завода, водени от своята лакомия и алчност за повече печалба.

В цеха се произвежда барут за фойерверки. Най много да излизат и сигнални барутни ракети. Така че изобщо не е интересен като военно производство. Най-вероятно са прехвърлили персонал от цеха в други производства.

Това е дело на мръсните орки!

руските тролове сте лично отговорни за това, вашите началници ги организират тия саботажи

Карай само война да има и кинти да падат