17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега е важно да се изчака да се развали времето, да стане сериозен проблем и да викнем телевизиите да го оправят.

ли е екипажа (вахтените) за алкохол? На борда има едно устройство VDR ,записва разговори по радиотелеф. радарна картина звук от мостика .....

Торовете не са толкова опасни, ама горивото ..

Но пък надали е проблем да дойдат и да го изпомпат с нещо?

Брегова охрана , радари ... то кораба, че се е отклонил ясно ама не е било за 5 минути !!

Голям голям -колко да е голям този кораб, бе Лилье, БМф имаше два такива големи "Созопол" и "Поморие". И пускат помпите за баласт и почват да вадят от пробитият танк; после се подвежда пластир и на плаващият док на "ДЕРФИН"

био...

Фесовете или са били чело в килима или са правили опити за забременяване, иначе в тихо и ясно време да се насадят на брега е непонятно.

Било е време за молитва, резняците са се молили в трюма а през това време аллах е управлявал кораба.

всъщност това си е терористичен акт. турчолята решават да преебат нашия туризъм и идват да изсипят един кораб отрови на най хубавото и чисто място. трябва да си идиот да се навреш така челно в брега и да заседнеш....

Ей, едно красиво и диво място по морето имаше и там намериха да заседнат! Тея отрови дето ги карат няма да издържат дълго, щом има пробойни.

Бързо разтоварване и изпомпване на горивото защото ако се влоши времето ще плачат много хора. Вероятно заспиване - турците не пият много. Или пък се е молил на Всевишния през това време.

Аз ли съм в грешка или някой се опитва да изкара доброзорно пари на чужд гръб? Нека помислим: Корабът потънал ли е? Очевидно не. Може ли да се слезе в трюма и да се провери за теч - дали се пълни с вода? Очевидно може. Но вместо за 5 минути да проверят ОТВЪТРЕ, дали корабът се пълни с вода /което е безплатно/ се викат водолази, които да го огледат отвън, което е ама много добре платено... На всичко отгоре, ако корабът е заседнал и пробит от скала, от външната страна самата скала ще пречи да се види, чего е пробила. в същото време, само надничайки през люка за трюма ще се види нахлуващата вода... Та пак да питам: Аз ли съм в грешка или някой, типично по български /стаааари хайдути, разбойници по проходите/ се опитва да вземе едни пари за тоя дето духа?

абе фончо, мисленето не е за всеки. ти как си го представяш тоя трюм?? като склад а метро и обикаляш вътре с мотокара ли???? торовете са насипни на гранули и се пълнят в трюма насипно не в чували и палети.искаш да се гмурнеш в самия тор ли не разбрах и да стигнеш до дъното на кораба????

По пример на заседналия в Суецкия канал кораб

Ще ви пречукам моряци ей .. !!! Няма да ми замърсявате Яйлата!!! Само да ви докопам днес ще ревете... Аман от идиоти. Това моя любима местност и я пазя. Ако сте там днес ще видите да чистите ...!!

Само ги чукай, не ги пречуквай, Ками. И това стига.

Платформа за нелегални имигранти