Откриха отвлечено 18-годишно момиче. Арестуван е 32-годишен мъж

Полицията в Добрич намира момичето в дома на мъж след проверка за наркотици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Па и се друса. Айде у кауша!

Полицията няма представа какво работи.В Германия щяха да я намерят за 2 часа.Не са проверили с кого е говорила по телефона.криминално проявен е и е познат на полицията .Мъжът е при

Преди ги гледахме тези неща по филмите сега реалността задмина филмите!. Да го е страх човек да си пусне детето на улицата.

В града имаше десетки отвлечени преди години.Полицията не мо да открие поне един.Мафия са полицаите в града.Хрантутниците лапат пари и си седят по канцелариите.Незнаят какво става в града .Клякат пред циганите.

Докато луди и криминално проявени се разхождат между нормалните хора няма как да се живее спокойно!

Ул. Александър Стамболийски в Добрич е т.нар. циганска Витошка Горкото момиче - кой знае как я е упоявал ...

На човека му се яде агнешко.

сега ще яде на бай Ставри суджука

защо крият за десетките изнасилвания.Изтезанията и насилванията над 18 годишна са непростими.

Тези разлики от по 10-20 години наистина са необичайни и неприемливи. За изтезанията ще помисля още.

Щом мйката го е познавала защо полицията не са открили момичето, а е станало случайно??? Тук трябва разследване как е протекло търсенето, защото това вече е отвратително! И докога разни наркомани и наркопласьори ще си се разхождат по улиците?? Това някакъв бардак ли е или държава???

Нещо съм объркан. Горкият аз... Той защо е правил секс с нея и още много други въпроси, на които нямам отговор все още.

От новината не стана ясно най важното: 1. Момичето обявено ли е за изчезнало? 2. Полицията търсила ли е момичето? 3. От колко време липсва момичето? ------------------------------------------------------ Все въпроси, чийто отговор е жизнено важен! Що се отнася за разликата в годините... по формулата за приемливост, която доста държави ползват (32/2)+7=23... така че този трябва да бъде записан и като потенциален педофил

КАк се работи, когато има изчезнало дете, защото сори, ама току що навършила 18 си е дете, има съученици, ходи на училище..как може от 20 дни да я няма и на всичко отгоре да е виждана със съмнителен тип??? За капак той пък бил осъждан с незнам си колко досъдебни дела или както ги водят там??? Някой да излезе пред камерата и да обяснява, не да се крият зад бюрата и да тъпчат банички!!!!

Мили приятели, ще ви разкажа за един подобен случай в Щатите. Чета във вестника, че за такъв случай, виновника е осъден на 60 год. затвор. Стори ми се прекалено много и за това прочетох и мотивите за присъдата. 20 год. за отвличането, 20 год. за изнасилването. И на края оше 20 год., защото момичето е било девствено и с изнасилването той и е причинил физическа болка и душевна травма. Много яко пипат там.

Този е известен на полицията и закона стана ясно от репортажа, ако майката е съобщила, че е видяла дъщеря си с него, то тогава полицията е знаела точно къде се намира момичето през цялото време. И това "случайно" намиране не е било толкова случайно. И прикриват името на изрода.

До тук ни доведе моралното разложение на 45 г комунизъм и живот под руски ботуш. Ха сега ревете, че сме имали американски бази. Ако нямахме, щеше да е още по зле положението.

от 30 години, ако не си разбрал не е комунизъм. След 60г. пак ли ще слушаме за прословутият комунизъм?? Ти си от тия, които вярват, че и за пожарите в Гърция са виновни руснаците. Виж и коментара под теб. Това не е проблем нито на комунизма, нито на демокрацията, а на извратените мозъци на хората, корупцията у институциите и най- вече апатията на населението.

Не че е важно, но не мога да си обясня защо на извергите, идиотите, педофилите,.....и т.н. крият имената им, а ги изписват с инициали. Пише те им имената покаже те им лицата и всякакви подробности за такива, така че хората да ги видят и да се пазят от такива, че то полицията ще свърши работа ама късно ще да е - когато белята вече е станала.

Циганска работа. А и е доста спорно дали е била там доброволно или не. Двадесет дни се е друсала и чук..ла, и като дошли куките се оказва че е била там против волята й. Малко намирисва цялата работа. Лошото е че това е тъжната реалност тук. Младите момичета не искат да работят, а тръгват по лесния/лекия път.

НЕКА СЕГА ДА ИЗЛЕЗЕ НИНОВА И КОМУНИСТИТЕ ДА СЕ АРГУМЕНТИРАТ ЗАЩО СА ПРОТИВ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯМАЛО НУЖДА ОТ НЕЯ!!!

да идеш на доктор за мозъчето, а?

Заби ли им го на комунягите? Нека отговорят. А не искат, защото тогава всички посегателства ще спрът, понже лошите ще започнат да спазват конвенцията,

Лошите ще започнат да спазват не само Истанбулската конвенция, но още и: а) правата на животните; б) забраната за вдигане на шум от 22,00 до 08,00; в) правилата за движение по пътищата; ............ и още и още конвенции. ВСИЧКО ще спазват, милите.

Тези които не са си мръднали пръста от МВР са не за уволнение, а за затвор. До кога няма да има отговорни за бездействие или за некомпетентни действия.

моя позната била обявена за общодържавно издирване от преди 4 години и я задържаха когато се яви пред нотариус за сделка. Тя при арестуването разбрала ,че е обявена за издирване. През тези четири години е живяла на постоянния си адрес и е работила в собствената си фирма чийто офис се намира срещу полицията. През тези години е пътувала до САЩ 5 пъти за по 14дни и 7 пъти за по 5-6 дни до Гърция и Турция и никой не я спрял да напусне страната. През това време е била призовавана и разпитвана като свидетел по дела за измами 4 пъти в същото полицейско управление което я е обявило за общодържавно издирване но никой не я е задържал.

Това е планиран и контролиран хаос. Същото е и по кръстовищата и пътищата. Пълна липса на полиция. И познайте в чия изгода е това.

С какво ще мислиш!

Похитителят й е 32-годишният Мирослав Дяков, който е дилър, има 3 полицейски регистрации за притежание на наркотици, обитава апартамент, на ул. „Ал. Стамболийски” в град Добрич. Погледни му профила на facebook: https://bg-bg.facebook.com/miro.dqkov.3 Момичето било открито съвсем случайно. На 24 юли, около 14 часа, Мирослав е спрян в Добрич за проверка от полицаи. Те намерили у него 15,2 грама канабис. Последвал обиск в дома на родителите му и жилището му, където, освен електронни везни и 0,5 грама амфетамин, униформените открили в безпомощно състояние 18-годишната. Полицаите веднага откарали момичето в Спешното отделение. „Детето бе доведено от полицаи. 21 години съм лекар, такова нещо не съм виждал”, призна д-р Бисер Ботев, зам.-директор на болницата в Добрич. Момичето било цялото в синини, било ежедневно пребивано, в продължение на цял месец. Цветът на кожата й бил сивопепеляв. Хемоглобинът й е 35, при 120 норма. Не говорела, само отваряла и затваряла очи. Ако искаш да я докоснеш, веднага подскачала от страх. " Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова посочи, че днес ще бъде организиран нейният разпит пред съдия. „В беседата, която се провежда с окръжния прокурор, тя е потвърдила, че е била държана не по нейна воля, а противозаконно е била лишавана от свобода от извършителя на престъплението, когото сме задържали. Състоянието на момичето е много тежко, тъй като е установено и от нейните сведения, че е била и дрогирано в продължение на повече от 20 дни и е било жестоко малтретирано – има външни следи от нараняване, има следи от загасяне на цигара в лицето. Назначена е съдебно-медицинска експертиза...

Циганинът-сводник Светослав Стойков от Добрич (направил преди време известно името на България по целия свят) беше ритнал в метрото на Берлин румънска проститутка на конкурентни румънски сводници. Получи 4 год присъда в Германия и беше екстрадиран от добричката полиция. Може би става въпрос за член на същата банда сводници и наркодилъри... (http://skandalno.net/изродът-светослав-от-метрото-в-берлин-173649/)

И на мен ми се чука 18-годишна.