Коментари - Откриха нарушения при знакови дела, сред които и за „Барселонагейт“, наказват трима прокурори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз, ако публикувам моят случай в който са замесени 4 и 6 районни управления и сдвр, министерството, м-р бъчварова, прокурор / гащника/ ив. петров и други измекяри от СРП..... боби сарафов направо ще се самоубие,,като преди това ще се извини на цялата нация за необразовани и почти шашнати от парите прокурори за ,които не важат никакви срокове и правила по българските закони!

Да питам и за още: 1. КТБ 2. Ваню Танов 3. Мишо Бирата 4. Суджукгейт ......................... моля, допълвайте!

Някой помни ли още, че имаше едно лице Алексей Петров, дето уж беше най-големия престъпник във Вселената? Май приключи с домашния арест! Сега е време да осъди държавата за неправомерно загържане.

Умотворения граничещи с идиотизъм и при този дебил.

И в ТЕФТЕРЧЕТО на Златанов пишеше - някои ДА СЕ ЗАБАВЯТ; други ДА СЕ ПОКРИЯТ. Моделът "БОРИСОВ"...

Съобщават "нещо" за което цяла България е наясно

Много страшно станало! Ще накажат трима прокурори…..и тишина… Смешници ! Но правят нас за смях. То цялата прокуратура да изметеш не е достатъчно.

Затова че не са си свършили работата и все още не са осъдили Пеевски по Закона Магнитски ; Канадеца с двойно гражданство - Киро Простото, както и Боко Тиквата за Кюлчетата, МишоБирата БарселонаГейт и другите провинения.

Кой да ги съди, като те си назначиха главния прокурор???

както беше казал черепа в ония записи, СЛЕД КОИТО НИЩО НЕ ПОСЛЕДВА "накъдето ги лашнеш тълпите, натам вървят...макар и бавно" ерго, денонощно ще се занимавеме с къщЕто в барселона. а муждувременно- -погромът БОТАШ -изчезнали 9 милиарда за 9 дни около Коледа 2021 -рашков увиличи имотите си от 19 на 22 -назначени са абсолютни некадърници на всеки важен пост в държавата -освен некадърници, в масовия случай са роднини, бизнес-партньори или любовници -нинова не е изнесла и един патрон, но износът на оръжие чупи рекорди на стогодишна база -ще застрояват аркутино и то точно борците за "зелено" -ще връщаме инхауса по хемус, но.....след като бяха загубени някакви си 1-2 милиарда от прекатяванена предишния инхаус, щото някой си разнасял чували някъде си. -и още, и още, и още......паражения за милиарди левове във всички посоки. както беше казал главния чалгар-македонияяяяяяя! македония-дръжки! барселонаааааааааа! п.п. естествено,че от тая трънка заек няма да изскочи. но зад трънката какви ла..на се изтропват през това време....

До колкото си спомням предишния път наказаха прокурорите че много се забързали и натрупали инзвъреден труд , сега бавят делата. Ако може да се угоди ? Това доказателства и факти вече никакво значение нямат , тука е важна личноста да се запази.

Клоуни и отрепки.

Как може да разследват вожда тиква.Това е абсолютно недопустимо.За него не трябват прокурори , а агрономи.

И защо само знакови дела се проверяват? А ние дето чакаме с години? Десетилетие ли трябва да мине? Моля да бъде проверено и 18882 от 2018г. Пет години се мота това дело, ТРИМА прокурори се смениха и нищо не се прави за това производство за убийството на съпруга ми в уж реномирана болница Софиямед от господина Иван Велев! Просто му забрави тампона, бързайки за частния си кабинет при ненужна манипулация, но да вземе повече пари! Отиде си един достоен човек, баща, съпруг, в разцвета на живота си, не можал да види внуци и да се порадва на заслужени години!! А прокуратурата спи и нищо не прави! Постоянно има съобщения: Всеки път като влезна за справка: https://e-services.prb.bg/epob-ui/#/home Информация за преписка № 18882/2018 на прокуратура СГП-София: Очакват се материали от друг орган за решаване на преписката. Последен изходящ документ: Постановление/Писмо за удължаване на срока от административния ръководител Адресат: Следствен отдел в СГП-София Дата: 23-05-2023 Данните са актуални към предходния ден Така е вече 5 години!!! ДОКОГА?? За да изтече срока ли??? А убиеца практикува и си живее спокойно!

Снежи, първо съжалявам за загубата ти - бог да го прости мъжа ти. Второ - всяко действие има противодействие. Препоръчвам за да получиш справедлив процес и присъда за изрода с хипократовата клетва, да организираш набирането на фонд за дарение на съдебната система и прокурорската гилдия, който да надвишава дарението което е предоставил доктора затрил съпруга ти. След като си получат лептата, съдиите и прокурорите ще си свършат работата, касапина ще отиде в затвора, а ти ще получиш морално удовлетворение. П.С. Съдиите и прокурорите ще станат още по-богати.....

Благодаря за предложението! Много отдавна това си го мисля, защото в тази корумпирана система само парите ще оправят нещата! А аз, за да получа възмездие за убийството на съпруга си всичко бих дала! Лошото е друго, че колкото искам да дам гласност, всичко се спира! Както казва един приятел, не можеш да се бориш срещу много пачки, нали! И доктора, и шефа на болницата ги берат с шепи, а ние кои сме?? Чакаме справеливост от корумпирана система!!

...сериозни нарушения не в разследванията, а в срочността и ритмичността на разследванията... "За изпирането на др. Борисов няма да пестим сили" - заяви др. Сарафов. На печелившите - Честито! На всички останали - да пият по една хладка вода, че студената е скъпа, трябва ток за хладилниците...

А кога ще разследват Радев,Кирчо,Кокорчо,Рашков и т.н.,и т.н.,списъкът е голям?

Значи престъпление по служба се нарича неритмичност. Напоследък се чудя В паралелна вселена ли живея..

Ко? Бухаххахха.... Тинтири- минтири.... Ала-бала...Симулация. В чекмеджето на един прокурор бяха намерени папки, които не трябва да са там. Папки с класифицирана информация от ДАНС, касаещи местен бизнесмен. И кво? Прокурорчето беше окръжно , подаде оставка и сега е районен прокурор... Цял живот- клатикурство... Изкараха си мизерния живот по канцелариите на държавна служба с тлъсти рушвети без свършена работа за една стотинка. А скотът се спуква от работа за 1000 лева месечно...

А бе нещата са ясни, процесите са опорочени, ще се накажат прокурорите, а разследванията ще се прекратят. Чиста работа по работата за изчистване. Да подкрепим най-чистото и справедливо коалиционно евроатлантическо управление на прехода ГЕРБ- СДС ПП-ДП и ДПС . След него прехода ще е приключил, както и държавата ще е изпрана от всичко, може дори да я няма, като се гледа праволинейната им пронатовска политика.

Всеки, служил в армията знае, че най кофти е да те подгонят по устав! Всичко е легално и законно! Чанч! Та този прокурор: Оня ден го бръчкаха, че работел извънредно, сега че си гледа работата ама било бавно! И той ще се усети какво се иска! Един си скъса оставката ама видяхме какво стана!

Не са само трима, но така Сарафа ще разчисти тези които не играят по неговата сФирка

Няма къща няма къща няма къща, бацо я продаде

Не му завиждам на посолството. Всички са за магнитизиране. :)

Ами хестествено. Нали всички бяха впрегнати да свалят Гешев ?? Те взеха толкова пари, че сега и да ги уволнят, дреме им на патката. Излизат милионери. И вълкът цял, и агнето сито!

След една година превод, преводачът тръгнал да носи превода в Прокуратурата, но спукал гума. Докато я сменял превода изчезнал. Той много се притеснил и демотивирал и сега ако трябва отново да превежда ще му отнеме най-малко 3 години!

Щом умишлено са забавяни делата,означава,че това е съучастие в престъпление и тези прокурори трябва да бъдат уволнени! Затова трябва да има определени срокове на разследване,а не умишлено да се бавят делата с години и така накрая не само,че мине давност,но и с годините,няма как това престъпление да се разкрие,а и явно умишлено такива престъпления се покриват... особено при дела,в които няма засегнати хора няма никакъв смисъл да се бавят с години!

уволнение също не е наказание !

Ти па ...они че требе да одят на трудовата борса...не така.

Кво стана с КТБ, че имах 36 лв. на месечен депозит?

да живее НАТО, да живее ГЕРБ

Ми те са си Кенефите на Посолството

ШШШттт, Митрофанова подслушывает!

Кой знае какво нарушение са открили, пък то видиш ли било "неритмичност"... Да ви го подават ритмично на всички политици, прокурори и магистрати! Вие сте по-престъпни и от най-известните серийни убийци в света!

Май е време депутатската длъжност да се криминализира и да се сътвори комисия по надзора.

Не наказани, а уволнени без право на държавна работа до края на мизерният им животеь

Кой ва бате, че ги уволни...

Кирчо каза че ще направи "ала-бала" и че всичко е съгласувано с "посолството". важно е накрая да обвинят че Путин е виновен че прокуратурата в България не работи

А Цацаров и Гешев не посрещаха ли главният руски прокурор Чайка с почести? Не пращаха ли на "обучение" в Маскава български прокурори????? Отговорете на въпросчето......

Минавай и заминавай.

Много шум за нищо, или по скоро имитация на дейност, с цел препиране оаканите гащи , и на разследвани, и на прокуратура! Да видим, дали Сарафов пере по добре?!

Спрете се бе Хора ! Крадливчо и Кокорчо Казаха да изперем Боко Тиквата , вие пак ще го Съдите ! Само едно ще го отърве Инфаркт на Миокардата и Бокс Чист отива в Икирсажа !

Заместникът на Сарафов Би могъл да свали Сарафов, По същата Схема, при която Сарафа свали каскета

Как ги наказват? С мъмрене ли? Ай стига вече скътавки и чадъри, който е покривал случаите е съучастник и според НПК в виновен пред закона!

Това не е неритмичност, а престъпно бездействие!

Ти па ....не така....наши хора ей.

След прокурорите, е хубаво и да си следите съдиите. Съдия М. Г-Б. покри съпруга си, когато го хванаха да си полива градинката с марихуана, в горичката над една причествателна станция. Случаят беше покрит, а съдийката беше "наказана" да провежда антидрога лекции на децата всяка година.

Откритие! Гордея се с блъшасалата прокуратура!

какво значи наказват? така е в тъпата държава короумпе

Административно наказание "устна забелеШка"

той и гешеф некога беше наблюдаващ на ктб и проспа близо милиард,ама затова не го закачат

Това е лов на вещици(прокурори)от осмото джудже -сарафчо

A Снежанка продължава да произвежда нови джуджета !

Заместникът на Сарафов Би могъл да свали Сарафов, По същата Схема, при която Сарафа свали каскета

Той, Сарафов, за това иска да го изгони...

знаковото нарушение е че са разследвали баце

А кога ще разследват Радев,Кирчо,Кокорчо,Рашков и т.н.,и т.н.,списъкът е голям?