Откриха Мотосезон 2023 (снимки)

"Пази мотористите, и тях някой ги чака в къщи" - под този надслов ще карат по улици и шосета мотоциклетистите тази година

Обратно в новината

Коментари - Откриха Мотосезон 2023 (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са нагли мотористите в 9 от 10 случая се врат между колите и не спазват правилата и после колите им били виновни!

Прави сте тези стават за донори. Автомобилните кретени дето се размазват - не стават - те са или пияни или дрогирани, а в някои случаи и двете. Но виж невинните хора дето автомобилните кретени убиват (в другите коли или по светофарите) те стават за донори. Дано майките на двете момичета дето шофьорчето семерджиев утрепа, мислят с добро за донорството. Или роднините на французина дето примерния автогангстер утрепа на околовръстното, вече са му дарили органите. Господа дебили дето пишете тука, аз съм шофьор, карам кола, но карам и мотор и само да ви кажа - когато си идиот няма значение какво караш - ти си ИДИОТ за цял живот! Хубаво съдите само мотористите, но ежедневно на пътя виждаме и псуваме други самозабравили се шофьори на коли. Тези индивиди с какво са по различни от тези с бръмчащите мотори???

С откриването на мотосезона се откриха и нощните състезания по централните софийски булеварди. Рев и вой на двигатели, средни скорости от около 170 км. в час ... А дежурните полицаи са но околовръстното, където са обслужвани безплатно от жриците на любовта. Познато, нали?

Точно казано - пази моториста, че да може той да мине с избушения си мотор под прозорците на спалнята ти в малките часове на нощта и да те събуди. Няколко пъти при това. И хайде възрастните, как да е. Ама като събуди пеленачетата, дето после трябва да ги приспиват по един час? И тамън заспят, кретенът с мотора мине пак.

По-скоро трябва да се каже-Пази се от моториста,а не -пази моториста!Защото и нас ни чакат в къщи!

сезона на донорите.

Ако не излизат от къщи ще е най-добре.

Една част от мотористите са моторизиран башибозук, който тормози хората в градовете посред нощ. И някои от тях обичат да ги сърби някъде.

На светофара за ляв завой, беше ми влезнал във вратата. А да ви ЕПМ донорска. Боклуци

А при десен като се мушне между теб и бордюра? И се ръга и ръга. Той не се пази, а ти да го пазиш. Странна логика, ако въобще може да се нарече логика при тези плиткоумци.

А те пазят ли се всяка нощ Ви чувам гонките...кретени...

Каква им е програмата? В цялата колона имаше само две БГ знамена+ пилотиращите! По Цариградското е Ад! Особено в късните часове! За тая паплач няма ли закони???

При откриването на този мото гей парад объркаха движението в цяла София и настана ад по улиците заради тях а аз ще ги пазя ли........

Успешен и безавариен сезон на всички синове на вятъра.Хейтърите,които чакат по кръстовищата ДГД.

Некой да е видел досега глобен моторист за превишена скорост?

От Благоевград до София е 100 км магистрала и само 100 метра двупосочен път при "Антените". Защо преди малко един такъв малоумник избра точно там да изпреварв на милиметри от мен по осевата линия? Нямам обяснение!

Пази мотористите - е кво да ги пазиме, като те сами не са пазят. Нали ги гледам как карат. Има задръстване, тия минават с 200 и после - еми ударих се в спрял автомобил.

Кой позволява тези глупости.Вече втори ден бръмчат.В момента от бул.България се носи грохот.Днес е събота следобед и хората си почиват.Големи кретени

Някой ги чака в къщи и никой не ги иска по улиците.....

Ако си карате в ограничението и по правилника доста ще се предпазите сами. Ако ли не - който сам не се пази понякога никой не може да го опази.

Чакам ги с най–добри чувства и по всяко време, ама ... не у дома, а знаете къде!

Открива се таз годишния сезон на... ДОНОРИ! На печелившите - честито!

Прав си тези стават за донори. Автомобилните кретени дето се размазват не стават - те са или пияни или дрогирани, а в някои случаи и двете. Но виж невинните хора дето автомобилните кретени убиват (в другите коли или по светофарите) те стават за донори. Дано майките на двете момичета дето шофьорчето семерджиев утрепа, мислят с добро за донорството. Или роднините на французина дето примерния автогангстер утрепа на околовръстното, вече са му дарили органите. Господа дебили дето пишете тука, аз съм шофьор, карам кола, но карам и мотор и само да ви кажа - когато си идиот няма значение какво караш - ти си ИДИОТ за цял живот! Хубаво съдите само мотористите, но ежедневно на пътя виждаме и псуваме други самозабравили се шофьори на коли. Тези индивиди с какво са по различни от тези с бръмчащите мотори???

Вече ще има нови разфасовки в Пирогов . От млади шофери които си мислят че 200 километра на две колела е безопасна скорост .

първо те да се научат да се пазят,спазвайки правилата???

Целия град ще е блокиран заради 1000 души..ебати гаврата селска!!!!

Павлово е пълен блокаж движението, защо не го откриват на някое летище, а затварят Околовръсното?

Чакат ги ... ама на "Здраве" 2 ...