Откриха момиче с прерязано гърло в Галиче (снимки)

По тялото на 18-годишната ученичка има следи от насилие, а смъртта е причинена по особено жесток начин

Обратно в новината

Коментари - Откриха момиче с прерязано гърло в Галиче (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може, бе. Красива или грозна, от какъв произход е... Какво значение има. Нормални ли сте???? Бил я е, след което я е насилил и накрая я е заклал...

1876 април, нещо подобно, но по зловещо, едва ли са убивали така, нооо в Бг си е нормалнооо, хората си гледат тенис в момента, утре нещо винетките, истамбулската, все важни дела...

Наистина много красиво момиче! Почивай в мир, мило дете! Не е имало кой да те защити, затова Бог те е прибрал при себе си. Но жалко по този ужасен начин! За извергите, дано понесат максимална присъда и дано поне малко осъзнаят, какво са направили! Дали са цигани, или не, няма значение! Родители, не си оставяйте децата на произвола на съдбата!

Не мога да повярвам, че има толко бездушни и глупави коментари! Сериозно ли!? Не възприемам зрял човек да напише толко малоумщина в 1-но изречение! Или пандемията ни е обхванала за да се радваме на такова зверство или новото поколение от ютуб се е пренесло в новинарските сайтове без да имат капка знание за живота? Не знам? Не проумявам.

Каквато и принадлежност да е имало момичето не заслужава такава съдба! Мир на праха Й!

е потресаваща!!! Сякаш къщата ще рухне всеки момент! Как е замръквало това девойче само ?! Милата и соротна душица! Не смейте да хвърляте кал по момичето, имайте милост!!!

Ами така... Тея мургавите са като животни! Няма при тях нито възпитание, нито знания, нито акъл!!!

Някоя тумба подивели, пияни нерези са знаели, че е сама и са я нападнали вкъщи, изнасилили и убили... Бог да я прости!

Това спада ли към "успешното" управление? Какво казва Борисов? Или той с такива дреболии не се занимава. Тотална мизерия и престъпност, а той говори за успешно управление! А в Перник как стоят нещата? И там ли имаме "успешно" управление, или пак Нинова е виновна!

Когато Галиче имаше истински кмет, такива неща не се случваха.

Каква зловеща мизерия. Горкото дете, да почива в мир.

До колкото знам, от човек от Бяла Слатина, това село още по комунистическо е заселено с рецидиви които са интернирани от градовете. И то не политически противници на властта, а баш криминали. От години му се носи славата и традициите на това село. Ценко Чоков може и да е най-яркия пример за криминалите от селото, но не е никак случайно, че той като кмет ги връзваше по стълбовете на площада за наказания.

Пълни глупости си писал !

Явно се е ебала с много зад гърбовете на другите или е била проститутка ако е била проститтутка може да и е клиент

Тая сигурно за месец два се е ебала с 10 20 човека а за година две със 100 и един от тия нещо го е ядосала общо взето всички там са и били клиенти

Ебем ти мизерията ...

Дир, триете ли?Триите, триите, но доказателствата сами ще дойдат при вас.

Смърт за орките ! !

При пълнолуние всеки с лабилна психика е опасен

пиян и надрусан ромеец има пръст в тази работа.

Леле и аз имам дъщеря и ще си погубя моя живот само някой ГНУС да се опита да и причини нещо... Егати и скапаната държава....Израснаха не мъже , а джендъри, чалгаджийй...

Точно на дъщеря ти ще и направят злобо

Има ли изненадани, вижте в какви къщи се живее в най-бедната Европейска държава! ? Всичко е следствие на "добро управление"

Това ли беше демокрацията дето всички искаха???? Такова хубаво момиче да умре все едно е в ръцете на главорезите от Ислямска държава????

Пък нека тъпите факани педоговняни козяци толерасти педерасти да обясняват, колко било зле по времето на соца! И колко варварско социалистическа била смъртната присъда! Да ви ева майката козацка педераска!

anivel

"факани, козяци, толерасти педерасти" изключително интелигентни определения и синоними отразяващи твоите умствени способности. Та как се изписва автомат Калашников и изобщо в абревиатурата (съкращението) има ли тире или не? Още ли имаш претенции, че подписа ти е оригинален? Лек ден.

anivel

Благодаря за 5 те минуса ! ! ! Да харесваш коментар от две изречения, в който се използват посочените от мен по-долу, ценични и простшки определения и изрази като: „ тъпите факани, педоговняни козяци, толерасти педерасти, Да ви ева майката козацка педераска“ е признак единствено и само на това, колко е умствената способност на някои от колегите във Форума! Лек ден.

Ужас, горкото момиче... Дано бързо разкрият убиеца. В такива случаи обикновено има много следи и е въпрос на часове. Не че това ще върне изгубения млад живот.....

от пръв поглед: Къщата е правена с мерак и е най вероятно бивша, българска. На мястото на електромера зее дупка. Около къщата има новопоникнали коптори. И сега: Примитивните арабски общества могат и трябва да бъдат управлявани само и единствено от диктатори. Демократизирането им вече видяхме до какво води - Ирак, Либия и т.н. Защо го казвам ли - ми защото докато тези примитиви в Галиче ги управляваше здравият юмрук, даже бяха и за пример. Без да съм фен на "юмрукът", но логиката натам води. Е, и в Галиче "демокрацията" победи!

мноомангал помолко

Не е циганка. Спала е при чичо й, за да не е сама в къщата й, но точно тази вечер чичо й празнувал д приятели и тя решила да си спи вкъщи, сама. Или е някой римлянин опортюнист срещнал я на улшцата или някой оп партито на чичо й.

Циганите са част от това общество и те са такива каквото е обществото ни. Как Германия, пък и в други страни ги прие, устрои ги, работят там и изкарват прехраната си, спазват законите и правилата, а тук според някой не се получава. Големите золумби в тази държава не са дело на цигани, а на българи, подчертавам - бели българи, които окрадоха милиарди и доведе бълг.народ да е най-бедната страна в ЕС. Колкото че ги наричат роми, това са международни стандарти и който уважава себе си ги спазва.

Пълни глупости. Имаше даже наскоро един малолетен изнасилвач-циганин, който се подвизаваше в Германия.

Не, не са! С редки изключения, векове не са мръднали напред в еволюцията въпреки мерките, които са взимали различни режими, десетки години. НИКОЙ НЕ ИМ Е ДЛЪЖЕН С НИЩО. За разлика от негрите, които са ги продавали векове наред и насилствено са г откъсвали от родината им, или индианците- и тяхната история също- много грехове имат да плащат американци и испанци, на мангалите не сме им длъжни- сами са се довлякли с османските агресори и са били най- жестоки и безпощадни, включително и по- къкно като палачи и садисти в концлагера Белене също така. Векове наред не могат да еволюират, проблемът е в тях, грешка на природата. Срам и резил, че за охранени здрави и прави мангали се плащат милиони, а за болни деца няма, за заплати на работещи българи също, за пенсионери и така нататък. Колко века ще я интегрираме тази неподатлива на еволюция сган??

няма как да се спрат с всевъзможните им престъпления, кражби, убийства, далавери, неплащане на никакви данъци и глоби, живеене без сметки за ток и вода... Защото журналята ги глезят с това тъпо измислено название "роми", нещо което самита мангали не разбират. И никой не ни казва защо е тази тъпотия, тъй като роми няма никъде по света. Има цигани, циганы, цигийнер, джипси, сиган, и никъде роми... Защо бе, драги журналя, защо измисляте ново име на циганите, и кой, дявол да го вземе, ви налага използването и натрапването на това никъде неприлагано название. И по този начин, с глезенето на циганите, с даването им на права, които са немислими за българите, с опрощаването на всякакви техни престъпления, нещата стават все по-зле. Другото, което не може да разберем е защо Съдът и Прокуратурата не се заемат по-сериозно с телефонните измамници, пак от това циганско племе. В Гърция и Турция преди година хванаха наши цигани, които опитаха и там да правят същата измама и какво стана - единият 12 години в турски затвор, другият 10 години в гръцки затвор!!! А тук - родни "милозливи" съдии и прокурори, естествено срещу съответната такса, пускат на свобода циганите, които са очернили живата на маса възрастни хора... Пфууу, накъде отива Родината ни!!!! До десетина години ще стане Цигания, а не България!!!

Това дойде от Америка, със забраната да се ползва думата негър, а вече даже и черен.Изразът сега е афроамериканец.И падението започна и няма да спре.

Според мен, това е извършено от типичен женски мъж-обичащ много вниманието-обичащ да да се снима и да чупи яки стойки по снимки навсякъде, има татуси, може би една/две обеци, гледащ да се фука с дрехи, коли, с чувство за собственост към жените, които за него са само предмет за удоволствие, без никакво уважение към чуждия живот.В същото време е страхлив и безотговорен, не работи и не си е търсил постоянна работа.Лесно избухлив и раздразнителен, ако не бъдат изпълнени желанията му. Истински мъж не би изнасилил, наранил или убил момиче/жена, даже да е проститутка от магистралата! Мили български момичета, избягвайте подобни типове, ако не искате проблеми!

Вижте си просташките коментари и ще разберете защо живота в България е зле. Даже в тази трагедия правителството ви е виновно, Америка и Русия са намесени. Когато се променят коментарите тогава стандарта на живот в България ще се подобри. Докато се държите като добитък ще ви управляват като такъв.

Не мога да си представя, какъв изрод трябва да си , че да действаш по такъв садистичен начин? Момичето е имало сериозна връзка, с младеж от Бяла Слатина, който е футболист в местният клуб. Съдейки по "почерка" на бруталният убиец-изнасилвач, ме навежда на мисълта, че той явно е имал връзка преди с нея и после го е зарязала?!Замислял е да и го "върне" за нараненото его, но за да се стигне до убийство по такъв жесток начин, то със сигурност показва, че е бил много ядосан, а защо не и дрогиран.Не оправдавам по никой начин постъпката му, но действията му сочат към тия предположения.Жалко за момичето!

И защо ни насочваш към бивш приятел?

Защото за да я пребие, изнасили и убие по такъв жесток начин, говори, че е излял гнева си в/у този, който го е предизвикал.Изнасилвания има не от вчера и днес, но да пребиеш жестоко жертвата си, да я изнасилиш и убиеш, точно това подсказва, че е бил жестоко ядосан на момичето, наранен комплексар..............

Боже, животът ми мина, а вси това Галиче !!?.. Явно, половината са идиоти в това село !!..

Престъпленията и липсата на съответстващите им наказания унищожават българското село, а така и България.Със съучастието на властта и на НПО-тата борещи се за пари от джобовете на българите и европейците! Този изрод заслужава смърт на момента в който се докаже участието му, а смърт заслужават у тези, които се поддадоха на европейските нови норми за правосъдие.Затова Путин постави под контрол НПО-тата в Русия, за да защити държавата от разпадане. Мислил съм си понякога, ако се случи да видя подобно престъпление-имам ли възможност убивам го на мига, никакво обаждане на полиция и други глупости. Бог да прости момичето и все едно българка или циганка е!

Момичето е зверски пребито преди това и брутално изнасилено!Някой има ли съмнения за етноса на изверга/извергите?????

Бетер станахаме като тая кочина Америка! Сега остава само да иамме серийни убийци, стрелби в училищата, най-много затвори и затворници на глава от населението, канибали психопати, най-много оръжие на глава от населението..и ще сме ги стигнали братята луди хамериканци! Тоз светъл НЕпример за света!

Ето ви една новина от онзи ден, а тикава се случват почти всеки ден.Пуснете в търсачката това: teen killed pregnant classmate или това: woman arrested on drug charges или само woman arrested on charges

Старост, забравих, търсете в Гуглето на снимки да видите ''човешки'' физиономии

Лоша работа

Цигани или турци. Те обичат ножове

друго си е, като истински, достоен булгар от нови искър, да опаткаш цялата си рода с патлака. дааа......

Капчица съмнение няма, че са мангали- детето, защото красивата българска ученичка си е дете, е било пребито и зверски изнасилено. Пълната програма на циганските дори не мога да ги нареча зверове, защото зверовете убиват за храна, територия, цигански ИЗЧАДИЯ! Ако не беше изнасилено щяха да я изкарат, че се е самоубила.

В профила и , във фейса е отбелязала, че е обвързана. https://www.facebook.com/profile.php?id=100012678558722

Кубанские каннибалы 20 лет делали из людей консервы

все повече става като в Русия

Все повдече като любимия ти говедарника Америка, страната с най-много масови убийства, канибали, серийни убийци затвори в историята на света! Гониме големия краварски брат Америка!

...иска мнението! Ходи да мастурбираш на друго място!

там ги и изяждат

В Краварника Америка ли? Да така е! Там колко серийни канибали има не е истина!

не е верно ! ние, после изяждаме всичко. и така, няма труп, няма проблем.

Аааа, не! Най-много регистрирани канибали и сериййни убийци има у дома в Америка! А първото място не отстъпваме на никого!

очевидно пишеш от русия и са ти ясни нещата от първа ръка. разкажи ни нещо повече за циганите там...

болното животно да го лекуват с напалм. по четвърт лъжичка на час. в един момент, от болестта остава само пепел. но неее! забравих, че под диктатурата на толерастите, тези болести са забранени за лекуване. чудя се само, кога някое животно пак ще се изживее с адвокатчето си или с родата му. всичко се случва....

не успявам да хвана логиката за мангалите. дори така да е, това с какво прави жертвата по-малко жертва, а престъпникът - психопат (аверче на системата, подкрепяна с всички сили от нпо-та на джендър-психопатите) по-малко престъпник.

Реплика до : ПЛАМЕНЧО- Да, момичето не е ромка,ползвах линка, който сте споделили, но със сигурност изнасилвача и бруталният убиец е ЦИГАНИН! Явно отдавна и е "хвърлил мерника", и е чакал удобен момент. Изнасилил я и я убил за да не се разбере, че е той.Трябва разследващите да проверят, дали е влизано в къщата със взлом, ако не е значи жертвата познава убиеца?! Жалко за момичето, но се питам, коя е тази майка, след като бащата и брат ът на момичето са на гурбет, то тази "майка" е оставила момичето само и то в тия смутни времена????????????????? 18-годишната Андрея Руменова е откритата убита в Галиче. Зловещото убийство беляза съботния ден. Момичето е намерено тази сутрин в ромската махала на селото голо, пребито и с прерязано голо гърло в двора на къщата, в която живее. Според първоначални данни преди да бъде убита Андрея е била изнасилен

тия в Галиче са всичките мангали

Много ги е олабил кмета!!!

Такива са феновете на Бойко Методиев Борисов!!! Такъв е електората на ГЕРБ!!! Едни и същи мародери, съучастници в геноцида на българския народ!!!

Бахти, и това става в България! Страната с развитата педокрация която е в Гейсъюза! По времето на соца тъпи педокозация, досега цялата милиция да е на крак и да беше преровила района, да беше хванала убиеца да го беше дала на съд и да му бяха пуснали куршум в челото! Но нали сме педократи либерасти и толерасти, и то от смътно наказание няма нужда! Зяатова и живееме в такава кочина където някви ГРОБари от ГРОБ си грабят купувайки надгробни паметници по 25-30 000 лв, а хората ги убиват ей така за 5 лева!

Горкото дете... :(

Просто и очевидно е кои махали в Бг са зони на висока битова престъпност. Обаче разните фондации и НПО-та се опитват да прикриват, че у нас има "циганска престъпност".

много жалко за погубения млад живот по този извратен и жесток начин. но каквото и да е. милозливият съд на масоните, платен с парите на нпо ще даде на престъпника три години условно. все пак той е добре познат на правосъдната система. все аверчета са...

Момичето не е циганка!!!! Стига глупости! Дори и да е циганка - това ли е решението? plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Andreya-Rumenova-e-ubitata-uchenichka-bila-e-iznasilena-927726

Циганка е ! Ти кьорав ли си ?? И кое бяло нормално момиче ще живее в такава къща и в тоя квартал населен със себеподобни ?!? Ти в ред ли си ? Просто е от по-белите и получила им се на родителите й. Хубаво, че е учила и имала желание да се измъкне от тинята вероятно, но с такива като себеподобните й е свършила лошо... Дано хванат изверга и утепат. И я е изнасилил.