Откриха мъртъв изчезналия край София младеж

24-годишният Николай Георгиев бе в неизвестност от 15 декември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ни прилича на един зомбиран народ застанал на една пропаст и един по един скачат доброволно, защо ли ....!!!!!

Бог да го прости мъжа (на 24 си мъж, а не младеж). Но освен ако не страдаш от някакво сериозно заболяване, което да те обрича на ежедневни мъки, друго нищо не оправдава това да си посегнеш на живота.

Видими резултати. Това е третият самоубил се млад човек за последните два дни.

Това, което е написал е напълно вярно, но не си струва да си отнемеш живота точно заради това! Мир на праха му.

Жалко за младия човек. Животът е за живеене, няма някакъв върховен смисъл.

Самоубийство поради безпътица и липса на всякаква преспектива ! От първият ден до последният ... ЗАПАЗЕНО ЗА ГЕРП ! Боко няма ли вече да пуснеш кокала ? Не се ли наяде ?

Това българите сте много зле, Мразите, подигравате се, страхувате се но някак си робското ви минало не ви дава просто да живеете и да изпитвате щастие от обикновените неща в живота.

Все повече ВИДИМИ РМЕЗУЛБТАТИ!

Страданието е строго индивидуално преживяване. За да отнеме живота си, човек трябва да е страдал непоносимо много, независимо как изглежда на външния свят причината. Покой на душата му.

Тъп кремлотрон

Бог да ги прости ,младежите! Да почиват в мир и съболезнования на близките! Сега е късно за разсъждения,нека ги оставим да почиват!

Що, а вие циганите как сте? Чурката последно кога я ми? Лятото? А, добре.

Философията определено е опасна за интелигентни хора :( Прав е в това което е написал

Напротив. Моментните трудности не ни прекършиха, и никога няма. А рано или късно Величието на България ще се върне...

Това пък да се кефиш на герб е жива форма на идиотия. Кое по-точно те кефи в герб ? Ако е само това, че "бият" БСП то нямам думи

Самоубийствата и опитите за самоубийства са признак за психически заболявания. Ако родителите им бяха обърнали внимание навреме, нямаше да се стигне до тук. За жалост българина по-скоро ще изгуби детето си, отколкото да го заведе на психиатър, защото за него това е грешно и срамно.

Вярно е ако очакваш някой друг да дойде и да ти оправи живота. И като цяло всеки сам си прави живота такъв какъвто е и никой друг не е виновен ако е монотонен, скучен и еднообразен.

До Владо: Не, не се кефя на ГЕРБ, кефя се на живота си който съм го устроил и си живея, недей остава с грешни впечатления, на мен ГЕРБ нито ми помгата, нито пречат да си печеля, да издържам семейството си, да се забавлявам когато имам възможност.

Писнало му е да гледа кифли, промискуитет, меркантилност, открита хипергамия и проституция, Ти какво мислиш по въпроса?

Гарантирано от....?

Ако си млад човек на 24,ако си здрав,ако си стигнал до студентската скамейка и имаш родителска подкрепа и говориш всичко това - нещо в психиката не е наред,за съжаление ....

Някои не издържат. Ако знаех че родината ми ще се управлява от сегашната партия щях да емигрирам докато бях млад.

съвременният свят, политиката и всичко, което го движи, много често се явява обида за интелекта на по-интелигентните хора. За стадото си знаем, че проблем няма - ядене, пиене, чалга, окане и това е!

Глупости. Самоубийствата не са винаги признак на психични заболявания.

И какво - да те превърнат в зеленчук на хапчета до края на безсмисления ти живот? Да тежиш на близки и роднини, които трябва десетилетия наред да се грижат за теб (освен за себе си), докато ти гледаш в една точка? Е, на някои хора им идва малко отгоре да приемат това...

какво работиш бе пиле шарено ?? само не ми казвай че си IT , защото това е частен случай (аз съм в този сектор) . за една кирлива сергия на пазара ти трябва благословия от ГЕРБ !!!!

Понякога не е ли по-добре просто да замълчиш, ако няма какво да кажеш... Дано младежът намери покой за душата си, сила на родителите и близките!

Вие да сте чули някъде циганин да се е самоубил? По-скоро е наплякал 10 чаавета, без изобщо да е разбрал, че го е направил.

Бог да го прости момчето още се борим с наследството от комунизма(фашизма)

Бог да го прости момчето!

оцеляват и дават поколение не най-интелигентните, а най-приспособените. Така, че това, което наблюдаваме си е абсолютен природен закон.

Ако родината ти се управляваше от БСП ( БКП ) най-вероятно сега щеше да преуспяваш в благоденствие ????????!!!!!!!!!!!!! ( не мога да разбера що за идиоти сте всичко да политизирате )

Интелекта

ама от цироза на черния дроб, примерно. По същия начин и раждат: "станали приятели и после тя станала бременна!"

Казарма, казармааааа..............поредния мамин.

Точно в ИТ работя, но имам и доста роднини, познати и приятели които не са ИТ, но и на тях не пречи ГЕРБ. ГЕРБ пречи само на неудачниците, за които да преуспееш означава да си краднал отнякаде или да си излизал едни части от тялото на някой който е краднал - и такива познавам доста

"Животът не е за всички!"

"само щели да си загубят времето" там! Както и в училище, междувпрочем.

"На калпавия моряк водораслите му пречат!"

Това си е негов избор да сложи край на живота . Сигурно не му е било леко. Колко световно известни личности го сториха. А Яворов в едно от предсмъртните си писма, дори проклина мига в който се е родил.

В една песен на ДДТ има следото - "когда самоубийство честнее всего". В случая обаче на слабохарактерност бие и по снимката на момчето си личи донякъде. Ако категорично си решил да се checkout-ваш, барем свърши нещо полезно с това. Примерно намери една пушка и влез през двамата милиционери на входа на парламента, пък вътре - колкото можеш. Има толкова неща с висок риск за живота, които можеш да свършиш, щом така и така си се прежалил вече. Даже в процеса на действие може и да размислиш. Да не ти се живее е едно от най-големите предимства за някои неща, пък да изпукаш такъв ресурс напразно - язък. Щом светът ти е крив, вземи част от кривината му със себе си...

“Life is like animal porn, it's not for everyone.” ― Doug Stanhope

Съжалявам много за момчето. Дано почива в мир. Съболезнования на близките.

Един млад,умен, силен и амбициозен човек с приятели и приятелки седнал да си пие кафето на маса на тротоара и изведнъж друг може би също млад, но не толкова умен, силен и амбициозен наркоман връхлита с колата си върху тази маса и променя изцяло избрания начин на живот на седналите на масата.

Не плачи на чужди гробища.

Ще чакаме мутрите да започнат да се самоубиват от скука, преяждане, препиване и преебане. Това ни е единствената възможност за по добър живот.

И знаеш ли колко се самоубиха и колко осакатяха в комунистическите казарми,а?

Оцеляват примитивите. Колкото по-просто, толкова по-устойчиво. Теслата е многократно по-устойчива от компютъра.

Аз не познавам НИТО ЕДИН, а всичките ми приятели, съученици, и въобще връстници минахме оттам... От друга страна, сигурно си мислиш, че извън казармата за същото време подобно количество хора не настъпват мотиката, може би?

Ще чакаме мутрите да започнат да се самоубиват от скука, преяждане, препиване и преебане. Това ни е единствената възможност за по добър живот.