Откриха лодката с греблата на изчезналите рибари на брега на езерото "Мандра" (снимки/видео)

От 44-годишния Ивелин Тодоров от Средец и 47-годишния Петър Петров от Бургас обаче няма следа

Обратно в новината

Коментари - Откриха лодката с греблата на изчезналите рибари на брега на езерото "Мандра" (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не изглежда добре! Жлако! Дано стане чудо и колегите са оживели!

Над 24 часа ги издирват, а лодката на километър от мястот, където са влезли. Пълен смях е нашата държава.

Жертви на Огромен СОМ - Чудовище !

Малко са се почерпили и са се катурнали докато хвърлят мрежата ще се появят риа дни спокойно , лека им пръст починали са поне , със хобито си

Отишли са да шибат украински бежанки на Слънчака

"Колегите" бракониери ли имаш предвид?

Освен да са се оплели в мрежи при някакъв инцидент.Ако са живи,все единият поне щеше да се добере до хора за 2 дни.Районът не е много пуст.

Май са дошли да те шибат тебе у дупарата.

Бракониерска му работа.....

Като дядо вазов , като моторджиите, никой не ще в къщи при уруспиите българки ,селянки начумерени вечно , как пък една усмихната мома не остана

сега четох за тоя язовир - 8 км , макс ширина 1.3 км - за 4 часа се обикаля пеша

Не бе, там има крокодил, вече писаха преди години за това

Язовирът е от Бургас до Дебелт. 20 километра.

Може да са на пазара, да продават рибата. Или са се запили някъде .

Да изкъртим пейките, това винаги помага.

Е спокойно, имайте търпение! И рибарите ще изплуват скоро.

Нда, и да обявим карантина .. също помага.

Да не стане като при Сашко от Перник? Толкова време го търсих и като го намериха - нищо! Жив! Ми какво чакате, гръмнете го, като е жив!? Значи не трябва да се допускат такива пропуски! :))))) Ако случайно са оцелели, това може да се поправи. Да ги гръмнат!!!

Какви рибари?! Това са жалки браконери! Мястото им е на дъното на езерото. . . 22.01.2020 г. Инспектори от Агенцията по рибарство и аквакултури принудиха бракониери от Бургас да върнат обратно хванатата риба и да нарежат мрежите си. Възпитателната мярка е част от кампанията срещу нелегалния риболов.  Трима бракониери са задържани в лодката си рано сутринта, когато влезли да извадят пълните с риба мрежи от язовир Мандра. Кадрите показват как бракониерите връщат обратно рибата във водоема. Късмет е имала и оплетена в мрежите им птица. Масирана акция продължава от няколко дни, тя се провежда както през деня, така и през нощта. Проверките ще продължат и ще станат постоянни, докато има бракониери, увери главният секретар на ИАРА Сергей Костадинов.  Той уточни, че принуждават браконеирите да нарежат собственоръчно мрежите си, за да не могат да ги използват отново. Освен това ги карат да върнат рибата в реката, ако има шанс да оцелее.

Поне за загинали като герои!

Риболова е забранен през тъмната част на денонощието. Влизане посред нощ с лодка си е чисто бракониерство. Живеят до езерото, за да браконйерства всяка нощ с мрежи. Този път може и да са по прекалили с алкохола преди бракониерството. При всички случай това не са рибари и са нарушили закона влизайки по това време с лодка за да си опънат мрежите най-вероятно.

Не знам, братле, мисля, че са просто рибари! Може и да не съм се запознал с цялата информация. А бе, кофти история все пак!

Никулден наближава и на мандрата нивото и пада половин един метър от изловената риба. Тая година с толкова народ край водоема шараните ще са двойно по скъпи.

В езерото има сомове по 250кг. Лично аз съм виждал да нагълтват крава за секунди.

Изял хи е Неси оти са мйекали и са го събудили беее!)

Ела да видиш как се млати за сом - нема светло/тъмно

Ги е морското чудовище.От Лох Нес е мигрирало на село.Зимата така прави

Сега остава група ловци да се загубят в гората, по време на нощен лов. И да ги търсим с дронове. Или да се запали пожарната и да я гасим с вода. Или да ограбят полицейски участък .. Сашко повлече крак, и сега абсурд след абсурд.

Лодката ако е намерена обърната означава че рибарите са паднали едновременно от едната страна на борда. Може да са били съборени от конкуренция особено при разпрвия с други бракониери. В този бизнес 90% са сигани. Преди влизане повечето рибари първо се нацапват с алкохол за да се загреят вътрешно.

Октановото число в тая лодка със сигурност е било високо.

Батко, и кон да си, няма да можеш да обиколиш Мандра-та за 4 часа. Пък каквото ти говорят от интернет, не му се връзвай. Щото той е измислен да лови "шарани" на гола кука.

Си има цена. Платили са я.

Герои на кое? На социалистическия труд? Тъжно, понеже става дума за сравнително млади хора, но от друга страна са бракониерствали. Shit happens...

ako беха аутисти като сашко или ако бяха изобщо като сашко сега да са живи и здрави.. има време бе ще ги намерят живи и здрави ;)

Не един. Стадо крокодили - човекоядни . ХА ХА ХА

Къде е забранен нощният риболов бе разбирач прост? Идея си нямаш от риболов тръгнал да кометира кое било забранено кое не..

Да търсят с куки мрежите

да правят хората - рисковано е, но все пак е препитание!

Има и друга версия: Политическите партии стигнаха дъното и станаха за ташак. Държавата потъва, заради многото взети заеми в последните 13 - 14 години. Дълга на България наближава размера на половината дълг на Италия, който е 120 млд. Къде е Италия като държава и икономика, къде сме ние? Правете си сметкота кво ни предстои. Та, за да отклонят тези проблеми от народа умишлено създават сценарии, с които да ни занимават и баламосват от рода на "изчезнал Сашко", " изчезнали рибари" и т.н.

от 1.11. е забранен,бре аланкоолу

вярвам ти брадчед ама кравите са над 300 кила

Кой знае кво са търсили баш рибари !

Руски диверсанти обикалят из Европа, палят, взривяват и избиват политици и обикновени хора, целта е да има страх и нестабилност в ЕС. Новичок, полонии, взривни устройства, падане от балкони, удавяния - всичко е позволено. Путин иска смърт.

Влезли да "берат" риба за Никулден?

Фиркани???!!!! Големи герои, няма що!

За съжаление само те са знаели какво правят в 23 часа в езерото, но в никакъв случай не е нещо нормално и правилно. Няма да е и изненада ако се окаже, че и са били подпийнали. Рибари, ама балъци с гумена лодка, и ако се окаже че и са бракониери, версии колкото щеш. Жалко, без двама млади българи.

А бе,в Бургас делтапланеристи няма ли ?

над 450 кила

Да влизаш зимата вечерно време в такъв язовир и да си без спасителна жилетка, е признак на тотален дебилизъм.

Да се хванем ли на бас че не са се прехранвали с риболов?