17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кюркчиеви са дърти комунистически крадци. Повтарям - крадци.

наблюдавам тотална безхаберност , под формата на повърхностни умозаключения. Не знам защо и на какво основание аудиторията вече издаде присъда , че келеша с Волво-то е виновен за ПТП. От прочетеното в статиите за самата катастрофа бих казъл , че става дума за отнемане на предимство от страна на Ситроенчето при включването му от паркинг в главен път. Отделен въпрос е че маминото чедо е летяло с близо 100 км/ч , евентуално може да се отсъди СЪВИНА. Ще минат месеци досъдебно производство. За опиати не говоря , само за определяне на вина за самото ПТП ( нарушаване на правилата за движение, според ЗзДП ).

"специален" кръг в Ада?!!

След като колата се е самозапалила, чакаме потвърждение, че жертвата се е самоубила. И Шумен официално признат за пристанище на Варна, да. Идиоти, наистина ни смятат за канарчета…

Няма открити наркотици в кръвта, няма я колата, няма записи някой да я е палил… Поне катастрофа има ли или жервата се е убила сама?

Изрод мръсен....

Кубети и брускети не купувам, защото са пълен боклук. Но вече обявявам и бойкот на уредите Теси. Дано фалират мишоците, а този убиец да се пържи в ада във вечни мъки.

Този Кюркчиев има ли някаква роднинска връзка с Красен Кюркчиев, обственикът на "Фикосота", най-богатия шуменец? Ако има, би се изяснило и "самозапалването" и негативния тест за наркотици, който първо бе позитивен!

НЕ! Този Кюркчиев по-скоро е внук на Жечко Кюркчиев, основател и главен изпълнителен директор на TESY, т.е. на друг милиардер от Шумен, което пак обяснява много необясними "феномени" и природни явления около самозапалването на автомобила

И един мармот увиваше цял камон шоколад със станиол!

Ще им тежи на съвестта всичко това. Голям товар за цял живот. Нищо не остава ненаказано, така че дами мислят всички взели участници и "помагачи" в това престъпление.

Да се самозапали човек, еди доди. Но една катастрофирала кола да се самозапали, това само болни полицейски мозъци могат да сътворят. Алоооу, началника на полицейското управление, имате ли огънче? Това си е престъпление за унищожаване на улики по водено дело. Адвокатите сега ще тръбят, че катастрофата е след дефект във возилото. Тяхна си работа, но май и съда чака това за да умилостиви убиеца.

Ако съм на мястото на родителите тоя гомнянко рано или късно ще го намеря и пратя в гробищата.В тая държавица правосъдие няма.

С кеф ще го одера жив...

"Мястото е строго охранявано и достъпът до него става по специален ред и опис на лицата, които искат да влязат". Но колата са ОТКРИЛИ изгоряла, т.е. не са видяли кога и как се е САМОЗАПАЛИЛА. Няма ли наказание за охраната, която не е потушила пожара?

Изнесете се в Рим - вечният град! Там има само бели, чисти, спретнати граждани. Безопасно е, нищо че едни там си спят по улиците върху опикани и осрани матраци. Ех, мечти! То няма вече къде да се изнесе човек - навсякъде е една цветна, миризлива, необразована, крими маса, която необезпокоявана се разнася из улиците, деминстрирайки своите културни особености. Бягайте в Брюксел, Берлин, Париж, Ню Йорк, Торонто - абе, в циЛивиЛизацията, и ни оставете тук, че пак сме по-нормални от тая измет там. И тук сме едни прости орко-чалгари, но сме една идея за предпочитане.

Може ли бърз преглед от независим зъболекар!

Помияри ,вие ли ще давате насока на полицаи и прокурори.Въшльовци сте. Условна присъда е достатъчна,за да се проваля бъдещето на детето.

Детето във Варненския затвор и цигани да го жасат всяка вечер за бог да прости. Бай го и детето на амфетамини. А кавала дето си дава ключовете на пишлегари да карат мощни коли да плаща кръвнина докато е жив.

Убиеца на момичето няма вина,че е внук на най-богатия шуменец Жечко Кюркчиев.Момчето не трябва да лежи в затвора защото има много пари .

Ами ико случайно убие утре детето ти или майка ти,бааща ти,пак така ли ще мислиш?

Виновен е щото е наркоман..

Като начало - бойкот на всичко, произведено от фамилията. Никой нищо да не купува от техните стоки

На всичко отгоре ще трябва да му я платят,което означава НИЕ да я платим !!

Колата ако има Каско си му я плаща застрахователя, а ако няма - няма и обезщетение. Не пиши щото си чул, недоразбрал нещо си.

В охраняем Паркин на МВР изгаря веществено доказателство? За кой работи милицият

Само ти ли не знаеш?

Много удобно…..може би нещо в колата е трябвало да изгори. А отговорност пак няма да понесе никой! Дали са откачили акумулатора след катастрофата и ако са го направили, то кой е влизал в охраняваната зона за да подпали колата???

Имало ли изобщо акумулатор?

Зъболекарите вече пачки ще правят

Да обобщим: 1. Порше Кайен и 18-годишен пикльо; 2. Не били амфетамини, а зъболекарска упойка; 3. Колата изгаря на паркинга на полицията. Не е ясно само колко е взел разследващия прокурор от татенцето на убиеца.

Пропуснал си 4: Добре дошли в ганюстана. И 5: Любимият въпрос на ганювците за етноса, че да могат да се правят, че циганите са им виновни за българската кочина.

Че не е много, евтино било.

Колата е Волво хс60. Или хс90, но не и Порше.

Някой беше казал че 80 / от тя територия е заселена със дебили....всяка секунда се обеждавам че е прав човека..

Във видеата от шуменските медии, адвокатите на обвиняемия благодарят на прокурора веднага след заседанието за мярка. Гешев спи ли??

Живеем в някоя “игра” надрусваш се като животно, караш като бесен, убиваш човек, плащаш на адвокат с връзки и излиза , че си бил на зъболекар.. Зъболекаря се чуди, на развалените зъби на тоя: може ли такава немърливост от наркотиците му падат зъбите, но нищо нали плаща беше при мен от 30 години чу лекувам зъбите….. Докторе та той е на 18 …..

Бащата да вземе съда в неговите ръце и да тегли ножа на убиеца! Аз ако бях това ще направя,поне знам,че убиеца е в гроба

Мислиш, че няма да го направи. Има време. Не бърза човека.

Бих изчакал няколко години да има деца и тогава да му тегля ножа

Щеше да га направиш бе, как! Със сигурност щеше да му теглиш ножа, нали си ербап! Ама само на маса.

Родната полюция ни пази

и умишлено се замита и заличава! После иди та се оплаквай на филанкешията /или по-резултатно - на арменския поп/! И заплащаме с живота си, първо машината ни мачка на едро, а после и отделни единици ни догонват в тъмното да ни довършат. Добре, че поне още имаме златните момичета и бихме макетата на "родната" им земя, та да понадигнем гребен.....

От ви не ЕПМ полицейска!

Досега мислех,че най-бандитското е първо РПУ в София-където милиционер си самоскъса пагона, и бяха обвинени невинни граждани, а в делото-съд написа,че на свидетелите милиционери-цитирам съдебното решение "СЪДЪТ НЕ ДАВА ВЯРА НА ПОКАЗАНИЯТА ИМ"-в превод лъгали са(но и до днес не са арестувани милиционерите-лъжесвидетели). Но първо РПУ е образец на законността, в сравнение с Шуменската милиция. ----------------- В Грузия, ужасени от срастването на милицията, прокуратура и престъпност закриха и милицията, и прокуратурата, и ги реучредиха с нови хора. През трите години без милиция в Грузия...престъпността спада-дотолкова милицията там е била част от престъпността. Но ситуацията в Грузия, дори в годините преди закриването на милицията беше далеч-по-добра, от случващото се в ?ългария-в Грузия не повече от 30 процента от милиционерите вършеха престъпления, в България бандитите сред милиционерите са до 80 процента. Честните 20 процента-също са виновни-защото мълчат пред беззаконията на колегите си.

Милицията в Шумен от бай Тошево време си е част от престъпността. Бандитска организация, опасна за правовия ред и законността, чиста мафиотска организация. Когато и бъдат арестувани половината милиционери от местната милиция-все ще е късно. Който иска да върши безнаказано престъпления-да стане милиционер или прокурор. А още по-зле е ситуацията в малките градчета от селски тип в Лудогорието-местните милиции, и местните прокуратури са си щаб квартира на престъпността. Положението е неспасяемо-престъпността е тотално овладяла местните властнически структури, и вече нищо не може да се направи-освен пълно закриване, което явно е-няма да се случи. Подобно е положението и в местната прокуратура, а предвид топлата връзка прокуратура-милиция, местната прокуратура както винаги ни чула, ни видяла ,ни разбрала за бандитизма на местната милиция. Единственото решение е -пълно закриване на шуменската прокуратура и милиция, както и масови арести на прокурори и милиционери, замесени в престъпни схеми.

Бахти измекярската държавичка, майна! А народа блее, че го задължават да носят маски и му забраняват да пуши на закрито... "Всеки народ си заслужава управниците!"

В колата е имало останали амфетамини, затова и изгоря! Трябва бойкот в цяла България на продуктите от Фикосота,Савех,Семана,Теси, Е мека,Брускети Марети!

Който ми говори че е горд Българин и че Запада е гейска сбирщина да си седи у дома и да си пие ракията. Щото България е дъното на кенефната дупка

Е, то човека отдавна ни го каза - "Лош матрял сме" ама кой ще си признае доброволно, че само циганите са по-долни от нас. Или пък не...

Другари, тук никакъв чадър няма. Има покрив.

Винаги съм твърдял , че ченгетата са по-долни типове , дори и от мутрите. По-гнусна и долна , продажна и подкупна паплач не е имало . Дори по татово време , пак бяха най-гнусните и долни типове. Гнусни ченгета !! Заличили са веществени доказателства ! Изроди!

не е имала късмета да е френска гражданка починалото момиче, че поне разследването да е като хората!

И как се е запалил автомобил без акумулатор? Или някой иска да каже че минцифайките са оставили ударена кола с закачен акумулатор????

Оставили са кола с откачен акумулатор да бъде запалена.

Вече казах - Кюркчиев не е случайна фамилия. Ще юу се размине.

Според мен капки от упойката дето му е сложил зъболекаря случайно са попаднали на седалката и от високите температури са се възпламенили ......... Ако бащата на това момиче е човек на място ще ги изтрепе по ред и копелето и семейството му, че и адвоката му . Повече от доживотен не могат да му дадат.

Роби, правете повече деца, че не останаха за газене.

Тоест паркинга се охранява и има видеонаблюдение, от което се вижда ,че колата сама се е запалила и изгоряла без нукаква намеса? Това е доказателство за съществуването на паранормални явления, това е съдбоносен ден за света безспорно доказателство. Трябва да празнуване това събитие.

Момчето е син на управителя на Теси - бойери, ала -бала. Също така е собственик на фабрика за храни - кубети, брускети, вафли. Хората са милионери. За това келешът, който са отгледали ама пари за дрога и джип Волво - естествено съмсем случайно се е запалил....За едни 50 бона всеки си затваря очите. Жалко за младата жена. Баща и да наеме някого да свърши работата. Съд и справедливост тука няма.

В грешка сте! На другия Жечко Кюркчиев е внук. Жечко ма Теси няма син!

нито една мисирка не пише на кого е син? Защо сте толкова срамежлви изведнъж, драги журналисти?

Може пък да е внук, затова

Щото ни се плаща, да мълчим, ако кажем ще има ходене по мъките 3 години кАто с Убиеца на Милен Цветков и после ще го пуснат.Сега като не казваме ще го пуснат по-бързо.

Показаха го малкия гoвнь0 по новините. Неприятен тип с голяма, гъста брада, въпреки 18-те си години, и поглед, от който не личеше да е много покрусен. Поредното самозабравило се, богаташко чалгарче, което с помощта на мама и тати ще се измъкне. Съболезнования за смъртта на младото момиче!!

Тоя е измет гнусна, бял ден да не видиш, един ден и ти да плачеш над гроба на детето си - това заслужаваш, отрепко долна. А на тези, които прикриват убийството, извършено от това същество - давайте, след време тоя ще убие и вашите деца или внуци. Три вида упойка - то толкова видове няма у нас...

Ако има полицай замесени в прикриване на убийство, то трябва да има затвор и за тях.

Как точно полицията да прикрива убийството в този случай, като си бяха на местопроизшествието. Сигурно си имал нещо друго предвид, а освен това, при ПТП с пострадал или починал, протокола за случката не се прави от полицай, а ако си спомням е от дежурен следовател.

Последен модел на Volvo да се самозапали ? Май в катастрофата има замесен полицай или негов роднина..

От "Волво" ако разберат,че техен автомобил 2 дни след катастрофа се е самозапалил направо ще останат втрещени от ситуацията ...

В немското Мобиле гледам няколко джипа Волво ударени -продават се от около 3-4 месеца . Нито едно няма да се е запалило както си стои ударено .

този измислен адвокат си мисли, че всички са от село и трева пасат. Зъболекър, после колата изгоряла, а за баща си що не каже - бившо ченге и сега това измислено адвокадче, което няма реална диплома е наето да заличи следите и да затвори малко усти.

Дрогирания е бил 7-8 часа по рано на заболекар и това няма как да окаже влияние на взетия тест за наркотици. внук е на братовчед на собествениците на фикосота и е ясно че адвокатите му ще направят всичко да го оневинят и да изчистят името на родата му.

Мирише ми на покриване на истината .Колкото по-дълго продължават такива действия на покритие на истината,толкова по-дълго законите няма да работят.И те,законите се превръщат в голям миш-маш.Всъщност все повече заприличва на това.

Очаквам да се запозамали шефа на МВР там!