17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв е бил? Липса на бременност ли?!

Скоро и тарифата ѝ ще разкрият/обявят...

шибала се е до полуда...

Кокошки на село ли да гледа?!

Спя само с жени под 25 години. Тази лелка няма да уважа дори пиян.

Тази курва, куха лейка е намерила каквото е търсила.

А провериха ли дали не и липсва някой бъбрек? Албанците първо са я шибали, после са и взели някой орган за спомен.

"Откриха..." А аз неправилно си мислех, че са я намерили. Според българската полиция са я "установили".

В предната статия ми изтрихте мнението. И що? Излезнах на 100% прав. Този сценарии е отдавна познат. Упояват момичето,ограбват я,изнасилват я и я захвърлят някъде където да я намерят обикновените хора. Тя няма идея коя е и защо е там. Пращат я в психиатрия за да я стабилизират. За пълно възстановяване трябва много време и психотерапия.

А в задната статия?

Общото между Гърция и Германия е, че и 2те са пълни с фесове(турци и албанци).

Жената е била изнасилена, упоена и кой знае какво са направили с нея. Нормално е след подобно нещо да има нужда от психолог. Хайде стига писахте глупости, че никой от нас или децата ни не е застрахован. Подобнен случай имаше и в Германия съвсем скоро. Млади жени бяха упоени на парти на политическа партия. Жените не помнили всичко, което са правили с тях

Съдрали са им задниците

кифлъ от руси

Бай Ганьо, селтак коментатора с мъде вместо мозък

И бойфрендът ит от Русье какво мисли по въпроса?

Една добра новина.

Да пази Господ от не доклатени жени!!! Тръгнала на 1500 километра зъб за цери... Аман-аман...

Аз не разбрах - зъба оправиха ли ѝ?

Фото полимерната пломба са я заглаждали с кожената бухалка в устата.

ясно беше че е имала налудничава идея заради която е стигнала в Атина чак, без терапия, ако живее само с майка си трудно би я спряла жената, притеснила се е че я загубила и е измислила история за са я намери по лесно.

Майка ѝ да вземе да признае, че дъщеря ѝ е луда и да я лекува! А не да разбутва цяла България и Гърция с нейните проблеми! Обикновено в провинции е и така всички ги е срам да кажат че децата им са превъртели и си мълчат!

Nisa pudigravaiti tuka vie Foromski-First Class Bodali ! Na fseki mozhe damusa slu4i nali ? Dano dasa upravi kletoto momi4e !

Като гледам правописа си студентка колкото аз съм извънземен.

Боже-Боже, за ПРЕСТЪПНИЦИТЕ или нищо, или инициали, а за ЖЕРТВИТЕ и БОЛНИТЕ - трите имена + снимка...

Ще легна да спя спокойно довечера - още една заблудена оФца е намерена. То зъби ли не лекуваше, срещи с непознати младежи в хотела, разговори за опиянение и изнасилване, сюжет за турски сериал, нищо друго!

shu. data !

Като гледам резултата, май върви към твоята...

Какви са тези съчинения- сама жена да търси медицинска помощ? Излъгали са я, тя понеже е лакома за пари- поддала и ето ти белята. Нито е първата, нито ще е последната, която ще търси по някакъв начин лесни пари. Айде, стига със съчинения за болни, изоставени, а после с разпрани дирници.

глупости и защо да не търси..като е жена не може ли да е сама

престанете без да знаете да коментирате..ужасно е това..човек може да получи травматично разстройство от преживения стрес..така ще се подигравате ли на близък човек?

ми пребери си това увас и му купи трева ..

тъпак

да пуснат психично болна жена сама в чужда държава? Близките й са виновни.

Иначе, с тази снимка, си беше ясно, че по-скоро тя е упоила някой и го изнасилила. Параноидна шизофрения.

и какво и е на снимката изглежда интелигентна

Докато в България психиатричните разстройства ще се третират като чума, бяс и проказа - такъв ще е резултатът. Цялата рода крие, човекът не се лекува и после като заколи децата си или родителите си, "Ау, ние не знаехме"? Кои не сте знаели? Учетелите, съседите, роднините? Много добре сте знаели. И тук не говорим за неврози, а за психози, които лекуват само психиатри.

не се знае каква е истината но можех да е имала и психически проблем преди това...така изглежда..но е добре че е жива и здрава

Когато преди дни публикувахте първата новина си помислих, че има черти на циклофреничка. Дано я стабилизират.

Клиента на плати се води като изнасилване

Важното е, че е жива, че като чуя за някой изчезнал, и който вече го няма повече от седмица, си представям друго..

А ще се разбере ли как точно се е озовала в психиатричната клиника? Уж беше отишла да си прави зъбите, пък после я упоили и изнасили, пък срещнала някакъв младеж и се отдали на бурен романс. Вземете се изяснете най-накрая какво по дяволите се е случило. Майката има една версия, дъщерята друга, полицията трета.

Аре ,стига занимавахте държавата цяла седмица с розовите приключения на двете русински пачавретини из гръцките бардаци! Квото търсила , на това е седнала !

...стой си Стойчо във България, майната и на Швейцария.

Това е поредният такъв случай, за който чувам. Сама българка, упоена, изнасилена и открита в последствие в психиатрична клиника в чужбина. Някой има ли представа какво се случва?

Нарича се липса на когнитивни и аналитични способности

Не е схема. Така не казват, че реално момичето заработва като проститутка и прикриват проблеми със сводниците. Кой ходи в Гърция да си оправя зъбите, при положение, че в България е фрашкано с такива клиники и у нас идват чужденците, заради цените.

80 са дебилите навсякъде по света - сигурно ако нямаше телевизия и така и полицаите нямаше да я открият.

Момиче се запознава с момче в хотел... Пламва щастлива любов (поне за няколко часа). Колко банално....

Ти четеш ли въобще какво пише? Била в клиника. Явно е , че са я упоили и че са и приблрали нещата на съхранение. Това с изнасилването трябва да се провери. Има ли там санитар с палави ръчички или е фантазия. Цялата работа се връзва и с онази подробност, че се е обадила по тел. Престъпниците не оставят на жертвите си възможност да се обаждат по тел...... Работата ще се окаже кьорфишек най-вер.