Откриха голямо количество загробен боклук в старо ТКЗС в Червен бряг

Находката идва в момент, когато отново се разгоря аферата "Боклукгейт"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат от изказването на кмета: “Някакви хора открили някакви чували в Пети квартал. Изпратих наши хора от Общинския инспекторат да проверят на место сигнала и откриха количество - немалко, загробено. Това са пакети опакован боклук, от който Общинският инспекторат е взел някакви малки части и там е видял, че наистина количествата са сериозни - опакован боклук, той е под земята", каза кметът пред БНР.” Ето такива неграмотни хора управляват в момента БГ. Този, само за това изказване, не бих го допуснал в сградата на общината, а той е кмет! Борисов, Караянчева, Теменужка Петкова, Цветанов, Горанов, онзи министър където ходи да съпроводи транспортирането на фурмите от ОАЕ, този кмет, кой от кой по- неграмотен! Отвратителна история и пълно падение на държава и държавност!

замириса на италиано-български октопод,ние го избрахме да ни пази от колегите си а той нагло ни трови

Всички свързани с внос и горене на боклук са за затвора. България НЕ Е бунище.

Така, така ... Измама ... в измамата ...

Тази кочина не трябва да петни името България, да се преименува на Боклукчария.

Тъпо правителство и още по тъп парламент ГЕРБ и коалиция имат мнозинство в парламента Приема се закон който забранява влизането на боклук в България и толкова. но по важното е да купиме самолети на хартийка от здравето на хората

Управляват ни боклуци.

не съм одобрявал Корнелия.но и свалям шапра за това,че първо те информираха и дигнаха пара за боклука.Многото насъбрано недоверие притъпи важноста на тази информация тогава.Лешоядите в панделата,независимо дали са с лъскави костюми и поли.

И не забравяйте - тези, които настояват да се спазват екологични норми и да се прекратят всякакви строежи и издевателства по планините и по черноморието, са умни и красиви платени зелени мафиоти-соросоиди и каквото още ви каже точно това правителство, което ви трови с прибиране на чужд боклук, че да си пълни джобовете! Винкела като пак почне да се подиграва на Ска Келер за името ѝ и да кара българските граждани да "спасели сезона", че да не вземе да му фалира хотелчето, да го подкрепите, ганювци!

Родните лешояди превърнаха станата на кочина!

Пак си ги изберете!

е бившето населено само с цигани село Рупци, направено квартал и включено в чертите на града след построяването на бившия военен завод 4"Девети май", по-късно преименуван на "Бета", а сега вече разрушен и разпродаден на парче "по левче". Като се порзровят там не само този боклук ще изскочи, ами и твърде много други "боклуци" от хора, материали, сделки и други работи ще изплуват!

Няма невинни, много хора знаят, но не им пука, а колко леки коли строшки внесохме също?

БУНИЩЕТО НА ЕВРОПА

И мигрантите няма да искат да се заселят у нас,то затова сме на първо място по смъртност.Комундетата ни ограбиха и заринаха с боклуци с благословията на геп.Как може толкова години да внасят боклуци,добре ,че бяха италианците да разкрият схемата.Проклети да са всички виновни

боклуци.Защото ГЕРБ ви разкриха. Оглрабването на банките.,,Приватизацията” на фабриките.Унищожаването на имуществото на фабриките и ТКЗС-та.Хипер инфрацията,Хипер скъпи цени на енергия и горива,внасяне на боклуци.Все далавера на червената пасмина!

На тъп трол все комундетата му виновни. Ми комундето с БКП книжка, което ви/ни управлява, що не го включваш в клетвите си, а. Той е и началото, и края, и причината за всички боклуци на всички нива.

Територия, предназначена за бунище!

От вас по-голямо бунище няма.

Тук май няма кмет, няма как да не знае... Разследвйте кмета на Червен бряг... Ех, това забогатяване, то ще съсипе България!!!

в същност да не се окаже, че е задгробен боклук... :-)))

А нали имаше едни патосни акции да изчистим България за 1 ден ко стана с тях.

Това на снимката са пластмасови отпадъци за рециклиране. Общината да отговори защо са запръстени!

Е ако бяха се разровили във Варненското езеро щяха да открият, че лайната преливат чак до Босфора ама те не щат.

Как може да използвате булеварден език в статията си. То и езикът ви е бунище.-"загробил" - пишете както и говорите - неграмотност...

Боклука от десетилетие се трупа навсякъде из страната ама видите ли '''открили'''???? Това единствено доказва че властващите десетилетие никаква работа не са вършили дето им е задължение ама иначе бая дебели парични и имотни далавери си правеха и правят..

0

Оня червен боклук с тонерите, Бобокови изсипват отработени масла в реките, убиват хора за десетки милиони, горят пластмаси.. Това е 100% свързано пак с някоя червена отрепка. Червените са отровители на българското общество и природа. И всичко - за кървави парички. Носете си ги в гроба, мръсни комунисти.

Да бе, тези комунисти и до 3578-ма година ще ги споменавате. А , да тези същите са виновни за измирането на гигантските ленивци в ЮжнаАмерика през ледниковия период.

Каракачанката ще се окаже голяма ма фия ....... Егати и скритата лимонка. Данеби да е използвал военни самолети да стоварват тука балите ???????!!

Някои политически ку*ви направиха много пари от превръщането на България в бунище

какъв трябва да си и каква да ти е душата, та да превърнеш държавата си в сметище - за пари? Жалка, пошла, мръсна история е управлението на страната ни, ненапразно просто не ни броят, не ни забелязват дори, а ако ни забележат, се гнусят. Явно затова ни прикоткаха в Европа, за сметище, миячи на клозети и долнопробен слугинаж - преди 30 години висшистите бяха 35% от населението, а сега дори мин. предс. ни е полуграмотен.

Е кажи сега,че сме държава кочина! Не , не сме кочина. Кочините са оградени и такива боклуци не влизат освен прасета. То бива КЕЛЕПИР бива,ама и никакъв страх от това щот всичко е измекяр. Няма никой окаушен и върнати мъни, а МНОГО се ОГРАБИ. ИМПОТЕНТНИ ВЛАСТИ!!! ГРАБИТЕЛИ.

Отровиха въздуха; Отровиха водата; Отровиха земята... Мила Родино, ти БЕШЕ Земен рай :(((

И сега е рай, но за избрани активисти на ГЕРБ. Те обаче обичат Малдиви, Асансьори, Тераси, Острови, Барселона, Дупета и други такива.

Боклукът в последно време се вози от чужди камиони защото нашите превозвачи се дърпат - едно, че е таралеж в гащите като се закучи работата и второ - след толкова курсове с обклук, доста бали се късат при разтоварването и шофьорите са наясно, че в някои от тях има останки от човешки тела, та само това им липсва на главите. Мафията разфасова и извозва яко, че номерът да ги хвърлят в бетона води до шупли и после що им падат мостовете...

е, това италианците, са си баш боклук хора ! не ми е жал какво направи вируса там - заслужават си го !!!

е не са италианците боклуци а тези които са взели пари за да докарат боклука тук --а кмета нияо не знае???

Не е боклук този, който яде баницата, а който му я дава! И на теб да ти дават баница, и ти ще ядеш!

...и откриха количество - немалко, загробено. ... Те угробиха и държавата и популацията, ама това не е интересно! Нито едно ТКЗС, АПК или ПАК не останаха...

Находката идва в момент, когато отново се разгоря аферата "Боклукгейт" - кой археолог я е открил тази находка !!! Боклукът явно сам си се създава и пренася на разни скришни терени и и държавата разбира се нищо не знае !!!

ГЕРБ направиха с европари 30 милиона, депо за боклуци край ПЛевен. ПОсле там се оказаха 10 хиляди тона вносен боклук от Италия. Това е официална политика на българските власти, питайте го премиера какъв му е плана да връша тези 10 хиляди тона към Италия. ами той такъв план няма следващите след ГЕРБ д аму мислят...топва са хиляди тирове внесен боклук само на едно място, кой знае колко такива места има из цяла БЪлгария...

Туй са долни инсинуации, поръчани от БСП, БКП, Русия, ватенките и Путин. В прекрасната и правова държава на абсурдите такивИ неща са невъзможни. ГЕРБ и Бойко велики мислят само доброто на България. Те, заедно с Хамериканците и евроГейците са най-добрите, и са номер едно са.

Все повече и повече скандали във властта за далавери и корупция идват от лъжепатриотите ! Интересуват сема от едно -СУДЖУКА! ОТВРАТ !

по програмата на НОИ за санаториумите съм ходил 25 пъти на санаториум и благодаря на тази програма че ми даде възможност да ебна над 300 чужди булки...евалаа

Такива невероятни "патриоти" ни управляват последните 30г, особено последните 10, че да ти умре коня

вСЯКА СЕДМИЦА през гкпп ВИДИН минават по няколко ТИРА с БОКЛУЦИ от сметищата на БЕРЛИН и ВИЕНА

В държава - боклук, с политици - боклук и народ - боклук, само боклук ще остане след нас! Най-смешното в цялата история е разказът и изказът на кмета: Някой, някъде видял боклук, но никой никъде не видял някой до носи нещо!

Че като не знае нищо що е кмет... да краде ли само?

pavtal@

Категорично се наемам да твърдя, че макар да сме най-бедната страна в ЕС, със сигурност сме най-красивата и с най-много природни дадености. Е, как стана така, че без да се усетим сме я превърнали в бунище? Та това е чудовищно престъпление и виновните трябва да бъдат най-строго наказани.

Дрън дрън НАЙ-красива е ИТАЛИЯ

Естествено НАААЙ красивата от всички. Щото другите всичките страни са грозни. Абе спрете се с тази грандомания поради гол задник. Страхотно красива е България, но не е сама. Има много други също прекрасни страни.

Щом количеството боклук е голямо, при това - загробено, значи е замесен някой "дебел". За да се загроби толкова боклук, са били ангажирани поне няколко багера, които може да са собственост на вносителя на боклука, на приемащия боклука или да са отделно наети от фирма, отдаваща багери и такъв тип техника. Изобщо няма как всичко това с извозването на боклука до мястото и загробването му да е станало тайно и никой да не е разбрал. То не е като да изтъркаляи няколко варела в реката и да бЕгаш после.

ЧЕВЕН БРЯГ е под контрола на 1книжния премиер На времето там БОРИСОВ е отворил 1та си фабрика за прахове и сапуни ,от Червен Бряг са главния архитект на София и зам.председатея НС Емил Христов бивш военен командир от секретно поделение 26180 Ст.Загора Именно от Червен Бряг стартира и бизнеса на Цветелина Борислава метреса на премиера ББ

Каквито са политиците такава е и ,,държавата,,, ако можем така да я наречем. Жалко, че бяхме райски кът на Земята, но за 30 години станахме боклуджийницата на Европа. Е, щом на народът така му харесва и си ги избира тези 240 тикви значи може да продължава.

Имал си " райски кът "- трънки. Само дето нямаше никаква информация. Край всеки град и село имаше открит боклучалник , включително и София. В реките течеше отрова и нямаше риби , а въздухът беше много по-мръсен не само заради Кремиковци. Около Стара Загора миришеше на сяра от десетки километри и т.н.

Съд за всички свързани с тези боклуци

Искаш да кажеш за 240 тикви.

Италиански.

Кмета и МОСВ казаха че НЕ ЗНАЯТ НИЩО ??? Терена е такъв че не може да влезе Камион или Техника ??? Едиственото Обяснение е - Боклука е донесен по Въздух . Тук трябва да намесим Мистъра на Отбраната - Имало ли е Полети на Самолети или Хеликоптери собственост на Българскат Армия ? Ако НЕ - Дали е имало Полети на Летателни Машини собственост на Чужда Армия ??

Мойте хора са за бой. Накикерчила съм се на едно дърво, а Мая отдолу ме гали

Споко,ще го разплетат и това огнище

Ужас. Това е работа на БСПедерасите

сега разбрахте ББ, че ще има много чували. ама не с трупове, ами с боклук. хайде да помогнем на родния транспорт - товарим и връщаме на 'изпращача', за сметка на 'вносителя'.

Ужас. Това е работа на БСПедерасите

за кочината ни боклуци ни управляват

Истината е, че сме се превърнали в сметището на Европа. Жалко за хубавата природа, която имаме.

е Иване! Излез на излет сред природата да видиш какво е боклук! И този боклук не ни е внесен отвън. Ние си го причиняваме! Така че... май боклуците сме си ние.

Постояно съм сред природата. Имам адвенчър мотор, с който стигам места, които не са толкова популярни и за съжаление и на най-забутаното място винаги ще намеря някое шише, чашка, или нещо друго, което е метнато е така... Много жалко!