Откриха функционално лечение срещу ХИВ

Очаква се антитялото да е ефикасно срещу всички варианти на ХИВ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Открили са лек, сега ще им трябват 5 години да го направят да не лекува, а да трябва да го ползваш до живот.

Като са го открили, за какво са им 5 години....май нищо не са открили , тоя ретро вирус като се скрие в генома на човека, иди го изрежи от там в жив човек, това не е като експерименти в лабораторията. Имайте предвид , че той може да се вмъкне в гени важни за клетката и да предизвика допълнителни патологии. Единственото, което е измислено досега, е да не му се позволява на вируса след възпроизводство да напусне заразената клетка, за да зарази друга. Така че не разчитайте много на лечение, ами се въздържайте от разврат и случаен секс.

И как така не са го открили в русия, това средище у център на човеколюбието...?!

крачка напред. успех.

крачка напред. успех.

Не били компютри значи...

И защо го наричат тогава лечение? Това си е поредната поддържаща терапия. Фармацевтичната мафия никога няма да "открие" лечение за рак, спин, диабет и разните други нелечими болести на съвремието. Излекуваният пациент не носи пари. Пациентът трябва да си остане болен цял живот и да си купува поддържащи лекарства. Който иска да се излекува трябва да потърси алтернативно лечение - например фитотерапия т.е. билколечение, акупунктура, акупресура и др.

Стига с тези глупави конспирации! Фарма компаниите печелят много повече от таблетки, прахчеъа и подобни срещу хрема,настинка, гурлена кашляци. Виж че пазара е залят с подобни медикаменти от които почти няма ефект. От там са яките печалби. Колко млрд. човека всяка година кихат кашлят и т.н. Спина ако се пазиш няма как да те хване, диабет тип 2 е в резултат на лошо хранене и обездвижеане, а тип 1 е генетично заболяване което с епроявява в детдка възраст. Рака го е имало и преди 200-30 год, в по-малък процент поради по-малкия брой хора на земята, и липсата на ефективан диагностика. Естествено сега е многи п оразспрострснен заради зсмърсяване на въздух, добавки в храната и т.н. Що говорите глупости с тези коснпирации - колко много милиардери са си заминали и от спин и от рак. Ако конспирацията беше вярна фарма индустрията щеше да си ги поддържа живии да им взима паричките. Ама ганя като е неук все конспирации и лъжи са му в главата, нали самия той хитрува по андрешковски и мисли че всички са такива.

Не знам какви конспирации са те патили, но това си е живата истина. А фарма-мафията печели от всичко, не само от прахчетата. Щото може да продават много прахчета на ниски цени, но продават и по-малко на брой, но много скъпи лекарства за поддържане на раково болни и болни от спин. Поинтересувай се колко милиона са болните от спин, рак и диабет по света. Днес раково болните се лекуват масово с химиотерапия и лъчелечение. Разтворите за химиотерапия струват много скъпо. Един курс на лечение излиза в различните болници и държави по света между 30-40 и 100 000 долара и нагоре. А обикновено са нужни няколко курса без да има гаранция за успех на лечението. А дори и да се излекуваш след няколко години най-често има рецидив и трябва да се подлагаш пак на химиотерапия. Лъчелечението се провежда с апаратура, която струва стотици хиляди долари бройката. Айде сега си представи в колко болници по света има такава апаратура. Ясно е, че производството на такава апаратура и на разтвори за химиотерапия е бизнес за милиарди. Алтернативното билколечение е много по-евтино и ако се провежда от човек, който разбира от тия неща има много по-голяма успеваемост. Самд, че фарма-мафията има значително по-голям финансов ресурс с който да рекламира своя бизнес като единствена алтернатива и да обявява билколечението за шарлатанство. Някога, преди 120 години, когато модерната медицина не е съществувала хората са се лекували основно с билки и хомеопатия и са били много по-здрави отколкото днес.

браво за научния пробив . кончита вурст вече може да спи спокойно , до няколко години ще е функцинално здрава(или здрав, не му знам ролята) и ще може да продължи с патологията си ... дано лечението на доказаните джендъри , т.е. тия с хлабавата халка , да не е за сметка на обществените фондове ... а дано , ама надали - както пее графа .

Schilo

дай Боже

Ам "гениите" от "Пастьор" спят ли или гладата в задника?