Коментари - Откриха десетки мигранти в различни точки на страната, осем припаднаха на "Тракия" | Днес.dir.bg

Откриха десетки мигранти в различни точки на страната, осем припаднаха на "Тракия"

30 души бяха открити заключени в бус на магистралата. Други осем мигранти са в болница след катастрофа в Ямболски, а снощи в Калофер бяха задържани 16 сирийски бежанци, сред които и две деца на 4 и на 6 г.

Обратно в новината

Коментари - Откриха десетки мигранти в различни точки на страната, осем припаднаха на "Тракия" | Днес.dir.bg

Коментари

Не съм чул за статистика КОЛКО нелегално преминали границите ни са хванати на метри от тях?? Чуваме само за такива по магистралите, в София и в други селища във ВЪТРЕШНОСТТА на страната!!

да бъдат настанявани между свои в циганските гета. Това сигурно силно ще намали броя и на двете групи.

Странно защо няма никакъв наплив на емигранти към Израел например. По-близо им е, богата страна е и има голяма нужда от инженери, архитекти, доктори и т.н.

Това за мен си е чисто нападение. Танковете да дойдат.

Ок, разбрахме, че влизат безпрепятствено, на талази. Въпросът, на който никой не дава отговор е, какво става по нататък с тези хора. Нямат документи, нахлуват в чужда държава, самоопределят се и те не знаят за какви, но ги лекуваме, охранваме, разхождат се спокойно из цяла София и... после накъде? Някой ще ни каже ли?!?

Държат ги няколко месеца и после им дават "статут на бежанец" и си ги пускат на свобода за да се "интегрират" в България.

Да им организират един самолет и обратно в отвратителните им ислямски държави. А сега ще лекуват тази паплач с нашите пари. А на границата - стрелба, както едно време. И стига сте се хвалили, че сте ги заловили на Орлов мост. Не разбрахте ли, че тук мразим тази мюсюлманска сган.

Да ги връщат. Да не говорим, че от комунизма имаме споразумение с Турция за връщане на нелегално преминаващи. Със сигурност да ги върнат дори с първа класа, ще ни е по-изгодно от да ги държим. Пък и парите за това може да се вземат от тях. Все пак са престъпници, след като минават нелегално граници.

Не се хвалете какво сте открили Откритите тези които ги пущат

Алоо господа полицаи кво става вий ходите ли на работа или като прокурорите само кафето и цигарката за вас тва е най важното

Да ги пращат директно в Германия- Англия Да правят арабчета--

Напоследък започнаха да припадат. Това е защото не ги връщаме обратно.

Защото така искат либералите

Да пукат. Никой не ги е канил и никой не ги иска. Нищо не знаят, нищо не могат, и не са в състоятие нищо са научат. Освен Корана и да се ръгат с ножове. За какво са ни такива в Европа? Имаме си достатъчно родни тъпуляци и неграмотници.

Че те не идват тук за да работят! Има помощи, жилища, life, а какво стана с хандбалния отбор на Бурунди? Май се стопиха и минаха в паралелен свят?

за всеки вкаран в държавата талибан , намаление на заплатите ( на тези които отговярят за това - вкл.шефа на гранична полиция ) с по 1 % .

И как пък във всяка намерена тумба талибанчета поне половината са в кома ?! Ама много нежни душици са били, крехки и фини телца имат тези главорези. Ами да си стоят у тях, вместо да припадат като кокони по нашите пътища.

Цяла България вкл.центъра на София залята с незаконно преминаващи страната, превозвани незаконно от лица, които не са български граждани в повечето случаи. Само ги съобщават и това е. А отговор на въпросите как влизат в страната тези лица, какво става на границите ни, кой организира превоза НЯМА!!!

като падне дъжд, не търсете да никнат гъби, а по-скоро търсете мигранти. И най-често никнат по магистралите, по-редко са по полята!

Управляващите бързо да приложат Гръцката схема!!!

Искате ШЕНГЕН така ли ? "Нашата полиция ни пази" - Веско Маринов !

Ако сме в Шенген, потока от тук сигурно ще се увеличи в пъти. Ще тръгнат и тези от Гърция, през нас и Румъния, Унгария и все в Шенген.

Докато не си възобновим огражденията по границата и не почнат да пазят граничари с кучета ,минните полета вишките и всичко както си му е реда ...ще ги " намират " навсякъде ,защото сме си разградили двора по заповед на либерасткия запад !!! Нашествениците са даже държавна политика !!! Всички са за разстрел от така наречените ни политици след идването на " демокрацията" ....демоНокрация ,разруха,сатанизъм и упадък !

понякога е добре да си беден и мизерен, така никой от мигрантите не ни иска.

Страна ни е разграден двор, граничната полиция спи и само прибира рушвети (когато се събуди), обаче правителството иска оставката на секретаря на мвр, а не на шефа на граничарите :( И пак Радев виновен?!

Да! Правилно е да се иска оставката на секретаря на МВР.

НАЙ НАПРЕД, тия са нарушили закона на държавната ни граница. Съд, присъда и изтърпяване на наказанието. После, обратно, кой от къде е.

Докога бе? Докога тези ще влизат незаконно? Границата ни е като разкъсана рибарска мрежа. Не е минал само този, който не е пожелал. Кой е шеф на Гранична полиция? Заслужава да го разжалват до редник!

Не може, гадже е на просто Киро.

Още 10-на год. и те сами ще ходят да си посрещат сънародниците. Даже току-виж по границата официалния език вече да не е български. От Турция/Гърция през България до зап. страни ще стане имигрантски поток както българи, прибирайки се в неделя от Гърция.

тези са като хлебарки ,напаст голяма! Кой им плаща лечението,та те и документи нямат?

После взимат пари от на бабите ни пенсиите, за да им оправят баланса.

Максим Каракаш, по прякор СЕКСА, приютява във фирмите си всякакви труженички на любовта.

Бал съм ги, и без това никой няма да реве за тях и да ги търси. Да бяха пукнали всичките, язък. Таман ще оберат всичко от джобовете им без никой нищо да каже

Кви мигранти бе? Кви пет лева? Границата се пази перфектно! Няма никви мигранти. Чат пат залавят по 2, 3, до 4, 5 микробуса на ден. А колко не залавят ехееее, келепир има в тая работа, келепир.

Болниците се задъхват от мигранти. Кой плаща?

който и за украинците. Само че тези не са хора май ?

Държавна тайна ли е какво се случва с тези пещерняци след като бъдат заловени? Защото ако сметнем колко "хващат" всеки ден ще излезе,че за месец са си около 2000 първобитни индивида? Какво ги прави територията,наречена България? Кой ги храни,пои и забавлява? Има ли изобщо граница?

Засега има още граница. Ама голем кяр и кинти има с тия мигранти. Залавяте чат пат нещо, ама още колко минават, ехееее. Машалла БГ, машалла.

Санкциите са никакви и това привлича трафиканти от цяла Европа! Очевидно ЕС не иска да имаме високи наказания и да спираме тази миграция! Това са хора, които толкова силно желаят Германия, че това е своеобразен тест за жизненост и пригодност да бъдат заселени сред немците! Веднага там ги закачат на яките помощи и ще издърпат вероятно и фамилиите си и така Германия за още десетина години ще са засели и ще си поддържа населението поне 80 милиона! Ние, обаче, нямаме никаква идея как да ги привлечем тези хора и да ги заселим в села и да ги направим овчари и да работят във ферми и стопанства. След 10-15г. няма никъде да има никакво население желаещо да се премества някъде! Светът се развива бясно, не е като у нас. Един Виетнам вече е в космоса по темпове на развитие и ще им дишаме праха!

Ами станахме донори на трудоспособни и мислещи хора за ЕС, а за нас дори и мигранти няма да има. Само един етнос с 4-5 деца средно ще доминира до 40 години ( за тях = 2 поколения )

то у нас има повече нелегални отколкото легални...

Айде и на самолетчето обратно към там откъдето са дошли моля.

Самолетче ли? Пешачката!

Разграден двор ,всяка криминална отрепка лежала в затвора стана трафикант !

И дядо ми ги изхвърлиха болни от болницата въпреки че са осигурени и са плащали данъци 70г в тая кчина.Мнгала го лекуват безплатно.Супер !

Колко страдания причини на тия хора сатанинската държава САЩ, след като разруши нормално функциониращи държави като Ирак, Сирия, Либия, Палестина и Афганистан! Проклет да бъде алчният и сатанински американски елит, причинил толкова много страдания на толкова много хора по света!!!

към това прибави половин милион украинци и руснаци които си загубиха живота в един конфликт, който си беше изцяло проворкиран от САЩ

Една работа да свършат като хората. Бал съм им соя рязан.

СИПАНИЧАВИЯ ДЯДКА МАГАРЕВ НАПЪЛНИ ДЪРЖАВАТА С ДЖАГАЛИ ?? А ЗАПЛАТАТА МУ 40 БОНА !

сега какво ще ги лекуване за наша сметка, а после ще ги издържаме, пак за наша сметка? Било им топличко и колабирали, ами кой ги кара да влизат 30 души в тая баничарка?

Сега тея ше заемат интензивните болнични легла и ше почнат да ги обгрижват без една стотинка да са дали на тая държава, а тези дето плащат ако се наложи ше ги лекуват ако има някое свободно място хахах, баси цирка

Ме интересуват 30 сиганина?????? Няма да си гледам доброто на българите и българските деца а някакви си сигани ще жаля

щото како, някъде ти ще си тъпата българка с тъпите български деца. аман от тесногръди хора, аман.

Викаш да бъдем, като индианците - те са били много толерантни и не са били тесногръди и затова сега живеят в резервати...

Sz mi sa struva mnogo mizirabalno 4esagi izustavili . Az nikogazh nibih gi izustavila ! Stradali sa niistivo...

Циганята са ни малко.

Всъщност шоферчето е най - ниското ниво в трафика на хора и наркотици. Шефовете са в НС и управлението. Затова не правят нищо за пресичане на трафика. Много милиони се печелят без риск от затвор. А това е опит за убийство на много хора, тероризъм и заплаха за нац. сигурност!

Хубаво си го написал. Да видим ще има ли тролченца да сложат минус.

Trudno go punasiam kogato naroshitelite na BG Granitzata stradat

"Всички пострадали са мъже на видима възраст около 25 години" Нямам друг коментар.

биз документи може да е всеки изрод

т.е исках за кажа че не сехзнае мигрантште какви са а този който гш е изоставил е пълен изрод

Изрод е този, дето ги е изоставил заключени при тази жега... Абе хора, вие сте деградирали до последното възможно стъпало. Ти примрно заслужаваш да те заключа в един варел и да те оставя на слънце и 40 градуса температура. ТИ МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ СИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ ИМИГРАНТИ?

Абе я си гледай работата! Аз не съм тръгнал на майната си без документи и с намерение да се натреса на някой да ме хрантути. Да се махат от тука тия мнгаи гнусни

ужассс изрод

Докато не се приеме закон ,че всеки заловен, който превозва мигранти, директно ще лежи поне 10 г. в затвора, без право на обжалване, тази държава няма да се оправи! Просто и лесно! Стига да има воля от законотворците!

Да лежи. 10 години с кирката да вади камъни и да си ебавамайката циганска.

К

Не може ли Тагарев да прати САЩ Армията която се намира в Базите на България по границата - поне да направят нещо Полезно за България ? Или тоя Тагарев си е запазил място на Колесника ?

Само да припомня на тези дето въздишат по едно време,когато имало гранични войски и пиле не можело да прехвръкне през границата - те пазеха българите да НЕ излизат, а не някой да не влиза. Много важно уточнение!

Прав си . Но - Палачинката се обърна , не мислиш ли че трябва да се пазим ?

Пазеха и в 2 те посоки. всъщност границата сама се пазеше с гъсти минни полета

Айде де. За инфо на лековерните: Пазихме да НЕ ИЗЛИЗАТ, но и да НЕ вЛИЗАТ.

Африканско племе канибали приема бежанци от всички страни ! :)))

Коментари - Откриха десетки мигранти в различни точки на страната, осем припаднаха на "Тракия" | Днес.dir.bg

Откриха десетки мигранти в различни точки на страната, осем припаднаха на "Тракия"

30 души бяха открити заключени в бус на магистралата. Други осем мигранти са в болница след катастрофа в Ямболски, а снощи в Калофер бяха задържани 16 сирийски бежанци, сред които и две деца на 4 и на 6 г.

Обратно в новината

Коментари - Откриха десетки мигранти в различни точки на страната, осем припаднаха на "Тракия" | Днес.dir.bg

Коментари

Не съм чул за статистика КОЛКО нелегално преминали границите ни са хванати на метри от тях?? Чуваме само за такива по магистралите, в София и в други селища във ВЪТРЕШНОСТТА на страната!!

да бъдат настанявани между свои в циганските гета. Това сигурно силно ще намали броя и на двете групи.

Странно защо няма никакъв наплив на емигранти към Израел например. По-близо им е, богата страна е и има голяма нужда от инженери, архитекти, доктори и т.н.

Това за мен си е чисто нападение. Танковете да дойдат.

Ок, разбрахме, че влизат безпрепятствено, на талази. Въпросът, на който никой не дава отговор е, какво става по нататък с тези хора. Нямат документи, нахлуват в чужда държава, самоопределят се и те не знаят за какви, но ги лекуваме, охранваме, разхождат се спокойно из цяла София и... после накъде? Някой ще ни каже ли?!?

Държат ги няколко месеца и после им дават "статут на бежанец" и си ги пускат на свобода за да се "интегрират" в България.

Да им организират един самолет и обратно в отвратителните им ислямски държави. А сега ще лекуват тази паплач с нашите пари. А на границата - стрелба, както едно време. И стига сте се хвалили, че сте ги заловили на Орлов мост. Не разбрахте ли, че тук мразим тази мюсюлманска сган.

Да ги връщат. Да не говорим, че от комунизма имаме споразумение с Турция за връщане на нелегално преминаващи. Със сигурност да ги върнат дори с първа класа, ще ни е по-изгодно от да ги държим. Пък и парите за това може да се вземат от тях. Все пак са престъпници, след като минават нелегално граници.

Не се хвалете какво сте открили Откритите тези които ги пущат

Алоо господа полицаи кво става вий ходите ли на работа или като прокурорите само кафето и цигарката за вас тва е най важното

Да ги пращат директно в Германия- Англия Да правят арабчета--

Напоследък започнаха да припадат. Това е защото не ги връщаме обратно.

Защото така искат либералите

Да пукат. Никой не ги е канил и никой не ги иска. Нищо не знаят, нищо не могат, и не са в състоятие нищо са научат. Освен Корана и да се ръгат с ножове. За какво са ни такива в Европа? Имаме си достатъчно родни тъпуляци и неграмотници.

Че те не идват тук за да работят! Има помощи, жилища, life, а какво стана с хандбалния отбор на Бурунди? Май се стопиха и минаха в паралелен свят?

за всеки вкаран в държавата талибан , намаление на заплатите ( на тези които отговярят за това - вкл.шефа на гранична полиция ) с по 1 % .

И как пък във всяка намерена тумба талибанчета поне половината са в кома ?! Ама много нежни душици са били, крехки и фини телца имат тези главорези. Ами да си стоят у тях, вместо да припадат като кокони по нашите пътища.

Цяла България вкл.центъра на София залята с незаконно преминаващи страната, превозвани незаконно от лица, които не са български граждани в повечето случаи. Само ги съобщават и това е. А отговор на въпросите как влизат в страната тези лица, какво става на границите ни, кой организира превоза НЯМА!!!

като падне дъжд, не търсете да никнат гъби, а по-скоро търсете мигранти. И най-често никнат по магистралите, по-редко са по полята!

Управляващите бързо да приложат Гръцката схема!!!

Искате ШЕНГЕН така ли ? "Нашата полиция ни пази" - Веско Маринов !

Ако сме в Шенген, потока от тук сигурно ще се увеличи в пъти. Ще тръгнат и тези от Гърция, през нас и Румъния, Унгария и все в Шенген.

Докато не си възобновим огражденията по границата и не почнат да пазят граничари с кучета ,минните полета вишките и всичко както си му е реда ...ще ги " намират " навсякъде ,защото сме си разградили двора по заповед на либерасткия запад !!! Нашествениците са даже държавна политика !!! Всички са за разстрел от така наречените ни политици след идването на " демокрацията" ....демоНокрация ,разруха,сатанизъм и упадък !

понякога е добре да си беден и мизерен, така никой от мигрантите не ни иска.

Страна ни е разграден двор, граничната полиция спи и само прибира рушвети (когато се събуди), обаче правителството иска оставката на секретаря на мвр, а не на шефа на граничарите :( И пак Радев виновен?!

Да! Правилно е да се иска оставката на секретаря на МВР.

НАЙ НАПРЕД, тия са нарушили закона на държавната ни граница. Съд, присъда и изтърпяване на наказанието. После, обратно, кой от къде е.

Докога бе? Докога тези ще влизат незаконно? Границата ни е като разкъсана рибарска мрежа. Не е минал само този, който не е пожелал. Кой е шеф на Гранична полиция? Заслужава да го разжалват до редник!

Не може, гадже е на просто Киро.

Още 10-на год. и те сами ще ходят да си посрещат сънародниците. Даже току-виж по границата официалния език вече да не е български. От Турция/Гърция през България до зап. страни ще стане имигрантски поток както българи, прибирайки се в неделя от Гърция.

тези са като хлебарки ,напаст голяма! Кой им плаща лечението,та те и документи нямат?

После взимат пари от на бабите ни пенсиите, за да им оправят баланса.

Максим Каракаш, по прякор СЕКСА, приютява във фирмите си всякакви труженички на любовта.

Бал съм ги, и без това никой няма да реве за тях и да ги търси. Да бяха пукнали всичките, язък. Таман ще оберат всичко от джобовете им без никой нищо да каже

Кви мигранти бе? Кви пет лева? Границата се пази перфектно! Няма никви мигранти. Чат пат залавят по 2, 3, до 4, 5 микробуса на ден. А колко не залавят ехееее, келепир има в тая работа, келепир.

Болниците се задъхват от мигранти. Кой плаща?

който и за украинците. Само че тези не са хора май ?

Държавна тайна ли е какво се случва с тези пещерняци след като бъдат заловени? Защото ако сметнем колко "хващат" всеки ден ще излезе,че за месец са си около 2000 първобитни индивида? Какво ги прави територията,наречена България? Кой ги храни,пои и забавлява? Има ли изобщо граница?

Засега има още граница. Ама голем кяр и кинти има с тия мигранти. Залавяте чат пат нещо, ама още колко минават, ехееее. Машалла БГ, машалла.

Санкциите са никакви и това привлича трафиканти от цяла Европа! Очевидно ЕС не иска да имаме високи наказания и да спираме тази миграция! Това са хора, които толкова силно желаят Германия, че това е своеобразен тест за жизненост и пригодност да бъдат заселени сред немците! Веднага там ги закачат на яките помощи и ще издърпат вероятно и фамилиите си и така Германия за още десетина години ще са засели и ще си поддържа населението поне 80 милиона! Ние, обаче, нямаме никаква идея как да ги привлечем тези хора и да ги заселим в села и да ги направим овчари и да работят във ферми и стопанства. След 10-15г. няма никъде да има никакво население желаещо да се премества някъде! Светът се развива бясно, не е като у нас. Един Виетнам вече е в космоса по темпове на развитие и ще им дишаме праха!

Ами станахме донори на трудоспособни и мислещи хора за ЕС, а за нас дори и мигранти няма да има. Само един етнос с 4-5 деца средно ще доминира до 40 години ( за тях = 2 поколения )

то у нас има повече нелегални отколкото легални...

Айде и на самолетчето обратно към там откъдето са дошли моля.

Самолетче ли? Пешачката!

Разграден двор ,всяка криминална отрепка лежала в затвора стана трафикант !

И дядо ми ги изхвърлиха болни от болницата въпреки че са осигурени и са плащали данъци 70г в тая кчина.Мнгала го лекуват безплатно.Супер !

Колко страдания причини на тия хора сатанинската държава САЩ, след като разруши нормално функциониращи държави като Ирак, Сирия, Либия, Палестина и Афганистан! Проклет да бъде алчният и сатанински американски елит, причинил толкова много страдания на толкова много хора по света!!!

към това прибави половин милион украинци и руснаци които си загубиха живота в един конфликт, който си беше изцяло проворкиран от САЩ

Една работа да свършат като хората. Бал съм им соя рязан.

СИПАНИЧАВИЯ ДЯДКА МАГАРЕВ НАПЪЛНИ ДЪРЖАВАТА С ДЖАГАЛИ ?? А ЗАПЛАТАТА МУ 40 БОНА !

сега какво ще ги лекуване за наша сметка, а после ще ги издържаме, пак за наша сметка? Било им топличко и колабирали, ами кой ги кара да влизат 30 души в тая баничарка?

Сега тея ше заемат интензивните болнични легла и ше почнат да ги обгрижват без една стотинка да са дали на тая държава, а тези дето плащат ако се наложи ше ги лекуват ако има някое свободно място хахах, баси цирка

Ме интересуват 30 сиганина?????? Няма да си гледам доброто на българите и българските деца а някакви си сигани ще жаля

щото како, някъде ти ще си тъпата българка с тъпите български деца. аман от тесногръди хора, аман.

Викаш да бъдем, като индианците - те са били много толерантни и не са били тесногръди и затова сега живеят в резервати...

Sz mi sa struva mnogo mizirabalno 4esagi izustavili . Az nikogazh nibih gi izustavila ! Stradali sa niistivo...

Циганята са ни малко.

Всъщност шоферчето е най - ниското ниво в трафика на хора и наркотици. Шефовете са в НС и управлението. Затова не правят нищо за пресичане на трафика. Много милиони се печелят без риск от затвор. А това е опит за убийство на много хора, тероризъм и заплаха за нац. сигурност!

Хубаво си го написал. Да видим ще има ли тролченца да сложат минус.

Trudno go punasiam kogato naroshitelite na BG Granitzata stradat

"Всички пострадали са мъже на видима възраст около 25 години" Нямам друг коментар.

биз документи може да е всеки изрод

т.е исках за кажа че не сехзнае мигрантште какви са а този който гш е изоставил е пълен изрод

Изрод е този, дето ги е изоставил заключени при тази жега... Абе хора, вие сте деградирали до последното възможно стъпало. Ти примрно заслужаваш да те заключа в един варел и да те оставя на слънце и 40 градуса температура. ТИ МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ СИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ ИМИГРАНТИ?

Абе я си гледай работата! Аз не съм тръгнал на майната си без документи и с намерение да се натреса на някой да ме хрантути. Да се махат от тука тия мнгаи гнусни

ужассс изрод

Докато не се приеме закон ,че всеки заловен, който превозва мигранти, директно ще лежи поне 10 г. в затвора, без право на обжалване, тази държава няма да се оправи! Просто и лесно! Стига да има воля от законотворците!

Да лежи. 10 години с кирката да вади камъни и да си ебавамайката циганска.

К

Не може ли Тагарев да прати САЩ Армията която се намира в Базите на България по границата - поне да направят нещо Полезно за България ? Или тоя Тагарев си е запазил място на Колесника ?

Само да припомня на тези дето въздишат по едно време,когато имало гранични войски и пиле не можело да прехвръкне през границата - те пазеха българите да НЕ излизат, а не някой да не влиза. Много важно уточнение!

Прав си . Но - Палачинката се обърна , не мислиш ли че трябва да се пазим ?

Пазеха и в 2 те посоки. всъщност границата сама се пазеше с гъсти минни полета

Айде де. За инфо на лековерните: Пазихме да НЕ ИЗЛИЗАТ, но и да НЕ вЛИЗАТ.

Африканско племе канибали приема бежанци от всички страни ! :)))