Откриха бомби в дома на семейство Клинтън и в офиса на Обама

В понеделник взривно устройство бе открито и в дома на милиардер Джордж Сорос

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и сега аз какво да направя - компот ли да си отворя ...

Ехаааа .... Турили тръби, които уж били бомби, в пощенските кутии на милионери/милиардери, щото те ходят да си вземат пощата ... Егати евтината ПР акция ... Кой нормален човек, който иска да им навреди, ще им сложи бомба в пощенската кутия? Че те не са си вземали лично пощата от десетилетия ... И нито една не гръмнала ....

Кремълската бляд и рижия расист са злото, което ще затрие света! Казах!

еййй, много сте се изнервили в козяшкото посолство ! фанете си някоя коза да разлабите по джендърски !

Най вероятно ще "открият" че Путин и Тръмп лично, заедно са отишли да ги сложат! Единия е държал вратичката на пощенската кутия отворен другия е пълнил с взрив!

Това е работа само на руснаците и лично на Владимир Путин.

на Сорос , Клинтън (кой Клинтън ?) ,. Обама и CNN … Бомбите били "изпратени" ? :)

Ясно, че е Путин. Санкции за кръволака

Гледайте филма :) Сорос повлече крак и сега ще се правят на 'бомбирани' всичките кретени :)

Защо пропускате престъпника бушмен

Американците верно са леко простовати. Щом повярваха, че терористи взривиха кулите, защо да не повярват и на тази смехория.

Само американците ли?

Мбухахаха... Мотивите били неизвестни, молависа... В САЩ наближават избори и либерастката директива е, че републиканците трябва да загубят, че иначе си ЕПМ... А даже и демократите се отвратиха от клинтънката и от обонго. Ей ви ги мотивите... Некъв идиот щял да взривява трите идола на либерастията по едно и също време и не успял да гръмне нито един... Айде, холан... Твърде много наподобява на простотията със скрипалите и със сирийските газови атаки, че да се върже някой, който не е идиот. Но пък идиотите е твърде вероятно да се вържат...

LOL, много ги разбираш бе. Не че версията ти е невъзможна но не е по-възможна и от обратната - развихрил се някой от умствено изостаналите руски слуги дето пропикават газ само като чуят "Сорос" (не знам какво им е направил но явно е нещо добро щом така реагират). Може да е умишлено кьопаво направено та да не успее а може да е бил кьопав умствено изостаналият мераклия да ги трепе, ако беше заради изборите защо почва от Сорос, него няма да го избират.

абе двойно проникнат гъзо, а кой е основния благодетел на неолиберасткия модел? Разхлабения ти сфинктер не е извинение за елеметарните ти напъни.

Къде ви е NSA-то бе, хамериканци? Къде ви е ФБР-то и ЦРУ-то. Само се биете в гърдите.

Никой не може да те спре да сложиш бомба в собствения си дом.

Явно някой е вдигнал мерника на евреите и техните цветни приятели. Това трябваше да стане много по-отдавна и ако бяха успели много хора по света щяха да бъдат живи. За тия четиримата със сигурност няма места в рая, но и те си го знаят, предпочитат нещо по-топло.

Вчера вечерта прочетох статия от Пол В.- бившият шеф на Централната банка на Америка. Той е бил шеф по времето на Картър и Рейгън- оправил се е с финансовите проблеми на Америка по това време. Сега излиза негова книга. Та този човек предупреждава, че това което става в Америка в момента е пълен хаос и липса на респект- уважение към каквото и да било- правна, икономическа, политическа и всякакви системи. Той казва ясно, че твърде много пари са в ръцете на малко хора и тези хора си мислят, че те са умни, хитри и недостижими, но те не желаят да плащат данъци. С такива пари те ,,купуват,, политическата власт и вече не е ясно, а и невъзможно да има политика която да се развива за доброто на хората.

Абе няма да е загуба за света ако ги взривят тия! Иначе това най-вероятно е ПР.

Те си ги заслужават бомбите тия тримата, заради тях десетки милиони хора, най- вече млади хора, вече по света не зная какъв пол са - мъже , жени или джендъри

че те сами са ги поставили там, защото пак ще изгубят на идните избори, изроди!

Не "всеки" е толкова тъп като теб.

Гледат "демократите" да си дигнат рейтинга за изборите, като за това ще обвинят републиканците и Тръмп.

Тия двамата у - роди на снимката и бомба им е малко, ще горят в ада заедно с дъщеричката и фондацията си.

Я тая мастия да каже кога ще ни върне милиардите, които загубихме заради АЕЦ Белене, по нейна заповед.

Тая мастия подари на Русия 20% от урановия добив в САЩ. Ти за някакво Белене се сърдиш.

Алтернативна истина

Разследващите да не пропуснат да подушат дръжките на вратите. Със сигурност за омазани с новичок.

Путин е, лично ги е поставил, а Лавров и Захарова са му помагали. Шофьор им е бил Шойгу! Санкциии немедлено, мдаа...

Цирк Ахмед Докан пасти да яде.

Предизборната кампания вече започна. Абе този Сорос на човек не прилича! Само като го видиш и ти става ясно какво можеш да очакваш от него. Защо въобще го показват, та да плашат децата!

Това е част от кампанията на т.н. фининтерн (финансовите спекуланти от Уолстрийт, чийто интерес обслужват демократите) срещу Тръмп във връзка с предстоящоте и много важни избори на 06.11. в САЩ. Целта е Тръмп да бъде представен като злодей, сплашващ политическите си опоненти в лицето на лидерите на демократите и други техни знакови фигури - Бил, Килъри, Сорос... Друг момент от тази кампания е походът на "мигрантите" към южната граница на САЩ, финансиран от демократите и чиято цел е отново дискредитация на Тръмп с помощта на медиите, които ще отразят силовото спиране на "мигрантите" на границата... Типипчните и вече познати ни до втръсване "цветни технологии", но този път приложени на американска почва.....

Тия хептен подивяха и почнаха сами да си залагат бомби само и само да са в дневния ред на обществото! Егати изперкалите соросорасти!

След сеансите на Бил с Моника Овалния Офис в Белия дом го прекръстиха на ОРАЛНИЯ .....

Цирк и пак цирк!!!!! Сигурен съм че "Л И Ч Н О "Президента на РФ-Вл.Путин щебъде виновен след съответното "разследване"?

Туй ще рече, че демократите ще спечелят изборите, ще тричат Тръмп, а след това Хилари става президент. КГБ се е активизирало, за да опази Тръмп, щото кака Хилари ще провеси Късия за макарите веднага след полагане на клетвата.

Това е работа на комунистите . При тях това е традиця.....

Хильри едва ли е комунистка.

Голяма работа е оказа Моника!!! Путка и 1/2!!!

Бомбите сигурно ги е сложила Хилъри. Да отмъсти на Бил заради Люински. Наскоро Люински даде интервю, в което каза,че Бил наистина с пурата ... в Овалния кабинет, много пъти.

Комунистите са се активирали!

Две седмици до изборите, трябва да се засили обработката на общественото мнение.

Чудя се кой от двамата е виновен. Путин или Тръмп. Или тия просто си правят фойерверки, понеже вече ги забравиха кои бяха.

явно на демократите и сороските помияри тръмпета им е бръкнал яко в задниците и сметките щом прибягват до курвенските си номера да си слагат бомби в креватите