17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък веднъж гепих у влака 18800 лева и 180 евро!

Кой в днешно време разнася толкова пари... - в брой - пътува с влак - оставя ги без надзор? Покрай такива случки и покрай хвърляните през терасите чували с пари разбираме, че българинът бил доста заможен човек. Обратно на любимата ни национална черта все да мрънкаме колко сме зле и едва връзваме двата края.

Няма начин да няма шашма. Нормален човек с толкова пари не се вози по влакове...

То не че банките не са обирджии и те , ама ако ги беше използвал , щяха да му вземат по-малко !

Първо - Гадна държава, където това може да се случи. С гадни политици. Второ - Тъп човек, който вероятно крие доходи или се отчита на мутри.

защо плюете нещастника...Нали на всеки може да се случи. В този район има 90% цигани и дори милицията там е безпомощна. А защо носи тези пари със себе си - това той си знае. Представете си, че са за закупуване на жилище в Лом, или за лечение на болен от семейството. В крайна сметка, няма забрана да носиш със себе си пари, и като са си твои и законни, какъв е проблемът? Но в случая проблемът е циганската инвазия навсякъде... София има вече над 200 хил.мангали столичани, Пловдив, само в Столипиново, има 100 хил. от тези номади. Варна не отстъпва с поне 60-70 хил., а има цели села и малки градове, където почти 100% от населението са мургави братя... И тъй като не работят и не учат, шетат по влакове, автобуси и магазини, за да "работят" за хляба си с кражби и обири. И помнете, че до двайсетина години те ще са повече от нас, българите!!! И тогава журналята няма да им се лигавят с нелепото название "роми", със сигурност!

Защо нападате човека? Да не мислите, че има голям избор за придвижване към Лом? Два автобуса през деня и 1-2 влака.... дано хванат крадците. Може и да е внимавай, откъде знаете какво и как се е случило. Май само при нас жертвите сами са си виновни.

в България има около 4 200 000 автомобила! има и безброй банки, клонове на банки, пощи и куриерски услуги! само иди.от може да тръгне да пренася с влака 17 000 € ако изобщо ги е пренасял, а не ги е проиграл, пропил и прое..бал, и сега се чуди как да лъже жената и родата!

Стига говори глупости, човек със 17000 евро в чанта тръгнал с влак... Или е пълен идиот, или лъже яко.

то и аз винаги си нося 10555 евро и 155лева в мен.... ама не ми вярват и не искат да ме обират....

Сега си има оправдание пред тези, на които ги е носил.

аа, ония на които ги е носил, едва ли приемат такива оправдания!

Този льольо къде е тръгнал с тези пари посред нощ ,а ?

ашколсун, булгаристан бабаит, джобните за закуска са му взели сигур, представям си у банката колко ли има или под дюшека...

Ами браво! Що за глупост да носиш 17 000 евро със себе су!? Банки и карти няма ли в БГ??

Прост човек не може да има пари.Ако ги има това е временно(неписано правило)

а сега нямали да го глобят?? нали има праг за разплащане кеш?? от къде са тези пари, от каква сделка са, за къде са били предназначени? и дали изобщо ги е имало?!

Как са му ги откраднали? Нападнали са го и са го принудили да им ги даде или е заспал и като се събудил - "проснулся - гипс"? Или пък е отишъл до тоалетна и като се върнал чантата с парите я нямало? Каквото и да се е случило, първо с такава голяма сума във влак не се пътува. Дори да му се наложи, не трябва да е сам. И трябва да е неразделен с парите. И трябва да са в нещо, което не прави впечатление.

Като е толкова богат защо пътува с циганския влак???

Бахти и тъпанара.... С 17 000 евра с влак и то ...нощен... За 170 може кола да си наеме ,а за 1000 купи...

Айде вече няма да е хвърляне през балкона, ще е забравяне във влака. така се носят те 17 000 евро -егати пералнята

Добре ли е този човек да се разнася по влаковете с толкова много пари в чанта.