Отхвърлиха 5 иска на БХК срещу МС и Костадин Ангелов за дискриминация при ваксинацията срещу COVID-19

"Никога и по никакъв начин не бих си позволил да дискриминирам, която и да е било група от населението за сметка на друга", написа в профила си във фейсбук бившия здравен министър, по повод съдебното решение

Обратно в новината

Коментари - Отхвърлиха 5 иска на БХК срещу МС и Костадин Ангелов за дискриминация при ваксинацията срещу COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БХК са голяма мафия. Точат пари за глупости. Винаги можеш да измислиш някакво дело за дискриминация и да отчетеш дейност. Примерно в момента възрастните са дискриминирани за това, че нямат големи телевизори и не могат да гледат добре световното... Младите виждаме по-добре и на същите телевизори го виждаме по по-добър начин. Пишат си БХК една дейност, завеждат едно дело и ходят да просят пари от някой да защитават от дискриминация...

Отхвърлят ги защото тези който са виновни все още управляват....ще дойде друго време ...

Ани дискриминация е, в Англия ваксинираха първо рискови групи като възрастните. Тук се ваксинираха най-вече емигриращите на запад?

БХК са Предатели и турско- негърски ШПИОНИ... Навсякъде в БЪгария трявба да пуска песента- "" Песен на панагюрските въстаници"". как сме убивали всякакви мангали, Митьо-вци, Ал Капоне, турци и араби Боят настава, тупкат сърца ни - ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.

Тоя тъп,некомпетентен министър,дето хората са му виновни,че умират пред болниците още ли има наглостта да се показва пред България?

Само вреди на България.

Само вреди на

Е на светлинни години от бойко. Б. И останалите политически проститутки.

Който иска да се самоубие, има предостатъчно "ваксини" не, ами "ГМО- базирани ДНК редактиращи биоппарати"...аз не видях циганите в статията да се споменават, те дори не искаха да се инжектират - беше показано в документалните измишльотини на нова цереу филма от махалата, критикуваха циганите, че "не вЕрвали" на биопрепарата...

ти как различаваш "биопрепарати" от Гювеч?

ㅤ

С други думи, за пореден път под гръмките лозунги за "правата на човека", но със скрития умисъл "да набодем и възрастните с експерименталните бълвочи, за да си идат, както е по план". Тия долни мърши досега един път не са защитили някой възрастен човек или изобщо от всяка възраст, ако отговарят на условията: БЕЛИ, българи, от български произход, но сега, когато става въпрос за съмнително (доказано вече) начинание, мистериозно се загрижиха за тях. Много хубаво са ги порязали. Все така да им "върви"!

По принцип съм върл антиваксър и анархист, мразещ герб и всички управляващи, минали, настоящи и бъдещи, но в случая щом са сипали с голимя чирпак на БХК- ЕДНО ГОЛЯМО ЕВАЛА!

А най-добре е да се забрани тази организация и да си ходят в САЩ. И нека вземат със себе си всички свои служители или по точно слуги.