Отходни води на Синеморец се изливат в залива "Свети Яни"

Поне от 13 г. незаконен колектор извежда тръбата в морето, въпреки забраната за това

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама това си го знаеме, и важи за цялото черноморие. Не случйно го наричаме лайноморие и бетономорие. Откакто отпрвди години открих гърция като дестинация, забравих за черно море, никога няма да повече на нашето. Да фалират всички хители и да измрат от глад собствениците им, заслужават си го всичките. Няма да ми е капка жал за тия иззедници.

Два пъти ходих до Синеморец тия дни, добре че не влязох в морето. Разочарованието ми от "циганията" е пълно - очаквах да видя по-приятна гледка.

"""Съоръжението е втора категория по номенклатурата на видовете строежи. Проверката констатира, че действително колекторът /отходна тръба/ се използва за оттичане на отходните води на селото в морето. Това е в нарушение на издадената на 12 август 2008 г. заповед от РДНСК Бургас за забрана достъпа и ползването на въпросния колектор, която е потвърдена с решение на Върховния административен съд.""" И така 13 години ,но както се полага нищо не се случва.Иначе за построяването на незаконната част ,едвали се е чакало 13 години

Откритието на века? А защо пропускате Слънчев бряг? И всичко останало? А в Гърция и малките хотели имат собствени пречиствателни станции.

Само се ядосвам и псувам като чета такива статии. Отивам да гледам цици

Стои ли надписът още на едно заведение на плажа - "пиците са при нас,циците са на плажа"!

Култов капан

Понеже гербаджиите ни напълниха главите - с това какви пречиствателни станции има по нашето море , пълнем 1 басейн с водата , която излиза от колектора - и слагаме бате Бойко , всичките му министри , любовници и т.н. - в басейна - да се плъцикат... На дъното - малко камъчета - и да се гмуркат и наслаждават на красотата на природата... Няма да има оправия - докато не видим - някой крадлив управляващ - да започне поне малко да страда...

А мутрата ,12 години строи пречиствателни станции....

Хахаха! Какво невероятно откритие!

Не само по морето, в цяла България е така. Във всяко село,където има река....всички къщи около реката к@кат вътре. Абе , цивилизация велика.....

Интересно. Явно 13 години общинарите са мислели че туристите си носят лайната обратно в джобовете от където са дошли.

А Кафявата река на Ахтопол се влива между Велека и Ахтопол

Невероятно откритие! Съизмеримо с кацането на марсохода на НАСА на Марс. Тръбата даже е над водата и цялата канализация се излива там от много години. Само лицемерните корумпирани тъпаци общинари им отне 13 години да я забележат. Нагли кретени.

Някой не си е свършил работа. Издал е заповед за премахване и дотам. Без проверка, дали е изпълнена тази заповед. Калинки т.лупски.

Ако проверите от Бургас до Елените, свят ще ви се завие! Под всяка буна има тръба, бълваща лайна. Най-страшно е от Ахелой до Елените!

и Варна, и Варна ....

Отходните води на къмпинг Крайморие се изливат като водопад от лайна на южния плаж в Крайморие. Цялата ни държава е лайняна.

Циганизацията, еволиберастията, беззаконието водят до тук.

Предлагам където видите отходна тръба да се излива в морето или в река да действате по следния начин. Купува се за 3 лв. един флакон строителна пяна, взема се една дълга пръчка на която флакона се закрепва с тиксо за да може да се набута дълбоко в тръбата. Пробива се с един пирон флакона и бързо се набутва максимално на вътре в тръбата. Пяната ще свърши останалото и лайната ще избълват в двора на този който е поставил тръбата. Само така ще се оправим, няма друг начин, камо ли пък законен такъв.

Успех приятелю, вместо да изискваме държавата да си върши задълженията, да ходим с пръчки с прекрепена пяна.... Няма оправия, НЯМА!

Не съм съгласен ! Аз мисля че трябва да се напълни един басейн с това което пуска в морето, да му стига до носа и да се по ТВ 24/7 като биг брадър, да гледат всички какво ще се случи с всеки дръзнал на тази гадост. Отделно , спиране на работата (ако е хотелиер) и глоба до като е жив да не може да я изплати !

13 години казвате... От колко години ГЕРБ управлява? Съвпадение? Хахахааха

Лайноморец............

Е в Гърция видях хотели 3 звезди със собствени пречиствателни станции.Инсталират ги в мазето или в пристройка.

Men, боли ме … къде ходиш на почивка. По малко цървули като теб, по чисто на Черноморието.

Всяка година такива новини и пак клоакоморието е препъленено, честно хора не ви разбирам, фетиш ли имате към отпадните води. Пари да ми дават няма да стъпя там.

Аз затова само по басейните седя и вечер се разхождам по плажа.

Ама не ти ли мирише на "Шит Хол" - Турско Клекало ?