17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато чуеш за продажба на малки деца и първата ти реакция е "Тия си го заслужават..." мисля, че трябва веднага да спреш да се преструваш на човек.

Съгласно новия световен ред това е стандартна процедура. Даже предполагам, че след като го установят напълно сделката ще се облага с ДДС.

Това е стария световен ред.

Продават ги защото така е традицията и го правят от хиляди години. Нашите тъмнозелени които идват от там, също продават. Има пазар у нас всяка година за тъмнозелени булки.

Ние българите сме страшни мизерници по принцип, ама я да видя дали има някой нормален българин (изключваме подчовешките малцинства), който би си продал детето, защото е беден и няма с какво да го храни?!? Ама хич не ми обяснявайте колко зле били тия - тия чалми са зле в главите, защото да продаваш детето си е въобще нещо възможно! Съжалявам, но не заслужават съжалението ми. ДА СИ ПРОДАДЕШ ДЕТЕТО!!!! По-добре да умра от глад аз, жена ми, и децата ми, отколкото да продам някое от тях! По-добре да си продам органите или да обера някого, отколкото да си продам детето! Що за възгледи, що за религия. Сори, заслужават си мизерията.

Да мрът всички Афганистанци... Кой арабски ШПИОНИН, ПЛАЩА за да я пишат тая новина ??? Да му взимат парите на арабина и да го изхвърлят в морето или от някоя висока пропаст. Васил Левски и Христо Ботев са убили над 1000 такива ислямисти- мюсюлмани като афганистанците.

Недейте да се опитвате да оправдавате тая изродщина с бедност, война и пр, та на всичко отгоре да го изкарватв и повод за съчувствие. Сега е станало още по-трагично заради войната, но тая практика си съществува и при по-сносни условия. И пак заблуждавате още в заглавието- на такава гадост подлежат не децата по принцип, а момиченцата.

Разбира се продават само момиченца, да ги разчекнат и убият за пари. Изроди

Сития на гладния НЕ вярва. БЪЛГАРСКА мъдрост за НЕ мъдри.

Те много добре знаят, че ги продават на педофили. И животните не постъпват така с малките си.

Точно тъй, щяла да се омъжи за нечий син като порасне,сякаш тогава няма да има момичета. Те не знаят дали следващия месец ще са живи, той тръгнал да купува булка за сина си за след 10 години. Още сега ще я пуснат в обращение и тия дето са я продали го знаят много добре, защото и в техния род са купували и продавали.

Ами да спрат да се размножават като зайци и да воюват. Не е лошо да започнат да учат и работят, защото по образование и БВП са доста назад.

Виждам, че тук все още никой не си е задал уместния въпрос. ЗАЩО тези примати (и те не са единствените по света) правят деца?

Защото такива са традициите там. Само до преди 100г и бъгларското село е било точно така. Ама съвсем така. И глад е имало, защото земя за всички в нашата малка страна просто е нямало... И да не ти се случва децата ти да гладуват, не ше ги продадеш, ми ше ги подариш ако някой се наеме да ги храни. Таа и тука сме 80% дебили (добре поне че не се размножаваме).

ОК. Тогава не е ли редно да оставим естествения подбор да си свърши своята работа. Писна ми да мисля за традициите на този или оня, докато в България хората нямат пари едно дете да отгледат.

Стига си писал дивотии.Може да сме били и да сме всякакви, но такива гадости са били възможни и са правени само в мюсюлманско азиатски държави.Да не говорим, че преди сто години българите все още са имали доста здрав патриархален морал, с доброто и лошото И са си продеали децата, НО на бездетни семейства, които са ги вземали за да си имат челяд, НЕ с цел сексуална злоупотрба

Neka Republik Balgaria da prieme pone edna kvota ot 20 000 od tezi nozhdaeshti sa deza.

"спешни действия за спасяването на 22,8 милиона афганистанци, които са близо до гладна смърт" Не искам да умират. Но всяко действие има последици. Афганистанците подкрепиха талибаните, защото вярват в исляма. Последиците са глад. Ислямът навсякъде сее глад и смърт, освен там, където има нефт.

Щатите вляха билиони долари там и за какво... те се отказаха веднага да си бранят страната след като разбраха,че американците се изтеглят... Всичките тези билони са за сметка на американските данъкоплатци и вместо да ги вложат да си оправят някои неща там те решили да градят Афганистан - хора с друга култура,други ценности и т.н.. Не знам кой вля тези билиони ...но това определо е било грешка...

Тия милиарди са за сметка на тонове хартия и мастило. Печатарите си ги правят от фантазиите си. А масите им придават стойност като вярват без да се замислят, че хартийката е някакво реално богатство. Хартийката е разменно средство, но не е съдържание. Съдържание се създава с мисъл, труд и извършена полезна дейност. При мързел, лъжа, страх, лицемерие и невежество милиарди хартийки не променят нищо.

настръхвам някакви ужаси...боже колко страдение има..

Илон Мъск ли ги направи тия такива диваци? Той ли им измисли шизофреничната и ретроградна доктрина, маскирана като религия? И да им даде всичките тия 14 милиарда и още толкова да им даде, те ще ги изядят, ще нацвъкат още три пъти по толкова чавета и пак ще почнат да си продават момичетата, а момчета да ги правят ислямски главорези и животни. На тия не им липсват милиарди долари, а милиарди години еволюция, а последното с пари не се купува. Проблемът на тия им е в главата и от там идват всичките им беди. Стига вменявахте вина на някого, че има диви същества, на които в главите им са само дивотии.

Адмирации за този коментар! Точно в десетката! Браво! Жалко, че левичарите в медиите не го разбират.

Дивашка държава. Непоправимо дивашка.

Ваксинирани ли са били? Какво ми ги показвате тогава? Не знаете ли че най-големия проблем в света са неваксинираните хора? ВойнИ, глад, мизерия, корупция - няма. Стига да се ваксинираш - всичко отведнъж ще се оправи...цветя и рози, и вечна младост и безсмъртие! Тука при нас даже сме си супер...е от време на време се случва някоя трагедия, ама то навсякъде се случва. Констатираме я, и си лягаме спокойни и сънуваме розови сънища! ...я дай пак от тая твоята...убава ракия, ухаааа...и пускай Преслава!

Населението на Афганистан се удвоява на всеки 25г. И тези допълнителни хора последните 20г се изхранват от международни помощи. И сега като американците избягаха, помощите спряха. Територията на Афганистан просто не може да изхрани толкоз народ. Там НЯМА къде да се развива земеделние, освен в няколко долини, които са големи, климата там е добър, вода има и изобщо там са се развивали древни цивилизации.... но тези места по никакъв начин не могат да обезпечат 40млн. с продоволствие. Промишленост както в една Япония или Корея примерно, няма. Т.е. и пари няма. А, населението си расте и расте. Иииии това е. Интересно какво решение на проблема ще продложи "междунродната общност".

Отчаяни неграмотковци! Пак не се е намерил един читав между вас да ви попита какво излиза от така написаното заглавие... че някои си продават децата в Афганистан. Примерно, българи продават децата си там. А е могло да започнете с "В Афганистан...и всичко щеше да е наред. Кой ли ви е учил, ако въобще! Срам и позор за толкова простотия в тоя руски сайт.

Е като ги продадат пари ли ядат!?!

Русия призна усилията на талибаните за стабилизиране на Афганистан 20.10.2021 14:43:32

Пък в Сирия какво беше! Хлор, бойни газове... Нараво им нярваме на медиите! Ами Ирак, ами Кадфи!

Щом има продавачи, значи има и купувачи. Не е толко зле положението.

какво ни засяга това , или сме цъфнали и вързали та сме тръгнали да оправяме света ?

1. Да не би да са го правили и преди по време на американците. 2. Като е толкова зле, защо не воюваха? Защо не се опълчат и сега?

АФРИКА ГЛАД МИЗЕРИЯ СМЪРТ "ВИВА ЛА ДЕМОКРАТИЯ" БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ "ДЕМОКРАТИ" ОТ ФАЩ

Това правят. Супер адска гледка.

Хора, които си продават децата за да се наядат, не заслужават да бъдат съжалявани! Това не го правят и животните - защитават и пазят малките си до смърт! Тия су заслужават съдбата с тоя начин на "мислене"! Добре, че има някакъв естествен подбор!

от горе им бърка дълбоко в мозъка, а и имат особености в традициите! Това е бизнес!

А Илън Мъск е спечелил 14 милиарда за един ден - евала на тоя свят!

Пак лъжат! Що тогава САЩ не върнат конфискуваните пари?

Това е отврътително! Не мога да си представя колко зле са,че да го направят. Аз не бих никога.