От "Спаси София" се оплакаха, че активист е нападнал техен общинар в центъра на София

Иво Дошев атакувал Стефан Спасов, взел и ключовете на строителната машина, която ремонтира бул. "Патриарх Евтимий"

Обратно в новината

Коментари - От "Спаси София" се оплакаха, че активист е нападнал техен общинар в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Градът е потънал в мръсотия, от всякъде се разнася смрад, особено сега с повишението на температурите, тротоарите са разбити с липсващи плочки, дупки и неравности по улиците, като вали дъжд, колите разплискват локвите, запушените канали по улиците, допълнително създават проблеми, уличното осветление хич го няма, често пъти лампите светят закрити от дърветата и по тротоарите е тъмно и неприветливо! Градът отдавна загуби красотата си , комуникациите не отговарят на пренаселеността, много хора биха напуснали града, ако в него не се намираше по-лесно и по-добре платена работа, в провинцията не се създават работни места, които да задържат хората там.. Вижте входно изходните магистрали, колко хора идват в София всеки ден, вижте колко автомобили с не софийски номера се движат и домуват в София, не си сменят номерата (което е задължително) защото в провинцията данъците са по-ниски , но ползват комуникациите и паркиране в София, замърсяват въздуха без да плащат!. А иначе самохвалство от към кметството и от към политиците се леят като порои...

Кой ще спаси София от "Спаси София"? Допуснаха мегаломанската свинщина "нов стадион на ЦСКА" в Борисовата. Не знам какво точно ще спасяват, самите себе си може би? В София положението така или иначе е неспасяемо. Вижте населението, което пълни парка като има мач и ще разберете, че градът е по-скоро зоопарк, но в никакъв случай "столица"

Грешка - не бил общинар ( какво означава това не е ясно точно, най вероятно човек, който се храни на общинската софра) а бил тъпанар ( това поне е ясно, особено ако е от Спаси София ).

Селяндруте няма да има къде да си паркират каруци ! Какъв кеф ! Правете велоалеята ! Дори направете Патраирха пешеходна зона ! Искам селяндурите да реват и да ронят крокодилски сълзи за паркоместата по Патраирха !

Само 4 селяндури ! Разочарован съм !

Тоя са му объркали името, треа да е Мангал Герберски

Още малко и повече от вас ще ядат хурката. Само с ПР не става , намалете публикациите. София е заприличала на клозет , по зле е от когато и да е. Аз се заселих в Студентски 2001 и беше в пъти по-добре от всичко което се случи през изминалите години. Мръсотия до шия. Като идвах миналата година беше още по зле . Хората няма да ви търпят вечно

Като му гледам изнеженото и кифленско изражение на този активист.... Най-вероятно някоя жена го е погледнала накриво, а те от "Спаси София" като видят жени и бягат

Общинският съветник беше нападнал активиста, притискаше шията и тялото му към врата на вход на бул.Патриарх Евтимий и го дърпаше към булеварда. Човекът искаше да си влезе във входа, а общинския съветник не го пускаше. Пусна го , след като казахме, че ще извикаме полиция. Освен това след много увещание общинският съветник пусна активиста. Това видях лично. Спаси София унищожава половината места за паркиране по бул.Патриарх Евтимий за велоалея, но не вижда, че колите няма да има от къде да минават. Спаси София унищожава трафика, предизвиква още по- голямо задръстване, повече изгорели газове и е причина за отравяне на хората. Буквално лъжат , че са нападнати. Видях случилото се и твърдя, че лъжат.

Интересни са ми соевите "демократи- спасители". Както вечно пищят, защо се оплакват във Фейсбук, а не звънят на 112?

Даже малко са го били. Тези шарените всеки ден трябва да ядат бой.

Не че не сте си за бой,де!

Женски полови органи и от двете страни на барикадата.

неандерталщината е повсеместна.

ех гниди едноклетъчни, ако зависеше от вас, този град още да тъне в лайна вие не виждате по-далеч от зурлата с която риете същите... Спаси София е най-хубавото нещо, което се е случвало на тоя град, след Метрото.

Предния път дадоха мнозинството в СОС на ГЕРБ. При това не с умисъл, ами от чиста некадърност, защото участваха с единствен кандидат за общински съветник, вместо с пълен набор. За пълнеж стават, но да взимат важни решения, не бих предпочел.

сега София мязя ня бунище с велоалея

БОЙ ПО ГНУСНИТЕ ПЕДЕРАСТИ ОТ ДА УКРАДЕМ И СЪСИПЕМ СОФИЯ. ТОЗИ МАНАФ Б.БОНЕВ ДА СИ ОДИ ДА СПАЯВА РОДНАТАСИ СТАРА ЗАГОРА КЪШ ОТ СОФИА

А общинарят как се е отървал? С наранявания или с щастие?

Почнаха ги. Те това заслужават. Боййй.

Кой ще ни спаси от вас. Вижте какъв транспортен проблем започвате на булевард Патиарх Евтимий. С камъни ще ви поздравим

умнокрасивите жълтопаветници ша са избият за парите бе

Когато и да ги бият от “Съсипи София” все ще е късно.