За "Балкански клон" на "Турски поток" (през България) има само "политическо одобрение"

"Турски поток" ще мине през България; Москва се връща към сътрудничеството със София в газопроводите, пише "Комерсант" по повод разговорите на българския премиер Бойко Борисов вчера в руската столица

Обратно в новината

Коментари - За "Балкански клон" на "Турски поток" (през България) има само "политическо одобрение" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не ни мине котка път...Защото- днес немската преса отбелязва, че Тръмп готви санкции с/у германски фирми, участващи в изграждането на Северен поток-2...

"След преговори с Борисов руският президент Владимир Путин..." Преговори: Баце "Моля да бъдем извинени, но старшия затова е старши за да прощава" Путин: "И както го разбирате да плаща." Мълчание и мазен поглед на бито куче от Баце! какво да се добави още? Няма смисъл!

Сигурен съм, че ще има директна тръба, в интерес на Русия е да не слага всички яйца в една кошница, въпрос на дипломатическо, политическо и икономическо донагаждане е

Те м-вото на транспорта оправиха ДАИ, сега и КАТ. И там ще знаят кой от ДАНС, НСР, БОП и МВР и др. служби от националната сигурост са се интересували за дадено МПС. Простотия до шия!

Протестърското съсловие, какво ще кажете сега на тема "Санкции до дупка"? Аз предлагам да престанете един път завинаги да пишете идиотизми и да вземете да поемете доставките от Щатите до хъба на ББ на втечнения газ - по две бутилки на самар, от солунското пристанище. Яваш, яваш, два дни - един курс. Така поне ще има някаква полза от вас:)

Има много начини да се източат ПАК едни пари, и всичките са на масата, на всичките се нагледахме през годините! Който иска да направи едно нещо - търси и намира начин, който не иска (или не го е еня в действителност) - търси причини!

с една дума ... сега ще плащаме за руската газ и на турците ...щото сме си избрали малоумници ... и тоя хъб и оня ръб дето плашеше русия с нафтовата ни подводничка

Ако разбирам правилно - мечтите за хъб-а на Боко-Боко умряха... Той беше от тези дето най-много реваха срещу Белене, срещу Южен Поток и срещу Бургас-Александропулис. Не само рева, но и еднолично взе решения да се спрат тези проекти. Сега отива и почва да се моли, защото България от втората по бедност държава в Европа стана първа в следствие на неговото некадърно управление.

Всичко хубаво, ама е добре да се придържаме към истината:) И трите проекта бяха спрени от БСП.

СПРЯЛА ТИ Е МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ

В световната история няма политик, който да се е харесал и на американци, и на европейци, и на руснаци, че и на собствения си народ. Посещението на ББ е поредното доказателство. Опита няколко от неговите селски специалитети, но номера не мина. И преди да продължи с градене на картонени кули, нека независими експерти да очертаят рамките на финансово-икономически показатели , спазването на които биха направили някой от проектите полезен на България. Така, както направиха турците с ТП, немците със СП 2.

Обзалагам се, че нито Поток ще има, нито Белене! Чакам залози:)

облога. На същото мнение съм. Тези разговори бяха поредния опит на руснаците на принципа „ние сме длъжни да се пробваме, ако мине - мине“.

Именно. А от наша страна беше на принципа "хубаво де, айде да ги направим тия проекти...някой ден":)

Само да припомня: - Орешарски спря временно проекта "Южен поток".След това създаденото българо-руско дружество просъществува до 2016г.А, ние/вие-красивите и умните/ недоволни, отстранихме правителството на Орешарски и дадохме карт бланш на новото правителство на Борисов да продължи проекта - "Южен поток" и проекта АЕЦ "БЕЛЯНЕ".Той обаче си седна на учите и се зае с Европредседателството и газовите находища на дизайнера - Делян Добрев, сетне и със Западните Балкани, а от вчера вече обединява Путин, Меркел. Макрон за борба за повишаване на Брутният Вътрешен Продукт на България!

Къде е Цецо? Да чуем една хвалебствена тирада за вселенските постижения на вожда му? За мен това е такъв шут в южната част на гърба на банкянския гражданин, дето ще му държи влага поне докато си даде оставката...А може и след това. Никой не е "посрещан" и "изпращан" в Русия по тоя начин! Един вид, казаха му с сурата "Ей, пич, наслушахме се на бълвочи! Земай си тайфата и дОма!"...

Не може да има голям проект без гаранции. Това с пълна сила важи и за белене. Никой няма да даде пари, ако няма договор за изкупуване при определена от инвеститора цена.

"при определена от инвеститора цена"!!!:)))) защо си седнал да се правиш на специалист, като се вижда, че икономическите ти познания са на ниво третокласник от помощно училище?

значи колкото кажат руснаците, толкова плащаме безропотно, така ли? Къде ви намират такива кретени?

Такова унижение към бг правителство не си спомням от времето на Орешарски когато обяви спирането на ЮП, а Маккейн и другите двама му седяха отстрани да не вземе да се увърти в последния момент пред ТВ-то. Вчера бг делегацията нито посрещната, нито изпратена при скоропостижното си, предсрочно тръгване. Единствените руснаци на летището бяха обслужващия полетите персонал. А резултатът от визитата е точно равен на НУЛА. Затова и ББ си би камшика обратно, след половин ден в Москва, вместо планираните 2 дни.

Разбира се, че ще искат! С такива като нас, които днес казват едно, а утре друго е доста трудно и рисковано да се работи. Никой не прави бизнес с "хлъзгави" партньори. "Тука има, тука нема", не е на мода. Не знаеш такъв партньор какво ще ти сервира утре. Това е стил на работа на Борисов. Днес казва едно, а утре друго! Колко примера искате?Тук в България той има поне стотина такива изпълнения. Да де, ама хората казват "Така няма да работим"! Като не ви изнася, търсете си други партньори. Кое тук е нелогичното и неправилното? Единственото нелогично нещо е това, че българинът допусна Борисов на власт! Загубите от пропуснати ползи от големи стратегически проекти ще ги смятаме след време. За заемите вземани от Борисов, разговорът е друг!

Споко, бай Ставри! Когато дойде при теб, има да ти показва снимки и да разказва колко е велик! Надявам се, че ще има мно-о-ого време да го прави!

Брей, каква стана тя. Пускаш сутринта каналите и нито Боби, нито Цецо, нито някой от другите дебили. Чудя се само да не са станали партизани 5-ет минути след кацането на самолета ? И какво ще ядат, като то мандри вече няма, кокошки също, ятаците, останали по селата са на по 90-сет години ? Сигурно ще чакат европейските гаранции, а те както обикновено ще дойдат след световното и отпуските. Дано времето ги съжали, да вали дъждец и да минат на тревопас.

Леле, каква прегръдка с лицемерни усмивки....

Е то, ако можехме да издействаме гаранции (макар че само от ЕС не стигат), нямаше да се налага потока да се прокарва през анадолско.

''Премиерът Пламен Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода “Южен поток”. Това другари, от далечната ( за вас) 2014. Празни глави няма как да помнят, каквото и да било...Ама нали сте само десетина %, та главатарката ви още дълго ще сънува просо

и Нинова говореше същото - как Борисов бил спрял ЮП и бил ходил в Русия да се извинява(?!). Тези наистина са безобразно нагли.

Не лъжи! Орешарски го спря временно, до приключване проверката на еврокомисията. Пък и предвид това, че още от 2011-та България го е обявила за свой приоритет, 2014-а трябваше вече да носи приходи. Такава тръба, както се видя, се прокарва за година-година и половина. Като се размотаваш повече от 4, все ще се намери #КОЙ да те прецака.

"Лично аз съм спрял проекта АЕЦ “Белене”, плащайки политическата цена. Tова заяви в предаването “Свободна зона” по ТВ+ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов." 27.01.2014 г “Кои руски интереси спряха бившите колеги от СДС и БСП, че сега имат наглостта да ни се говори с тон, че сме били леви или десни” - попита Борисов Сега за домашно намери как се хвали пред американците на събирането по случай 20-годишнинаната на американската търговска камара в България - "Лично аз съм спрял трите най-големи руски проекта, и то проекти от които имаме полза! Заради вас, заради приятелството ни"... :)

Тавариш -журналист, ама не разбра ли, че тука става въпрос за ЮП, не за АЕЦ ? Голям си разследвач, голямо нещо...Направо пращиш от акъл

но новините на БТВ ни вопъл, ни стон за "успешното" посещение и още по-бързото прибиране на Вожда. Друг път го чакат с камери и коленичили го молят да каже как е прославил България. Сега само някакви мъгляви изказвания на БСП и ДПС. От управляващите - кръгло НИЩО. Явно раните от посещението са огромни и сега ГЕРБ и ББ са като в небрано лозе.

Целта беше руснаците пак да се пробват с паток и централа. Каза им се как може да стане това. Същото, което и преди 4 години - разберете се с ЕК за патока, а Белене я строите без ангажимент на държавата. Затова няма новина. А ушатия какво постигна?

Престанета с тази Банкя! Моля ви! Не искам да се срамувам заради един злобен хераковски лъжец! Той няма нищо общо с Банкя!

Цялото герберско тролско войство е на плаца и трака по клавиатурите. Резулатат никакъв. Този път и най-простите разбраха, че: 1. Боце си признава, че е предал интересите на България, за да остане на власт. 2. Боце си плюе на сурата, като отива при Путин, а преди 2-3 седмици той и шаферките му от ГЕРБ ревяха, че Радев бил предател и агент на Путин, защото ще се срещне с него. 3. Боце показа, че за него истината не е от значение. Путин от тиранин и диктатор се превърна в най-търсен партньор. Белене от "гьол" се превърна в най-важния енергиен проект, а митичния хъб вместо от митичен азерски, американски и марсиански газ ще се пълни с добрия стар руски газ, но оскъпен от турската надбавка и далеч по несигурен, пак заради нашите "приятели" турците.

Хляба в ръцете, а ти да го хвърлиш ев коша, като си спрял 'южен поток', а после да седнеш на улицата да просиш една филийка хляб....- така ЩЕ си ходи Бойко по 20 пъти минимум годишно да се моли и проси сега ГАЗ от Путин и вече Ердоган. Борисов нарочно ли така спря наия поток сега чалмите да го имат, а не ние? ми бойко работи за турския национален интерес-предател.

Подаряват?! Изби рибата, руснаци да подаряват.

ЕК задължи Газпром да продава газ на Литва, Латвия, Естония, Полша и България на същите цени, на които продава на Германия, Франция и Холандия. Иначе следват жестоки глоби за злоупотреба с монополно положение. От Азербайджан тръгна Южния газов коридор. Иде по-евтин газ. Та кой е притиснат до стената, да питам аз? Па и нахални, гаранции искали.

И си сигурен в това, което си написал :)

тук, но в други сайтове съобщиха новината.

Иде, иде, колко да иде - проекта е че азерски газ в България може да влезе чак след 2020г! когато Турция напълни за себе си турски поток с договорено по-евтината за тях руска газ!

е след година и половина. Десетилетия бяхме и още сме заробени с Газпром, ще изтърпим още 18 месеца.

Боко дрънкаше глупости. Беше се притеснил като ученичка и не знаеше на кой свят е. А снимката е показателна. Нашият целувач на евробабки и дядки се натиска, Путин го избутва и показва отвращение.

бахмааму що немаше фанфари къде 1 и 20 през нощта и никой не ме чакаше?

Бойко за един ден оправи онова, което Президента нне можа да направи с теманета по вилите за почивка.

Откъде ви намира Цецо? Какво е изискването за герберастки трол? Да познаваш азбуката?

Кое точно е оправил? Тоя шашкънин, ако не го бяха наритали така злобно и не го бяха унижили публично щеше да строи "независимите" нова, босфортв и канал3 да предават пряко през нощта от ВИП-а на софийското летище "ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ" ОТ НЕГОВОТО ПОСЕЩЕНИЕ! Съмняваш ли се в това? Сега 3 дни ще пие успокоителни и няма да се вясва никъде! А ако отидем да му тегли по една благословия лично какъвто е мишкар като нищо ще влезе и в Правителствена болница!

Недей да разплакваш човека, много е деликатен...

Абе рашки, какви гаранции търсите от човек, дето въпреки цялата си еднолична власт, бе осъден от български съд за лъжа и сплетни!

От България изтичат между 4 и 5 милиарда долара заради високите цени на горивата и на природния газ. А стига вече сме им тъпкали гушите, те насищане нямат.

стига стига ама оди да го ритнат от килимчето и се прибра кат айдук през нощта

Някой да ти е забранил или попречил да търсиш "евтина" американска или саудитска газ? И не само! Как ти се отразява "евтиния" ток от заграбените ТЕЦ.ове в Маришкия басейн, които драгалевската чума караиван хариза на американците? Там не "изтичат" ли средства?

Карлик, има вече азерска газ и иранска, това е конкуренцията, кой предложи по евтино от нещо ще взимаме

Скоро ще има и израелска газ от Средиземно море, тогава съвсем ще втасате.

Е кой ти е предложил азерска газ? Това е в проект, евентуално през 2020г! А дотогава? И защо подминаваш въпроса с ужасните цени на "американските" тецове, които на година източват от икономиката ни по 280 млн евро САМО за студен резерв? 2 пъти трябваше да го активират и двата пъти се наакаха буквално! Оправдаха се със замръзнали въглища, а то се оказа, че нямат никакви в наличност! До тук имат изплатени за 10години само по времето на боко над 2млд! ПОВТАРЯМ НАД 2МЛРД! само за студен резерв, а се оказа, че те не го подържат!

Заграбените ли? И кой е тоя дето ги е заграбил? Американските инвеститори, които съвсем законно ги придобиха на борсата, където ги пусна избраният от БЪЛГАРИТЕ премиер Иван Костофф (същия, който им подписа и дългогодишните договори за изкупуване)? Или притежателя на 10% от акциите, които никой не разбра кой и с какви пари придоби? Хайде да не квалифицираме всяка чужда инвестиция, като заграбване, а вместо това да мислим малко повече, преди избори?

Да видим цената и тогава гаранции, ти продажнико за Русия ли милееш или искаш да плащаш скъпа газ?

Още не са я измислили цената, при руснаците нещата стават много бавно и трудно, но пропагандата им вече бързо тръби, че сме предатели и неблагодарници.

а не ве ...то с приятели кат българите дали ти трябват врагове как мислиш?)))

то наште номера не минават там

Е какви да сме? тръбите бяха на българското пристанище, земята за компресорните беше купена и с готови строителни разрешения. Пак да попитам, какви да сме след всичко това? И сега тоя ходи да моли да му пуснат тръба... да му отпуснат една дъпкя 2х2х1 и да не се връща у нас!

Не знам какво очакват хората в България от виден интелектуалец с 0% IQ и с изключително богато криминално минало и настояще начело на нея! Просперитет, уважение, честност, справедливост и т.н ли?

АМИ, КОЙТО И ДА Е, ЩЕ ИСКА ЖЕЛЕЗНИ ГАРАНЦИИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ- ВСЯКА ЕДНА СТРАНА СЛЕД СПРЕНИЯ "ЮЖЕН ПОТОК" ЗНАЕ БОРИСОВ, КАК МОЖЕ ДА СЕ ИЗВЪРТИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ! Един път ще строим, после няма да строим, ша та взема, няма да та взема, циганските номера на Тиквата край нямат. Дано не провали сега отново за пореден път и АЕЦ "БЕЛЕНЕ" , което ще потвърди безупречния му стил на Мутра-Глупак, толкова е прост и ограничен, че чак е Вдлъбнат! БОРИСОВ Е РАБОТИЛ ЗА ТУРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС, ЗА ДА МОЖЕ ТУРЦИЯ ДА СИ НАПРАВИ "ТУРСКИ ПОТОК" Мисля, мисля и не ми удва на ум за по прост премиер от Борисов в целя свят, дори министара на Зимбабве е по умен!

Путин да се моли за железни гаранции от Европа не от нас, защото европейците му спряха проекта. От нас може да получи едно сбогом завинаги на руското влияние и авторитет, защото е дребен лъжец.

ес и Европейците ли гасуваха за него и ли Бг гражданите? Сега да се мили на Ес за газ да не оди у Русия.

Путин реве за 800 млн. , а защо наш Бойко не му каза колко от проекта сме налели пари на руснаците. Само за 10 години от БГ към Русия са изтекли 40 милиарда долара при най скъпи цени на горива. Ако сложим и проектите сумата нараства. Надменни са блядовете, чета коментарите по форумите как обиждат БГ и казват че сме продажници и трябва ние да плащаме за тръбата.

Руснаците обичат само тези, които нямат собствено мнение. Приятел си им само ако се държиш като крепостен селянин. Само направи забележка, че нещо не им е наред и ставаш враг на момента.

И руснаците попариха мераците на гръмовержеца, обединителя на всички балкани да стаде газов шейх. Набързо му набиха канчето и скорострелно го изпратиха за Банкя!

Не виждам какво толкова може да те кефи, освен ако не си тъп родоотстъпник без морал.

неам аз път към лозенец байно

Мого слаба памет.Този,който загроби поне 10 милиарда,този който козируваше на американския боклук,сега се докарва като стратег.България загуби от миризливите соросчета и страхливия Бойко 20 години.

Двете, споменати от тебе страни, могат да бъдат обвинявани само за избора на Бате за кмет. От там нататък, изборът си е изцяло на българския народ. Хайде научете се, че съдбата ви зависи най-вече от самите Вас. От собствените Ви планове, решения и от действията, които предприемате за постигането им. А когато плановете се изчерпват с "да награбим тук колкото можем" и "да пратим децата колкото може по-далече от тук", реИлтата е налице.

SU-152

Нека си кажим истината...... просто Путин осъзна ,че не бива да допуска 4 тръби през една държава и измисли причина да пусне 2 през германия , една през Турция и най вероятно една през България, като германците му дадоха 51 процента, турците и те обещаха да платят за тръбите, а в бг той получаваше 49 процента, плати си 800 милиона евро за да си девефицира доставките и обвини българите за удобство......

Селянин не пренасяй тук нивото на селската кръчма от която идваш. ЮП не е българо-руски проект. Путин го спря щото любимката на Боко Меркел лобира пред него в полза на СП-2. Световната политика не е лъжица за селските уста като твоите. Налягай си парцалите, иди нахрани прасето. Баси формения тъпак. Я раздуй нещо и за футбола. Сигурен съм че си също толкова компетентен и по него

SU-152

Градски, Евро компаниите ни откраднаха тлъстата плячка, откраднха две тръби .... от Турция една . На практика губим транзита за Турция , и транзита през северен поток , но това си беше плана на Путин и без да бяхме казали не това си му беше целта. Просто се извиниха с нас

Градски, селски това положението. Имаш една голяма уста и нищо повече. Твоят идол ББ е същият.

Селтик, да поясниш какво е "девефицира"!

Онова ROXANA дали пък не е аватар на богиня Рея? Е, не е Вишну, но ... Хм ... Стиловете доста различни, вярно, но пък за една богиня колко му е ... А виж, логореята ... А бе има нещо родствено ...

Идея си нямате с какво си имате работа. Толкова е сериозно, че руснаците изтеглиха подводниците си от северно море.

Раздвоение на личността ! Шизофренни коментари ! Спешна нужда от активно лечение /може и един бой да помогне /.

Опитайте.

Ти стиловете на коментиращите ли изследваш или си чист доносник?

Никакъв транзит през България по нашата газопреносна система на газ за сърбия. Забележете не за Европа за Сърбия. В най-добрия случай от Турция може да купуваме газ за нашите нужди, за пердпочитане от ТАНАП.

Пълни глупости. Транзитът за Сърбия също ще минава през нас. Няма откъде другаде.

Сайтчето с модерацията, която извършва само доказва защо сме на 111 място от 137 държави по свобода на словото. Другото е безсмислено да се коментира. Кога ще публикувате изявлението на говорителя на Кремъл Песков коригиращо полюциите на титана на дипломатическото поприще, умиротворителят на Западните Балкани, повелителя на мухите - лицето Бойко Методиев Борисов.

Дрогарете, както винаги, приемат желаното за действително. А, да попитам: кой летя 2000 километра до вилата на Путин и го приеха в задния двор на дачата, и кого посрещнаха в Кремъл, както се полага на важен гост?

Ти щом сам си смееш трябва да идеш при богинята рея, може и ти да си някой бог или поне я Наполеон, я Бойко Борисов

Сложих ти одобрение, а то само сложи три минуса ! Руснаците хептем се оляха !

От редакцията манипулират лайковете

Мрънкаха, мрънкаха братушките и пак на бойковия хъб кацнаха...

Начукаха му канчето, не се хванаха на ласкателствата и лицемерието, изпратиха го по спешност.

Така и не се разбра за какво беше скоропостижно в Русия и кой го е канил. Такова унижение е срам за България. Борисов си го знаем, за местна консумация става - има си достатъчно тарикати, кандидати за държавната ясла на опашка да се хванат за прословутия шлифер. Но набра куражец, зацелува се с еврочиновниците, изказа се тук таме, повярва си че е фактор на Балканите и се самозабрави. Май цялата парлама стана след посещението на Радев. След поредното мачле с бутафорни дузпи в страната, реши че и Путин ще му подари дузпа, а Газпром на вратата ще скочи в противния ъгъл. А дори и дежурните клакьор в медиите се принудиха гузно и под сурдинка да мънкат "жизнерадостни" успехи.

Първо БГ не е виновна на Путин за тези 800 млн. , той сам се отказа от потока, защото ЕС му наложи правила с които той не искаше да се съобрази. Второ, Италия също се отказа заради оскъпяването на тръбата и отказа да заплати допълнителни средства. Какво направи Турция, турците казаха на Путин докарай тръбата на брега на Турция с твои средства и се оправяй, ние ще плащаме само газта. Трето което е най-важно, БГ не трябва да дава никакви гаранции преди да се разберат за цената и да се сключи договор.

Това е абсолютно вярно.

Ердоган излезе най-умен и си защити интереса !

Престанете да манипулирате вота!! Няма ли контрол за фейк-вотове!! Май ще се наложи!!

Коментирайте за "патоци" и за "ЯЕЦ", а вижте с какво Ви изненадва изотзаде БОКо-3: "Парламентът прие на първо четене закон, с който ще се облагат с допълнителен данък всички собственици на стари автомобили. Новият данък зависи от възрастта на автомобила и ще се заплаща веднъж годишно. Колкото по-стар е автомобилът, толкова по-висока данъчна ставка се определя да има, пише подуко бг. По тази същност таксата може да се определи като специфичен регресивен данък. Данъчни ставки: Автомобил от 6 до 10 години – 250лв Автомобил от 11 до 15 години – 500лв Автомобил от 16 до 20 години – 750лв Автомобил над 20 години – 1000лв Данък „Стар автомобил“ няма да заплащат хора с коли до 5 години, както и хора, чиито автомобили са в гаранционен срок (На пазара се предлагат такива със 7 и с 8 години гаранция) На първо четене законът беше одобрен от представителите на партията на министър-председателя Бойко Борисов – ГЕРБ както и коалиционните им партньори Обединени патриоти и партия Воля. "....

Веднага всичкио таралясник да се върне на германските, австрииските, френските и т.п. автоморги откъдето са довлечени у БГто!

И Ганьо да търси кончета за каруци, или да ходи пеша... Така ли?...

Да умре в мъки цялата МУ рода и родата на тези които са го гласували, като започне от най-младите!

да стане, защото ББ е страхлив. Представяте ли си 2 милиона българи със стари коли да им бръкнат в джоба - няма да остане един избирател на ГЕРБ. ББ всичко дава и заеми взема само и само да е на власт.

новините та да видим какви опашати са ги натворили и какъв "подвиг" е извършил ББ в Москва!

Каква беше тази БЕЗПОЛЕЗНА ВРЪТКА И КОЙ И ЗАЩО ИЗПРАТИ БОЦО В МОСКВА? НОВА ГАВРА С РУСИЯ ЛИ??? БОРИСОВ ТОЛКОВА НАС...РА ВСИЧКО,ТОЛКОВА ЩЕТИ НА БЪЛГАРИЯ НАНЕСЕ,ЧЕ БЕДНАТА НИ ДЪРЖАВИЦА ПОНЕСЕ ЧУДОВИЩНИ ЗАГУБИ ЗАРАДИ НЕГОВАТА ТЪПА СЕРВИЛНОСТ. ЕС НИ СПРЯ ПРОЕКТИТЕ,А МЕРКЕЛ СЕ ДОГОВОРИ С РУСИЯ,ГЛЕДА СИ ИНТЕРЕСИТЕ,А НИЕ ОСТАНАХМЕ С ПРЪСТ В УСТА .......ДОГОВОРИ С РУСИЯ НЕ СА ПОДПИСАНИ И ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ПОДПИШАТ. КАК ДС РАЗЧИТА РУСИЯ НА НЕСТАБИЛЕН ЕКЗЕМПЛЯР КАТО БОРИСОВ??? ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ЗАГУБЕНО И,АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТЪРПИМ МУТРАТА НА ВЛАСТ,НИ ОЧАКВА ТОТАЛНА КАТАСТРОФА....МОСКВА ИСКА ГАРАНЦИИ.ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ЩЕ ИСКА,КАТО ЗНАЕ,С КАКЪВ НЕЧЕСТЕН И НЕПОСТОЯНЕН "ПОЛИТИК" СИ ИМА РАБОТА....БОРИСОВ ОТНОВО ПОДВИ ОПАШКА И ПОЗОРНО ИЗБЯГА....ЗАЩО СЕ ЗАВЛЕЧЕ В МОСКВА? ПОРЕДНИЯТ РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ. НИТО ЕДНА РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ СПОМЕНА ДОРИ,ЗА "ВИСОЧАЙШЕТО" ПОСЕЩЕНИЕ .И С ОСНОВАНИЕ..

Гледах пресконференцията по Руската телевизия.......Боко в Байганювска поза вметна шегичка ,"че по старшите винаги прощават на по младшите" на което Путин не само не се усмихна,но и доста сериозно го изгледа...след което каза ,че се е чул с Ердоган и сега ще трябва да преговарят с него.....Срам за цяла България..Руснаците изобщо не обичат просташкото поведение и нахалство,а нашия поне да беше навел главица и да каже ,че поне визите за руските туристи ще махне той се прави на ударен и продължава да прибира по 50евра на калпак докато всички даже гърците и хърватите въведоха 0 ва виза за туристите????

На посещение беше и " министърката " на туризма /която е толкова представителна/, че няма естествени врагове. Тя защо е там, нали да води разговори, а не "за красота ".

Имаме си поговорка:" Като ти дават - вземай, като те гонят - бягай!" , която за съжаление в Банкя не знаят. Сега условията се промениха и сме в неизгодна позиция. Нищо няма да стане. На умираща баба рокля не подаряват.

Защо толкова обиди към Банкя заради един хераковски селяндур, пълно копие на пра-дядо си, дето уж му бил дядо и уж го били убили комунистите? Вече се принуждавам да казвам, че съм от Иваняне!