От "Пирогов" призоваха президента да уволни Кацаров, а Балтов да бъде върнат

От болницата обжалват твърденията за злоупотреби и искат шефът на Здравната каса да понесе отговорност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Владимир Огнянов Абе, каква е разликата между изказването на Цветан Цветанов от трибуната на НС по повод на лекарите в Горна Оряховица и изказванията на пишман министъра Стойчо Кацаров за „Пирогов“, че нещо ми е трудно да я намеря? Но виж принципен рев за едното и принципно мълчане за другото мога да видя. Явор Дачков Стойчо Кацаров излъга вчера без да му мигне окото. Няма фалшиви епикризи, лекуван е ефективно и дори са му направени скенери, които струват много по-скъпо от пътеката. Наклевети лекарите, които са го лекували. Виктор Димчев Повечето служебни министри и потенциални такива е добре да се хвърлят оставките, дипломите и да се скрият в миша дупка. Лъжецът Стойчо-къв-беше е добре и да се метне отнякъде. Безсрамници! Борис Марков Стойчо Кацаров е от рядка порода дегенерати. Малко неща ме оставят без думи. Всеки час, през който това нещо е министър, е срам. СРАМ!

Гноясалият ПЛЪХ Радев. Боклуците в правителсвото ги назначи този кретен.

От Пирогов да го духат и да ги подведат под съдебна отговорност за съучастие

Миналият месец минах покрай "Пирогов". Дали да проверя да не би да са ме лекували в движение ?!

Балтов, по-добре да си траеш, а и тия дето са оставили болните и излезли от страх за собствените си далавери !

Нали именно президента реди уволненията Искаше да махне и Мутафчийски, но няма причина и се задоволява с Балтов и Катранджиев

ВМА е под шапката на МО, Кацаров не може да го махне Мутафчийски

Аз подкрепям Пирогов!!!

Е , тогава - ходи им дарявай по хилядарка на човек и слушай ,, Защо само толкова " .

Ела да подкрепиш и моя !

Тая болница някаква държава в държавата ли е, че ще дава наклон на президент и министър? Или да си налягат парцалите, или да си бият шута. Не стига, че са хрантутници на народа, ами нагли и крадливи! На всичко отгоре покрай тоя ковид взеха да се изживяват като Хитлер юрген. Трябва да им се посвият малко перките, че е почнал да ги мъчи божествен комплекс.

Не заплашвай Пирогов, защото ако подадат колективна оставка държавата ще клекне, Пирогов обслужва цялата страна и всички ги карат там, медиците не ги е страх от уволнение, те гладни няма да останат

преЦедента е завършен тъпак и дребна, злобна мижитурка!! Ще доведе България до разсипия заради кухата си тиква!

Като си с куха тиква - как да ти се обясни .

Президента не е глупак. За разлика от другите мошеници. Да оправдаеш крадците - чудо на правната система. Аз пък искам да уволня катажията който ме глоби щото съм виновен ама бързах.

О, а ще призоват ли да се върнат далаверите за милиони, фалшивите диагнози, оставените да умрат "маловажни" болни от Ковид и операциите на минискуси на герберасти, които имат нужда от това ? Че доста хора бяха унизени от любимите на премиера доктори в Пирогов, като не им обръщаха внимание, защото не са някак си важни и не ги дават по телевизията ... Особено балтов, който е спасил милиарди хора от Ковид, обикалайки телевизиите и обиждайки Българите, че били андрешковци, защото не пълзят в краката на мутрата като него ! Не се сещам за по-голямо плазмодо от балтов - арогантен с обикновените хора и мазен към герП ! Гнус ме е от такива боклуци !

ебаси педераса кацаров - здравния ви министър приятеля му подал ръка, а той му забил можа в гърба. такае с комуняги никакво приятелство и съжаление само бой по бетонираните кратуни

ВИНОВНИ са арабите - Токуда и Семир Абумелих, които докараха до ФАЛИТ Здравната Каса и България..Тия се въртят около партията на Боклук Борисов. Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Болук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца...

Преди 3 години, след настинка, на жена ми и се наложи медицинска, която после се оказа ТЪРГОВСКА, намеса, под формата на лечение в болницата. Бяха и изписали някакви инжекции, които забележете ги имало само в болницата. Тъй като отказахме болнично лечение, се налагаше съпругата ми да ходи сутрин и вечер в болницата, а да може да им поставят СПЕЦИАЛНИТЕ инжекции. Но така, или иначе те си я водеха, че е в болницата. После, след "изписването" от болницата, в епикризата бяха написали, че им е правена операция, и то на двете уши....

За гербаджийте далаверите в Пирогов са нещо нормално и сега ги тресе ужас от проверките.....

Много ги боли медицинските - ТЪРГОВСКИ, работници, че им изсветляват далаверите, Всеобща тайна е, че се краде от здравната каса, и от хората, които си плащат здравните осигуровки. Краде се, и то якУУУУ.

И доц. Атанасов, който ходи в 4 или 5 часа на работа, и Проф. Балтов са от малкото истински лекари в България.Давайте да ги загубим преди да има сериозни доказателства. Смятам, че е редно лекар да се опита друг лекар да не плаща. Едно време, дори на частно да повикаш лекар в къщи, ако си медицинско лице, не ти взимаха пари. Въпрос на морал. Казват, че доц. Атанасов обикаля всичките си пациенти по четири пъти на ден и вчера си е бил приготвил молба за напускане.Проф. Балтов консултира всеки, който му се обади по мобилния, 24 часа на денонощие.

... така де - обикалят пациентите ... даже и до Банкя ходят ...

След този вой до небесата е спешно необходимо РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ КОМПЕТЕНТНА КОМИСИЯ ЕКСПЕРТИ. И резултатите да се представят публично в обществото,за да се изясни истината. Който е крив-Кацаров или Балтов да бъде позорно изгонен от здравната система.

То си е доказано вече. Има протоколи от проверката, с имена, дати, диагнози. Здравната каса по всяко време знае за какво е платила, а в действителност какво е открила при проверката, е отразено в протоколи и е публикувано на сайта на МЗ.

Вой до небесата! И защо? Защото им развалиха рахата. Вероятно от години са правили точно такива злоупотреби и като ги хванаха-много цвърчат. Ясно е защо. Много добре знаят, че това, което са извършили е престъпление. Усвоили са пари неправомерно. Касата плаща, но за това има условия, които трябва да са, спазени. Не мога да повярвам как на всичкото отгоре излизат и крещят, заплашват и протестират. Много нагло поведение демонстрират. Обаче този път няма да им се размине, ми се струва

Кацаров МЪЛЧА ЗА ДА НЕ ПЛАЩА когато го поставиха в неправилна пътека а сега е борец за правда! Кацаров е съучастник в престъпление не е света вода ненапита. От човешка гледна точка е мръсник и подлец.

Кацаров изобщо не е знаел, че два месеца след като действително е лекуван от ковид, някой пак ще реши фиктивно, само по документи, използвайки ЕГН и другите му лични данни, да го хоспитализира наужким. И затова лечение на ужким, Пирогов е получила пари. Без пациентът Кацаров (и други като него), изобщо да са били там. Как не го вдянахте, не знам????

Кацаров е знаел за фалшивата пътека но си мълча за да не плаща т.е той е СЪУЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!

Това е проблемът,разчистнва лични сметки, не прави реална промяна

А пък аз призовавам всички корумпирани лекари да бъдат лишени от право да практикуват

Балтов да бъде даден на прокуратурата а не само уволнен!

Циганите за това ги бият.

Браво на Пирогов, който е тръгнал срещу Пироговци не е прокопсал

Така е - явно здравния бюджет воюва с всички

Стойчо Кацаров да бъде заменен с Мангъров, че да се спре с тази ковид лудост, убила в България 30-ина хиляди човека. А Балтов да бъде даден на прокуратурата. Не че се очаква, тя да си свърши работата. Преди повече от половин година коментирах тук, че Балтов трябва да бъде уволнен! Браво за това! Абсолютно неадекватен и очевидно напълно некомпетентен за вируси. Май е някакъв травматолог. И се изказва като някакъв авторитет, напълно неадекватно. Точно така се очаква и да си върши работата.

Здравният министър не само трябва да си ходи... Ами и да си заплати изследванията, които са му направили в Пирогов, докато е бил приходящ... За какво е ходил в Пирогов? Нали му нямало нищо?... Сигурно лекарите насила са го завели да му правят изследвания...Такава мижитурка заслужава да всички да му обърнат гръб. Пази боже от такива "приятели"....

Хем не си наясно, хем дрънкаш. Кацаров е бил в болницата с ковид през ноември. По клинична пътека за ковид. Каквото е било нужно да му се направи, касата го плаща и той като пациент нищо не дължи, особено пък, ако тези изследвания са му назначени от лекуващия лекар. За какви 500 лв. става дума? Прочетете малко рамковия договор, по който работят всички болници и са длъжни да изпълняват изискванията, пък и други закони!!!!!

Кацаров е за плащане по пътеки, така се спестяват пари от данъкоплатците, иска да пести. Знаете, че по пътеки не се покриват всички диагнози и имат срок след които те изписват.Реално плащаш здравни осигуровки, а нямаш 100% гарантирано лечение .Затова възниква порочната практика да си пишат сходни диагноза, който се покриват от пътеките.Здравна каса и лекари играят на това кой е по-хитър, възникват злоупотреби .Лошото е , че зад нашето здравеопазване стоят икономически интереси, а не грижа за болния.Трябва да се смени здравната система

И по този повод не пипаме системата, а цоцкаме, докато не дойде друг на власт. После плачкаме със сълзи колко е лоша системата. Добре сте се научили герберите от БСП...

Каква прави Кацаров, като предишните, никой не смее да смени системата, защото им е изгодна

Ама, моля ви се, не може да се държите с докторите така, както те с вас! Сърдят се!

Тия пътеки трябва да ги преименуват пързалки. Клинични пързалки.. :))

Преди появата на Здравната каца задължението на лекаря беше да лекува и да получава заплата за работата си. А сега грижата на лекарите е да те пуснат по пътеката и яко да бъркат в кацата. Здрав умрял все тая важно е да те прекарат по пътеката.

Е, как няма да си плаща? Той да не е без пари? Просто схемата докторска е ясна...

хмм, ама това не е одит на Кацаров, а на здравната каса... за 2, не 400 нарушения, НЗОК по правила трябва да спре да работи по здравна каса с лечебното заведение... хайде това да стане, вместо да уволняват Балтов, да видим как Пирогов ще работи и тези ще получават заплати - за един месец ще фалират и сами ще бутат да се смени ръководството, за да се отвори пак кранчето... това, което не се отчита тук е, че с едно уволнение се дава индулгенция на болницата, за да не спре да работи.

ПОДКРЕПЯМ МЕДИЦИТЕ ОТ ПИРОГОВ.

Може и дедовия да подкрепяш..

То по изказа ти личи колко си прост , но не го осъзнаваш.Това е голямото бедствие за държавата.

Лекарите и сестрите от Пирогов нямат общо с далаверите по каса, правни от директора. Поклон пред всички медицински работници! Затвор за всеки крадец, за да си изчистим къщичката. Моралът над всичко.

Чак пък поклон! Това да не е Буда ?

Моля???? Ти вярваш ли си на тая глупост не тъпак?!?! Всичките лекари са замесени и трябва да носят наказателна отговорност. След като се прочисти системата от лекари измамници да им се увеличат заплатите за да не ламтят за пътеките

Значи някакъв лекар признава за подправени документи, фалшива хоспитализация, получени пари от НЗОК за неизвършени разходи и все още е на работа и се кара, и повишава тон?! Тия толкова са се срастнали с кражбите, че дори не разбират в какво са обвинени!

Тоя" някакъв лекар "се зарази с ковид два пъти и лекуваше без маска и ръкавици пациентите, за да им усеща кожата и влажността и, който спеше в Пирогов за да наблюдава тежко болните, излекува хиляди, когато Каруцаров пишеше във фейсбука, доктор Атанасов беше 24часа в Пирогов

Да, да има да чакате пироговци. На грешна врата сте почукали. Не сте ли чували че червено куче на червено куче око не вади .

Нощ един по един, саморазправа. Само кьоравите не го виждат.

Как може голям, едър човек да е мишка пред тъпунгела Б.Б. СНИШАВАНЕ, СНИШАВАНЕ, не знам такива хорица как живеят нормално, като Гърневски, Биков, Митев и сие.

не очаквайте от мунчо нищо смислено. Той не става за мисловна дейност.

Човешката мерзост и неблагодарност нямат предел! "Когато внезапно станеш лош за някого, значи си направил за него прекалено много добро" Еврейска мъдрост

Не разбрах защо му искат оставката? Идва му доклад от НЗОК за нарушения и какво? Да награди Балтов ли?

Обикновени крадци сър!!

Абе излизайте всички от там и оставете министрите да лекуват.

Морал от Дон Чекмеджиян: Виновен е този, който разкрива далаверата, а не този, който е крал. Гешев да работи с този морал!

Кацарката е бил със мисия "таен пациент".

Фигуранта се е обградил с послушни гъзолизци. Точно този няма да го махне.

Балтов краде, Кацаров виновен. Балтов герой, че крал, а Кацаров виновен, че уволнява крадеца. Логиката е желязна. Морал мейд ин Булгария.

Ама как ще го уволни като Кацаров плътно изпълнява неговите директиви.Той е един от най-послушните.

министъра е съучастник в измама и източване на здравната каса .......

Президента не назначава и не уволнява министри. 50 души навън не са Пирогов.

На простеста 100 души срещу ГЕРБ и Гешев не са народа

Оказа се, че всеки мухльо може да стане президент. С лекарите обаче не е така. Вече са на изчезване. Затова , преди да подкрепяте някого и да изразявате мнение , си размърдайте междуушието!

След Роско всеки може да стане президент.

и 5 празни палатки пред съдебната палата не представляват България

На пироговци им секна касичката и се разквичаха!!

А като има нужда всеки тича там....

ДО 123 -"А като има нужда всеки тича там...." Да тича, защото си е платил предварително ( здравни вноски ) И изобщо това не е оправдание да се краде

Ако не им се работи да бяха станали овчари. Друг е въпроса че трябва да са им високи заплатите

Няма нужда някой “да внушава на обществото”, че вие не работите! То се вижда от входната врата още, че нито сте компетентни, нито сте любезни, нито пък извършвате някаква дейност освен да си пийвате кафето.