17-11-2017 20-11-2018

Коментари

(ВИДЕО-БГ) ВАКСИНАЛНО РАЗПРЪСКВАНЕ (VAXXSHEDING) ИЛИ ВАКСИНАЛНО ЗАРАЗЯВАНЕ НА НЕВАКСИНИРАНИ ОТ ВАКСИНИРАНИ!!! - МЕГА ВАЖНО ИНФО ЗА ВСИЧКИ ПРЕДПАЗИЛИ СЕ ДО СЕГА ОТ ОТРОВАТА В СПРИНЦОВКИТЕ, ОНАЗИ ЗА КОЯТО РЕЗОННО НИКОЯ ВАКСИ КОМПАНИЯ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ, А В ЛИСТОВКА ИМ ИМА ТЕГАВИ ПРИЗНАНИЯ ЗА ДЕСЕТКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТА И НАЛИЧИЕ НА ОТЛИЧНИ НЕРВНИ И КЛЕТЪЧНИ ОТРОВИ 1:1 КОЙТО УВРЕЖДАТ И УБИВАТ!!! https://bit.ly/VaxxSheding (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕОТО, КОЕТО ВЛУДЯВА ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОКАЗВА ОТ УПОР ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ НАС В НАЙ-СТРОГА ТАЙНА! (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid (ВИДЕО БГ) Клип унищожител на ковид ваксини и ваксери. Инфото за което фарма мафията и пропагандаторите и биха си отрязали ръцете и краката само да не го видите. Разбиването да започва, гледайте до край!. https://bit.ly/VaccineKillerVideo (ВИДЕО БГ) Има два пътя – дигитален концентрационен лагер, в който ОВЧЕството няма да има право не само на собствени мисли, но дори и на собствени емоции или свят, в който психопатите не само ги няма, но няма и опция да имат власт. https://bit.ly/TwoRoadsForHumanity (ВИДЕО БГ) Д-р Палевски: Те не трябва да инжектират всички, за да получат желаните резултати! Шиповият протеин причинява ковидната болест! https://bit.ly/SpikeProteinKiller-drPalevski Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните http://bit.ly/VaxxedEqualVirulent Ваксините за Ковид - модерната отрова. Вижте им съставките т.е. отровите. https://bit.ly/CovidVaxxinIsModernPoison (ВИДЕО БГ) Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение способно да унищожи човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye (ВИДЕО БГ) Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo (ВИДЕО БГ) ВСИЧКО МЕГА ЦЕНЗУРИРАНО и ВРАЖДЕБНО СПРЯМО ХОРАТА, СВЪРЗАНО ПРЯКО С ВАКСИНИТЕ, В ТОВА ЧИСЛО И ЗА КОВИД В 17та ЧАСТ ОТ МЕГА РАЗКОНСПИРИРАЩА ДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦА!-(Падането на кабал - продължение) (Останалите серии от продължението на поредицата 1-12 са тук: https://bit.ly/FallCabalNextFull // от 13-17 епизод следват, а цялата първа част е тук: https://bit.ly/FallCabalFull https://bit.ly/FallCabal17

Булгаристанеца нема ги вземе, шот ще мисли, че има чипове вътре. Аууу колко проз народ. Няма ковид, па се реди за безплатни лекарства.

Само и само балМурниците и авантафжийте да се пишат за ковид болни и фашистите по места да вдигат бройката ,защото господарите им поръчват музиката

Ало ,къде са лекарствата Ivermectin и Remdesevir в пакета ?222 Антибиотик и антибактериални лекарства не помагат срещу вирус, кортикостероиди също.Защо лъжете пак хората?

Браво!

А кой ще ги плаща всички тези неща, защото не са безплатни? Да не казвам колко безработни ще минат да си ги вземат. Изобщо има ли смисъл в тази България да работиш? То безработен взимаш повече пари от работещ, че и безплатно лечение и лекарства взимаш. Осигуряват се на максимална, а после взимаш с 10% отгоре на един, който е работил само 15 години и се е осигурявал на минимална.

Би трябвало да е за здравноосигурени лица. Останалите на същия принцип, както и досега - платен прием, платени лекарства, единствено спешни животозастрашаващи състояния да са безплатни. Има смисъл да се направи, защото в противен случай пациентът се лута, разнася вирусите, ангажира Спешна помощ, ако не прецени обективно състоянието си. А така голяма част от случаите ще се поемат и следят от тези звена. През май боледувахме семейно и е сложно с прегледите, назначения по телефона и пр. Да не говорим, че разходите за лечение далеч не се изчерпват със споменатите лекарства, които вероятно ще изписват за седмица максимум.

Ама нездравносигурен пак ще вземе и никой няма да го върне. Лекарствата се плащат от работещите, касата не се пълни от себе си. Четох, че за едно детенце търсят 11 хиляди евро за операция. Тези лекарства ще струват към 10 милиона на месец. Защо трябва да се раздават безплатни лекарства? Нали има ваксини? Защо не с вексинират и да се приключи с тази глупост?

Стига лъжете хората с това " безплатно" няма такова нещо ! Всичко поскъпна брутално и ако продължи така до година ще си имаме Виденова инфлация!