От ООН призоваха Мъск да гарантира правата на човека в "Туитър"

Най-богатият в света пък обеща към съобщенията да могат да се прикачват и дълги текстове

Обратно в новината

Коментари - От ООН призоваха Мъск да гарантира правата на човека в "Туитър" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, на който не му харесва да извади 44 милиарда или да спира да го ползва.

Туитър едно от оръжията на американците за общуване и сваляне на неприятелски или неподчиняващи се власти. Видяха че пропада поради налаганата цензура и решиха да го съживяват защото им е ценно оръжие. ООН и Мъск не са случайно намесени в измиването на образа на дружеството. Правят се че щяло да има "права" и така целят да привличат шарани които после да използват.

Тия в оон-то явно съвсем са изперкали и друга работа нямат... Какви "права на човека" какви пет лева ги гонят... в туитър... права на човека...

Ко речи??? ООН коментира Туитър... сериозно?!?! Тия съвсем изплискаха легена...

ООН кво прави в частна компания? кви насоки дава изобщо. Досега като блокираха тръмп имаше усмивки. Са права на човека. Кой ги назначава тия имбецили?

Е след като Байдън се произнесе срещу Мъск подчиненият ООН не може да мълчи.

За едни 20$ месечно ви се гарантират права " секакви".

Работиха над 1 миллион роби После се премести В СаЩ и Китай и робите станаха 5 миллиона Сега иска да заробва интернационално миллиарди ?!

От месец мейнстрийма ни занимава с Туитър, а истината е, че както са дошли, така и ще си отидат ако не напипат верния тон към потребителите. Някой помни ли Скайп, къде е сега, а преди години половината свят го ползваше.

ООН Вече каква роля изпълняват,каквото решат САЩ /империята на з....../това се прави. А ООН е за едни ,просто да си вдигат ръцете когато им кажат.

не е зле мъск да придобие и оон! там също има много индивиди за уволняване!

Мъски, аре плащай нета че на фронтовата линия вече торентите изобщо не вървят. Чакат ме в fansonly, редовни клиенти. Целувки. Миколай

Оон от кога се занимава с частни компании? Да не би да е станала частна организация, вече? За един приятел питам, не ми отговаряйте.

Призоваващите от ООН-ето ще му пръднат на кура!!!

оон се превръща все повече в тоталитарна организация управлявана от дегенерати, сексуално извратени индивиди и социопати.

ООН иска от някакъв фирмен началник да гарантира правата ба работници в някаква си онлайн фирма?!? Баси порнографията

Този човек е направо за съд и конфискация на имуществото! Всички жизнерадостени колеги педалчета да вземе и да ги уволни?! Как ще плащаме сега за анадолските ласки? Пълна без отговорност и съчувствие към изконните ни ценности....

Правата на всички хора или само тея на педерacuтe и пeдoфилитe? Питам за един приятел.

Няма проблем, аз съм човека.

Платен или безплатен на мен лично Туитър не ми е жизнено необходим. А ООН да си гледа неговите задачи - те са за 100% съкращаване

Ава Фолкер, а гат спряа на Тръмп акаунта ич ни рива, а?

ООН се занимава с Интернет ?

Не това не е идиотско а по скоро извратена работа! Света се е побъркал, управляват ни някакви изроди - буквално!

Идиоти

крадеца вика: дръжте крадеца

Битка за контрол над цензурата обсипана с гръмки слова за човешки права, демокрация и истина. ОТВРАТ! Всяка една система, която е стигнала до такива нова на заглушаване на различните мнения е с преброени дни на съществуване.

Така докараха модерната цензора, прикрита зад човешки права, права за гейвое и транс "мъже" и жени, фалшиви новини и така нататък. Сега няма как да има голяма онлайн платформа където хората да могат спокойно да говорят каквото си искат, понеже винаги ще има някой обиден с наранени чувства.

ООН-то правят само реклама на Мъск.

sled kato zabraniha na Trump da pishe predi godina sega prizovavat i to ot izcialo podchinenoto na US OON Smiah v zalata, sram pred sveta sa tia v US, nai goliamata demokracia se prevarna v fashistko komunisticheska darjava i ot godini veche ne sa nito ikonomicheska nito voenna nomer 1. OIsraha se v Avganistan i s Kitai sa na opashkata Dobre che kupuvame ot tiah ostareli trenirovachni samoleti ta da gi podpomognem niakak si

Най скандалното беше, че го блокираха докато беше още действащ президент на САЩ, това е показателно.

понятие касаещо правата на човека става все по размито и непознато.Той самия Мъск не знае на кой свят е.Вече е вербуван от Мета Вселената.

Успокой се. Бърза помощ вече е тръгнала и ще си получиш хапчетата.

Подозирам, че ни манипулират извънземните рептили.

"Той добави, че това ще бъде последвано от монетизация за създателите на всякакъв вид съдържание, съобщи ТАСС." И там шкафчета и гардероби ...... По 8 долара на месец иска Илончо от всеки регистриран . Сребролюбец , многоженец , жив умрел !

Нетфликс може да иска, а Туитър не може, така ли ?

Нетфликс има собствени филми и купува такива, а Туитър какво произвежда ?

Тулупите от ООН се уплашиха, че някой може да застраши разпространението на ляво-либралната помия!

Така е 100%!!!

Ще каже човек, че без тоя Туитър ще спре света. Голяма драма. Пълни глупости!!!

Потребителите в туитър са 360 милиона, и това е с всичките ботове и фалшиви акаунти, а го третират все едно определя наратива за целия свят. Истината е, че го ползват предимно американци и в него се пропагандират най много левичарските политики.

Май имаме право само на джендърство, ваксинация и да плащаме скъпа зелена енергия.

Тази безполезна организация ООН още ли съществува?!? Поредните глупости са иплюли марксисите насадени вътре на топли местенца.

Мале колко дълбоко е бил превзет тутър че щом оон се разпищяха.. че преди това правата на човека се нарушаваха и никой не ревеше...

Къде беше ООН, когато Фейсбук разреши да се пише "убивайте руснаци"?! Ей, фашисти скапани!!! Дай Боже да ви се върне всичко!!!

Всички комундели по света писнаха срещу културното освобождение на Twitter, Мъск е на прав път. Чува се за яки съкращения на Индийци и Азиатци, а юнаците от отдел цензура (така де, "fact checkers") бяха изгонени първи.

Не знам какво си чул, ама по света (извън Европа) никога не освобождават на такъв "азиатци" принцип. Какъв азиатец е 7мо поколение АВС ?

Наклон на онази работа на шефа на частна компания ли ще се опитват да налагат?

ООН първо да докаже, че реално действа за защита правата на човека и после да се разпорежда на други..Толкова години нищо не направиха срещу реалното нарушаване на правата на хората от агресията на сащ по чужди територии, сега седнали да се правят на това що им се иска ама не им стиска, че ментора не разрешава.

ООН отдавна е проводник на цензурата под етикета "права на човека" Просто пример: "право на здраве", като не позволяваме на неваксинирани да учестват в обществото. "Inclusive" или "Интегриране" е метод всъщност за изключване.. под предтекст. Това е политика тип "кой не скача е червен (в случая зелен)".

Аман от общи лафофе. Защо не са уточнили за кой човек става въпрос

Да не ги е бил с камшик тия шефчета. Всичките ще си тръгнат с обезщетения и са милионери, а взели че ги оплакват, сякаш са роби.

ООН да не скача, че Мъск ще го купи и ще изпоуволни всички ООНисти дето само седят и се чешат, започвайки от върховните комисари.