От НДК до родното Славяново: Хора се извиха в чест на Румен Радев (видео)

Качествата, които го правят достоен за поста, са смелостта, достойнството и честта, коментираха хора от селото на президента

Обратно в новината

Коментари - От НДК до родното Славяново: Хора се извиха в чест на Румен Радев (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

де една тояга, че да ви извия едно хубаво

Изрод! Задава се култ към личността.

Ами, ще празнуват! Ако бяха спечелили мутрите, Борисов щеше да се накъка от хвалене . Жалко за Герджиков. Употребиха го човека, а уж е умен и трябва да вижда на къде духа вятъра. Колкото и да отричаше, зад гърба му бяха ГЕРБ, които отдавна са олицитворение на мутри, мафия, корупция, шкафчета с пари ...При положение, че вече никоя политическа партия не иска да "играе" с ГЕРБ, Герджиков (и щабът му) трябваше да предвидят, че освен от ГЕРБ, избиратели от други партии трудно ще привлекат.

И фактът,че българите не са възмутени от това хоро на радевия щаб,ми говори,че у нас гражданско общество няма.2176 починали от ковид,а народът гледа в страни. Страх от силния на деня,факт

Браво на Герджиков. Достоен човек е, от 30-те процента, дето взе, половината са му от купен манипулирания турски вот, половината от ГЕРБ!

А 70% от ромите са гласували за Радев

Прости хора си избират прости управници. Щото са като тях и затова ги обичат. А различните силно мразят. Щото никога не могат да бъдат като тях. Бай Ганьо не иска да е добре, той сака Вуте да е зле. Ами тогава Бай Ганьо, как да остарееш като катедрала, като си роден цървул?

България избра за Президент достоен Човек, Мъж и Офицер!

Да не би военна хунта да се гласи да ни управлява,че ни трябва офицер!!!

Какво му е достойнство на Радев? Преди Бсп да го наложи за президент беше напълно неизвестен.А сега им подложи динена кора.Или както казва народът,Изтъка си Станка платното и ритна кросното. Освен анти герб говорене друго не е казал.Сега ще го видим с неговите хора колко е достоен.

Нещо не е наред в основата на цялата тази свинщина ... Президент би следвало да се счита за легитимно избран при над 50 % избирателна активност ... Па кой спечелил-спечелил ... Иначе нещата са си пълен ташак, както е видно ...

Стига зблуди и лъжи в България само 15про цента гласуваха този път!!!!

Още пет години ще ни души миризмата на партенки от Дондурков 2, ше тънем в бедност и мизерия, в международна изолация, презрение и омраза…не е за вярване, че сме такива перверзни мазохисти…

Тъпи са по- скоро и съответно първосигнални!

Турчеешите мангали са в шок! България има за президент БЪЛГАРИН!

Скоро време Ушко ръченица ще играе а българите нестинарки танц ще рипат

Андрешковци, карнавала сеърши, оркестъра свири туш, мунчо изигра кървавото си хоро и перестройката приключи, сега учете руски и стягайте коланите, вместо да се шляете по Европата и света ще сечете дърва в Коми и ще лъскате ботушите на руските си господари. Сами си го пожелахте

Чувствам се като в латиноамериканска република от 90те - военен на чело.... Скоро може и униформата да си облече и с нея да ни се явява

Винаги съм се възхищавал от военните летци, но този олигофрен срина цялото им величие с гнусното си поведение и подлите си изцепки. България не е имала по големо нищожество за държавник в 1350 годишната си история. Моралиста” Радев,?борец срещу корупцията е корумпиран самия, плаща на бившата си любовница за сексуалните услуги с държавни пари, осигурява и държавен апартамент за секс..като президент я развежда като панаирджийска мечка по цел свет пак на държавна сметка…така прави американския президент, но там е президентска република, а ние сме парламентарна република и то най бедната, “моралиста” радев не зачита Конституцията и я нарушава непрекъснато и лъже като дърт циганин че не. “Моралиста” радев се е оградил с най ретроградни типове, бивши ДС агенти, ЗКПЧта и синове и внуци на комунистическата номенклатура, “моралиста” радев защитава руските шпиони и интересите на русия, като се пише НАТОвси генерал и лъже че е завършил военно образование в Америка, а то е само двумесечен курс в Алабама….може ли такъв тип да е борец за нов морал?

Не е възможно този идиот да спечели изборите по честен начин, изключено е толкова много хора да са превъртели и да гласуват за него, … хватката бе с машините на Мъдуро с руския софтуер.

Изродите играят кърваво хоро, във време когато умират стотици и хиляди българи от тяхното безгрижие и немарливост, хоро като това описано от Антон Страшимиров, пир по време на чума…АНАТЕМА ГАДОВЕ, ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО!

Видяхме го какво може, а какво не може- още повече. Бедна ми, бедна, Българийо!

Моралиста” Радев,?борец срещу корупцията е корумпиран самия, плаща на бившата си любовница за сексуалните услуги с държавни пари, осигурява и държавен апартамент за секс..като президент я развежда като панаирджийска мечка по цел свет пак на държавна сметка…така прави американския президент, но там е президентска република, а ние сме парламентарна република и то най бедната, “моралиста” радев не зачита Конституцията и я нарушава непрекъснато и лъже като дърт циганин че не. “Моралиста” радев се е оградил с най ретроградни типове, бивши ДС агенти, ЗКПЧта и синове и внуци на комунистическата номенклатура, “моралиста” радев защитава руските шпиони и интересите на русия, като се пише НАТОвси генерал и лъже че е завършил военно образование в Америка, а то е само двумесечен курс в Алабама….може ли такъв тип да е борец за нов морал?

Гнусна смрад се носи на Дондуков!

И Жан Виденов играеше хоро при смъртта на войничетата! Сега ежедневно умират 10 пъти повече заради РРадев и Кацаров и..... пак хора!

Rumen radev da hodi da lapa chernia hui na hero travestita

Така се развълнувах, че чак плаках от радост! Няма да се върна в България поне още 5 години. И да, знам , че не съм ви притрябвал.

Наистина не си притрябвал никому, но ако може, не след 5 години, а никога да не се връщаш. Дано и наследници ако имаш и те така.

Е като не ни искате, що избахте Кирето дето ми е градски? Объркан съм! За кучета и котки може, за прасета не. :)

Емпати селяните!

Защо са без маски и няма дистанция по време на пандемия??!! Или това пак важи за обикновените хора!! Нали е забранено струпване на хора, какво стана сега??!!

Колкото и минуси да цъкнете това е истината!!! Много сте прости!!!

Какво стана ли-черно хоро се вие и ще почерни България! Дано да почне от водещите хорото, та стигне до майка му!!!

Да ви е честита новата илядо деветстотин и 22 ковидина!

Единственото хубаво тази вечер, е че официално прехода в България приключи. От където тръгнахме 89-та там се върнахме.

Е как бе, преход има и то доoooста дълъг...по затворена крива. Start Point 1989 = End Point 2021.

Някои тотално изтрещяха.Днес е деня на мъртвите,какви са тия хора и веселби бе????Младоженеца е много грозен освен това.

Това не е моят президент! Пълен селяк! Къде са Герджиков,Лозан Панов,Горан Благоев къде е този глист. Това си заслужава народа, както е гласувал, така ще живее.

ПропуснА Луна!

А къде е баджанака Свиленски? Или Корнелия? Няма ги. Защо ли? Защото хората, които управляват Радев ги таковаха с ПППП НА КИРЧО И АСЕНЧО.. ИМА НЕЩО СТРАННО В БЪЛГАРИЯ. ШЕКСПИР.

Не само е странно ,но е и страшно.

Панаир на простотията, настанила се, преди 5 години в президентството, със специалното участие на чалгата и канадско невежество!

Малък, но изключително...... народ. 10% гласуваха за тази воня, а 85% си останаха в къщи. Само 5% се осмелихме да гласуваме против тази смрад.

Деса общата играе хоро. Отврат.

В НДК хората от инициативния комитет на Радев също се хванаха на хоро. То бе водено от Десислава - съпругата на Румен Радев, а на него се забеляза и Весела Лечева. Значи, Десито е добре! Утре започва шопинга! Ех, живот, здравей, здравей!!!

Същото като на световното през 94-та, когато бихме Мексико и след това Г-я, ама тогава радостта поне беше истинска.

Такава селения…

Баси тъпия селянин ,тоя миндил

Кръв серете майка ви герберска…. Ха Ха… казвахме ви го ежедневно, но не искахте да си отворите слепите очи. Ма и да ги бяхте отвориле те слепи. Айде сега ебете си дружно майката! И да сте живи и здрави да ви се радваме.

По-добре си отвори джоба за това, което предстои.

Да ти еба майката!

Следващия с кръвта си ти-Господ гледа /той не е партиен/ отбелязва И НЕ ЗАБРАВЯ! Чакай го скоро,скоро

Защо плачат гейберите?

Това е истинският въпрос, на който в идните месеци ще разберем отговора?

По-добре си задай въпорса защо много по-гоялмата част от народа изобщо не гласувахме

И какво? Доволни ли сте от последиците?

Танцувайте, комуняги на гробовете на всички, които погребахме през последните 6-7 месеца. Няма такава нагла сган!!!

Криза след криза,висока смъртност ,а те хоро заиграли. А дали имат зелен сертификат,едва ли някой ще посмее да провери или попитаб

Neandertalci

А един гербопитек от тези, подписващите се с много имена, се пенеше как не виждал от терасата народът да се весели, каква била тая измислена подкрепа за Президента, хи хи хи!

Да ти еба майката!

Отвратителна цигания.

На прости, изгоряли путки като тебе им мина модата.

Много съм щастлива. Още пет години ще си купувам рокли за 5 к. и ще правя траби на момчетата от НСо докато Ради по командировки. Ихооооо

Нема да стане, Десо. Никой няма да го кани да оди по командировки.

Сега, понеже това официално ще е новият- стар президент на държавата ви предлагам да проявите уважение към институцията и да не падате на нивото на левите! Дайте толеранс да видим кабинета, ако е копи на служебното....., правете каквото искате, аз съм с вас!

Дда им дам толеранс да ме ограбват, да лъжат и да си правят каквото искат? И защо да им го давам? Не ги ли видяхме досега? Наистина много прост народ.

малък, но изключително прост народец! хора за служителя на ковидианската глобална мафия и Козяк?!?

Трябва да се приеме закон : След избори и победители и победени всички на хорото !

Още не е коронясан, но вече го канят. Първата покана за президентска визита на Радев пристигна от Крим. Кримско-руско-украински българи го канели на гости. Те обаче знаят, че след 5 дена, а не след 5 години, ще си тръгне. Там е бедата. Защо само на гости, той е и техен, може да му хареса и да остане при тях. Няма да е беда.

ЗА МЕСЕЦИТЕ СЕПТЕМВРИ И ОКТОМВРИ 2021 г. , и през целия ноември има по 200 души починали българи! Поден ужас дори във филмите на ужасите няма. Над 6 000 ШЕСТ ХИЛЯДИ пресни гроба из цяла България, а тези безумци селяци весели хорца тропкат. Тропкайте братя ... ПОЗОР за ЧОВЕЧНОСТТА!

по над 200 българи УМИРАТ всеки ден, а те тропкат ли, тропкат ВЕСЕЛИ хорца - безумци!