От Москва Мадуро обяви $6 млрд. руски инвестиции за Венецуела

Стъпихме си на краката. Ще победим, категоричен е венецуелският президент, получил похвали и подкрепа от Путин

Обратно в новината

Коментари - От Москва Мадуро обяви $6 млрд. руски инвестиции за Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин и Мадуро една добра комбинация. Да видим какво ще родят. Краставите кучета от далеч се надушват!

Това ли успя да измътиш, запъртъко?

Костеливите ръчички на Чичо Сам, няма да докопат и тази страна.

Руските ракети са вече там.Сега и инвестициите

А храна, тоалетна хартия, ток, лекарства? Околните страни вече приеха само тази година над три милиона бежанци от благоденстваща Венецуела. Национализираха петролната индустрия (държеше я Испания), а сега плачат.

Венецуела е най-богатата на петрол в света държава ! В същото време най-бедната, с рекордната инфлация от над 1 МИЛИОН процента, гладни бунтове, плячкосване на магазини, умиращи от глад хора, купони за храни, ПРОДАЖБА НА ХРАНА ОТ КОФИТЕ, минималната заплата по официален държавен курс е 65 долара, всъщност на черно 35 долара, с които можеш да си купиш 15 пакета брашно. Личи си, че комунистите се грижат за народа си ;)) Сега виждам някакви отрепки и провалени типове се опитват с евтини опорни точки да обяснят, че лошата Америка е виновна за всички тези нещастия - не, виновни сте вие със селските си овчи мозъци, тотална мозъчна импотентност и дебилна родова история, само такива са способни за истински комунистически лидери !

ракетите стават ли за ядене ?! Увеличават ли брутният вътрешен продукт ?!

Последните изречения сякаш си описал принц Чарлз!

не, измътих теб - оживял комунистически аборт..

Светът бавно и полека , започва да въстава срещу тиранията на една държава, която е била четвърта икономика в света преди ВСВ, а след нея първа!

6 млрд. руски инвестиции, къде ли ще потънат рублите :)

Може да е евтина, но не бута на кравари.

Цялата Венецуела не струва колкото една от къщите на принц Чарлз.

Където успееш с взели на.

Особено за дебилна родова история! Кръвосмешения!

ako e р0скиня във възрастовата граница 11-81 години, всичко може да потъне навсякъде по тях !

Мъкаааа ,мъка.

доколкото си спомням оня ден Тръмп прати армията на границата да спират похода на гладните хорица от тая държава към САЩ

aaa не. те гребът към СССР

това са джобните ми за днес.

Ахам, само за чифт чорапи...два пъти.

Малко е сложнико това за Венецуела.Агентите от Богота ми докладваха,че Мадуро е подгонил навън тези,които не искат да бачкат и те бягат. Не ми се вярва да е истина, но кой знае!

За да се види, че няма просперираща страна, подържаща тесни връзки с москва, дори и да е най богатата на петрол в света, като венецуела.

Хахаха, ше ви изкарат рускитенпеЕрасти през устенцата и през г. Зовете-споко, ще станете новите роби на пуТян.

На юг Да заградят.

Ми бил..

БРАВО!!! ТОВА СА ПРИЯТЕЛИ!!!! САЩ СЕ ОПИТАХА ДА ГИ РАЗОРЯТ, НО РУСИЯ ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ!!!!!! ПРОСТО ОТ ТЯХ СЕ ИСКА САМО ЕДНО: ДА НЕ СИ ДАВАТ ПЕТРОЛА И ЗЕМЯТА НА АЛЧНИТЕ АМЕРИКАНЦИ!!!!!!!

БАЗИТЕ НА КРАВАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СТАВАТ ЛИ ЗА КЛЬОПАНЕ?:)))))))))))))))

Кого точно ще победят? Целият свят им се смее. Типично за всеки диктатор, все за някаква война и победа говори. Докато хората му умират от глад.

Хора, които само са споменали. Някъде че са роднини на Христо Ботев!

ВЕНЕЦУЕЛЦИ, НЕ СЕ ПРОДАВАЙТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА КОРАБ С МУХЛЯСАЛА ЦАРЕВИЦА И ЩЕ ВИ БЪДЕ!!!!! ВИЖТЕ НАС БЪЛГАРИТЕ!!! ПОДАРИХА НИ КОРАБ С МУХЛЯСАЛ КУКУРУЗ И НИ ЗАРОБИХА!!!!!!!

Коментарът е загуба на време.

Не на американците, а на руснаците да го дадат. И каква е точно разликата?

Русия няма никога да напусне Венецуела....

То ако ставаше само с петрол Путин да е превзел света. Ама не става. Трябват и технологии. А в рашата се разпределят основно природни богатства и толкоз.

До преди 15 години Венецуела бе най-добре развитата страна в Южна Америка. После дойдоха на власт комунистите.

скоро моя народ шА фърля боба !

имат технология за извличане на алкохол от боя за обувки !

глиста никога не напуска ла-ното !

явно толкова струваш - 1 каскет с борш.

Краставите магарета се надушват..

Ама защо Путкин не отпусне на Мадурко денги в Рубли или дори той не е толкова малоумен и закъсал, че да ги предпочете пред ДОЛАРИТЕ. :))))))

Никой обаче не пише за 150 000 бели южноафрикански фермери, които Русия прие, защото Европа им отказа убежище. В последната година в Южна африка нагрите масово нападат и избиват белите фермери. Европа и Америка си затварят очите - Русия ги прие с отворени обятия. Европа да си приема брадатите и негрите.

Отново големи вълнения сред холивудските почитатели :) Да! САЩ почти успяха да задушат и обезкръвят Венецуела и точно за това сега там са руските ракети ! С пълни джобове , ще гледате в дулото на ограбения ... неприятна ситуация :)

Пък моите приятели, още си стоят в ЮАР и нищо не са написали във ФБ... Сигурно, черни пишат от тяхно име, а? :)

Я първо виж колко венецуелци са избягали от Венецуела напоследък, пък след това си гледай индийските филми на спокойствие. :)

Айде, първо да се случат, след това да ги обсъждаме, а?

От къде ви ги ражда главата тия глупости бе.

Нашите чорбаджии са много зле.Ако сме с Русия щяхме да сме като сърбите.С НАТО и ЕС умряхме от глад и сме голи мишки.Надупени пред Ердоган.Майко мила ,много сме зле.30% от българите избягаха заради мизерията.Къде го има това?

Умрял си от глад, щото си мързелив. Такива като теб вирееха само по време на комунизма. Сега и в Русия не ги искат такива.