От КЗК обещаха доклад за пазара на горива след няколко месеца

За обществото е по-добре да не се налага санкция, а да се подобрят практиките, каза Димитър Кюмюрджиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Бъгария се говорят пълни глупости по отношение цените на горивата. Аз съм тук вГермания и ходят Чехия да зареждам за 1,26€ за литър защото в Германия струва 1,65€. Стига сте мрънкали “андрешковци”

Още отсега е ясно какъв ще е този доклад - като предишните. Всичко на пазара на горива е наред, "няма" нарушения, "няма" проблеми. ;)

Тоз какво се прави на ударен?Само части от секундата са необходими на всеки истински Българин в България за да съобрази и да посочи причината за скъпите горива... Газпутинпром>Нефтохим> Абсолютен монопол= на скъпи горива

И тия се правят на "ни чул, ни видял"! И на слепите стана ясно, че има картелно споразумение между търговците на горива, само тия още "търсят" да открият доказателствата, които са им пред очите! След няколко месеца, които ще са достатъчни "почтените" търговци да си натрупат паричките, ще излязат и ще ни кажат, че няма такова нещо, че няма нарушения, и че тия работи с цените само ни се привиждат, а ние, възрадвани от компетентните им думи ще ръкопляскаме, че пак са ни излъгали...Е, до кога така, драги граждани на тази "република", попаднала в ръцете на брутална ОПГ?

Като ми умре туй , да ти таковам онуй !

Аз от сега мога да кажа извода на доклада: Няма картел. Има само обмяна на информация.

Пазар на горива няма, а и не може да има, защото те нямат заместител.

много е скъпо горивото! половин час не мога да пресека главния път през наше село!

Kenn1111

Тия почнаха старите игрички за заблуда на народа.тупкане на топката докато протестите отслабнат и после пак същото

"МОЖЕ БИ в рамките на НЯКОЛКО МЕСЕЦА ще излезем с доклад след анализа", отбеляза Кюмюрджиев." Кюмюрджиите са от отряда "Бързи, смели, сръчни". Да им увеличат заплатите със задна дата!

Колко месеца ще ви чакаме за един доклад , бе. Хората ви плащат да си вършите бързо работата. Или май се опитват да заметат далаверите на Лукойл и печелят време. Протестиращите срещу горивата няма да е зле да се насочат и към офиса на тая комисия.

много бързо бе,защо не след няколко години

Хванете Вальо Златев, там е истината.

ЕЙ КЗК АЗ ВИ КАЗВАМ, ИМА КАРТЕЛ И ШЕФА МУ Е ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ, А ЗАД НЕГО СА РУСНАЦИТЕ.РАЗБИЙТЕ ТОЗИ КАРТЕЛ.

Баси! Тези паразити вече 5 години ИЗСЛЕДВАТ ПАЗАРА НА ГОРИВАТА! И все достигат до един и същи извод - няма картел, няма олигопол, няма монопол. Всичко е ток и жица. "В интерес на обществото" било! Грънци!

Предишното изследване получи доказателства как големите вериги бензиностанции съгласуват всеки ден цените и ...едно голямо нищо! Я питайте даймлер,скания,ман ,волво и др. Сега реве ли им се след като ги хванаха в крачка и по колко стотици млн. евро ги издрусаха...

Интересно тия задници от КЗК с какво са се занимавали до сега и за какво са вземали кинти? Да си човъркат в носовете, да решават кръстословици и ползват екстрите на некадърни, безхаберни държавни паразити?

"Започваме секторен анализ на участниците на пазара на горивата. Целта е да установим кои са участниците, какви са пазарните дялове..." - ако до сега не сте разбрали кои са участниците значи за нищо не ставате.

този е добре известен със заигравките си при общ. поръчки и участие на охранителни фирми.Така,че- от умрял писмо не чакайте!

Тоя се шегува!!! Направо си се подиграват с хората. Какво е това след няколко месеца, два, три, пет, двадесет и пет.... Или си идиот или нас ни имаш за такива.

Явно, щом ги траем, а не отидем да им потърсим сметка

Тез вече съвсем ни взеха за мезе и то от евтиното

И накрая едно ГОЛЯМО НИЩО

Цена на нефть марки Brent опустилась ниже $72 !!!!!!!!!!!

"От КЗК обещаха доклад за пазара на горива след няколко месеца" А, пък на мене тате рече, че ще ми купи колело, ама друг път.