От Кирил Петков до Николай Малинов - първи реакции на новите санкции

Повечето от включените в списъка бяха изненадани, единствено Николай Малинов реагира, че е поласкан. ПП и ДБ попитаха защо прокуратурата не разследва Владислав Горанов

Обратно в новината

Коментари - От Кирил Петков до Николай Малинов - първи реакции на новите санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Женкарят, парапет, който не издържа няколко месеца да бъде сериозен и отговорен министър, ще раздава морални присъди. Спецов-мошеника прави проверка на Горанов, нищо! Санкцията е за балкански поток и за гафовете на Кадиев.

ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 дена.Ако наистина имаше някакъв контрол от големите началници нямаше да позволят разграбването на държавните активи след 1989год.Когато продадоха заводи и производства за 38милиарда долара никои нищожна не видя.Кремиковци го продадоха за 1 долар,Смях в залата на лудите.Сега вече е късно коня влезе в реката,Хората няма каде да работят всичко е оплячкано и дори клечки за зъби са вносни.България е единствената страна в света която има Яица но няма кокошки и народа се пита защо всичко е скъпо.Било обидно да те наричат селянин ,Инсулвесар е престижно и купените дипломи също но докога така докато някои от чужбина ни каже че на МАРА И Е СКЪСАН ЧОРАПОГАШНИКА.Срам за всички нас луди и отдавна полудели.

Киртачето дето погази Конституцията ли ще ни бъде моралният стожер??? Ако не беше тъжно щеше да е много смешно.

Киро тъпото и бузестият Асен не знаят ли че и техният ред ще дойде. В американското посолство ли ще се укрият?

То за тези си знаем и без да ни казват американците. Ама не са само те. Където и да бутне човек, проядено е от схеми и корупция.

съдейки по списъка, искат да сложат ръка на ядрената ни енергетика. Ще ни набутат и реактори и гориво от Уестингхаус. Сякаш на френската Фраматом не са по-добри и по-евтини. Ще стане като грипените и еф-ките. А ония, санкционираните няма да имат право на мнение.

Бахти политическата бухалка. Поне да бяха пуснали доказателства в нета. Това води до там, че едва ли не трябва да гкасуваме за техните мекерета от ПП. Ако не следваме тяхната политическа конюнкрура се оказваш в някакъв списък, който не идва от съдебно решение, а е на основата на тоя чул, ония казал. Не ме разбирайте погрешно, всички политици в България са маскари, но такива списъци са си политическа пропаганда и вмешателство в изборите ни!

Според мен само Горснов е са списъка, останалите са грешни просто защото са управлявали нещо свързано с Рисия

Американците решиха изборите, ПП и ДБ няма с кого да се коалират и поемат съм забвение. БСП са по магнитски, Герб са по Магнитски, ДПС са по магнитски, сещай се

Хей, нали сме свободна демократична независима евроатлантическа държава? Как така някой от другата страна на платената ще ни налага санкции? Да прескача нашата неопорочена съдебна система? Веднага да отговорим с реципрочни мерки!

Каква " изненада" само! В списъка гербаджия, ДПСар, БСПри и мутри!

ПедераСта-путлерофил Малинов е горд, че е пре.еВал българските данъкоплатци..... това гАвно ако ми падне в ръцете, ще му навра таралеж в мазния сфинктер!!

Ами да го разследват, ама ти дето се изплю на Конституцията, що не те разследват.

А КК кога? Дори Украйна му наложи 10 годишна забрана да влиза там...

ще санкционира изкуфелия алцхаймер и синът му - криминално проявен наркоман, отговорни за войната в Украйна!?

САЩ ли нападнаха Украйна, че нещо взех да се обърквам? :)

С джендер-либерастично "мислене" лесно се объркваш! Да, точно краварите запалиха и прецакаха Европа с тази война!

Слугувайте на САЩ и няма да сте списъка

А ние се чудим, какъв евроатлантик изведнъж е станал Борисов. :)

...Кириле! Кириле!.Кириле! .... къде ще те криене по празниците???

В джоба на пеньоара ще го крием.Ти Кирил не го мисли,празноглав неАндерталецо!

Нека сме честни: за Р. Овч. и Владимир Горанов всички сме чували. Другите ми изглеждат по-периферни лица, аверчета на тези двамата. Малинов се е изказвал против САЩ, което може да е причината да е в списъка. Но прилича на дискриминация. Пък, и той не е водещ политик. Гешев и Ко защо не погнаха Овчаров и Горанов? Сега с този списък България е за срам, все едно ни казват: "ето ги хората, защо не ги разследвате?" Преди същото, с Божков и Пеевски в предния списък.

Най-странната птица в тази компания е Сашо Николов. В зората на демокрацията беше седесар, после стана правоверен комунист, после ГЕРБер а сега до колкото ми е известно е променен идиот. За пакостите му из Козлодуй се носят легенди. Кое е вярно и кое измишльотина, един Бог знае.

Kurvi kradlivi ima mnogo v BG

От 1989г. до 2022г. в България имаше следните руски правителства след като Русия направи партийния преврат в БКП и свали Тодор Живков: 1. Правителство на руския гражданин Андрей Луканов. 2. Правителство на Димитър Попов. 3. Правителство на Любен Беров. 4. Правителство на Жан Виденов. 5. Правителство на Стефан Софиянски. 6. Правителство на Симеон Сакскобурготски. 7. Правителство на Сергей Станишев. 8. Правителство на Пламен Орешарски.. Всички до един агенти на КГБ и Русия. Целият преход на България се контролираше от бензиностанцията с ракети. . ЕС нямаше почти никакво участие. Тогава защо България е на този хал?

Затова сме на това дередже. Руските подлоги в управлението на България съвсем съзнателно не провеждаха реформи и с пропагандата си се опитваха да компрометират добрата политика на другите правителства. Срещу корупция съзнателно направиха страната ни енергийно зависима от Русия. Чист саботаж срещу България - това е държавна измяна!!!

Забравяш че 75% от политическа партия ГЕРБ е от бивши комунисти или техни отрочета.

Тези пакостници американците ги направиха мъченици. Не че много ме е грижа, само констатация.

А коалиция Нексо кога?

Дреме ми на юана.

А Кирил Петков кога ? Нека потрепери...

Асене, не се напъвай, че ментетата пагон на генерал-майор дето си сложил ще паднат и после - срам....

Ще изчакаме първо путин.

За другите не знам, ама Р Овч отдавна трябваше да е в затвора и всякакво имущество на неговите роднини до трето коляно конфискувано.

Само дето закона Магнитски е приет през 2012-та година. А РОвч е бил министър през 2005-2007 год. Накзват го, че е нямал способностите на Ванга ли? Да предвиди приемането на закона. Пък и него колко пъти ЦАЦААРИЕЛОВ го препра в съда? Нещо от написаното днес да е доказал? НЕ Е.. А как РОвч е въздейсвал на Бочкото, Делянчото, Горанчото за договорите за газа от 2012-та година, за ЮЖЕН ПОТОК.. И как е командировал ЛИЛИНО ОТЛИЧНИЧКАТА, ТАРПАТА на първа заварка на тръбата за ЮП-то в АНАПА.. Заслужава ли си дори човек да се обажда? Предизборно разчистване на сметки и път за ПРОСТО КИРЕТО, КОКОРЧО, и обърсалите се покрай Бочко и Ниновица - ГНОМЧО и РИСтьо.. Соро хамериканци - пак залагате на куците коне в предизборната кушия. Колкото и да ги зобихте през изминалата седмица, га ги привикахте отвъд океана на килимчето..

хамериканците си гледат интереса. Все пак адмирации за р.овч. и рушкия агент малинов

Що го пропускаш?

е натопен от прокопа който трява да е на първо место в списъка ама като верно слугува на съюзниците

А кога ще разследвате, като как така България сключи абсолютно неизгодна сделка с великата Хамерика относно закупуването на Хамериканските субер-дупер фърчила, и като как така сключи абсолютно неизгодна за България сделка по купуването на Хамериканско ядрено гориво за АЕЦ Козлодуй?

Боклуците продажни ги наградиха с по-високи постове в НС

ще санкционират Кирчо и Кокорчо - най-големите и корумпирани далаверджии в новата ни история?

Интересно мислене имаш. Американците санкционират точно тези, които бяха арестувани от вътрешния министър на Кирил Петков и пуснати от Гешев, а ти питаш кога щели да санкционират Кирил Петков... Трудно стопляш май...

Закривам този краварник, наречен САЩ!

Удобните на САЩ не ги пипат,неудобните ги санкционират.От ЕК също.

Ама фашистка

Правосъдие по американски, трябва да си наша слуга за да си праведен

погали го

Какво означава да си обвинен чрез политически акт по политически причини за външна държава? Означава, че си ú засегнал стратегическите интереси. За "чуждата" държава САЩ иде реч. Какво означава, че не си осъден нито от нея, нито от България? Означава, че наистина добре си си свършил работата. Американците не смеят да съдят, защото много добре знаят, че това, което тези санкционираните по магнитски правят, се нарича лобизъм. Да отбележим, че горанов е наказан заради божковата афера, а не заради туй, че кума му плаща апартамента. Това обвинение е на принципа на "по-малкото зло"... все пак домусчиев беше награден за милиардер от американските републиканци... Същевременно има доста други хора, които превъртяхс милиарди, но за тях нито дума.. Сигурно защото тези милиарди са за сметка на българския бюджет, а не за сметка на американския... интереса клати феса... дори и при магнитски. Нищо не е това, за което се представя.

А Пиар севи кога?

И бюджетарката

От тия само Горанов е интересен другите са ги сложили за да не е явно удар по Герб. Гешев се мазни на републиканците в САЩ ама е забравил ,че на власт сега са демократите :)

Да те САНКЦИОНИРА националният ВРАГ на България, е ЛАСКАТЕЛСТВО. Прав е Н. Малинов!

Твоя национален враг е мой приятел.

А когато плющях твоите приятели, ти къде беше бе, мижитурко еврогейска?

САЩ не са никакви приятели на България. Военната помощ за Пакистан от десетилетия вече е от порядъка на около 20 млрд долара годишно. А военната помощ за България - страна от ЕС и НАТО е 0 долара.

И аз съм поласкан, че протежето на путин е николай малинов е в кюпа. Партия путинофили.

За всеки истински Българин и патриот е чест да попадне в този списък. Това означава, че е поставил интересите на родината ни над тези на задокеанските ни окупатори.

Това, че преебаваш американците, не означава, че работиш за български интерес. Не е достатъчно да преебаваш американците, трябва да преебеш и руснаците и евреите и и ... за да остане България накрая.