От ГЕРБ поискаха броене и сравняване на разписките от машинното гласуване

Според Дани Каназирева България на Слави Трифонов и Христо Иванов е била поставена до държави като Индия, Бутан и Венецуела

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тези не знаят какво говорят, ама и Христо Иванов съвсем си е загубил ума и повтаря някакви смахнати мантри.

Иванов няма смисъл изобщо да се споменава, пълен провал е

Корумпирани боклуци, изпокрадоха държавата.

19 парчета, не били 19, почти милион, ..ами работа, сър. Тя държавата чувал не е.

Иначе за какво да ги желаят толкова тези машинки :)

Ще ги броим, както вие броихте костинбродските чували, и ние така. :)))

Ти ли ма, шаврантийо недое.бана :)

Ти ма , откраднахте пари от моето семейство и децата ми. Искам да ми ги върнете. Мисля откраднахте пари от всички българи Нагла куч@ка. Искам да ми върнеш парите Давам ти срок един месец

Славчо, кажи нещо за фонд „Земеделие“, за назначенията на коалицията, която подкрепяш. Всички министри са в кабеларката ти. ГЕРБ нали вече ги няма“. „Слави Трифонов обяви, че ще бъде новият премиер на България! Господ да ни е на помощ“. „Слави, много ти знае устата, но само във фейсбук! И ти си един от многото хора в България-говорим много, ама само във фейсбук, иначе ни няма никакви. Вече се чудя, защо съм гласувал за теб, след като не искаш да носиш отговорност“. „Това не са слова на Славчо. Някой му пише постовете. Това е проблемът с тази партия-всичко е тайно, скрито-покрито, не се знае кой дърпа конците“. „Ти кажи, защо се движиш с брониран джип и девет човека охрана?“

мутантите на сбирка - видео смях у ПИКльо

Срам ме е да изляза в отпуск. Да не ме помислят за гербаджия.

Ние ревем, защото изборите ще са честни и няма да вземем повече от 4%.

Изборите бяха честни ГЕРБ щяха да вземат поне 44%, защото направиха много за България. Не говорим само за далаверите с машинките. Те са само върха на айсберга. В момента в България се извършва Майдан, подобен на този в Украйна. Бог да пази България!

Има две флашки на всяка машина с идентично съдържание. Едната отива в ИО , другата в ЦИК. Смятането става в ИО, а ЦИК много бе да контролира коректността по втората флашка. Данните на флашката са подписани с подписа от смарткартите на членовете на СИК

Не ми разправяй тези флашки как се размятат. Само балъците вярват, че има значение, какво ще цъкат на машинките!

1.Софтуера е одитира и копие стои е ДАЕУ. 2.винаги може да се преброят бележките, но само при съмнение за грешки

Мхм, но дори при сведения за нарушения това твоето "винаги" ще бъде само ако някой го позволи. А кой ще го позволи? Тези, които издават изрични забрани ли?

На 1944 г. са избити по 30000 българи в България и Македония без съд и присъда. Целият български духовен и интелектуален елит. Сега наследниците на същите тези изчадия са "елита" в България и Северна Македония. И пак им се ще да избиват достойните българи без съд и присъда...

Абе кво ни заглавичквате с тези бе?! Що не пуснете поредното филмче на Антикорупционния фонд от днес? Да видите записите със скрити камери, да чуете от първа ръка как Борисов, Влади Горанов, Цацаров, Гешев, Ушев ... Специализиран съд, Прокуратура... грабят, насилват, предават България по специално разработени от Горанов модели по заповед на Борисов?! Тея са направо за разстрел бе! Никакъв съд и присъда не са необходими!

Най-добре да дойдат с танковете! Нали бе уроде!

Баща ти, колко хора прати в Белене?

На честните хора е за спасението на България, не за власт. Но когато хората като овце сами влизат в пастта на червения звяр никой не може да ги спаси. Тези са бетер от Пол Пот, само дето не с оръжия, а с глад и болести искат да уморят народа! Само слепец може да привиди в тая хунта спасители!

Посочените бюреци никога няма да имат достъп до лостовете за управление на България. Никога.

Вчера е минал гербераските тролове с 200 и днес са уморени и не толкова активни

Гаджев, Гаджев, къде са ти гаджетата кравоф и гейков

Сега ще си разкажат сами как точно са манипулирали резултатите .

Разграбиха България с "приватизацията" ГЕРБ изобщо не съществуваше. Това беше Голодомор, а не приватизация. Сега същите тези гадни ченгета с танковете като Рашков, изтупани от нафталина ни говорят за демокрация.

Свърши се вашата. Наиграхте се. Наебахте се. Накрадохте се.

Я да видим :)

Още малко ви остава, и3р0ди крадливи и ще има чегъртане до пълната ви маргинализация и разпад.

Бре, бре! Умните и красивите социалисто-чалгари са налазили темата. А истината е една, на изборите пак ще ви го начукаме осем ката голям пожарникарски шланг и ще ревеге като убодени мечета.

НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ била ЗАСТРАШЕНА?! Сбогом, ГЕРБ-ави тутурутки! ... Барба Ганьос ПРАВИ ИЗБОРИ: 2019 год. Проф. Михаил Константинов: ​ПАМЕТТА НА МАШИНИТЕ Е ИЗТРИТА НА ВТОРИЯ ДЕН СЛЕД ЕВРОИЗБОРИТЕ. Паметта е ИЗТРИТА ПРЕДИ ДА ОБЯВЯВАТ ОФИЦИАЛНИТЕ резултати от изборите!!! Защото НЯМАЛО СРОК ЗА СЪХРАНЕНИЕ на паметта на машините. :)

От ГЕРБ поискаха преброяване на пачките и да се проверяват за съдържание, както и да се сравняват с протокола от чекмеджето на Борисов

Има 4 причини по които ГЕРБ ще изгубят изборите: 1. Гласуване под строй на 600.000 държавни служители. Няма да се получи. 2. Купуване на цели цигански катуни да гласуват. Няма да се получи. 3. Мъртви души. Няма ги. Няма да се получи. 4. Бюлетините няма да се броят от Цецо Апартамента при закрити врата в зала Армеец.

5. Михаил Константинов няма да манипулира изборните резултати

А ма то е по-икономично изобщо да няма отрязъци. Ще остане в бюджета достаъчно за крадене.

здравче, не се дуй много ще ти се пукнат пластиките

Абе кои бяха ГЕРБ? Нещо като НДСВ ли?

Сега гербювете си лапат от субсидиите, които вие им дадохте, а вие лапате мухите.

Здравка Стефанова Клинчева = Дани Каназирева. В минало то тя се подвизава като сервитьорка в култовото пловдивско заведение „Комина“. От този период датира и страстната й връзка с Петър Главчев – бащата на Ванко 1 Изключената от ГЕРБ-Пловдив Дани Каназирева любимата сервитьорка на Георги Гергов Партията на Политическите шафран.и... Квавоф, Подмитоф, Дебелачеват, Видинската магистралка, Дидлов... къде са верните ПКП, ПДП, ПСП?

И освен че сервираше и консумираше.Доста захранка от бяло сладко получи и на доста патки се набучи.

ДБ да обесни защо не иска да има граждански контрол на изборите Антоанета Цонева, ДБ да обесни защо да не може ОССЕ, партии и независиме НПО следва да нямат право да упражнят контрол върху броенето на гласовете...

Тия явно са толкова тъпи , че не разбраха какво им казаха.А то е , че главата им е на дръвника и каквото и да правят -ще падне.По какъв начин, въобще няма значение.Важното е да бъде отсечена.

защо бе нови деморкати? ЗАЩО ДА НЯМА БРОЕНЕ НА БЕЛЕЖКИТЕ? какво е това нещо ЦИК да не иска да брой, да се даде възможност да се упражни граждански контрол... От какво се притестнявате бе "демократи" ? какво е причината това да не се приема от ЦИК... нали тези машини не грешат ... нали всичко ше е ток

Някой може ли да ми каже,кой измисле тая дума за Шайката,че ще бъдат всичките ''ИЗЧЕГЪРТАНИ''до един

Отговори си на въпроса какво ще стане, ако някой гласоподавател глътне бележката, след като е гласувал и ще разбереш защо не се броят.

нали снимате всичко

какъв е начина да се упражни контрол? ако няма друг начин, значи потвърждаваме това което е известно от решението германския констутуционен съд... откриваме топлата вода... некадърници

Мехлем за моите очи е да гледам как всеки ден режимът на мутрата Борисов и неговата шайка ОПГ ГЕРБ биват тричени и чегъртани.

Бая мехлем ще ти трябва и занапред! Не проумявам, как едни платени/нечестни избори ще заменим с едни непрозрачни/нечестни избори?! Това ли е: честност, прозраченост, доверие- дори не говоря за манипулация, във всяка система може да се появи бъг и ние трябва да го приемем за нормален вит! Ама много честно, много!

Просто си знаят герберугите че софрата свърши и почват пак с циркъджилъка.

Бочко отлъчи свестните в ГЕРБ, такива като кметовете на София и Бургас, и се завива с бояджиите Тома Биков, Деница Сачева, Даниел Митов, Донка Каназирева.

Комунистите масово са уволнявали убивали и назначавали само Свой хора след 1944, сега правят същото.Нищо не се е променило в мисленето на тези хора.Както фалшифицираха изборите 89, така и сега ще стане, защото са майстори на манипулацията и нищо вече не може да ги спре да управляват Завинаги България, което право си мислят ,че им принадлежи по рождение.Българите на нищо не се научиха нито от историята си , нито от настоящето си.

Гербаджиите масово са уволнявали убивали и назначавали само Свой хора след 2009 г. Нищо не се е променило в мисленето на тези хора.Както фалшифицираха изборите 09, така и сега ще стане, защото са майстори на манипулацията и нищо вече не може да ги спре да управляват Завинаги България, което право си мислят ,че им принадлежи по рождение.Българите на нищо не се научиха нито от историята си , нито от настоящето си.

ГЕРБ са виновни за всичко Герб са лъжци и измамници ГЕРБ са полицейски мутри ГЕРБ са сготвени ГЕРБ са убийци ГЕРБ са крадци ГЕРБ са толупи ГЕРБ са мисирки ГЕРБ са прости кп ГЕРБ са престъпници ГЕРБ са нищожества На коленеее На на нана, ей ей ей good bay

Хапчетата !!!

PEYTSCH

Ще ни измамят ! Свиквате ли ?

Със съжаление, трябва да отбележа, че се озадачавам от факта, че не могат да се броят гласовете ръчно! Защото тогава ги пускаме в кутии, щом няма да служат за нищо! Аз, лично считам, че при съмнения, трябва да се броят. Този вот няма как да бъде опорочен, все пак хората са си сверили вота преди да го пуснат!

щот нищо не сте разбрали - в определени секции "листчетата" ще се броят за се направи контрола НО ЩЕ СЕ БРОЯТ НЕ ВЪВ ВСИЧКА, А В НЯКОИ

Аз не виждам смисъл въобще да се броят бюлетини и протоколи! Рашков, Бабикян, Манолова, Слави и Радев да обявят победителя. Даже не виждам смисъл и от второ и трето място.

Ти никога не виждаш, а виждането е с проглеждане....аут сте !

Безгранична простотия...жалки сте.

Дани Каназирева очевидно страда от когнитивен дисонанс !

лицето по паспорт се казва ДОНКА!

Значи Магаронка !

ДОНКА СТЕФАНОВА КАНАЗИРЕВА

лицето по паспорт се казва ДОНКА!

Уважаема Донке Каназирева, Защо предният ти ПР Маргарита Дончева не желае никакви контакти с теб?!

С венецуелския софтуер резултата е предизвестен. Това няма да са избори, а фарс. По-бетер и от гласуването по Живково време...

новите демократи със всеки ден стават все по-смешни и по-смешни. приеха изборен кодекс който е неконстутоционен и който никой не знае дали на практика може да се изпълни и по този начин обрекоха демокрацията в България единственото нещо което могат да повтарят герб герб герб герб им е виновен за всичко ... като си прос и некадърен все някой друг ти е виновен смениха цялата държавна машина че червени човечета и пак герб ... хора кога ще вземете нещо да направите без да гледате към някой друг жалки, дребни, завистливи и некадърни

Някога преди 30 г. в изборите за ВНС комунягите ей тъй фалшифицираха изборите- цяла България го видя...Гарелов Пирински...седяха в студиото като скапани ченгелари! Сега се готви същата ПОДМЯНА и ИЗБОРНА ИЗМАМА-30 г.по- късно! Както Решетника рече: преди 30 г. Прехода почна с мутрите..сега ще завърши пак с мутрите Мая,Бабукян,Хаджикян,Бойкикев,Славуца,Минекян......Но бедна им е фантазията на шумкарите,Рашков и,ченгелари..какво се задава...

Ги е светнал как да нагласят машините, така че да спечелят тези, които ТОЙ посочи. Той цял живот ротативки наглася, та едни машинки ли! После горят разписките и пито платено... То е ясно машините на КОЙ ще броят гласовете ;-)

Стефанова Каназирева С партизанско име “Дани”

Честността няма значение. Няма комисии, няма прозрачност, ние пишем резултатите!

Резултатите ги пишехте по комунистически до 4 април. Сега виете на умряло, че няма как лесно да подменяте протоколи и чувалчета и нискообразования ви електорат не е ясно дали ще може да го манипулирате лесно при машинно гласуване.