От ДПС са превели в държавния бюджет надвзетите средства от партийни субсидии

Разговорите с управляващата партия по проблема са приключили, парламентарната процедура била изчерпана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kvo Li praviat nashite bez pecka na more hahaha

А защо не преведат и парите за дължимите данъци на мюфтийството? Какво се ослушват?

Значи пак БСП-то на Корнелия е валат! Крадците от ГЕРБ и ДПС поне са точни с плащанията.

Картон четата си държат у ляв десен и среден джоб, я нещо си решил да правиш или поискаш, веднага те проучва цв и сие и те удря с мокъл парцал по омазнената ти от мъка и тежест хлава.

Противоречие поредно от по долу публикуван. Дкп и бсп. Добре ли си. Нали там са малцина, които ги одобряват, или на лаф да се намериш. И аз не одобрявам бкп, но кой ни пита нас и кога си кажем мнението я виж от герб бкт, управляващи,,, я внуци ще покажат, я отлични дипломи, я с някой западняк, я дядо дядо ще повтарят, за да те.... извън контрол, да те по бъркат и откачиш, те са все прави, нали ги виждаме комунетата. Имам чувството, че отгоре им е наредено на комуниядите от герб управляващи, а що не и дпс и бсп, те са заедно всички, пеят и прегласят в един хор, ние сме от бкп и никой не може да ни каже копче вече~

не се услушвайте , вземайте пример от аркадашите си ... ха ха ха

Единадесет , едно или нула, пак никой няма да гласува !

Ако си премълчиш за надвзети присвоени пари е престъпление! ВСИЧКИ партии, които са злоупотребили с това са подсъдими! Нов Народен Съд!!!

С помощта на обръча от фирми, според теорията на Ахмед Доган че около всяка партия има обръч от фирми, от ДПС са привели в държавния бюджет надвзетите средства от партиини субсидии.

Най големите крадци.Пак тези от БКП-БСП.Алчни лицимери,никога не са помислили за народа.На изборите през есента трябва да отидат в небитието ,като останалите им креатури.

Алчни лицимери,никога не са помислили за народа --- Той и народа не мисли за тях ...

последно...11или 1...всеки ден различно казват....или според зависи

Ще гласувам за арменският поп, защото Те са по-по-най от всички ви. Кой не е живял с арменци и евреи, пожелаваме му, вервай ни, ще останете на 100 процента доволни. Прекрасен ден.

А БСП????? Нямали пари, изхарчили ги били... Нещастници!!!

ще гласувам за тях те са най нормланите от всички на хоризонта!

Превели са от едната каса , в другата ...

Покера нали е да печелите, или търкане на 2 и 3 лефчета, бинго зали, Евро футбол, тото, опитайте партии, от там се снабдете с парички и за млади женички. Тва за вас е живота. Ппп

Тия двете куклички на снимката държат всички останали за топчетата. Големия кукловод е Сава-Ахмет-Дуган, а него го държат офицери от едни служби с петолъчки. А ние сме едни безгласни овце за доене и стригане.

Те били върнали надвзетите субсидии, но никой не знае какво били върнали и колко са пари са върнати.

Кой е във властта си има мангизите, защото се ползва от благините на властване и не си закача парите дето му се дават за партийна работа:((((((

Точно!!

Не ги връщат партиите, а "обрачът от фирми" . Няма начин български политик да връща пари...

вижда се кои партии имат пари '' от някъде '' щом разполагат с достатъчен резерв и за '' връщане ''

Значи успяхте да му вземете на Делянчо паричките за обяд ?!

Шиши се задържа в НС и това без съмнение е повод за неземна радост;) Сигурно за втората половина от мандата си ще поработи повече - все пак "отвореното и неограничено финансиране на партиите от физически и юридически лица" изисква повече... "консултации";)

Сега ще броим кой е върнал и кой не е върнал парите

Хора, като публикувате снимки на "младия предприемач" слагайте едно предупреждение за хора със слаби сърца и деца под 18 г. , моля!!! Страшно е !!!

Кой го интересува някакви 14млн които ще връщали. Те така или иначе ще ги опапкат отново. Особено тия дето ги връщат най-бързо. Да въранат 4 млрд дето опапкаха от КТБ, да ги видим тогава колко са ербап.. и да обяснят от къде ще съберат за самолети..

Само БКП кръв повръщат, пари не връщат...Нищо ново