От днес: Преброителите на НСИ тръгват по домовете

Посещенията ще бъдат между 8.00 и 20.00 часа всеки ден, включително в събота, неделя и празничните дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм гражданин и имам граждански права Не съм им длъжан и зная че те са ми задължени Затова никакъв преброител няма да прекрачи прага ми Моята религия не е тяхна работа А останалата информация те я имат Имат къде да проверят дали сим женен колко квадрата е жилището ми и далу съм напускал страната

Опитах , постоянно ме връщаше за " уточнения " НЯКАКВИ ! Уточних като напуснах системата ! Ще чакам да ме намерят без уточнения ! Всичко е записано в безброй ИНСТИТУЦИИ , а тези с не декларирани имоти по света са секретни нали , що не ги глобят 160лв и да ги узаконят ?

Колко ли пъти ще трябва да идва докато ме намери вкъщи след работа за да му подам една бележка?Тъпотия!

После бирниците и все Андрешко им е виновен. Даге

Първо искам PCR тест за последните 24 часа, после ги пускам до антрето, иначе гет аут...

пазете домовете си от "преброители"...

Е радвам се много че така чрез тези преброявания(нали има въпрос за дали сте религиозен и коя религия сте) е съвсем оевидно че у нас почти няма атеисти и православни, паганисти(даже и католиците са минимален брой).

:((( Абе на маймуни ни направихте с това преброяване бе! Отдавна се преброих онлайн. Получих шибания код. Тука пишат, че щели да ги дават на преброителите за да знаели... И като знаят, та какво?! Ще ни търсят ли, няма ли?

Маска и бадж се осигуряват за минути. Спокойно всеки бандит може да влезе в чужд и да изнасилва,убива и краде.

Кажете на бабите, че флайер е бележка на български.

Флаер на вратата, означава момчета влизайте да крадете...

"Нацията техническа" - ще се брои от врата на врата. Хахахахахаха

Искам да видя преброителите, как броят циганите в гетата, ще е голям смях!

И най-вече как събират глобите от по 160 лв.

Всички комунисти: яжте мазни, течни като НУТЕЛА, ЛАЙНА!!!!!!!!

Купил съм 20 кебапчета и 20 кюфтета, бутилка вино (бяло), шише ракия и каса бира....ако може....някоя сгодна преброителка.

Да те светна: сгодните не кълват ни на кюфтета и кебапчета, ни на ракия.

аз пък съм си поръчал 10 18 годишни преброителки, да се прееб-прееб-прееброяваме във всяка от стаите на резидецията ми! Осигурил съм 1 кило бело, 1 плик ЛСД ли, ЛБГТ ли, апчета, и 1 чекмедже с пачки от по 500 еврака. Е те това е прееброяване!

Колко ли бити, псувани и ебани преброитела ще има още първия ден? Аз залагам на поне 10.

10 бита са един байт и два бита. По UNICODE таблицата не стигат и за един символ. Е, ако е на ASCII - освен едно "А" да кажа....

Абе нали е пандемия??! От де на къде някакви индивиди ще обикалят от врата на врата да разнасят заразите по домовете на хората??! А иначе децата били много опасни и трябвало да носят маски в училище, щото и самото училище било много опасно място!

Онлайн преброяването е блокирало, едно нещо кат хората не моат направят тва българските политици. Могат само да крадат, нищо друго, щот до толкоз им стига акъла.

Болезнено си прав!!!