Коментари - От днес българите в чужбина могат да подават електронни заявления за гласуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гласуването в чужбина трябва да се забрани. Най-много на хора от посолствата. А в България да трябва последните 5 години, 4 да е живял в България. Изисква промяна в конституцията.

Не си Някой, ти си един Никой. Кой си ти, та да казваш че НЕ трябва да гласуват в чужбина. Българинът е българин навсякъде по света и има еднакви права като тебе, от които не се знае, дали страната има полза. По-вероятно е да не плащаш данъци, глоби и задължения, оплаквайки се вечно без да прави нищо.

Грам не ме интересува дали ще се забрани, искаш да се забрани и тн...Първото, което е - докато съм жив, няма да гласувам за никого, нито за партия, нито искам да ме включват в избирателните списъци...Хората за 35 г, оправиха себе си и излъгаха сума ти народ, аз ще им давам глас...Наивниците и простаците да си дават гласът за който и да е...От мен ще видят един гол уй!

Вие в БГ сте с промити мозъци, всеки ден слушате едни и същи идиоти по телевизията, всяка втора реклама ви е за някакво лекарство, пълни сте с омраза и недоволство и през последните 35 години не успяхте да изберете нито един свестен човек. Явно промяната само отвън може да дойде, така че си трай и се радвай, ако стотици хиляди българи в чужбина успеят да ти оправят политиката.

Глупости. И какво като българите в чужбина гласуват? Силни са тези нации, които поддържат, зачитат и помагат на всеки сънародник независимо къде е. Евреите затова са силни, защото се поддържат по цял свят. И никой даже не може да говори безнаказано против тях. Руснаците затова са слаби, защото вместо да се обединяват си измислят чуждестранни агенти и какво ли не за да се ограничат и републиките им се отделиха от тях, защото се чувстваха чужбина спрямо руснаците. Отишъл в чужбина да учи и вече не може да гласува? Ами че то това ще е много добре за мутрите.щ и такива като Костадинов. Прокуждат някой и вече не може да ги сменят. България прокужда хората в чужбина, защото в България няма поминък а и сега няма достойни заплати. Има проблем само с групата от прокудените по възродителния процес 1984 или по-скоро с потомството им. Но дори и те ако имат подкрепа от България ще се почувстват лека полека българи. Въпроса е именно там, че чувствайки се отблъснати за да се защитят те се нуждаеха да си направят собствена партия, ДПС . Ако българите по света имат подкрепата на България те ще правят каквото могат за да е добре за България. Ако българите в чужбина виждат в България една голяма бухалка, която ги лишава от права, те ще правят каквото могат България да я няма като държава бухалка.

само не разбрах кой ще гласува?