Коментари - От БСП нарекоха срещата с Терзиев "панаир", а бюджетът имал много недостатъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Таков е син на Янчо Таков и внук на члена на ЦК на БКП Пеко Таков - министър на вътрешната търговия от 1962 до 1971 г. , а в периода 1971 – 1986 г.- заместник-председател на Държавния съвет. Ха-ха -ха ...Червената буржоазия!

Панаир е вашата партия, която отдавна трябваше да бъде разпусната, а вие да не помирисвате политика и власт никога. 3 пъти фалит на НРБ, и два пъти след 1990 г. Помним и няма да ви простим! Не и докато публично не наложите 50 тояги на голо на "корифея" Румен Гечев и не го пратите завинаги в пенсия.

и саботирате всичко.Изобщо не ви пука за София и хората,Със всеки ден го показвате съвсем ясно.

Днес имам повече време за дир-а и по-специално за Васето, та още малко по темата. Темата за Ваня изчезна някъде, преди да се включа пак, но май забравих да пиша да не се приема толкова насериозно, защото само това, че стигна до балотаж заради провала на Хекимяу, си беше изненада. Хекимяу също да не се взима насериозно, а да си погледне резултата. А и Васето да си има едно наум, че ако не му бяха дали едно рамо в последния момент, можеше да не е кмет. Струва ми се, че към момента кой какво спечелил/загубил, това беше. От тоя момент всеки си е харесал страна и си я защитава - аз си избрах Терзиев (той да гледа да не се издъни като кифладжия, де :) :)). В момента, в който и ГЕРБ, и комундетата започват да лаят срещу него, на хората той им става все по-симпатичен и симпатичен.

Страхотен клет