От 14 508 деца само 1146 бяха приети в детска градина или ясла на второ класиране

От 30 май започва записването на приетите деца, като срокът е до 17 часа на 3 юни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре бе, верно ли? Е нали Киро тъпото обеща промяна. Айде сега пак да блокирате кръстовища, моля!

Трее да можеш и да мислиш, не само да драскаш Претенции за липсите на места в детските градини - директно към гербажийската кметица, която от години обещава "светло бъдеще" и достатъчно места

Всико е в резултат на Промяната, а тя дойде на 10.11.1989. След това нито едно правителство не пожела да направи прогарама за развитие на национално ниво. Повечето заводи в провинцията бяха затворени, вместо реновирани, и хората логично тръгнаха към големите градове и най-вече София. Да, но изведнъж се оказа, че София е предвидена за град, а не за половин държава! Затова няма места в детските градини, затова няма и да има! Съветвам имащите намерение да се заселят тук, отсега да предвидят подходящ доход за наем, парно (вдига се 30-300% от 1 юли) и детегледачка (няма да се класират за детска със сигурност). Иначе да си останат там, където са. Ще направят услуга на всички, най-вече на децата си!

тези 1146 спецялно за украинчета ли са запазени..

Понеже явно имаш памет на катерица, ето ти какво е обещава Кичо https://promeni.bg › Новини БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА И ... Apr 5, 2022 — Основен приоритет на „Продължаваме промяната” е решаване на проблема с недостига на места в детски ясли и градини. М да, хайде марш да блокираш кръстовища сега!