От 1 февруари зелените сертификати над 9 месеца стават невалидни за пътуване в Европа

Европейската комисия промени правилата заради големите различия в срока на валидност на ваксинационните сертификати в отделните държави

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Това не означава, че ще бъдете приеман като неваксиниран" какъв е значи, като е ваксиниран с изтекъл срок на сертификата??? досега имаше 1 ваксинирани 2 неваксинирани , сега има и 3 да, ама не

От 01 02.2022 за да имате ЗЕЛЕН сертификат трябва да имате поне 2022 бустера иначе ще плащате 2022 евро глоба всеки месец защото още дишате.

Мога да се съглася и аз с това твърдение,че сертификатите към 01.02.2022 г. ще са невалидни, защото от тази дата ЩЕ ОТПАДНАТ и САМИТЕ СЕРТИФИКАТИ Елементарно е.

Някой знае ли дали в новата версия на ваксината са оправили бъга с арогантното поведение?

Боц боц, Овчици!!! Всеки месец боц :)

Стой си вкъщи!

Дидко, язък за саможертвата

Хайде робското и наркоманизирано стадо на опашка пред пунктовете за бодене.

Мдам, направих си бустера и веднага се появи страничен ефект. Мога да си пътувам свободно навсякъде. Антиваксърите стойте си у дома. Таман света да не ви гледа простотията!

Всички ваксъри, ваксинирани преди юли да се хванат за палците. От първи февруари нямат сертификат. Сертификата за ваксинация в България е европейски, не български. И като го проверяват ще дава "невалиден".

След бустер се издава нов сертификат.

Така е, в момента в който преведох 0,01 биткойн и ми се появи в профила :) сега пише 3/3 Е, не веднага ама след 15 тина минути. До тук “ваксинацията” ми струва около 2300 лева, по груби сметки. Ковида го карах в самото начало - 2020та още. От тогава - не съм кихвал дори, не съм имал и хрема. Нека да не дава имунитет :) Тествах се за антитела - 2600. Казаха, че вероятно нивото е толкова видоко….. заради ваксината хахахах :)

И след три медеца ти го спират, защото прецеНЯт, че се нуждаеш от втори бустер.и ти щеш не щеш - подлагаш раменце. Кво да правиш!

"Новият здравен министър Асена Сербезова утвърди образци на Цифров COVID сертификат на ЕС за поставена бустерна доза срещу COVID-19, съобщиха от ведомството. Всички европейски зeлени сертификати за поставена бустерна доза срещу COVID-19 ще бъдат прегенерирани и могат да бъдат изтеглени от портала на Националната здравно-информационна система (НЗИС) https://www.his.bg/ от 20 декември 2021 г. Това се налага, тъй като Европейската комисия промени начина на обозначаване на броя на поставените бустер дози в цифровия сертификат на ЕС за ваксинация. Според новите изисквания, които влизат в сила в целия ЕС от 1 януари 2022 г., бустерната доза за двудозовите ваксини ще бъде обозначена като „3/3“ в сертификата, а при еднодозовите ваксини ще бъде отразена като “2/2”. Всички граждани, които желаят да изтеглят своя европейски сертификат по новия образец, могат да посетят интернет портала на НЗИС, https://www.his.bg/bg/dgc, след 20 декември 2021 г. Те трябва да въведат ЕГН, номер на лична карта и Националния референтен номер (НРН) на поставената бустерна доза или номера на някой от предишните генерирани сертификати."

Вие май че не четете правилно. Бустерната доза за сега няма ограничен период Събудете се най после българи. Стига с тези простотии.

Това го четохме и за предишните дози. Март месец идват новите поръчани ваксини. Ако мислиш, че няма да те насилят имаш нужда от посещаване на училище. Спешно

То и втората доза нямаше срок на валидност, ама ето на, вече има. А за бустера си го казват - ЗАСЕГА е безсрочен. Мисля, че Вие трябва да се събудите.

Всички ваксъри в територията България, ваксинирани преди юли да се хванат за палците. От първи февруари нямат сертификат. Сертификата за ваксинация в България е европейски, не български. И като го проверяват ще дава "невалиден". И ако си мислят че ще могат да го коригират с бустер, ами няма да могат. По същата причина, сертификата им е невалиден. Това също е в наредбата. Хайде, дерзайте ваксъри.

След бустер се издава нов сертификат, айде бЕгай да пасеш.

Чети наредбата а не статията. Бустер, поставен след 6 месеца не е валиден. Но няма начин да започнат нов цикъл ваксинация, имайки завършен в някой момент цикъл.

След бустер се издава нов сертификат, айде бЕгай да пасеш.

Имам едно предложение : Тъй като не искам да бъда опитна мишка, подписвам пред нотариус че няма да ползвам болнична помощ ако хвана ковид. Защо фарма маф. не е съгласна с това?

Доста си тъп в интерес на истината, но аз лично бих подкрепил това твое искане. Все пак естественият подбор помага доста на еволюцията.

Точно това е последното, което ще приемат от бялата мафия. Защото именно така нареченото лечение убива. И ти подписва декларация че няма да им бъдеш жертва. Само един пример: какво става като някой пострада от ваксината в САЩ : ами застраховката не плаща. Защото води ваксинацията като доброволен акт, който е рисков за здравето и де факто го приравнява като опит за самоубийство. Затова не мина проекто закона на Байдън за задължителна ваксинация. Когато е задължителна това няма да е доброволен акт и или държавата трябва да плаща вторичните ефекти или застраховката, в зависимост от застрахователния договор.

Доколкото ми е известно никого с ковид не карат насила да си го лекува в болница. Дихателната недостатъчност изключително успешно лекува интелектуалната. За съжаление, доста често се оказва късно...

Сега разбрахте ли как заповедта на антибългарката здравна министърка прееба туризма в България. Просто западняците на средна възраст няма да могат да влизат в България, защото изискването в България е ваксинация и PCR. Да не говорим че лекарите открито не препоръчват поставяне на трета доза при определени обстоятелства. Хората ще си ходят с PCR по други страни, където не се изисква сертификат. Който където има хотел, който разчита на чужденци да го продава. Ха да му е честито на Алибегов, без него май нямаше да има сертификат. И ако някой се радва на ситуацията : туризма е сега основният чист приход на валута без разходи и данъци за България.

Тя ще промени заповедта. Спокойно

Тя не може да промени заповедта спусната от Брюксел. Тя е само слуга на Брюксел, нищо повече.

През Хоя ми е!

Аз сложих бустер доза и продължавам да обикалям където си искам. Следващарта седмица съм в Лисабон, другия месец в Лондон, после малко в Берлин, лятото съм на море в Испания... Ама който се чувства по-умен и свободен от мен и не иска да се ваксинира негова воля...все пак ваксините не са задължителни в България :)

Работиш,ти или си мутра или олигарх дето окрадоха българите

Работя дистанционно, като много хора в 21-ви век :)

Обикаляй ,то ти е за последно като гледам дано поне и пролетта да успееш да пообиколиш ,ако ли не бог да ре прости.

Продължавай да си злобееш от кочинката си. Не ми пречиш.

До пролетта ще въведат и фекална проба. Освен задължителен ПСР тест за тези с бустерна доза.

Така е, няма как да не си прав - свободата е въпрос на бустер. :))) Малко си чел, а това винаги личи

Лъжец, ако пътуваше, щеше да знаеш че за Лондон не ти трябва сертификат другия месец, когато уж ще ходиш.

Хахаххаха А уж тва беше конспирация…. Хахахахх Да си пътуват.

Сравнението на ваксина с колан за автомобил показва сериозни затруднения в мисленето. Коланът е извън моето тяло и знаем от какво е направен. Преди да изляза от колата го махам от тялото си. За разлика от бъркоча набеден за ваксина, който ще циркулира в тялото ми и за неговите дългосрочни въздействия нямаме никакви сведения.

без това нарушава лекарската тайна и правилата за личната информация.

Иначе ваксинацията е все така по желание, нали?!?!?!?! ФАШИСТИ!

Е пожелателна. Буустърите - задължителни. Сертификатът - безценен ;) Логиката на дебилите

Ами така е като две години не разбрахме, че хората дават мило и драго за да подсигурят нашето оцеляване! А ние сме някакви имбецили и не можем да разберем, че нямат никакви други подбуди! Чисто аутруистични са грижите им!

ВАКСИТЕ пак прецакани!!!!! Та конспирация няма а ?????

По какъв начин са "прецакани" ? Можеш ли да поясниш ?

Простия извод е - или ваксините с неефективни, или различни вируси се представят за "корона". Другото са приказки за лека нощ...

не са за прости хора. Много държите да имате свобода да взимате решения по тези въпроси. А многократно, всеки ден доказвате, че сте просто неспособни на това. Всъщност това е причината да почват различни държави да правят и правилата за епидемична безопасност също толкова задължителни, колкото правилата за пътна безопасност. Че като вземе всеки да разсъждава се вижда, че става мазало. И умират много хора.

ЧеБурашка

Ами тогава да отменим "демокрацията" и готово...

Ко речи?

че подобни приказки е имало и при въвеждането на правилата за движение по пътищата. Но дори и факта, че и демократични и не дотам демократични режими въвеждат едни и същи правила говори, че иде реч за безопасност. А не за политика. Също както при правилата за движение. Вашето е просто жалък опит за политическа употреба на ситуацията.

35% ефективност след 10 седмици на бустера пфайзер, викаш на всеки 3 месеца бустер, за обшественото благо?

Е, някои от вас се чувстват тъпи и неспособни да живеят сами, това е ясно. Съжалявам само, че наистина не ви караха да играете руска рулетка преди да се качите в автомобили - щеше много животи да спасите. Но нищо, сега с буустър на всеки 3 месеца ще стане същото, само не се плашете! Бъдете смели, за общото благо е ;)

Военни осигуриха ток на Кобрата и други спортисти в Белмекен Те предоставиха на базата агрегат за ток с капацитет 180 kW/h. Бецален Р0бе, айде, Понеделник е, Налузвайте Маските и марш на Тръстиката в Плантацията, че някой трябва да заработи тока на БогоИзбраните...

са тези статии. Троловете се разпищолват да разсъждават и се вижда какъв геополитикомакроикономически тюрлюгювеч им е в главите. Мисъл за хората със сигурност няма. Иначе днес пак повече от четиридесет българи са станали курбан на тази пропаганда, също като десетки хиляди други. Не случайно сме на първо място по смъртност.

Украйна потвърди "обстрела" на американски военни кораби в Черно море. Украинските медии потвърдиха по-ранна информация, че руските военни са практикували „електронен обстрел“ на американски военни кораби, намиращи се в западната част на Черно море. Според представените данни руските военни са използвали ракетните комплекси "Бол", а според други източници - ракетните комплекси с голям обсег на действие "Бастион", срещайки американския флот на входа на Черно море. „Първият американски разрушител, USS Donald Cook, влезе в Черно море на 8 януари с цел „засилване на сигурността в региона“. Руснаците реагираха остро. Те изпратиха изтребители Су-30 до местоположението на кораба, а също така започнаха да симулират удари по надводни цели с помощта на ракетните системи Бал. От Министерството на отбраната на Руската федерация обясниха действията си с военни учения. Друга ескалация настъпи в четвъртък, 12 януари, Посланието е много ясно... идете вкъщи и останете вкъщи или ще бъдете принудени да напуснете!

Канадската Футболна Звезда Alphonso Davies, само на 21 години, играещ в Бундеслигата, с МиоКардит след КОВИДВаксинация!

играе не къде да е, а в Байерн Мюнхен, веднага след Бустера - МиоКардит, но от Байерн казват, че било от КОВИД. Добре де, как след Бустер се Разболя от КОВИД, че и толкова тежка, че Сърцето му ще е увредено за цял живот. Пак искам да повторя, че Лек Миокардит няма, Медицинската статистика показва, че прекаралите МиоКардит, ако прескочат трапа, то пак до 5 години 65% от тях умират от сърдечна недостатъчност и до 10 години 96%, което си на практика 100%. така, че тези с Повредено сърце от ваксината като този 21 годишен и 30 няма да доживеят. Това е Геноцид, но е Бавен, защото ако почнат на избиват Милиони на веднъж, ще е твърде очевидно, така че е 5-10 годишна програма, щото като след някоя и друга година умре от разрив на сърчето, ще го пишат естествена смърт...

Ваксината работи - хем миокардит, хем ковид. След буустъра. Така трябва, оо спецификация

продадохме ви в Китайско Комунистическо Р0бство, изнесохме Индустрията, в ЭС вече работа за Умните - няма, щото тяма заводи да произвеждат идеите им, трябват ни чистачи, проститутки, готвачи, касапи, миячи на кенефи, че след ЭвроДепутат в кенефите мирише много лошо! За това гледайте КОВИДиада 2022 от Пекин по БНТ, почва след 2-3 седмици и целувайте задника на Лидера Жи!!

КОВИДВаксинацията - това е Бизнес за Трилиони, няма друг по-сладък бизнес, за това е 3022 още ще ви ваксинираме!

се става наркоман.

По - скоро зависим

Това означава,че доброволното боцкане става задължително принудително на 6 месеца.Нямат намерение да свършва този ад

дрогите на луди ги направиха.Абе няма кой да провери от ненормалниците у нас и в Брюксел урсула нямат ли акциии в пишман крпорацийте модерна фризер и други и ще стане ясно всичко

От понеделник в Австия въвеждат задължителното ваксане, защото вече постигнаха набелязаната цел - 70% ваксани! И така ще има малцинство недоволстващи. Няма нужда вече от раздаване на проститутки за вакса там. И на България е поставана тази заповед за 70%, преди задължителното ваксане. По-бавничко става но напредваме. Тогава ще се спестят ваучери и 75 на пенсионер

Ненормалници!!!! Имам чувството,че целия свят отказчи!Това е някаква подигравка!Кошмарен сън!

до кога ще наричате "ваксини" РНК Мутагена, който нито пази от заразяване, нито пази от това да пренасяте зарата, но разбира се РНК мутагена никога не е имал за цел да помага с КОВИД - лека грипна настинка, която просто беше използвана за да РНК Мутагена бъде вкаран във Вените ви!

автоматично значи, че срокът на ваксините и антителата също е изтекъл и ще се наложи четвърти, пети, шести и т.н. бустер постоянно. Моля, обяснете!

Не знам за вас, ама като гледам, тези с "теориите на конспирацията" до този момент са много по-обективни и точни във фактите и прогнозите около ковид театъра отколкото "официалните" източници на информация. И после се чудят защо хората не искат да се ваксинират, не щат гестаповщини като зеления сертификат и не вярват на "официалните" източници на информация. Ами то последните вече 2 години нон-стоп прикриват информация и разпространяват лъжи: ..... - Няма да има Ковид сертефикати - Няма да ваксинират децата - Ваксинацията ще е доброволна и личен избор - Маските са ефективни и работят - Няма да отнемат права и свободи - Няма да ограничават свободата на движение - При 2 дози се водиш напълно ваксиниран и защитен - Ваксинираните не разпространяват ковид - Ваксинираните не разболяват останалите - Няма да има реваксинация на всеки 4-6 месеца - Няма да има разделяне на обществото на ваксинирани и неваксинирани - В държавите със 70% ваксинирани пандемията и ограниченията ще изчезнат - Няма да вкарват неваксинираните в концентрационни лагери (Австралия, Howard Springs) - Няма да ни чипират (iob covid chip) - Бил Гейтс не е замесен в биг фарма и няма финансови интереси от производството на ваксини ........ и още и още. .. Ясно ли е сега защо имаме не нулев, ами ОТРИЦАТЕЛЕН рейтинг на доверие към властимащите и "официалните" източници на информация и защо нормалните хора са против повечето ковид мерки? Защото почти всичко досега последните 2 години беше лъжи, лъжи и пак лъжи и дори към този момент това е така и няма изглед да се променило.

На всеки 6 месеца инжекцийка докато излее всичкия добитък

Глупости, това са конспирации ... Няма такова нещо! ... Ха-ха-ха!

Абе не разбрахте ли, че ако им играете играта винаги губите бе. Трябва да си много тъп или пет годишен да мислиш, че една шепа дето се мислят за богопомазани ти мислят доброто. Всички права, които ги имаме са благодарение на доста избити от тия дето се мислят за голямата работа. Те винаги ще се стремят пак да ви превърнат в роби.

Тогава ще пътуваме извън Европа.

И тъй като, Киро лъжата каза, че трябва да изпълним заръките на нашите европейски партньори, а именно 70% ваксани, за да получи Лорелчо едни милиони, следователно ваксаните веднага да бегат за трета доза, щото......

Все още не знаем колко време действа бустера. Скоро ще ви уведомят че на всеки три месеца ще е необходим бустер, иначе никакво пътувания, никакъв достъп. Интересно къде са изследванията на последиците от многократни бустери. Някои имунолози допускат че след 5-6 бустера имунната ви система ще стане на гъ... и рязко ще се увеличат автоимунните заболявания.

И съветват бустерите да са от различни производители "за по голям имунитет", та като ви се срине имунната система след 6-7 бустера да не е ясно кой е виновен.

Смъртните случаи сред тийнейджърите от мъжки пол се увеличават с 53% след ваксинация Covid-19 през 2021 г. и пиковете на смъртността корелират перфектно с приемането на доза 1, 2 и 3 Разследване на данните на Националната статистическа служба разкри, че откакто ваксината Covid-19 започна да се прилага за тийнейджъри, има 53% ръст в броя на смъртните случаи, дължащи се на всички причини, сред мъжете на възраст 15-19 години, и всеки скок в смъртните случаи корелира перфектно със скок в прилагането на първата, втората и третата дози от инжекцията Covid-19 на тази възрастова група. По-нататъшно разследване също така установи, че въпреки че смъртните случаи от Covid-19 остават ниски сред тази възрастова група след ваксинацията срещу Covid-19, те все още са значително по-високи от незначителното количество смъртни случаи, настъпили преди въвеждането на ваксинацията Covid-19. Предполагайки, че ваксинацията срещу Covid-19 всъщност може да е имала отрицателен ефект върху имунната система на тийнейджърите или смъртните случаи може да са били погрешно приписани като смъртни случаи от Covid-19, както беше толкова лесно направено от март 2020 г., за да се прикрие фактът, че инжекциите Covid-19 може да са изиграли роля в смъртните случаи. https://dailyexpose.uk/2022/01/16/male-teen-deaths-53-percent-higher-after-covid-vaccination-in-2021/

Сега разбрахте ли защо ви внасят млади арабески-мюслита от мъжки пол?

е ся разбрахте ли как точно ни прекараха?? казвах ли че и след ваксината пак нема ни да се пътува ни мерките да отпаднат? е ха ви сега... да ни е честит новият ред !

Колкото повече ваксороби, толкова повече антиваксъри!

Почти всяка стока идва със сертификат. Обикновено това е сертификат за съответствие, който показва, че стоката отговаря на определени изисквания и тя може да бъде използвана съгласно тях. Тази стока, например тухла, може да престои по складовете в рамките на определено продължително време и пак да бъде използвана. Нейният сертификат няма срок на действие, тъй, като той, както казахме, се издава за съответствие с производствени, технически, технологични или други параметри. Но все пак (тук ако греша, да ме поправи някой компетентен) има някакъв срок на годност, преди да бъде вградена и "опакована" от цимент, мазилка, гипс и т.н. След това се вгражда в строежа примерно на един жилищен блок и срокът и на експлоатация е на практика почти вечен или в рамките на живот на сградата като цяло. След време блокът започва да функционира и да се пълни с хора и обзавеждане. Сега, ако сертификатът на тази тухла беше със срок на действие, както е зеленият сертификат, би се налагалао вероятно по своевременно измислени в услуга на определени кръгове и нищо общо със живота и здравето на потребителя закони, на определни периоди от време, сградата да бъде разрушавана и вдигана наново с нови тухли, чийто сертификат и срок на действие е "чисто нов". Всички си представяме хамалогията по разтоварване и обратно натоварване на цялата покъщнина, своевременните ремонти на бани и кухни, мазилки бои и т.н. и всичко за сметка не на строителя, който "само изпълнява закона", а на обикновения потребител. Сега да направим аналогия със зеления сертификат. Ако беше сертификат в класическото си значение, щеше да означава (вероятно) "Да, ето този е безопасен за себе си и околната среда. Спомага за разтоварването на напора върху здравната система." Това закавичено твърдение обаче е силно зависимо от условието течността в спринцовката наистина да работи като класическа ваксина, която се слага еднократно и има срок на действие поне 10 години, както е с противогрипните ваксини. Да, обаче нито течностите работят както трябва, нито пък сертификатът е вечен. Нещо повече - на никоя стока в света няма срок на годност на сертификата, понеже той, както се уточни, се издава за сходство в изисквания, производство и т.н., а зеленият сертификат вече се "слави" с постоянно намаляващ срок на действие (срок на годност). Какво излиза от цялата работа. Един набоден веднъж, два пъти, три пъти, на някои места вече четири и/или пет пъти е третиран не като стока със сертификат, а нещо много по-низшо и дребно. Нещо като полуфабрикат, с изтичащ срок на годност, на който само му се добавят аромати на няколко дена, за да ухае на прясно. Или като буца пръст, която се има за тухла и чиято кохерентна цялост е до следващи дъжд. Ами, мен би ми било крайно обидно да ме третират по такъв начин! Затова: Стига сте агитирали за това бодене с експериментални и опасни течности и произтичащи от това "уж" предимства.

Ганьо яде лайн@ и пие ментета правени в цигански кенефи, пуши по две кутии цигари и диша най-мръсния въздух в Европа, но го е страх от клинично тествани ваксини. Ганьоооооо, много си кух!

Абе тия клинични тестове искат да ги публикуват чак след 75 години.

Я дай линк към клиничното тестване, че ми стана интересно.

А ти какво правиш на "Ганьовски" сайт юде?

Ги си жалък кретен

Много тъпа политика. Сега дори нормалните хора ще станат антиваксъри. Плоскоземците да не се радват, те показаха, че са малоумни ориенталци.

Ваксърските тролове са яко замлъкнали.....опаа забравих, че вече са антиваксъри.....муахахахаха

По голяма гавра с ваксаните оФце не може да се измисли.....честито

Я се боцкам с кафево, па сам депутад. ЙЕС!

Смяяятай колко са преебани набоцканите. Хем са набодени с некви химии дето не се знае какви дългосрочни ефекти ще имат, хем са принизени до "антваксъри". Ненабодените поне могат да се похвалят, че не се подават на натиск и не участват в експерименти.