Освободиха жената с български произход, пленена от Хамас

Мейраф Тали е в болница, за да ѝ бъдат направени всички необходими прегледи, след това ще се прибере у дома

Обратно в новината

Коментари - Освободиха жената с български произход, пленена от Хамас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв български произход? Жената може да го приеме като обида.

нещо за "незначителните" българи у нас и по света , които ежедневно се измъкват / а не ги освобождават !/ от плена на безразличието ? Успешно мажете в мозъците !

Доведен баща? Въх!

когато се налага всеки вади на показа българския произход, през останалото време не е важно това

Боже какво падение на нашите мисирки!!!!Моля ви не работете тази работа повече!

60 години Израел превзема,арабски земи ,гони и убива палестинци и няма подобни спектакли нали?!

Ами според резолюцията на ООН трябваше да има две дръжави: Израел и Палестина. ТРЯБВАШЕ! Но арабскиуте държави още в 1948 година нападнаха Израел и се опитаха да го унищожат, като контра на цялото ООН. Израел разби техните армии и сега вече ТЕ НЯМАТ ПРАВО на държава. Защото със своята агресия против Израел те са загубили правото да имат арабска държава (поредната в Ориента). Палестинците сега да се сърдят на Египет, Сирия и Йордания, които са нападали Израел. И да се заселят там, защото тези държави са виновни те да загубят правото си на държава Палестина. Дори би трябвало Хамас да води бойни действия срещу тези държави, които споменах, а не против Израел. Така само се прехвърля вината от болната глава на здравата. Както казах с агресията в 1948 година арабите губят своите права за държава Палестина. Ако не бяха нападнали тогава Израел, днес щяха да живеят в мир и любов с евреите в съседната Палестина.

Територията на Израел е 1/4 от българската. Кого е завзел Израел. Да не го бъркаш с Русия.

Какви Български корени има тази жена. Прабаба й е родена в някое БГ село по турско. Надали има жив роднина с Български паспорт.

А ти какъв българин си точно? Тук продават български паспорти на килограм на кого ли не, нашият се тръшнал, че жената е само потомка. Ми, да зарежем всичките си диаспори тогава. В Бразилия повечето българи са отишли през 20-те с румънски паспорти и не ги водят българи там, но те си имат самосъзнанието. Нали говньовци като теб сте голеееми патриоти, бря!

Ако единият ти дядо е българин, другият грък, едната ти баба рускиня, а другата туркиня какъв ставаш?

Турчеещ се българин, гръкоман и русофил.

Мелез

НИЕ ВСИЧКИ трябва да уважаваме и почитаме евреите от Израел! Защото това е народът на нашият Бог Иисус Христос. Ако ги нямаше евреите, нямаше да го има и Христос! Нали така?

Само че евреите имат друга религия и ТЕ са предали Исус !!!

Те нямат друга религия, а ИСУС има тяхната религия! Спомняте ли си как и защо е бил разпнат? Заловен от РИМЛЯНИТЕ когато със своите ученици-апостоли отива в ЙЕРУСАЛИМ за да празнуват ПАСХАТА! А пасхата е еврейски празник и няма как да поразнуваш Пасхата, ако не си евреин. Представяш ли си някой мюсюлманин да празнува Пасхата? И Христос не е разпънат на кръста от ЕВРЕИТЕ, а от РИМЛЯНИТЕ!

Българите са знаели, че Юдаизмът е религия основана на нарцистични вярвания и суеверия от бронзовата епоха, съответно и последващото от него Християнство, макар и да има гръцко и римско влияние, също възвеличава персонажи от Стария завет. Затова, именно защото са знаели и усещали, че тази религия е нечовешка и робска, учените българи са били против. Затова и боилите се вдигат на бунт. Цар Михаил-предателят избива 52 боила и целите им родове, за да наложи християнската религия по нашите земи. Не другите религии са езичество. Християнството е езичеството.

Да, бе! Друго си е да гадаеш по кучешки черва и да принасяш хора в жертва. Къде, къде по-цивилизовано и етично.

до хаха: Древната българска религия не е принасяла хора в жертва, а само животни, също както и при юдаизма, както и все още е в исляма и др. религии. Лъжа е, че са пренасяни хора в жертва. А гадаенето, впрочем, е реален процес, произтичащ от детерминистичния хаос като основата на Вселената.

Ако тази е с български произход, то аз съм с еврейски произход.

Какво значи с български произход? Евреин с български произход няма, обратното е по приемливо.

В българския етногенезис участват поне 32 различни етноса, за които знаем, включително евреи, като някои техни общности са живели по земите ни повече от хиляда години. Така че я ми кажи ти знаеш ли точно колко българин си? Ами, не знаеш, защото няма как.

Тая не е Българка Да си седи в Израел

Тя там си седи. Кадъните от Газа, които уж са българки дойдоха тук.

Палестинците изхвърлиха няколко самосвала пръст от Храмовия Хълм е Ерусалим, години по-късно еврейски археолози пресяха тази пръст през сито и намериха множество артефакти от историята на Храма.Показателно кой милее за тази земя.На палестинските мангали не им дреме, те са временно там.

Ти история в живота учил ли си?"Временно" от хиляди години са там палестинците ,а тея дето ги докараха преди 75г явно тр да им се кланя целия арабски свят,а? Хвани прочети ЕДНА книга преди да се излагаш зверски и да коментираш неща дето хабер си нямаш за какво дори става дума ,че сте смешни американските подлоги вече ...

Исая 61:4"И ще бъдат съградени отдавна запустелите места, ще се издигнат досегашните развалини и ще се обновяват пустите градове, опустошени от много родове". Съграждат евреите след 1948 г,когато се възстановява държавата Израел, другите от векове само номадстват.

За разлика от него, ти не можеш да пишеш грамотно на български, така че къде си тръгнал да обясняваш кой колко книги е прочел?

Русофилите носители на православно християнските ценности ревът Аллах акбар, прекрасно. Бих казал, че Бог ще ви накаже, но вече го е направил.

Между палестинците има доста християни, ако не ти е известно

Ако бяха истински християни, щяха да са чели поне посланието на ап.Павел до римляните глава 11 да видят органическата връзка на евреи и християни.

Евреите превърнаха тази територия от пустееща в цветущи градове, а какво направиха т.нар.палестинци преди и след възстановяване на държавата Израел, абсолютно нищо градивно и позитивно.

И така да е , лошото е че става чрез войни. Пример: Голанските възвишения, които принадлежаха на Сирия, бяха превзети от Израел по време на Шестдневната война от 1967г През 1981 г. Кнесетът (парламентът на Израел) прие закон, който едностранно обявява суверенитета на еврейската държава над тази територия.

Резолюция 497 на Съвета за сигурност на ООН от 17 декември 1981 г. обявява анексията за невалидна.. Но какво от това ?

Резолюцията на О-О-НЕЕЕ срещу Словото Божие.

Бате шибаното ционистче, кога стана циганин кога ти почерня гъза

Какво и е българското с пари

Кибиците от които бяха взети заложници, се намират на ПАЛЕСТИНСКА територия, която е ОКУПИРАНА от еврейската държава Израел. И оттук,палестинците са заловили незаконни еврейски окупатори живеещи на тяхна палестинска територия!

Палестинска територия няма, както няма и никога не е имало палестинска държава на планетата земя, още по-малко може да има в Обетованата само на Израел земя от Бог.

Те и на Саладин са обеснявали ,че няма да влезе в Йерусалим ама нещо не се получи...представям си като Иран,Сирия,Либия,Йемен,Йордания,Египет,Турция,Ирак,Катар,Саудитска Арабия и Дубай се изсипят КОЙ ЩЕ ГИ СПАСИ ЕВРЕЙЧЕТАТА?????

Има известна разлика между кибик и кибуц.

Мда, типична бэлгарка, предполагам от гр. Мизия... Впрочем, кибуците са феодални стопанства! Там няма пари, а стокови отношения.. Крепостни задръстени селяни!

За добавка. Все пак е хубаво някой да бъде освободен като заложник, няма лошо какъвто и да е по паспорт. А вие господа наши управници дето спасявате хора по света , защо не ни спасяват и нас ? Под 30 души живяхме без ток и затрупани със сняг, в село без магазин, поща, полиция, медицински пункт и каквото и да е. На 7,5км до населено място с магазин, но никой не дохде 3 дена да разчисти пътя до главен - та да можем поне хляб и лекарства да си купим. Добре ,че се стопи - та можем да си позволим хляб днес ! Ако беше се наложила линейка по спешност за някой ( тук са пенсионери главно , но има и 2-3 деца постоянно живущи) как щеше да дойде линейка на не разчистен път? Добре,че хората имат дърва ,та не умряха от студ . Иначе сме освободители , нали ? Милеем за българите ....

Кое е селото все пак??

Селото е в община Димово, Видинска област , с население под 30 души. Не вярвам да е били по-различно и в другите села на общината. Токът тук се спира многократно в месеца и без никакви предупреждения. станали сме пословични да се оплакваме в Електрохолд . Вчера пак бяхме без ток привечер , телефоните им не работеха , но поне след време дадоха на сайта си обяснение , че има авария в Белоградчишко

Мейраф Тали о колко българско и родно звучи .. е не знаех че има порода еврейски българи

Има български евреи. Ако си чел поне нещичко по история, щеше да знаеш, че за евреи по нашите земи се знае още от Второто българско царство, а преди петстотин години се заселват и голяма група сефарадски евреи. Но ако ще си говорим за породи, има една порода хора-помяри, при които етноса няма значение, понеже са еднакво долни мизерници. Ти си от тях.

Докога ще ви че, бе неграмотници? Може да има българин с еврейски произход, но не може да има евреин с български произход.

Бэлгарин може да има САВО ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗДХОД!

На хиляди български турци /а може и да са повече/, турски граждани по рождение, родени в Турция от родители изселени от България, бяха дадени български паспорти поради български произход.

Значи Мейраф е от български произход, тъй ли? Предполагам е кръстена на дядо си Мунчо

и не е благодарение,на българската дипломация!

Що за лицимерие а кой ще върне над 5 000 избити деца?!?

Не е демократично.

Да му мислят престъпниците от Хамас

Къде ги? Защото досега Хамас разпространява само AI генерирани изображения и нагласени сценки. При наличието на толкова убити според тях деца, защо им трябва да фалшифицират снимки.

Живяла в Кибуц в Израел. Тоест, живяла в ТКЗС! Нищо против евреите, но за да напуснеш държавата си и да с живееш в ТКЗС на село в друга държава и то в опасен регион като този, означава че не си с български произход. Правилното заглавие е трябвало да бъде нещо от сорта на Бивша българска гражданка. Нещат да развиват българските села, а ходят по пустините да го правят под постояната заплаха че може да им отрежат главите! Такъв избор се прави само от религиозни или идеологически подбуди а не от логика или икономически изгоди. Що евреите в България не направят ТКЗС до некое циганско село? Хем земята по плодородна от пустинаците по Израел, хем и нашите мангали по малко опасни от арабите!!!

Правителството налива огромни суми в изграждането на кибуците. Данни нямам, но може да се потърси.

Ако в тия погранични кибИци се отглеждаха свине, мюсулманите от хамас щяха да ги заобиколят.

Това взе, че стана преди Денков & Габриел да й извадят български паспорт,който трябваше да й помогне да бъде освободенаб

А, тя знаели , че е с Български произход ?

всякакви "сиукси" когато имат интерес са "българи"!!!!

Какъв е българският и произход, майката или бащата и са българи ?

въпрос ли задаваш или просто трябва да изкараш десет корейки?

Нямам необходимост да изкарвам копейки , не принадлежа към тукашните тролски кланове!

Завиждаш ли? Ти нали изкарваш по 30 сребърн..пардон, шекела?

А ти правиш ли разлика между народност и гражданство ???Или ти е по лесно да тъпееш !!!