Уволниха шефа на Агенцията по безопасност на храните

Със заповед на министър-председателя за изпълнителен директор на БАБХ е назначен Христо Вълчанов

Обратно в новината

Коментари - Уволниха шефа на Агенцията по безопасност на храните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека си купил къща за 11 000лв,която струва 150 000лв. Как ставава това и аз да си купя? Или само за него има? После лъже, той я бил стройл, негова си била, на баща му, на майка му. То бива лъжи ама това неговото на нищо не мяса. Накарал някакъв болен човек на безценица да му я продаде. Сега като го хванаха мафията му виновна.

Най после!!!!

Вие разбрахте ли, че ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ?!?! Ето фактите: От ЦИК най-официално оповестиха, ИЗЛЪГАХА, ЧЕ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ СА малко над 6 милиона и 602 хиляди - 6,602,000 български граждани над 18 години. Дотук добре ОБАЧЕ вижте фактите: Националният Статистически Институт изненадващо реши да публикува данните от последното преброяване на населението от … ОКТОМВРИ МИНАЛАГА 2022 година, и ТО ДЕН СЛЕД ОПОВЕСТЯВАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ!!! Защо те оповестиха резултатите една сега, СЛЕД оповестяването на резултатите от изборите, след като това изследване е проведено през октомври миналата година, тоест преди около година съ били известни резултатите! Кой е наредил та НСИ да крие резултатите и до ги обнародва едва СЛЕД изборите?!? И изборите да се проведат по ОСТАРЕЛИТЕ ДАННИ ОТ ПРЕДИ ЦЕЛИ … 11 години?!?!? А НСИ е на подчинение на Винистерски Съвет, тоест на Румен Радев и на служебното му правителство, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ОСНОВНА ЗАСАМА БЕ (е) ДА ПРОНЕДЕ ЧЕСТНИ И ПРОЗРАЧНИ ИЗБОРИ!!!! А не кадрови чистки! И това е позволило на СИК да състави НЕВЕРНИ ИЗБИРАТЕЛНИ РИСТИ, по санни от преди 11 години, когато е било предното преброяване! Следователно ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ!!! Не са верни изборните резултати! Не е вярно, че е имало ниска избирателна активност! И това ще стане ясно в съда!!! По последните данни от преброяването бройката на всички българи, с пеленачетата до столетниците е 6,519,000!!! От това число трябва да извадим малко над 1 милион деца и непълнолетни излиза, че в избирателните списъци е трябвало да фигурират БЛИЗО 1,400,000 души ПО-МАЛКО?!?!?!?!?!!?!?!? В СРАВНЕНИЕ С ОБЯВЕНИТЕ ОТ СИК!!!!!!!!!!!!!! Където хората над 18 18 години с право на глас СА МНОГО, МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ в момента!!!!!! Това е грандиозен скандал, нечувана дори и да България ИЗМАМА!!! От това излиза, че отчетените от НСИ като умрели през последните 10 години българи СЪЩО СА ГЛАСУВАЛИ!!!!!!! НА 2 ОКТОМВРИ! Което - отново - е огромна измама! От СИК се опитаха да се оправдаят, че са ползвали данните от 2011 година, но и това е ЛЪЖА! Излезе, ме СА ЗАВИШИЛИ бройката та имащите право на глас с още 242,219 човека?!?!?!? Дори и със старите, от преди 10 години данни!!! Така и излъгаха (за да обезкуражат хората), че имало рекордна ниско избирателна активност!!! Реално тя всъщност НЕ е ниска! Скоро ще наблюдаваме как ще се изобличи тази невероятно нагла измама и в съда!!!

дай църуля! Ко ш праим бе тоз Христьо Даскалов? Къдей Лукарски баце не ни оставяй баце итн

По-малко!

Какво ли е намесени тук, парите не, в никакъв случай

ПП-нцата ни проглушиха ушите, че на Капитан Андреево имало Мафия, че се внасяли отровни храни!!! Още тогава не вярвах на тези идиотии, както и примерно за изтеглените пари от банка в чували от сметката на пътностроителна фирма!

Браво! Скоро и другите подкупни подлоги и калинки на шайката Пълен Провал!

Повечето от медиите отразяват новината за уволнението ,без да представят кой е уволненият и , че основната му заслуга е , че не взе подкуп от мафията, която е наложила тази практика навсякъде. Във всяка нормална държава това би било невъзможно или би изкарало хората на протест на улиците. Тук, в най-добрият случай ще си останем само с коментарите.

Глупавите и наивни опорки на Киро Простото и Асенка оттекоха в канала.

ㅤ

Трябва да натирят цялата агенция. И без това нищо не прави. Взимат едно грешни пари, а храните пълни с цялата менделеева таблица.

Мафията, границата, Капитан Андреево, нитрати, домати, фирма, частна лаборатория, истЕнска борба с кур...упциАта, газ, танкери, паркирам, парапет, иновации, ББВР, пенсии...

Ой завалията. Ми сега какво ще работи?

Професор, какъвто си е бил преди тази кал.

Депутат

Трябва да кешираме а този човек ни при...

Е, ГЕРБ ли го уволни?

това е най-организираната престъпна група в държавата...

МАФИЯТА В ДЕЙСТВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БАБХ бяха тези, които унищожиха животновъдството. Знам за свинеферма, която занулиха без да има едно болно животно. Това е един от големите държавни паразити.

Глупаците Киро и Кокорчо кого ще лъжат,че през Кап.Андреево влизат храни с отрови и пестициди за ЕС!?Мислите ли,че те не проверяват какво съдържат храните,които внасят и ще допуснат да се тровят техните граждани!?До сега едно оплакване не е получено от тях,който факт опровергава лъжите на ПП.Прости,жалки и смешни са.

Глупчо, защо мислиш, че тези тирове са стигнали Европа? Ние сме си ги изяли.

Каква куха лейка си.

ПП и фенове- всички са такива.Ха,ха,хааааааа.

Само да напомня кой беше навремето основният схемажия в НВМС /сегашно БАБХ/ .Един мазен бивш министър на земеделието от врачанското село Челопек ,който,като главен секретар на НВМС успя да нахрани простите българи с няколко десетки тона ирландско месо , лагерувало във складовете над 40 години. Същият розовобузко мазен успя да затрие лабораторната дейност на БАБХ и да пробута частните лаборатории .А сега е време да се извади наяве професионалната биография на новият шеф на БАБХ. В Хасково и досега се разправят легенди за някакви фъстъци , със тонове , замърсени с афлатоксини ,които са възбранени, оставени на отговорно пазене и предназначени за унищожаване и в един момент изчезват от склада . А познайте кой ги е изял,а???Правилно-простите българи ! По-интересното е кой е уредил да бъдат освободени? А вие си драскайте за просто киро и кокорчо-ама истинската причина да падне тяхното правителство е проблемът с Капитан Андреево .А сега се сещайте в коя област е въпросният ГКПП и кой е бил дълго време шеф на ОДБХ Хасково ...

Махайте ги. Нищо не правят! Внасяйте, произвеждайте и си яжте отровните "храни" и да изчезнете. Защото Всички сте крадци и лъжци.

За 7 месеца опоскаха всичко като марокански скакалци, но сега ще си платят.

Идиотите пак им гласуваха. Ей ги пак в парламента с имунитет. Не мож ги барна! Чудя се някой смелчага няма ли да се появи, наш робин худ

Много ясно. На Таки му паднаха парите. Имат да наваксват Радев и Борисов.

Бля,бля,бляяяяяя.

Душичка некорумпирана, почтена, чиста като детска сълза. Да ви се. а на промяната. И в БКК трябва метла, престъпниците на Кокорчо вън!

Браво! Костовашката измет трябва да бъде изметена от държавната администрация!

Песен за Киро и Асенка:"One way ticket, one way ticket, one way ticket......"Хайде,че време не остана!

Мафията не си дава границите. От там хем се лапа, хем се внася и изнася каквото иска мафията. А мафията е на власт, даже изборите спечели.

Еми честито на всички идиоти, гласували за завръщането на мафията.. идва време да си платят и сметката..

На Петков хората много честни и некорумпирани излязоха бе! То честност, то професионализъм, то чудо!!!

Си помислиха, че са хванали Господ за шлифера.

Защо Герб и медиите не плюят Радев вече?

Няма защо.

На Киро-олигофрена! Нагли, лъжливи и много крадливи!

10.000 излязоха да подкрепят тоя ла.нар

Оппа, на Простото от Канада почтените любимци. Що така бе? Нали целият цирк около КПП Андреево го сътвори този съвестен човек, а Кико разказваше как,, тровят децата на България ''. Мошеници гнусни. Власт повече няма и да помиришете.

Браво,така се прави.Евала на служебните,взеха много да ми харесват,унищожиха главното "постижение" и опорка на ПП.

В този бранш нещата са страховити. Да не Ви развалям вечерята!

Правилно, браво на служебния кабинет

Да върнем нормалността в политиката. И няма проблем че нормалното в българската политика гледа света през решетки в нормалните държави.

Същите като ГЕРБ - лапачка и назначения до последно

Да, същите, заем след заем, 9 милиарда за 9 дни

Изборите минаха Фуражката вършее още.

Ебати наглото копеле!!!

"В конкретния случай нямаме критики към президента" хахахахахахахахаах

Мутри вътре ! хахахахахах

-Сър, нива в България внясят храни през последните 32 години? - Не Джон, туземците бъркат битовата химия с храмите!

Поредния знак, че Радев играе с ГЕРБ. Но няма да се дадем ! Промяната ще се върне и ще вкара в затвора всички корумпирани хора като започнем с Борисов и свършил с Радев !!!! !!! !!!

Ще се върне в Канада.

Стига с тази „ПРОМЯНА“!!! КОЙТО иска промяна да си смени най-добре половата ориентация и белким се успокои. От НЕКЪДЪРНИЦИ, само промяна може да се очаква, защото е лесно, а за „.......Европейското Развитие на България“ трябва акъл и работа. Тия двамцата, Кирчо и Асенчо, ако не се доредят до мандат за съставяне на правителство няКОЙ ще пострада жестоко...ПАРИТЕ ДАДЕНИ ЗА ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ ОТ „СПОНСОРИТЕ“ ТРЯБВА ДА ИМАТ ВЪЗВРАЩАЕМОСТ +.

подмяната няма да се върне скоро,драги,защото от затвора не се излиза бързо за зулумите, които натвориха простите педалчета