Освободиха от ареста шофьорката, която блъсна 4 жени на тротоар

"Мъжът й беше легнал до колата и целият беше в кръв", разказа роднина на загиналата

Обратно в новината

Коментари - Освободиха от ареста шофьорката, която блъсна 4 жени на тротоар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямат нужда от нормални шофьори ,как ще събират пари ,целта е да има луди и да си плащат

Защо да я задържат нали нищо не направиха на онова келемнце дето уби Милен защо нея да е задържан

Според мен трябва да я осъдят за терористично нападение. Дори да не го е планирала резултата е същия като от терористичните нападения с коли на запад.

Ако бях язе,нема излизане до второ пришествие!!!

Стига с тези мантели, легнали полицаи и т.н. Няма цяла България да опашем с разни съоръжения, защото някои карат неразумно. Ако има подходящо законодателство с неизбежна справедливост, всеки щеше да се съобразява с и да бъде внимателен шофьор. Защо в Англия, Германия и др. страни няма такива съоръжения на всеки метър, а хората внимават и карат разумно. Значи за всичко са виновни депутатите. защо?

Убила няколко души, ама не е пила, пускайте я! Майка е все пак, те са светици!

А, другите в затворите, защо още и тях не са ги пуснали???

Не само,че ще я освободят,ами сигурно ще я наградят ! В България животът на обикновените хора не струва нищо !

толкова много "шофьори" о "шофьорки" не разбраха, че карането бързо не е за всеки, при всикчи обстоятелства и с всяка кола. резултата е видим.

То карането изобщо не е за всеки. Човек трябва да прецени много добре става ли или не става за шофьор, преди да стане такъв.

Махнете тротоарите - само пречат!

Стагията е написата така, че да предизвика негодувание. 1. Не е сигурно дали е карала или поема вина заради мъжа си. Колко жени сте видяли да карат като състезатели, и колко мъже. 2. Ще бъде съдена, пусната е да се погрижи за детето си ВРЕМЕННО , което няма за какво да страда заради майка си. И в други страти може така да направят.

Ей затова, братя, не давайте на жените си да шофират. Никога, при никакви обстоятелства. Това не е изолиран случай. Поверяването на автомобил в ръцете на жена може да е грешка, която да ви тежи цял живот. А на феминистките и баш-шофьорКите, дето сега ще се накокошинят и наежат, отговарям в аванс: Да, и мъжете правят катастрофи, но вие мили дами, просто не умеете да карате. Камо ли ако се стигне до по-заплетена ситуация на пътя - никакви ви няма- паника и пълнене на гащите. (виждал съм напикана от шубе жена след предизвикана от нея лека катастрофа. Някои със сигурност изпускат напрежението и през друг отвор.)

По добре да могат. Като подпийнеш и си с кола кой ще те кара. Всичко се случва.

Е заради такива баш мъжкарЕ, комплексирани малко.ишковци, тая държава е на това дередже! Жените са ви криви, че не можели да карат! Я виж статистиката - колко са катастрофите предизвикани от мъже "шофьори", убили хора на пътя - 70%! Те могат ли да карат? А кой предизвиква идитските опасни ситуаци на пътя - пак мъже с безумно каране! Да даваш газ не е умение за шофиране! А ако знаеш колко напикани "мъже" съм виждала....

не може да се установи кой е карал?!? Що за смешка

е зяпала в телефона си и се е движила с превишена скорост.

Браво браво! Даже доста сте я задържали в ареста. Мисля, че в този либерастки свят убийствата са узсконени, убийците невинни, а жертвите виновни!

обаче тротоара от снимката е супер евроатлантически модерен.ха-ха-ххо

Ще си плати и ще я пуснат. Тука е така.

Други си е ако е известен журналист, нали. Тогава делото се следи от ЕС. С това са само някакви обикновени женици... И след 300 години няма да се оправим...

Ще даде 1000 лв и ще я пуснат. Така е в прогнилата корумпирана Ко чина. ВлаТко Мазния и Толупа дори може да я наградят, че е спестила на Хазната няколко пенсии.

Нищо, важното е че ГешеФТ брои кокошките по селата.

На всеки може да се случи, така че не съдете жената строго. Тя вече си е осъдена да живее с това. Къде е маркировката на пътя? Къде са светлоотразителите, мантинелите?

И къде ти е мозъка ?

Какви точно мантинели очаквате да има в населено място?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в >>> Sexcris.Com

В никоя друга страна от ЕС няма да освободят от ареста шофьор , който е блъснал четири жени, едната е загинала, а другите са в болница. За убийство на пътя в другите европейски държави има ефективни присъди. У нас- условни присъди, за да магат тези шофьори отново да не спазват правилника. Кагато автомобил не спре на пешеходна пътека в другите европейски страни има солидна глоба, а в България блъскат ежедневно пешеходци на зебрите и никакви глоби и присъди.

Тази патица защо е освободена ? Веднага в пандиза !

Няма такава държава. Пияна шофьорка убива жена и осакатява още три е освободена от ареста. Съболезнования на близките за починалата жена. На другите Господ да им даде търпение и късмет да се оправят. Невинните в ареста, виновните на свобода. Това е България, надявайте се на правосъдие и закони.

Пияна? От къде го разбра това? Пишеше, че алкохолната ѝ проба е отрицателна.

къде изобщо пише, че е била пияна. Пише точно обратното. От бързане да пишеш, не четеш

Значи като не е известен журналист проблеми няма?

Щом не е уцелила Джип форс 1, значи нищо особено не е станало.

Твърде вероятно е да е разглеждала в момента лайковете си от последното селфи!Много често забелязвам жени да си човъркат в телефона докато шофират.

ОСТАВКА НА ШИБАНЯКА

Правосъдие по Гешевски.

мъжа е карал пиян и жена му го скатава

Без думи.....

Аз мислех, че Балкана е само Стара планина, но вече не съм съвсем сигурен.

Интересното е, че в Пазарджик наричат с думата Балкан Родопите. А иначе оригиналното значение на думата Балкан е планина.

В БокУландия няма наказания, мачкаш, убиваш, колиш - след час си на свобода, това е боковата демокрация, всички престъпници гласуват за него само и само да е на власт.

е мярка за неотклонение, а не наказание. Прилага се само когато има съмнение, че деецът ще се укрие, ще извърши други престъпления или ще повлияе на свидетели. Туук явно не така. Кога ще започнете да правите разлика между мярката за неотклонение в досъдебното поризводство и наказанието, наложено с осъдителната присъда. Аман от необразовани коментатори.

Не Бокуландия, комуняго, не Бокуландия, КАРЛОВИЧландия - той е.причината законите да са такива.

Обратен наклон на качествения път на Бойко тиквата изхвърля колата от пътя.Да не забравяме Своге.

Той Бойко го прави пътя :) Като пишете мислете, но явно не ви се отдава :)

нали всеки ден ги инспектира дебелака, той раздава парите значи ги прави.

точно така, той го прави пътя. Той прави така, че всичко което се случва да се случва. За малкото ти мозъче - това се нарича управление. И точно тая свиня така прави това нещо.

Ако беше ти специалист по пътища, щеше да има х100 жертви на аквапланинга, заради наклон към билото на планината. В нормалния свят обратният наклон се прави на отсечки с ограничение на скоростта за оттичане на водата.

Да пожелаем много смърт и болести в семейството на гнусният И З Р О Д прокурор.

Е па някой изненадан има ли? Такива шофьорчета трябва да се оставят на място.

дебрАщица е станала дебрЪщица! друго ново в тази "новина"няма!!

Д Е б р ъ щ и ц а - с "ер голям" и ударение на "е".

еее, я ка ти пиша?