Освободиха директора на ГД "Национална полиция"

За временно изпълняващ длъжността е назначен Атанас Илков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама тия не се шегуват, сменят здраво. С неизвестни екземпляри, които кой знаекакви са им обвързаностите. И за какво това - нали след месец са избори? И после - пак наново - сменяй наобратно. Това ще разбие всички държавни структури. И без това сме разграден двор, ставаме направо голо поле.

Този шапшал сигур оня съветника от Пд го възродиАко,да беше за частна фирма нямаше кой за портиер да го вземе, ама тук нали ние плащаме.... що да не си назначават измекярите?

И сега като е свободен кво ще прави с тази свобода?

Това само при бг бюрократ може да стане - да се издъниш, да те уволнят, да те върнат на пост и то не като какъв - а направо директор. В една нормална държава ще те разжалват, ако изобщо те върнат на работа и най много да се върне като пазач на някое РУ. Да не говорим, че в нормалните държави има много случаи на полицаи в затвора. За България не съм чувал.

Танасее, Танасеее.... няма ли да излезеш вече в пенсия... Омръзна ни да те разкарват из областните дирекции и да ти търсят топли местенца.... А сам знаеш, че си завършен неможач... Но и още толкова партиен натегач.... А акцията в Лясковец е само за протокола...

Егати държавата ,на която въпросният е директор,па макар и временно!

А лена, от всички постове, Дето взима по 14 000 лв на месец, кога?

Направи зулум издигни се кариерно стани директор!

Служебните подменят калинките на ОФ-то на Радев с калинки на Орешарски. За подробности - https://offnews.bg/politika/shefat-na-direktcia-natcionalna-politcia-e-smenen-782794.html Продължаваме Подмяната пак. :)

Само новия да не гледа гейове на живо с СРС и сателити, че цяла Европа ни се смее!

ПП и сие. Те танцуваха половин годинка. Ама апетита им бе за пълен мандат...Лакомия без покритие...

Много, много жалко.Такъв професионалист.По принцип в държавата ни е пълно с професионалисти.Особено в МВР и армията.Престъпност почти нулева. Армията ни е ток и жици.Не дай си боже враг да се появи.Тои ще ни ожали като ни види "професионалната" армия и сам ще се върне откъдето е дошъл,ако през това време не се изтрепем сами/от професионализъм/.Защо да разчитаме на случайноста,като може сами да го свършим.Дал бог при нас ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Вавайвай ша са разплача. Един дето го изгони за не справяне с работата го назначи ха директор. Ми сменят директори като носни кърпички.

До сега по-нагла, безпардонна, малограмотна, крадлива и зависима администрация от администрацията на ГЕРБ не е имало! Единствено до тях се доближава администрацията на ДПС! Така и не си обясних, защо тази администрация и семействата им не бяха освободени от зависимостите им!

От малцинствата ли сте?

Честита промяна!!!ППтата сърбат, каквото сами са си надробили. Вие го избрахте за президент, дебили!!! Радев ви погребва в момента. А и на тези избори може да не ви нагласи изборните резултати. 4те%та??? А??? Канадски мираж???

Шило

Пак се почна. Не оценявам професионализма и политическата вярност на двамата-новия и стария, но е крайно време в сектор "Сигурност" да има правила, които гарантират политиката на тези ведомства за години напред. Има как. Въпрос на желание.

"Преди да бъде назначен за директор на "Национална полиция" на 7 януари, Кирчев беше шеф на Областната дирекция в Хасково. Дни преди това временно на поста бе назначен Атанас Илков. Илков оглавяваше "Криминална полиция" през 2014 г., когато при акция в Лясковец бе убит командосът Емил Шарков. Илков бе уволнен, но спечели делото за отстраняването си от поста и се върна в системата на МВР." /Офнюз/ Дали ви мирише на Орешарски ???

Има доста усилия, Всички нови шефове, да са от Хасково...

Тъкмо ще се отдаде на заслужена почивка! Трябва някак да си похарчи парите

ДОБРИТЕ ченгета отиват НА небето при БОГ а ЛОШИТЕ си ХОДЯТ навсяКЪДЕ

ПРЕЧУПЕТЕ гръбнакът на БГ мафия

КОЙ ??? Васил Божков - Черепа, или Цветан Василев - Мустака?

Айнц, цвайн....

Само Слви и Тошко трябва да носят маски да не ги познаят хората че ще ги бият

Що? Кирчо и Хасан, Като ги срещнат, заради високите цени, Какво мислиш, че ще ги правят?

В МВР се взимат само връзкари и резултатът е на лице! Съдействат и пазят престъпниците срещу подкупи!

Трудно е за доказване, обаче! Гарван, гарвано, око не вади!

кадрите на МВР са от голямо значение при провеждане на изборите, очакваха се смени, защото Рашков влезе със замах в МВР, но после се превърна в слугинаж на петков и не пазеше границата.

Е от понеделник друг ще ебе секретарката. Друга разлика няма.

А работещите пенсионери кога?

Това което най го могат - кражбите какво!!!

Рашковите сталинисти вън от МВР!!!

Мед ми капе на душата като гледам как служебното правителство чегърта ПП=БСП!

+++++++ точно така