Осуетиха първата сбирка на Клуба за българо-македонско приятелство

Дискусията с участието на Люпчо Георгиевски беше отложена - организаторите не искали "хора без покани", нито "дебат с националисти"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На поредната сороска секта?

Така наречения Клуб за българо-македонско приятелство очевидно щедро е финансиран от Скопие, за да обслужи интересите на македонизма, доктрина, създадена от Коминтерна. За целта скопско-велешкият диалект на българския език е сърбизиран и се работи за създаването т.нар. македонски етнос, с цел асимилирането на българското население. Страхът и терорът, създаден от тамошните комунисти не си е отишъл и днес. Така че за какъв ЕС може да става дума? За да вдигне ветото, България, както Гърция направи преди време, трябва да уреди правоотношенията си, като защити българската писменост, култура и историческата истина за общото ни минало от посегателствата и фалшификациите на македонистите и изиска Скопие да няма териториални претенции към нас, защото името Северна Македония не е избрано случайно, както и сега се посяга на Охридската архиепископия, която е била българска

след Берлинския договор който ви век и веков разпърчосвс България на 8 части. Тогава дедите ни запяват песента Европо блуднице Вавилонска, кръвните Македонска Трижди да си проклета и триклета Немци и англичани,французи и италиани сакат да сме под робство ,....... Защо я забраните бе калтаци? Защото да не обидим Европа. Русия ли сега ни натиска или Европа и САЩ Ще ни направят за резил пред света

Македонския въпрос възниква след Берлинския конгрес, защото провинция Македония с преобладаващо българско население не е включена в княжество България. Както и Източна Румелия. Но МАКЕДОНИСТКИЯ ВЪПРОС, мать твою, Zасранец хренов, възниква след Девети 1944г, когато на КЪРВАВАТА КОЛЕДА на 7-ми януари 1945г са изклани 22000 българи за 2 дни от српските партизани по заповед на Сталин и Тито под мълчаливо то съгласие на Жорж Тарабата. 130000 българи са принудително изселени от провинция Македония в княжество България а над 100000 в Беломорска Тракия окупирана от малагистите. Затова, сука блядь, в центъра на София има улици "Пиротска" и "Солунска". Това са коренните софиянци на София.

Тоя клуб за приятелство защо не допуска публични дискусии. Да не са някаква нелегална терористична организация ?

Излъчено по телевизията за да стане ясно за всички какво означава македонизма в България с тяхната измислена от преди 60 години история от булшевишкия коминтерн.

Ангел Джамбазки е в долната половина на нехаресваните от мен политици. НО!!!! Товарищи, това не е партийно събрание на кварталната организация на БКП!!!!! В една демократична държава битките се водят с ДЕБАТ, а не с гонене, недопускане и непровеждане. Оставете сталинските методи за путинистите!!! Демокрацията изисква ДИАЛОГ с несъгласните. ДИАЛОГ, понимайте? Страх ли ви е от това, което Джамбазки иска да каже? Или нямате лидер, който да поеме отговорност? Аз например бих оставил хоратъа на ВМРО. Те със сигурност щяха да направят цирк. А на фона на клоуни е много по-лесно да изглеждаш интелигентен... Но вие си знаете най-добре! А според мен ВИ Е СТРАХ, защото това е казионно мероприятие, което провеждате не по съвест, а проформа!

Ах, какви долни руски подлоги са МВРО... никога повече публична власт

И какво общо имат думите ти с ПРАВОТО НА МНЕНИЕ И СВОБОДНОТО МУ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ??? ВМРО наистина бяха подлоги и не заслужават власт. Но право на мнение имат! А който го е страх от чуждо мнение, не изказва собствени идеи, а опорки!

Долни руски измекяри - това са мвро....

Срам, срам и пак срам. Избирателите на тези националисти ВМРО, са бедни, не образовани и ниско интелигентни хора, какви да са представителите им, прости разбира се.

Ако си българин, не бива с лека ръка да обиждаш българи! Виж, ако не си е друг въпрос! Точно така 100 000 селджуци са превзели 3 000 000-на българи - ей такив, като теб са мразели останалите. България ще стане нормална държава, когао спрем да се мразим един друг /визирам избирателите, които цитираш/ и ЗАЕДНО намразим ВСИЧКИ корумпирани политици. Всяко действие поражда равно по големина и противоположно по посока противодействие. Нека подходим с разбиране, а не с омраза, а?

Че има ли българо.македонско приятелство? Аз не го виждам. Те даже направили и клуб. Има само умраза на макетата към България. Да си стоят в кочината си.

като гледам какво любов строи от теб, жал ми става...

хе хе, с покани, колко удобно каним само "подбрани" хора, после пишем в медиите хвалебствия, "участниците" отбелязват бърз ннапредък в отношенията, хвалят всичко, а народа пак е залят с фалш и лицемерие.

Клуб за приятелство на Македония с ТРАКИЯ и МИЗИЯ, мать вашу суки кремлёвские!

Две световни войни ни обещаваха тази клетница Македония. Сега и да ни я дават, не я искаме. По-скоро ние ще излезем от ЕС, отколкоте те да влязат там.

Това са най-гнусните национални предатели. Юда до поп Кръстьо, поп Кръстьо до Юда..

Поп Кръстьо умира низвергнат като предател. И сега и тогава хората с пари са владели интригата и масите. Виж Хаджипенчович разписва смъртната присъда на Дякона, както и други двама в съдийският съатав. Хаджипенчович достига висок пост след освобождението. Виж поп Кръстьо е перфектната изкупителна жертва, но такива неща не се учат в училище.

Съгласен. Поп Кръстьо го използвам в утвърдения смисъл, а отделен въпрос е конкретната историческа истина.

Странно мероприятие за зарибяване. Македонците ги бива да ловят шарани. Що за затворен клуб? Не искат дискусия? Какво искат? В ЕС, без да си изпълнят договореностите?

Хората на ДС като измамника с паспорти каракачанката,парапитека крадец ,агент Сокола ИДР от българска страна а от македонска почти цялото ръководство на РСМ агенти на УДБА и двете групи отчитащи се в Москва правят всичко разбирателство между българи и македонци да няма следвайки доктрината на Коминтерна!!

Това са македонисти. Те не искат разбирателство, а предателство и капитулация пред Скопие. Точно коминтерновски македонисти. В случая ВМРО са напълно прави.

МВРО няма интерес от приятелство и сближаване , техният бизнес е разпалване на вражди и истерии, оглавяването им , а после политическото им капитализиране и осребряване. Там конците дърпат дърти ченгета с опит от соца в дс активни мероприятия по етническо проптивопоставяне , а след тях идат по -младите им ученици. Ако се сближим с Македония за тях това е политическа смърт. Тъй като са тотално компрометирани и изгубили власт това им е и спасителна сламка. Все повече се уверявам , че става дума и за рубли, несамо , че всички раздори , които поддържат устройват Москвра , но и ясно се видя , че след спирането на руския газ Свинче войвода е най-ужилен и най -активен , по-активен от Чорапа, , Овчаров и Копейкин, всеки ден се изхожда по темата, , че и организира два протеста. Всъщност злополучният фоговор с Македония е тяхно дело, те нямат интерес от решавсне на проблемите с Македония , а в подклаждането и хронифицирането им . Язък , че има и учни хора, които позволяват тези негодници да спекулират с патриотичните им чувства.

Събранието е органисзирано е от извергите Дичев, Дечев, Бечев и сие.

Че Джамбазки е ла--но, ла--но е, но пък тези около Дечев са една пасмина - хвани единия, удари другия. Все л--на.

Пак с акция. Дали не пак пиян

ВМРО са прикрит троянски кон на враговете на България. Те изпълняват чужди поръчки и вредят на процеса за подобряване на отношенията между България и РСМ.

Ти къде виждаш подобряване на отношенията. Севермаците нищо не искат да изпълнят, а нашите безродници искат да капитулираме. Това разбиретелство ли е?

Какви открити, прозрачни и честни са станали всички, не е истина. Ако преди 20 години някой ми беше казал в какъв пародиен свят ще живея, щях да му се изсмея в лицето.

И тукашното и македонското добре си подават топката Врещят, провокират Заработват си рублите Много работа имат да свършат македонците докато падне ветото Но тия пишман патреоте правят всичко възможно да пречат

ти ли си, лайненце?

Е , че са мноо, мноо прости, не могат да сглобят едно изречение и затова всичко обръщат на лични обиди Не тролче, пияницата с нежна китка Джамбазки съм Други тъпи въпроси?

Стефан Дечев не ми допада.Много е хлъзгав, Никога не нарича нещата с истинските им имена. Люпчо Георгиевски обаче е друга работа.Говори смело и точно. Не знам как двамата са в общ клуб.Георгиевски е класа

Не се оставяйте да ви заблуждават. Упоменатият Дечев не е никакъв историк сериозен, още по-малко по Македония специалист. Соросоид чиста проба.

Точно !

Боклуци !!!!

Джамбазки, да те отпорят в европата

Такива сбирки не трябва ли да са широко достъпни или са тайни. И ако са тайни защо?

Миришеше на алкохол господина от Скопие,другите неосъзнати българи се скриха...малко

Видя се окончателно,че о Шкембе Войвода е руско прокси.Най новото е Янев,щото Копейкин е тъп и не им върши работа на рушняците.

Джабаски миришеш ми на алкохол и рубли.